Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji
Oczywiście ze trochę też mi się wydawało ale nie aż tak. Być może wynika to z tego między innymi że Camila jest młodsza od Lali a nawet ode mnie i jest taką względem mnie jak to ujelas siksą i uważam że jest jeszcze bardziej za młoda dla niego niż Lali była co jest samo w sobie oczywiste no i tez wpływa na to to że ja między nim a Camilą nie widzę chemii.
Co do zachowania Mariano wszystko juz zostało powiedziane i ze wszystkim się zgadzam
Według mnie między Lali a Mariano tej różnicy wieku aż tak bardzo nie było widać a między Camilą a Mariano widać.
Oczywiście że się z tobą zgadzam ;) ja z początku to myślałam że między Lali a Mariano jest może z 5-6 lat różnicy ale jak się dowiedziałam że 13 to byłam w szoku serio ;)
To nieźle :P A ja to sobie jeszcze myślę że to nasze odczucie może też być spowodowane tym że Lali sama mówiła że przy Mariano poczuła się jak kobieta, że dojrzała a to stało się widoczne i my dlatego tej różnicy wieku aż tak nie widzimy ;)
To nie zmienia faktu że Lali idealnie pasowała do Mariano a Camila wygląda przy nim jak jego córka albo młodsza siostra ;)
Tez tak myślę :) z Lali nie było tego widać, ale z C na prywatnych zdjęciach bardzo. Wydaje się taka młodziutka, całkiem inna niż na tych zdjęć z sesji i to sprawia, że dziwnie wyglądają.
Ja bym wolała żeby Lali czasami powiedziała prosto z mostu co myśli bo czasami powie coś takiego co wydaje się nic nie znaczyć, ale po głębszym zastanowieniu można stwierdzić, że adresatem tych słów była konkretna osoba i że mogło to tę osobę zaboleć. Taka obłuda, jestem dobra, taka miła, ale potrafię postawić na swoim kochajcie mnie wszyscy.
Mariano sam się teraz prosi o hejt ( nie pochwalam hejtu, ale sam to generuje) 38 lat, a zachowuje się jak dziecko.
Aha bo Lali tam podziękowania napisała na insta i wyczytałam na jakiejś stronie a raczej tyle co zrozumiałam że skończyła promocje płyty i trasę koncertową i ze tam podziękowała fanom i komuś tam jeszcze za ten czas itp itd czy coś koło tego ale pewna nie byłam czy ja dobrze rozumiem dlatego zapytałam ale jak widać nie ;-) Dzięki za odp :-)
Widzieliście jak Lali dała buziaka na scenie swojemu tancerzowi podczas wykonywania jednej z piosenek? ;)
Ja widziałam zdjęcie i ciekawe czy coś jest na rzeczy czy to taki bardziej przyjacielski pocałunek. Jeśli przyjacielski to trochę dziwnie jednak moim zdaniem bo jakby nie było pocalowala go w usta no ale co ja tam wiem ;-)
Ktoś dodał na tt screena jak ten tancerz lajkuje mase zdjęć jego pocałunku z Lali XD ciekawe czy jest coś na rzeczy. Po zobaczeniu jego ig stwierdzam, że nie jest jakiś szałowy z wyglądu, a przynajmniej mi sie nie podoba. Zresztą nikt nie dorówna Mariano :p
Oczywiście ze Mariano nikt nie dorówna. Widziałam właśnie jak ten chłopak lajkuje zdjęcia,dziwne że Lali właśnie teraz go pocalowala ;) A Mariano znowu dodał zdjęcie jak całuje camile. Jakoś dla mnie za dużo tych ich zdjęć razem i wygląda to sztucznie i tak jakby na siłę dodawał te zdjęcia
On strasznie chce pokazać jaki jest z nią szczęśliwy, tylko nie wiem dlaczego. Przecież jeżeli tak faktycznie jest to po co to komukolwiek udowadniać. Nie trzeba codziennie wyznawać miłości na portalach spolecznościowych. Ciekawe ile to jeszcze potrwa.
To ostatnie zdjęcie co dodał to lekka przesada, niedługo może niech doda jak będą razem w łóżku...xD
Ten pocałunek był jako element choreografii czy coś takiego a przynajmniej tak wynika chyba z komentarzy fanów, nie znam dobrze hiszpańskiego wiec pewna nie jestem ale tak sama stawiam tez ale to nie zmienia faktu że on może poczuć coś więcej i zechciec bo w końcu Lali to piękna dziewczyna itd wiec różnie może być tym bardziej że lajkuje zdjęcia ich pocałunku a to może robic nie bez powodu, kto wie co mu chodzi po głowie :-P
Wiadomo, Mariano jest nie do przebicia ;-)
Ale dziwne z tym buziakiem ze dopiero teraz dodała to do choreografi ;) a ten chłopak jak się ucieszył jak Lali go pocalowala,nie mogłam z tego ;D
No mają, suczke, tylko nie wiem czy ten pies będzie u Mariano w domu czy kupił psa dzieciom i one zabiorą go do domu
Camila nazwała Mariano miłością swojego życiu przy składaniu mu życzeń na insta, a Diego napisał mu żeby spędził piękny dzień ze swoimi dziećmi i swoją wielką miłością. Brzmi to poważnie XD
Ze swoją wielką miłością... Ciekawe... Skoro tak to może niech się od razu z nią ożeni. Camila dla niego to wielka miłość a on dla niej miłość życia wiec po co czekac?
Mariano przestało obserwować Astu jak dodał zdjęcie z Lali.
On chyba próbuje całkowicie się od niej odciąć.
A kto to jest ten Astu?
Na to wygląda, że Mariano nie chce mieć nic wspólnego z Lali.
Trochę to dziwne jeśli przecież ma już nową miłość to nie powinny go ruszać zdjęcia Lali a jak widać chyba jednak ruszają, że przestał obserwować tego typka.
Skoro rzeczywiście przestał go obserwowac przez to że dodał z nią zdjęcie to chyba go to jeszcze boli, bo gdyby już mu całkowicie przeszło to nic by sobie z tego nie robił.
Myślę podobnie jak wy aczkolwiek wcześniej ten jej przyjaciel też jakieś jej zdjęcia dodawal, ostatnie miesiąc temu i jakoś Mariano nie przestał go obserwować wiec nie wiem o co mu teraz chodzi :-/ no ale chyba go to ruszyło bo jak to inaczej wytłumaczyć? Albo chce się od niej odciąć bo już go nie obchodzi ale w to jakoś jednak trudno mi uwierzyć
Może dlatego, że na ostatnim koncercie Lali pocałowała swojego tancerza.
Później Mariano dodał to zdjęcia z Camilą jak się całują.
Możliwe ze dlatego, mogło go to ruszyc. To w sumie nie pierwszy raz kiedy jakimś dziwnym trafem gdy u Lali coś dzieje albo Mariano się coś zarzuca czy gdy fani pisali mu żeby wrócił do Lali on dodawał zdjęcie z Camilą. No ja w taki przypadek nie wierzę bo już za dużo było tych przypadków w jego wykonaniu
Mariano udzielał dzisiaj wywiadu dla "Perros de la calle" i tak mniej wiecej mówił tam o swoich urodzinach, o sztuce której jest producentem, o swoim małżeństwie z Julianą, o Camili, że jest im świetnie i jest bardzo zakochany i ogólnie jest teraz bardzo szczęśliwy, mówił o wakacjach na Dominikanie i nowym piesku:)
Strasznie kochliwy ten nasz Mariano,ja nie wierzę w to że jeszcze się zejdą razem z Lali. Szczerze:wróciłybyście do faceta,który gdzieś tam do kogoś powiedział że jesteście złe ,straszne i mściwe,i cały świat by o tym wiedział?myślę że duma by jej na to nie pozwoliła
Na pewno ją to zabolało ale pamiętajmy też jak on cierpiał po rozstaniu, jak długi czas liczył że coś jeszcze będzie między nimi a było tak na pewno bo oczy nie kłamią, Mariano jak nikt inny nie potrafił ukryć emocji, do tego polubial różne wymowne teksty, rzeczy związane z Lali a nawet polubił dodane przez nią na insta jakies zdjęcie. Jednakże tak szczerze mnie Mariano zawiódł ale nie tym że chce sobie życie ułożyć i być szczęśliwy bo ma do tego prawo i życzę mu tego ale tym że tak szybko sobie kogoś znalazł bo nie oszukujmy się jest to za szybko. No bo powiedzcie same czy to nie wygląda trochę niefajnie, tak niby kochał Lali i nie musiał tego nikomu udowadniać bo to było po prostu widać a teraz już po kilku miesiącach dosłownie od rozstania związał się z inną i jeszcze udowadnia na prawo i lewo jak bardzo ją kocha, tym bardziej że mówił kiedyś o zwiększeniu prywatności na portalach społecznościowych a robi odwrotnie? Dla mnie to wygląda niefajnie i trudno mi uwierzyć w jego wielką miłość do Camili chyba że Mariano taki jest kochliwy a cierpi tylko przez jakiś czas ale ja tak nie chce myśleć i nie chciałabym żeby tak było bo go lubię i tez widziałam jak bardzo był zakochany w Lali, jednak ogolnie wydaje mi się że wychodzi na takiego właśnie kochliwego faceta, który tylko w dziewczynach przebiera do tego jeszcze bardzo młodych. Mi się takie jego zachowanie samej nie podoba i tym mnie zawodzi i myślę że nie tylko mnie. No ale jakby nie było to obie strony są winne, zarówno Lali jak i Mariano, każde z nich robi coś głupiego. Mariano wszystko to o czym wspomniałam a jeśli chodzi o Lali to jej błędem było to że dla niej najważniejsza była kariera i że nie dała Mariano szansy kiedy był na to czas czego teraz chyba żałuje, choć nie wiadomo tak na prawdę bo ją rogrysc to jest bardzo trudno. Michalina niedawno wspomniała że ktoś gdzieś napisał że Mariano boli to że dla niej ważniejsza była kariera a ją że na nią nie zaczekal i w tym moim zdaniem jest sporo prawdy jak nie cała bo wszystko można powiedzieć się skończyło nagle w pewnym momencie. Mianowicie, Mariano polubial pewne rzeczy związane z Lali bardzo wymowne zresztą i zdawało się że nic jeszcze nie jest stracone a nagle przestał, oddał obraz i zaraz niedługo potem dodał pierwsze zdjecie z Camilą wiec musiało się stać coś ze strony Lali co sprawiło ze Mariano przestał liczył na cokolwiek. Wtedy mniejwiecej chyba Lali zaczynała koncerty i promocje płyty wiec dla mnie przyczyna takiego rozwoju spraw jest jasna.
Natomiast czy jest możliwe że się jeszcze kiedyś zejdą to już sama nie wiem co o tym myśleć, wszystko na razie wskazuje że raczej nie ale życie jest nie przewidywalne i wierzę że jeśli są sobie pisani to da się to jeszcze naprawić i szansa jest ale to obie strony muszą tego chcieć i dążyć do tego a każde z nich obecnie ma swoją dumę i wzajemny żal. Może po prostu potrzeba czasu, zobaczymy
Jak to się mówi czas leczy rany. W ich wypadku to tego czasu potrzeba bardzo dużo. Na razie Lali zajęta jest promocją płyty a Maraino jest "bardzo zakochany" w Camili. Zobaczymy co będzie dalej jak to się potoczy. Wczoraj przy okazji urodzin Mariano przypomniałam sobie jak to było rok temu kiedy byli szczęśliwi z Lali i to ona składała mu życzenia i dała tort podczas musicalu. A teraz po 12 miesiącach wszystko tak diametrialnie się zmieniło aż trudno w to uwierzyć. Mam nadzieję że kiedyś uda im się dogadać. Trzymam za to kciuki.
Camila dodała na Ig zdjęcie na którym trzyma na rękach jakieś dziecko i podpisała coś w stylu że nie może doczekać się kiedy pozna piękno bycia mamą...mam nadzieję że to nie znaczy że coś jest na rzeczy
Ona tam napisała, że nie może sie doczekać żeby zobaczyć sie z tym dzieckiem i jego mamą:)
W niedziele Mariano i Isabel Macedo będą gośćmi w programie Susany Gimenez gdzie między innymi będą rozmawiać o Amar despues de amar i z tego co tam pisze nie zabraknie także pytań o Camile.
Lali dzisiaj ma zasiąść w jury Schowmatch gdzie tanczy Angela Torres i gdy Angela sie o tym dowiedziała to wpadła w furie przed wszystkimi ludzmi w studio, zaczęła krzyczeć i wgl nie chciała dzisiaj zatańczyć XD ale jaja
A kto wie co ona dalej do Lali ma bo ciągle gdzieś widzę w różnych programach jak mówi coś o Lali ale nie wiem co? W tym właśnie między innymi Showmatch stosunkowo niedawno coś było nawet. Powinna się cieszyć że Lali z Mariano juz nie jest bo o to między innymi miała jakieś żale i dać sobie spokój z obgadywaniem jej a ona dalej ma jakieś ale. Ja nie wiem ona jest jakaś dziwna dla mnie :-/
Tzn ostatnio widziałam jakis urywek wywiadu z nią i mówiła że ogólnie nic do Lali nie ma i tylko nie lubi byc do niej porównywana, bo ona jest zupełnie inna, tworzy inną muzyke i wgl ma inny styl, ale tutaj raczej jest coś wiecej na rzeczy.
Widziałam, że ludzie uważają, że relacje im sie popsuły przez związek Lali z Mariano. To znaczy, Lali była kiedyś idolką Angeli, ale później nie spodobało jej sie to że Lali związała sie z Mariano ,który ma dzieci i chyba że jakoś stanęła miedzy nim a Julianą, że przez to ona musiała ściemniać przed prasą że miedzy nimi nic nie ma, a coś już było na rzeczy i ogólnie, że poznała Lali z takiej troche zakłamanej strony czy coś takiego i sie zawiodła. Nie wiem czy taki jest rzeczywiście powód, bo to tylko w sumie domniemania ludzi.
Tak tak coś takiego było na rzeczy miejwiecej i ona tam coś chyba sama mówiła nawet kiedyś że była z Lali blisko ale jak ona związała się z Mariano to ją niby olała i coś tam jeszcze i mi się wydaje że ona cały czas ma jakieś ale do Lali co pokazała jak widać zresztą poprzez tą akcje w tym programie bo gdyby nic już do niej nie miała to by się nie przejmowala tym ze Lali będzie w jury także wiesz :-P Ja tam zresztą jakoś za nią nie przepadam