Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji
Zmarł Santiago Vazquez, aktor który grał producenta programu, który wygrała Espe, żartobliwie "senor Rating" .Satiago miał 26 lat i był bratem Nico Vazqueza.
O matko a wiadomo jaka była przyczyna? Taki młody zaledwie 5 lat ode mnie starszy
Właśnie miałam pisać czy ktoś coś wie o przyczynie jego śmierci. Boże taki młody. Dopiero co był na ślubie swojego brata. Właśnie Lali zdjęcie jego dodała niedawno na insta
Właśnie widziałam. Co za tragedia taki młody człowiek.
To był brat tego aktora u którego Lali była ostatnio na ślubie?
Angel de brito powiedział w swoim programie, że Mariano i Camila spodziewają sie dziecka :oooooo
To nie musi być prawda bo często takie rzeczy wymyślają i mam nadzieję, że nie jest.
Trochę mi to przypomina sytuację jak był z Lopilato, też się tak dziwnie rozstali i potem zaczął być z Julianą i po 4 miesiącach Juliana była w ciąży.
Mam nadzieję, że to nieprawda.,
Pamiętacie jak Camila dawała like zdjęciom kobiet w ciąży i dzieciom i mówiłyśmy, żeby "przypadkiem" nie była w ciąży.
Ludzi piszą, że mama Mariano to potwierdziła, ale nie wiadomo gdzie i kiedy. Jakis czas temu Mariano mowił że nie planuje narazie kolejnego dziecka, bo jego dzieci sa jeszcze za małe i muszą podrosnąć itd. Czyzby wpadli?:)
Jakis portal plotkarski pisze ze Camila jest w ciazy od 4 miesiecy :o w sumie jezeli bylaby to prawda(a nie wiem czy tak jest) to teraz wyjasniałoby to dlaczego Mariano tak bardzo chcial pokazac to jak jest w niej zakochany. W koncu wiedzial ze kiedys bedzie musial przyznac ze spodziewaja sie dziecka i chcial zeby wszyscy uwierzyli w ich milosc i w to ze dziecko bylo planowane? Bo trudno mi uwierzyc ze po tak ktotkim czasie mozna planowac z kims dziecko tak naprawde ledwo co sie znając.
Mogło tak być i moim zdaniem Mariano wpadł, ale wcale tego nie chciał i teraz stara się jakoś to wszystko poukładać ( jak to prawda oczywiście).
Czyli niby zaszła w ciążę w tym czasie w którym Mariano ogłosił że z nią jest trochę to dziwne mam nadzieję że to jednak nieprawda bo inaczej to już nie będzie szans na zejście się Lali i Mariano choćby w dalekiej przyszłości :/
To już nawet nie chodzi o to że na zejście jego z Lali nie będzie szans, chociaż oczywiście też tylko o to że to świadczy na jego niekorzyść i traci myślę nie tylko w moich oczach jako mężczyzna... Bo to by oznaczało że się po Lali w jakiś sposób faktycznie pocieszył a to nie jest fajne
Tylko najgorsze jest że to akurat jest poważna "konsekwencja" która zmienia bardzo wiele niestety (jeśli to prawda)
Musimy poczekać na oficjalne potwierdzenie albo zaprzeczenie. Ale jesli okaże się to prawdą to będzie to onaczać nic innego jak zwykłą wpadkę, bo nie wierzę że po tak krótkim czasie planowaliby dziecko...
W ciąży? Mam nadzieje, ze to plotka ale jednak coś mi mówi, ze jednak prawda.
Jeśli tak będzie to nie ma szans już na wielki powrót Mariali.
I też uważam tak jak wy, że jeśli jest w ciąży to była to wpadka.
Boże,co ten Maniek wyprawia,takiej młodej siksie zrobić dzieciaka...no to poszalał "se"chłop
To on dokonuje wyborów i to będzie jego problem ale jeszcze poczekajmy na potwierdzenie bo to jeszcze pewne nie jest
Myślę, że to nie był wybór tylko wpadka, ale sam musi sobie z tym poradzić. To dorosły facet i musi brać odpowiedzialność za swoje czyny.
Urodzi się dziecko, które nie jest niczemu winne, ale myślę, że Mariano tego nie oczekiwał ani nie planował,a że wpadł to by tłumaczyło jego zachowanie (jak to ktoś wcześniej napisał) i pokazywanie tej "miłości", bo już sam wie, że za swoje błędy musi ponosić konsekwencje.Może Camila go złapała na dziecko, ja bym tego nie wykluczała. Szkoda mi go w pewien sposób bo myślę, że wie, że na pogodzenie z Lali szanse były zerowe, a teraz są poniżej zera jeśli to prawda.
Może to tłumaczy te twetty Lali ostatnio.
Mówcie co chcecie, ale ja myślę, że Mariano jeszcze dużo dla niej znaczy i to był dla niej cios. Takie mam wrażenie, że oboje błądzą we mgle i nie mogą się znaleźć, a Mariano teraz zagubił sięzupełnie.
Znaczy z dzieckiem tak tylko chodziło mi że dokonuje wyborów na przykład w tym z kim chce być i w zaistniałej sytuacji co z tym kimś robi
A jednak...No to zmienia to wszystko. Teraz Mariano chcąc nie chcąc musi wziąć za to odpowiedzialność.
Swoją drogą ciekawi mnie skąd ten prowadzący Angel wiedział o tym hmm? Dziwne to, jakiś życzliwy krewny lub przyjaciel wygadal? Po co? A jeszcze ciekawa kwestia jak długo Camila w ciąży jest, wpadli niedawno czy faktycznie Camila zaciazyla juz na początku znajomości? Bo jak na początku to by oznaczało że jak Mariano niedawno mówił ze nie planuje na razie więcej dzieci to klamal ale po co skoro i tak by lada moment to wyszło samo, w sensie takim ze po brzuchu Camili byłoby widać wiec może jednak teraz dopiero wpadli :-?
No to niech będzie szczęśliwy jak pokazuje, że tak bardzo ją "kocha".
Zawsze będę twierdzić, że stracił miłość swojego życia i moim zdaniem on zdaje sobie z tego sprawę.
Jak ona jest w 3 lub 4 miesiącu to tłumaczy jego zachowanie.
Się wpakował i musi robić dobrą minę do złej gry.
Rok temu był z Lali, a teraz będzie miał dziecko z inną, nie mam słów.
Ona miała chłopaka do czerwca to nie są ze sobą dłużej niż od końca lipca początek sierpnia więc na początku ich związku musieli wpaść jak jest już w 3 lub 4 miesiącu.
Juliana przynajmniej zaszła w ciążę PO 4 miesiącach związku, a Camila zaraz na początku.
Dokładnie. Jeżeli rzeczywiście tak było to tłumaczyłoby to nagłą zmiane zachowania, pozbycie sie obrazu itd Wiedział że musi wziąć odpowiedzialnosc za to co narobił i musi zapomniec o Lali i sie od niej odciąć bo będzie miał dziecko z inną. Jeżeli potwierdzi sie to że Camila jest juz od dluzszego czasu w ciąży to chyba naprawde mozna sobie to tak tłumaczyć. Nikt normalny przeciez nie planuje dziecka po tak krotkim czasie. Mariano probuje sobie ulozyc z nia zycie ale ja czuje ze ona i tak nie jest kims z kim bedzie juz do konca.
Normalnie telenowela.
A swoją drogą ciekawe czy to był miedzy innymi powod tego ze gus i clota przestali go obserwowac na ig itd. Jezeli rzeczywiscie jest tak jak przypuszczamy to byc moze Marian powiadomil rodzine znacznie wczesniej i oni moze uznali ze zachowal sie nieodpowiedzialnie czy cos. I nie chcieli patrzec na tą cała farse na ich instagramach :d przeciez clota nadal lajkuje zdjecia Lali a u Mariano nie bylo jej ani gusa od dawna....
To jest bardzo prawdopodobne. Oni kibicowali jemu i Lali wiec może gdy zaczął być z Camilą i się przyznał do ciąży z nią to nie byli tym zachwyceni
Istna wpadka maskara po prostu jak on mógł się tak wpakować!! Jestem ciekawa czy Mariano cieszy się że będzie "tatusiem" czy jednak robi dobrą minę do złej gry bo ja mam wrażenie że to drugie...
Jak Mariano i Camila oddawali zdjęcia z wakacji to było takie jedno na którym jej brzuch był jakoś dziwnie zaokrąglony i ja sobie tak wtedy pomyślałam że ona może być w ciąży ale nie chciałam krakać a jednak okazało się to prawdą...:/
Z dziecka na pewno będzie się cieszył bo dziecko nie jest niczemu winne, a Mariano jest wspaniałym ojcem i na pewno będzie nim też dla tego dziecka, ale też mam wrażenie, że to drugie.
Teraz wszystko układa się w całość, tak jak piszesz to oddanie obrazu i oddalenie Cloty i Gustavo. Co dziwne Diego wczoraj polubił post na TT o Mariano i Lali, a wydawało mi się, że popiera Marian z Camilą.
Dorosły facet, a tak spieprzył sobie w życie w sensie uczuciowym w niecały rok. Można z kimś być i go nie kochać albo i kochać, ale pamiętać o kimś kto był dla nas wszystkim.
Dokładnie ojcem jest wspaniałym i to dziecko też będzie kochał co do tego nie mam wątpliwości ale pewnie by chciał żeby mamą malucha była inna osoba...
Dobrze że zablokował sobie komentarze,bo by się naczytał teraz dopiero. A swoją drogą to teraz Lali wyszła z tego wszystkiego z twarzą,a u niego ciągle coś...ech Maniuś Maniuś nie masz już zupełnie nic z Tomasa i dużo straciłeś w moich oczach,ale moje oczy to nic. Straciłeś Lali
Lali ma podobno nowego chłopaka, widzieli ją z jakimś i coś mi sięwydaje, żę to chyba prawda.
Wszystko w jednym dniu się skumulowało eh.
A na co ma dziewczyna czekać?młoda,ładna,bez zobowiązań,nie bedzie przecież na niego czekać
Mariano będzie ojcem, Lali ma podobno nowego chłopaka obie wiadomości w jednym dniu przypadek nie sądzę