PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1285
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Limit 1000 odpowiedzi w części 3 rozmów wyczerpany - zakładam więc kontynuację wątku rozmów o serialu :-)

ocenił(a) serial na 9
merusek

prawda. właśnie. jak to jest?

maaajenka

W tej bluzce tez miała spory biust, tak samo w tej sukience z pierwszej nocy. Mówię wam że to zależy od odpowiedniego biustonosza, ubioru itd żeby biust optycznie powiększyć. Sama nie mam za dużego biustu ale jak np nałoże stanik z push up to biust mi się powiększa o dwa rozmiary co najmniej. Zresztą jak Lali mogłaby sobie powiększyć biust w trakcie kręcenia telki jak oni kręcili cały czas, oni z kręceniem byli do przodu może ze dwa tygodnie, przykładowo jak u nich w tv leciał odcinek 120 to oni kręcili odcinek 130 dopiero a wiem to stąd bo oglądałam w oryginale, na forum z dziewczynami byłyśmy na bieżąco bo ciągle nowe newsy były co się na planie dzieje, relacje z planu i przecieki tzw gdzie na bieżąco były fotki z planu w internecie dodawane ktore fani robili jak były jakieś scenki kręcone w plenerze, oni na planie nie mieli żadnej tzw przerwy wakacyjnej tylko na bieżąco nagrywali wszystko wiec Lali nawet by nie miała kiedy tego biustu w miedzy czasie powiekszyc bo jest to nierealne żeby po operacji bezpośrednio do pracy wrócić, po takiej operacji musiała by mieć z miesiąc wolnego co najmniej także zapewniam że Lali ma biust naturalny a to ze się wydaje inaczej jest tylko spowodowane odpowiednimi ubraniami :-)

ocenił(a) serial na 9
karolina124

przekonałaś mnie;)

ocenił(a) serial na 9
maaajenka

Mnie też:)

maaajenka

Hehe bo wiem ze mam rację :-D
Oni kręcili telke dokładnie od marca do grudnia a od lipca w miedzy czasie nagrywania telki, czasami prawie codziennie nawet, mieli te spektakle w teatrze co powodowało że mieli opóźnienie w nagrywaniu odcinków dlatego nagrywali je potem z niewielkim wyprzedzeniem od tych co już w tv leciały wiec grafik mieli tak zapełniony ze jeszcze tym bardziej Lali nie miała czasu na takie rzeczy :-)

ocenił(a) serial na 9
karolina124

ale to faktycznie jakie tempo!!! a powiedz, skoro się orientujesz, w teatrze to oni mieli przygotowany jakiś jeden spektak tj. całość, który przedstawiali kilka razy czy też takie cześci jak odcinki w serialu??

maaajenka

Tak, mieli jeden duży spektakl który przedstawiali kilka razy a dokładnie od lipca do września podajże natomiast w grudniu zrobili zupełnie nowy który przez cały grudzień był przedstawiany :-)

ocenił(a) serial na 9
karolina124

bardzo fajny pomysł;) niesamowita promocja telki a na dodatek sama przyjemność dla fanów;) bardzo fajnie.

maaajenka

O tak :-D z tego co się orientuje to spektakl właśnie powstał dlatego bo było wielkie zainteresowanie telką w tv i nie tylko i twórcy to wykorzystali przez co powstał musical z czego nie oszukujmy się mieli sporo zysku :-P Wiem tez ze zdarzały się osoby które kilka razy były na spektaklach a niektórzy fani nawet na wszystkich, za każdym razem teatr był zapełniony wiec to jest fenomen bym powiedziała nawet na cały swiat ;-)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Chodzi o to, ze ona już przy kreceniu Mojej nadziei miała powiększony biust. U niej zmianę piersi zauważyli po albo w trakcie kręcenia telenoweli z Natalia Oreiro i Adrianem Suarezem, który był zreszta producentem Mojej nadziei a tam grał ojca Lali. Ta telenowela to Solamente vos. Jesli chodzi o Moją nadzieję to ona już od początku miała duży biust i na początku była w habicie wiec nie było tego widać, dopiero teraz gdy nosi te bluzki wszystko można zauważyć.

ocenił(a) serial na 9
ms1819

i wszystko jasne.

maaajenka

dla mnie nie ;-) no ale każdy wie swoje :-P A i tak jaka w rzeczywistości jest prawda wie tylko ona :-P

maaajenka

Super opisik :-D Co do piersi Espe/Lali miała zawsze spory biust a dlaczego teraz ze tak powiem go bardziej widać? :-P Zauważcie ze Espe była nowicjuszką wiec miała ubiór jaki miała a jak nawet już nowicjuszką nie była to tez nie eksponowala go bo po pierwsze mieszkała w klasztorze a po drugie no z Tomasem jeszcze nie była wtedy, on był takim można powiedzieć księdzem w każdym calu wiec gdyby miała biust na wierzchu to by się księżulo z lekka kłopotał hehe ;-) i było by to prostu niestosowne ale że teraz są razem i prawda kochali się więc Tomas juz widział co nie co ;-) i juz księdzem w pewnym sensie nie jest to Espe teraz biust może wywalać ile chce hahaha :-)) a wystarczy odpowiedni ubiór, biustonosz itp żeby biust wyeksponowanac i ta bluzka się do tego nadaje :-)

A jeszcze co do oswiadczyn to tez w pewnym sensie MN się różni pod tym wzgledem pozytywnie bo właśnie w każdej praktycznie telce masz pytanie i odpowiedz a tutaj od razu pierścionek na palec i Espe nie ma wyjścia hehe :-P a po drugie w sumie nie musiał jej o to pytać bo wiedział ze ona tego pragnie i oczywiste było dla niego że się zgodzi, ona jest pewna jego a on jej i na tym polega też wyjątkowość tej sceny :-) i wydaje mi się ze właśnie dlatego taki zabieg scenarzyści zastosowali

ocenił(a) serial na 9
karolina124

co do biustu to możesz mieć rację, że to kwestia tej bluzki. Ale wrażenie dzisiaj było, przynajmniej dla mnie, ogromne;p

maaajenka

Wystarczy popatrzeć w necie zdjęcia Lali z koncertów gdzie przy odpowiednim ubiorze biust ma optycznie powiększony i tak samo prawdopodobnie tutaj przez tą bluzkę się wydaje na jakiś strasznie duży :-P Z sesji fotograficznych bielizny przykładowo widać ze jakiegoś tam wielkiego biustu nie ma, że raczej naturalny jest ale jak już odpowiednio go czymś wyeksponuje to się tak wydaje jakby jakiś wielki miała :-P

ocenił(a) serial na 9
karolina124

W sumie racja nie potrzeba było pytania, bo i tak znał odpowiedź już od dawna :)
W którymś odcinku Espi też miała taką bluzkę z dekoltem i tam jak dla mnie wyglądały normalnie.

ocenił(a) serial na 10
akasha6

Mi sie wydaje ze co nieco majstrowala przy biuście... moze Nie odrazu sylikony ale teraz można nawet troche tluszczu sobie wstrzyknąć zeby byly pełniejsze: D

Annieee2000

No tak ale to trzeba swój tłuszcz a żeby swój to trzeba mieć go gdzieś w zanadrzu a Lali figurę ma filigranową i nie było by skąd go odjąć także ta opcja tez odpada :-P Jak juz to powodem powiększenia biustu mogą być jeszcze tabletki antykoncepcyjne ale ja ogólnie na temat jej biustu mam inne zdanie o ktorym wspomniałam wcześniej no ale każdy może mieć swoją własną opinię :-P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Jak bym chciala to trochę by sie znalazlo tłuszczyku: D a moze faktycznie silikony dzis przeciez nie musza wyglądać jak dwie pilki są juz bardziej naturalnie wyglądające wkładki: P ale nie wiem mozna domiemywac tylko hehe

ocenił(a) serial na 10
Annieee2000

Jeśli chodzi o biust też tak mi się wydaje, ze coś z nim nie tak i mogła cos robic. Odpowiedni biustonosz wiele zdziala, ale chyba nie az tyle. Ja gdzies czytalam o tym, ze biust ma po operacji i usta sobie regularnie powieksza. Ja w to wierze, ale jak jest naprawde nie wiadomo. A we wczorajszym odcinku to eksponowanie biustu i latanie po klasztorze mi nie pasuje, trochę z tym przesadzili, bo jednak tak nie wypada patrząc na to jakie to miejsce.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Jak sobie tak przypomne To w sceniee przed pierwszym razem z Tomasem kiedy miala na sobie ta halkę jej piersi wygladaly nienaturalnie... jak wspomniałas push upy robia swoje ale nie aż tak . Ale moge sie mylic: D a co do ust to calkiem mozliwe ze ostrzykuje: )

ocenił(a) serial na 10
Annieee2000

No bez przesady już nie róbcie z niej takiej sztucznej lali co wszystko sobie powiększa :/ a nawet jeśli coś robi to jej sprawa, każdy może wyglądać tak jak chce

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Nie robie z niej sztucznej lali: P po prostu wyrażam swoja opinie : ) nawet gdyby miala te sztuczne piersi to mi to nie przeszkadza: )

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Dokładnie nikt jej nie krytykuje. Po prostu wyrażamy nasze zdanie apropo nienaturalnosci jej piersi i ust. Jest bogata, sławna wiec musi dbać o wizerunek i ogromny kompleks z powodu małego wzrostu nadrabia poprawiając inne części ciała. W kazdej plotce jest ziarnko prawdy wiec w piersiach i ustach tez moze byc.

ms1819

No właśnie każda ma jakieś tam zdanie. Ja z obserwacji pewnych rzeczy uważam że ma naturalny, nie wiem mogę się mylić bo Lali zaczęłam się interesowac tak na prawdę dopiero oglądając Moją nadzieje w oryginale, ktoś inny kto ją dłużej obserwuje może uważać ze jest inaczej i tyle ;-)
Ja osobiście ogólnie nikomu na słowo nie wierzę, żadnym plotkom i domyslom, dopiero jak ten ktoś sam się otwarcie przyzna bo inaczej są to dla mnie tylko plotki i jak jest to wie tylko sam zainteresowany a więc w tym przypadki Lali :-)

ocenił(a) serial na 9
Annieee2000

Też tak myślę że push upy swoją drogą, ale one wczoraj wyglądały inaczej niż we wcześniejszych scenach, gdzie też był pokazywany biust. Chyba, że jej źły stanik dobrali i dlatego to tak dziwnie wygląda.

ocenił(a) serial na 10
akasha6

Calkiem mozliwe ale dużo z nas to zauważyło hehe

ocenił(a) serial na 9
maaajenka

Marlenko, jak zawsze mnie inspirujesz :-*
Twoje tempo pisania jest szokujące, więc ja - ślimak - mam zawsze jak najpierw przeczytać, co Ty sądzisz :-)
I zawsze jestem zachwycona :-*
A co do biustu - sama mam duży biust, miseczka D - ale u Lali nie wygląda naturalnie :-) Mnie nie przekona stanik push-up, niestety :-) Bo wiem, jak takie cycki wyglądają, gdy są naturalne :-)
Ale - mi to nie przeszkadza. Nie zrobiła z siebie potwora ani Pameli Anderson, więc może sobie tam majstrować :-)
Ale o ile nie wierzę w naturalny biust Lali, tak w usta już tak :-) Już jak mała dziewczynka miała duże wargi, a poza tym może mieć dobrego makijażystę :-)

czekoladka1225

Ale Lali nie ma miseczki D no daj spokój :-P Nawet jakby sobie powiększyła to nie na taki bo by wiedziała że głupio by tak duży biust wyglądał przy jej wzroście i figurze ;-) Dobra zresztą dziewczęta dajmy sobie spokój z jej biustem, każda z nas ma jakieś tam zdanie ale to w sumie nie jest nasza sprawa, nie oceniajmy i w ogóle o tym nie myślmy bo to bez sensu i nie wiemy jak jest na prawde wiec pora skończyć ten temat ;-) Zachwycajmy się tylko telką :-D

ocenił(a) serial na 10
karolina124

http://www.google.pl/search?q=solamente+vos&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&v ed=0ahUKEwix6Oy604LPAhXDWxoKHcvbBj0Q_AUIBygB&biw=320&bih=406#tbm=isch&q=solament e+vos+lali&imgrc=iSRWJRMOtmZ7aM%3A
Żeby nie było wątpliwości to jest jej biust na początku. Więc coś jest nie tak. Czy z tego zdjęcia nie wynika jednoznacznie ze operacje miała?

ms1819

Dla mnie to nie jest dowód, nawet jeśli ma większe piersi niż kiedyś to jest multum innych możliwości na ich powiększenie niz operacja. Przykladowo proszę zdjęcie Lali z sesji z tego roku, ma jakiś taki nawet delikatny materiałowy stanik bez żadnego push up czy bluzki uwydatniajacej biust czy czegoś tam jeszcze innego i co taki wielgaśny biust, do tego sylikonowy ma na tym zdjeciu? http://estatico.eldia.com/frontend/media/34/197834/big_4019f78acf1c246f38b2a5b7c 073ac11.JPG. No moim zdaniem nie

karolina124

Tamten link się nie otwiera widzę to spróbuję jeszcze raz inny
https://www.google.pl/search?q=lali+esposito+2015&client=ms-android-tmobile-pl&p rmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjR3KH91oLPAhUqIpoKHUBXD5oQ_AUIBygB& biw=360&bih=511#tbm=isch&tbs=rimg%3ACV0LMzUlMRKMIkB4kF1vHOIKX0gmQfIMPI8iR_1kywNS 4PXlujAbo9OMtfhvFj7ey3CNJuZJI8p5eLZ4QYuC5xgUiOvJG-6wIQKWBKhIJeJBdbxziCl8RRlWYtbD QixoqEglIJkHyDDyPIhH94ITJGw8sgyoSCUf5MsDUuD15EaLhV7oukXJvKhIJbowG6PTjLX4R_1XCxGC Q18EEqEgkbxY-3stwjSREhFKK4fBShsCoSCbmSSPKeXi2eEeAP9d4h5EhgKhIJEGLgucYFIjoRu63O38 fQJ74qEgnyRvusCEClgRGZf56EUcZw4Q%3D%3D&q=lali%20esposito%202016&imgdii=XZK60bEuW VgONM%3A%3BWtwHZqTo5s8enM%3A%3BWtwHZqTo5s8enM%3A&imgrc=WtwHZqTo5s8enM%3A

ocenił(a) serial na 9
karolina124

no jest różnica, bo zobaczcie np. to https://www.google.pl/search?q=lali+esposito+2015&client=ms-android-tmobile-pl&p rmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjR3KH91oLPAhUqIpoKHUBXD5oQ_AUIBygB& biw=360&bih=511#tbm=isch&tbs=rimg%3ACV0LMzUlMRKMIkB4kF1vHOIKX0gmQfIMPI8iR_1kywNS 4PXlujAbo9OMtfhvFj7ey3CNJuZJI8p5eLZ4QYuC5xgUiOvJG-6wIQKWBKhIJeJBdbxziCl8RRlWYtbD QixoqEglIJkHyDDyPIhH94ITJGw8sgyoSCUf5MsDUuD15EaLhV7oukXJvKhIJbowG6PTjLX4R_1XCxGC Q18EEqEgkbxY-3stwjSREhFKK4fBShsCoSCbmSSPKeXi2eEeAP9d4h5EhgKhIJEGLgucYFIjoRu63O38 fQJ74qEgnyRvusCEClgRGZf56EUcZw4Q%3D%3D&q=lali%20esposito%202016&imgrc=0ivD04YN1D FCxM%3A Sama nie wiem co o tym myśleć. A nie było gdzieś w necie informacji o jej operacjach plastycznych (ewentualnych)?? ona się nie wypowiadała o tym.

maaajenka

No ale widać ze ta bluzka, sukienka czy co ona tam ma na sobie opina jej górę i biust uwypukla i co za tym idzie on optycznie się wydaje większy wiec to jest to co ja mówiłam o sposobach zwiększania biustu ubiorem, to jest chyba zresztą z jakiegoś koncertu zdjęcie gdzie ona praktycznie zawsze ma takie stroje.
Z tego co ja wiem to o tym zwiększeniu biustu przez nią informacje pochodzą tylko od ludzi, to są ich domysły. Ona nic nie potwierdzala wiec to są tak na prawdę tylko plotki no ale tak jak mówię każdy będzie uważał co innego a prawdę i tak zna tylko Lali :-P

ocenił(a) serial na 9
karolina124

bo niektóre gwiazdy oficjalnie wypowiadają się co do takich plotek i można coś więcej powiedzieć. No ale w tym przypadku faktycznie to tylko domysły ludzi.

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Ja czytałam na stronie po hiszpańsku jakiejś, ze u niej zmianę zobaczyli podczas kręcenia telenoweli Solamente vos. Ona się nie wypowiadala na ten temat, bo nikt więcej jej tego nie zarzucił. No ale nie oszukujmy się, bo z tego zdjęcia co wstawiłam wygląda jakby miała miseczke a, a teraz ma co najmniej d, wiec chyba coś nie tak. Bluzka się nie wyeksponuje jak się nie ma co :D Ona kiedyś nie miała biustu duzego, za to teraz ma ogromny.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Ewidentnie ma zrobiony Cyc: D

ocenił(a) serial na 10
Annieee2000

Też tak uważam, bo z tego zdjęcia jasno wynika :D

ocenił(a) serial na 9
czekoladka1225

dziękuję, dziękuję, bardzo mi miło;) jak oglądam w tv to piszę od razu na bieżąco. Mąż mnie kiedyś zapytał "a one tego nie oglądają, że musisz im to opisywać??" oj, w ogóle nie rozumie;) przecież to spostrzeżenia, uwagi i przemyślenia, po to istnieje to forum;)

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Facet to facet, nie zrozumie :D ale wazne, ze my rozumiemy :)
a Twój mąż nie zerkal nigdy na serial? Myślicie, ze jakiś facet w ogóle to ogląda?

ocenił(a) serial na 9
ms1819

Jeden tak, bo nawet z nami tutaj czasami pisze :)

ocenił(a) serial na 9
ms1819

tak, dokładnie. Mamy tu jednego rodzynka, który jest z telką od początku;) ale jak ja oglądam to mój mąż siedzi zainteresowany telefonem i internetem, no ale jednym okiem zerka. Czasem zapyta mnie kto kim jest, albo o co chodzi, jakiś czas temu w głos się zaśmiał z wizji Espe o tym, że w lśnieniu gość zwariował z samotności i wszystkich zabijał, na propozycję Nicolasa o mieszkanie na wsi;p więc jest progres, kiedyś w ogóle nie chciał słuchać o tym. Ale jednak sam z siebie telenoweli żadnej chyba nie oglądał.

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Czyli jest jakies zainteresowanie, progres, a to już coś :D szkoda ze zostało już tylko niecałe 40 odcinków, bo może naprawdę z czasem by się wciagnal :D ten serial ma cos w sobie, nie da sie przejsc kolo niego tak po prostu, ale wiadomo ze faceci to faceci uważają za poniżenie oglądanie jakiejkolwiek telenoweli

ocenił(a) serial na 9
ms1819

a MN jest naprawdę świetna.

ocenił(a) serial na 10
czekoladka1225

Jestescie niemozliwe haha:))) rozmowa o cyckach Esperanzy :)))

ocenił(a) serial na 10
edytka34

Haha zawsze to jakis temat: D

ocenił(a) serial na 9
Annieee2000

dokładnie, temat jak każdy inny;)

ocenił(a) serial na 9
edytka34

hahahahahaha, wygrałaś :D to jest najlepsze podsumowanie tej całej rozmowy :D

ocenił(a) serial na 9
edytka34

A co do cycków - też o tym napisałam nawet, hahahahah, nie czytając jeszcze Was ;-D

ocenił(a) serial na 9
edytka34

Zgadzam się - dziewczyny jesteście niemożliwe :D. Z rana nie miałam czasu tu zajrzeć a tu proszę jakie rozmowy się odbywają :D.
Właśnie nadrobiłam zaległości i co do cycków Lali - ja uważam, że to jej naturalny biust... Przy jej filigranowej figurze może wydawać się ogromny. Jak dla mnie jest jak najbardziej naturalny i to wszystko właśnie kwestia odpowiedniej ekspozycji cycków :D Ale co ja tam wiem :D