Błagam, proszę powiedzcie, że odcinek 12 sezonu 2 Moje Szczęśliwe Małżeństwo będzie miał premierę jutro na Netflix w polskim dubbingu. Bo w ostatni poniedziałek 24 marca miał być, a nie było przez co się zawiodłem.
Niestety wczoraj musiałem obejrzeć ten odcinek z polskimi napisami, ale na wszystko co święte niech dubbing pl będzie na Netflix błagam.
A gdzie obejrzałeś z napisami bo jestem ciekawa a po za tym dostaje nerwicy że nie mogę nigdzie obejrzeć i coś mi się wydaje że chyba Netflix nie ma już środków aby wrzucać następne odcinki ponieważ chyba opłacają osobno każdy odcinek przynajmniej tak mi się wydaje
Z tego co pamiętam to odcinki wychodziły o 17 na Netflix. Czekam jeszcze na tę godzinę i jak nie to szukam też gdzieś z napisami
Do obejrzenia na stronie ogadajanime.pl wszystkie odcinki po japońsku z polskimi napisami, bez obaw dosłownie wczoraj obejrzałem odcinek 12 tylko pod japońską nazwą anime Watashi no Shiawase na Kekkon.
Updated mamy 8.04.2025 a odcinka 12 sezonu 2 moje szczęśliwe małżeństwo nadal nie ma a nawet zapowiedzi, nwm jak jutro oni chcą wyemitować 13 odcinek jak nie ma 12. Na YouTube mam spam editów z odcinka 12 sezonu 2, czyli na zagranicznym netflixie już jest. Też mnie coś kurde trafi. Bo nie zapowiada się żeby ten odcinek kiedyś został w Polsce wyemitowany.
Słuchajcie odcinki 12 i 13 będą pokazane tego samego dnia czyli 25 kwietnia kiedy weszłam na serwis to już widziałam daty obejrzenia odcinków nie mogę się doczekać końca życzę miłych świąt
Mam rozumieć, że odcinki 12 i 13 w polskim dubbingu oba będą tego samego dnia na Netflix w piątek 25 kwietnia?
Właśnie oglądam drugi raz sezon 2 anime " Moje szczęśliwe małżeństwo ", to anime chwyciło mnie za serce. W razie gdyby ktoś nie wiedział może to anime nie jest dosłownie podobne ale polecam anime " Saiunkoku Monogatari" na prawdę polecam. Co do anime " Moje szczęśliwe małżeństwo " chciałbym żeby zrobiono 3 sezon albo movies oczywiście w polskim dubbingu pokazujące np ich ślub.