Drogie Mappety,oto nasz prywatny temat.Możemy tu opracowywać metody działań aby zniszczyć wroga :F
Miejsce to tajemne i nie wolno Wam mówić o jego istnieniu :D
Gorzej jak dojdziemy do większej liczby postów, wtedy nasz temat wyświetli się w TOP na głównym forum :D
Trzeba wymyślić jakiś znak przywołania do tajnego tematu :F Jak będziemy na ,,wojnie" w innym temacie ;)
Jakieś propozycje? :D
Musisz poznać mój tok myślenia :D Tal sobie siedzę i myślę,wiem zaklęcie.Jak zaklęcie to HP ,i tak patrzę na te zaklęcia i to mi się rzuciło w oczy :F Fascynujące prawda? :P
Oznacza otwieranie ukrytych przejść :D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zakl%C4%99cia_z_cyklu_Harry_Potter
Eee... siema. Ale o so chozi? :F W ogóle gdzie mój temat?! Coście porobili, ze go nima? ;P
Trzea y dochodzenie przeprowadzić w tej sprawie i winnego gagadka postawić przed trybunałem ;P Ty masz tysięcznik, też chciałem się poszczycic czymś takim. Odebano mi coś waznego, ffff <smuteczek>
Heh, Petro jest bucem ;P Na poczatku było nawet ciekawie, jak udowadniał swoja wartośc na forum "gnojąc" innych,ale teraz roi sie to nudne ;P A psychofani już tacy są :F
Okropnym bucem :F
Dante to taka mimoza :D Byś go wczoraj widział!,,O jeju jeju kobiety to samo zło!Tylko na kasę i sex lecą" :F
Jestem przekonany, ze w którejś jego książce można znaleźc dokładnie taką głęboką sentencję ;P
http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Zmierzch%22+Za%C4%87mienie-2010-494538/discus sion/Droga+Familio,1425883?page=10
Poczytajcie sobie problemy Dante :F
,,A więc jest taka kumpela do której, coś czuje od dłuższego czasu ale ona raz wysyła do mnie sygnały raz zlewa.Najgorsze jest to ze,ten jej macho taki typowy macho z kilotonom gelu na łbie w ogóle jej nie szanuje.Jedna kumpela może potwierdzić że jeszcze do niej się dobierał, ale teraz jej nie ma bo wyjechała na miesiąc więc nie jestem bd wiarygodny i pomyśli że ,wymyśliłem tą historie byleby z nią być. Ona jest w niego zapatrzona jak w obrazek:("
Biedny Dante :( chlip chlip
<wyciera chusteczką łzy>
wzruszyła mnie jego historia, on taki dobry, a ta siksa wybrała tego gogusia :D
<ze łzami w oczach, zadławionym głosem>
I dlatego Ty powinnaś mu ulec, jesteś niesprawiedliwa! :P