Drogie Mappety,oto nasz prywatny temat.Możemy tu opracowywać metody działań aby zniszczyć wroga :F
Miejsce to tajemne i nie wolno Wam mówić o jego istnieniu :D
Heh, moze ma syndrom... no wiesz ;P Nie będę brzydko mówił, bo się Limonka oburzy :F
Ale sprowokowac do użycia wulgaryzmu trudniej :D Poza tym pozory dżentelmeństwa czasem wypada zachować ;P
Dość, ale ok ;) Takie laski z jajami w charakterze to najczęściej najlepszy żeński kompan do rozmów ;)
Albo bronzerach ;P Czekając na Metro miałem pompę z takiej jednej galeriany, co to się oburzała, że działanie bronzerów to normalnie skandal, ewidentnie wręcz ;F Dziewczyna siedząca obok podobnie ;)
Skandal!Skandal! :F Dobra więcej nie wiem,więc nie pogadam o tym :D
Patrz Kermit uciekł spać,jednak słaby jest :F
Tak? Nie zauważyłem nawet, ciezko mi się pisze na 3 stronach naraz i jeszcze czytać resztę ;P
Oj trudno :F Wczoraj do 4 z nimi siedziałam a wstałam o 9 :O
Ten zielony skubaniec spał do południa a potem jeszcze mia drzemkę i jest wykończony.
A ja się jako tako trzymam :F
Do czwartej? O_o dżizas krajst :F Ten tysięcznik robiliście tak długo? Heh, najs ;)
Przykuli Cię do fotela/krzesła/szezlonga, wlewali w Ciebie litry alkocholu zebyś była bardziej chętna do pisania, a jak to nie pomagało torturowali sztućcem ostrym? ;F
Dante to jest miałka sztywna pipka od zawsze ;P A Petro... no cóż, spytaj go jak chcesz o to ;)