o co kaman z ta pseudo-nieudolna gwiazda???? ŻE ona niby zagrać ma w tym odc.kogoś znanego kto nei żyje czy bedzie demonem?? czy jak?? bo tematyka tego odc.dotyczny z tego co wiem sławnych-niezyjacych od dawna osob.Czemu ona>?? whyyyyyyy...Kripke whyyyyyy??... ;/////
spoko bez paniki :D będzie ubaw po pachy :D
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!
Zamieszczam synopis odcinka:
Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles) decydują się aby ponownie rozpocząć wspólnie polować i pierwsza sprawa prowadzi ich do małego miasteczka, którego mieszkańcy są zabijani przed martwe sławne ikony takie jak Abraham Lincoln, czy samochód Jamesa Deana. Jednakże, po tym jak dwie nastoletnie dziewczyny przysięgają, że ich przyjaciółka została porwana przez Paris Hilton (w tej roli ona sama), bracia już nie wiedzą, na co polują.
Jak znam Kripke to będzie odcinek w stylu "Hell House" czy "Yellow Fever". Na początku też byłam przerażona perspektywą jej występu, ale ufam panu Kripke i jestem przekonana, że występ tej pseudo gwiazdy będzie miał jakiś cel. Osobiście nie mogę się doczekać miny i komentarza Deana jak ją zobaczy :D
nie pomyslalam o aspekcie Dean-i jego teksty ;DD. tego nie wzielam pod uwage.hmmm moze byc ciekawie ;D
poprzedni odcinek ... mnie nie zaciekawił ale hiltonka... psuje dobre imie tego filmu.. najbardziej bym chciał żeby z pare odcinków bylo na wzor poprzednich sezonów gdzie polowali na rozne zjawy itd... i chetnie mogli by dać mistyfikatora ;P
SPOILERRRRR ;>
no i właśnie ten odcinek taki będzie :) a trickster się pojawi również w SPN ;)
ja ktoś chce to mały trailer tego odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=7isrkySfJoU&feature=related
wiecej i to duzo wiecej jest na stronce= supernatural.com jest zwiastun i do tego 2 klipy.wszystkie z napisami.jest dosyc duzo pokazane ;)
Wybacz, nie sprecyzowałam - zwracałam się to do autorki tematu. Niestety nie da się ominąć wzrokiem tłustego nagłówka z rzędem znaków interpunkcyjnych, a można było tę informację przemycić w treści posta, zamiast w tytule.
Jak Dean ja zobaczy to chyba będzie najlepsza scena w odcinku:P Już nie mogę się doczekać jak zobaczę jego minę:D:D:D Pamiętam kiedyś już wspominał jej nazwisko w którymś odcinku i miałam ubaw po pachy.... te jego miny są rozbrajające:D
też to pamiętam;D to byłow odcinku z Bloody Mary, gdy coś tam kręcili tą kamerą noktowizyjną na zielono i się zapytał, czy wygląda jak Paris Hilton;P
ja bym osobiście miała ubaw po pachy, jakby Sam i Dean zabili Paris!;D to by była jazda! ;D
Paris zginela juz w jednym filmie w ktorym grala.Tworcy zachecali do ogladania-jesli nie lubisz Paris Holton to obejrz ten film-zobaczysz jak ginie x)). jaki to byl film nie powiem-NIE BEDE SPOILEROWAC.Niektorym to przeszkadza.
Już większymi literami nie mogłaś tego napisać? Bez obrazy, ale nie potrafię prościej ująć tego, o co mi chodzi (wydaje mi się, że odczytałaś to raczej jako: "Czego ona się znowu czepia?") i dlaczego to takie dla mnie ważne. Żeby postawić sprawę jasno - absolutnie nie mam nic przeciwko omawianiu treści dotyczących następnych odcinków (zgodnie z zasadą co kto lubi), ale nie cierpię natykać się na takie informacje w tematach na FW. I tu już waga tej wiadomości nie ma znaczenia, liczy się sam fakt, że współforumowicze dowiadują się o czymś, o czym być może nie chcieliby wiedzieć. Dlatego przy każdej okazji trąbię o tych ostrzeżeniach - a nóż, a widelec, kiedyś taki miły obyczaj się tutaj przyjmie na stałe;)
Ps. Ten cały wywód nie ma na celu dokuczenie drogiej autorce, tylko że źle skierowana ironia działa na mnie jak płachta na byka no i... wstyd się przyznawać, ale musiałam się jakoś "wyżyć" (klawiatura była pod ręką, więc...) Koniec off-topu (mam nadzieję).
a ja się boję, że ten odcinek to będzie lipa. Poprzedni odcinek był extra, ale ten z Paris jakoś mnie nie zachęca. W ogóle nie lubię takiego mieszania w odcinkach. Najpierw dowiadujemy się sporo nowych wiadomości na temat Aniołów, Lucyfera i obojga braci, a potem nam serwują powrót do wcześniejszych tematów... czyli polowania i takie tam. Pocieszam się, że na pewno będzie śmiesznie...
A widzieliście zdjęcia promocyjne. Stwierdzam, że Paris Hilton potrafi lepiej przyjmować tylko jedną pozę świetnie niż grać. A ten lasek cudo, chciałabym się znaleźć w nim.
No to dalej Cie nie kaman,ale juz niewazne.Napisalam tylko ze gra Parisz Hilton co to wielka mega gwiazda hooooliłodzka jest i tyle o ło no to ja nie wiedziec czemu Tobie to przeszkadzac,ale ja nie miec juz chec na rozprawa slowna wiec mowie-spoko nie bede pisac tlustym drukiem spolierow koniec narzekan obiecuje poprawe na sto lat moze dluzej,ale podatku vat.koniec.