http://film.onet.pl/seriale/0,2022034,wiadomosc.html
Dla mnie to lekka przesada;P Ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli to oczywiście okaże się prawdą.
to już wiem, że ma 'grać' ale... podkochują się? Chryste, nie. tylko nie to. Dean nie ma aż tak sklepanego gustu! no nie...
Moim zdaniem to będzie coś w stylu "Yellow fever" czyli żadne poważne podkochiwanie. A marka Paris Hilton tylko podniesie ogladalnośc, będzie można się pośmiac.
już ochłonęłam, przyswoiłam tą informację i myślę, że tak będzie. wielki polew z Paris. ;d
Co do tego, że będzie można z niej polać to nie miałem absolutnie żadnej wątpliwości;) odkąd tylko przeczytałem tę informację.
Na początku to był dla mnie szok, Sam i Dean w niej ;|
macie racje .. będzie wesoło xd
Kurde ja mam nadzieje, że ta informacja jest jakaś błędna, bo takiej rzeczy bym nie zniosła...
'Paris Hilton dostała niesamowitą rolę - i to w serialu Supernatural! Dziedziczka hotelowej fortuny zagra w sezonie piątym dziewczynę zakochaną w obu głównych bohaterach. Niczego więcej jeszcze nie zdradzono.'
Rany prawie padłam na zawał po takim newsie!!!!!!!!! Oni zakochani w niej???? Bogowie!!!!!!!!!! Dean jaki jest każdy wie ;) leci na wszystko co się rusza :D:D:D ale zawsze trzymał jakiś poziom, no a Sam to już w ogóle... zawsze wydawał mi się jakoś bardziej poważny i opanowany w TYCH sprawach ;/ mam nadzieję, że okaże się że to ona zakochuje się w nich [bo to właściwie żadna trudność ;D:D:D:D] a oni starają się jej jakoś pozbyć, bo inaczej stracę wiarę w ten serial
tak czy inaczej zapowiada się niezły ubaw :D:D:D:D
już się nie mogę doczekać :D
Będę miała niezły polew z niej!! Też mam nadzieje, ze to ona w nich a nie oni w niej. Już się nie moge doczekać tego odcinka, gdzie Parysia się pokaze!!!!!! xD