PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

ocenił(a) serial na 10

Rzeczywiście to trzyma się całości, ale według mnie to trochę za szybko, szczególnie znając Marcina wolałby na razie się tak nie angażować.... Sądząc po pytaniu pod zdjęcie czy Iga i Marcin w końcu zamieszkają razem ? wnioskuję że Marcin zapyta Igę czy przeprowadzi się do niego, a ona odmówi, co będzie równoznaczne z ,,odepchnięciem'' Marcina :)

użytkownik usunięty
Magdalenka1472589

Masz racje zamiast zaręczyn wstawić tu pytanie Marcina czy by z nim zamieszkała i to naprawdę trzyma się całości może nawet będzie taka sytacja w serialu kto wie:) Ale prośba Marcina aby z nim zamieszkała nie była by jak dla mnie petardą co innego ślub:)

ocenił(a) serial na 10

Może coś w tym jest, co piszesz bo ja już nie wiem czy mam zwidy ale wydaje mi się, że Iga na tym zdjęciu coś trzyma w łapkach, pudełeczko? z birmańskim szafirem oprawionym w brylant i najlepiej do kilograma(pudełko ciut za małe) :)))))

ocenił(a) serial na 9
Dorisa_d

A może uznali, że Kaszubie do twarzy z tym ogromnym bukietem róż i napstrykali zdjęć w różnych miejscach i okolicznościach, by potem wykorzystać je w mediach do promocji 3 sezonu :)

ocenił(a) serial na 7
mil20

Ha ha to też możliwe, ale trzeba przyznać że faktycznie wygląda jeszcze lepiej z tym bukietem miodzo :)

ocenił(a) serial na 10
Dorisa_d

Wracając do tych zdjęć w apartamentach na Powiślu to nwm czy to mieszkanie Kaszuby seniora. Senior poprosi ją o posprzątanie w odc. kiedy Iga będzie miała żółtą bluzkę i niebieską marynarkę, a na tamtych zdjęciach ma strój jak podczas wspólnego ,,rodzinnego'' obiadu z dziećmi i Marcinem. Jak myślicie co to może oznaczać ?

użytkownik usunięty
Magdalenka1472589

Jak zawsze układam wszystko w całość i wychodzi mi tak że pierwszy odcinek zaczyna się od tego że Iga zdaje egzaminy Marcin po nią jedzie (jest zdjecie jak na nią czeka pod instytutem) później jadą do kancelari (Iga od momentu jak całowała się z Marcinem nad rzeką nie była w kancelari bo miała zwolnienie chorobowe) dopiero w tym momencie po raz pierwszy poznaje osobiście seniora czyli od sytuacji nad rzeką mija około hmm miesiąc. Dalej Marcin przedstawia Ige seniorowi mówi kim dla niego jest ojciec na pierwszy rzut oka cieszy się ze szczęścia syna, Marcin idzie to swojego gabinetu Iga i senior zostają sami nagle kochana Marta każe idze przygotować salę konferencyjną bo przyjadą ważni goście Iga ma już iść a tu nagle senior nie wiedząc co się dzieje pyta się Igi czy jest sprzątaczką ona że tak. Senior zaczyna się śmiać z kim się związał jego syn i aby upokorzyć Ige daje jej kluczyki do jego domu ona zarzenowana idzie do kuchni tam nagle przychodzi Marta widząc Ige w jakim jest stanie zaczyna ją pocieszać(też jest takie zdjęcie w jakimś artykule) następnie Iga znajduje sie w jego gabinecie a on dalej ją upokarza ona nie wytrzymuje i wychodzi trzaska drzwami Marcin to widzi i idzie za nią ale ona nie chce się zatrzymać (też jest takie zdjęcie) Marcin wraca do kancelari i wdaje się w kłótnie ze swoim ojcem. A dalej to nie wiem co będzie w odcinku bo nie ma zdjęć ale sądzę że Marcin po pracy pojedzie do Igi. Ok mamy pierwszy odcinek teraz drugi właśnie tu mamy obiad "rodzinny", Ige na Powiślu oraz Krzyśka jak na to wskazuje w tym apartamencie(po co tam Krzysiek?) jak widzieliśmy na zdjęciach mieszkanie w ogole nie jest urządzone hmm to też ciekawe dziwne że w ogóle Iga wzięła te kluczyki a może ojciec chciał ją tylko upokorzyć i to nie jest jego mieszkanie no bo nie znając Igi daje jej swoje kluczyki do mieszkania a jakby ona była złodziejem? Coś musi być tu glebszego. Dalej już nie wiem co będzie ale mamy 3 odcinek i tu będą urodziny oliwki oraz pojawienie się Doroty. Chyba zostanę scenarzystką hahah xD a jaki wy macie scenariusz?

a ja tak trochę z innej beczki, wszędzie pojawiają sie przecieki na temat " czy siostra Igi zniszczy jej związek z Marcinem", "Iga odtrąci Marcina" itp. a moim zdaniem siostra pojawi sie w max kilku odcinkach i wróci do rodziców do czego przekona ja Iga a tak głośno opisywane odsunięcie sie od Marcina potrwa tez kilka odcinków podczas których ich relacje delikatnie sie ochłodzą ale dalej będzie ok, tutaj zawsze jest tak że tam gdzie dużo gadają nic tak na prawdę sie nie dzieje - postać Karoliny, postać Roberta

ocenił(a) serial na 9
kacha_87

O, racja... O Gadomskiej się tak nie rozpisywali, a jak namieszała... Faktycznie jak już wcześniej mówiłyście dużo zamętu może wnieść mama Marcina. Tak sobie myślę, może ona skrywa jakąś tajemnicę, o której Marcin nie wie, a o której dowie się Iga i to ich poróżni. Załóżmy, że Marcinowi mama jest bliższa niż ojciec(chyba tak jest) a tu wychodzi na jaw, że on ich w czymś okłamywała i Iga się o tym dowiaduje, ale gdy mówi o tym Marcinowi, to on nie chce jej wierzyć, bo przecież cały czas żył w przeświadczeniu, że to ojciec jest 'ten gorszy", a tu nagle wszystko odwraca się o 180 stopni, Iga i Marcin zaczynają się sprzeczać i na jakiś czas oddalają się od siebie.

ocenił(a) serial na 10
kacha_87

Racja, zawsze chcą tym rozpisyeaniem się ukryć ważniejsze wątki

użytkownik usunięty
nora101

Może Marcin jest adoptowany. Mama Kaszuby powie to Idze przez przypadek, będzie jej kazała o niczym nie mowic Marcinowi ten bedzie za wszelką cene wiedziec o czym rozmawiala Iga z jego mamą ale nie bedzie chciala nic w ten sposob Iga bedzie miala przed nim tajemice ona nie wie czy ona to zrozumie. Nagle w jakies sytuacji Marcin uslyszy rozmowego Igi i jego mamy o tym ze jest adoptowany bedzie zszokowany i nie wie czy bedzie w stanie wybaczayc tych wszystkich kłamstw :)

ocenił(a) serial na 8

Se.pl tak nakręcaja że ....zastanawiam się jakie to tajemnice skrywa ród Kaszubow....
matka...wyszła za Marka bo... zostawił ją Zbigniew (brat Marka?)
ojciec...ucieka w romanse z dużo młodszymi kobietami (bo nie kocha Teresy a ożenił się bo...?)
Marcin...imprezy...związki bez przyszłości...trochę na siłę...małżeństwa boi się jak przysłowiowego ognia...a jeśli to z przyjaciółką bo lepiej wiedzieć z kim ma się dzieci ???
Dlaczego....w tak inteligentnej rodzinie tyle...nie powiedzen...

Stenia21

Jak tam czytam te wszystkie spoilery to nawet nie wiecie jak się nie mogę doczekać tego 3 sezonu. Te wątki, które zapowiadają baaardzo mi się podobają :)

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Ech ja mam tak samo :D Ciekawe, kiedy pojawi się zwiastun 3 sezonu, kojarzycie mniej więcej na jak długo przed premierą pierwszego odcinka drugiego sezonu pojawił się zwiastun?

madziula_19_fw

Myślę, że w drugiej połowie sierpnia będzie już śmigał ;)

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

niedopowiedzeń
...brak miłości...jedności...spójności...to jakaś trauma...

użytkownik usunięty
Stenia21

Też mnie zdziwiło to że na dowodzie Marcina ojciec był zapisany jako Zbigniew a nie Marek albo to pomyłka scenarzystek albo od samego początku dobrze ułożony scenariusz. Ciekawe też jakie tajemnice ma siostra Igi bo ma być z nią nie do końca szczera. Coś czuje że ten sezon będzie bardzo tajemniczy, wszystkie sekrety wyjdą na jaw a jakie i jakie będą tego konsekwencje dowiemy się dopiero na jesień:)

ocenił(a) serial na 4

Wydaje mi się, że to po prostu błąd scenarzystek. nie skupiały się pewnie na tym dowodzie, bo nie spodziewały się, że serial tak się rozkręci i pewnie nie miały jeszcze w planach wprowadzenia Marka Kaszuby do serialu.
Muszę stwierdzić dodatkowo, że nasz Marcin Kaszuba jest idealną kopią mecenasa Spectera z "Suits", czyli "W garniturach". Oglądając 1 odcinek tego serialu od razu w Gabrielu Macht'cie widziałam Kaszubę - kobiety, lekkie życie - robię co chce i nikt mi nic nie mówi, świetne auta, niebanalne zachowanie i gesty - czyli mieszanka klasy i ignorancji. Lekkie podejście do spraw pro bono, no i oczywiście garnitury - Z resztą sam Stefan powiedział w jednym z wywiadów, że przygotowując się do roli oglądał "Suits'' i inne seriale związane z prawem, więc pewnie dlatego jest takie podobieństwo.
*

ocenił(a) serial na 10
lovechocolate

Co nie zmienia faktu, że stosunki w rodzinie Kaszubów są niejasne. Zarówno ojciec, jak i matka, to dwie osobne zagadki. Ciekawe, które z nich tak naprawdę jest lepsze? Moim zdaniem Iga odsunie się od Marcina, żeby oni we trójkę sobie to wszystko w spokoju poukładali.

użytkownik usunięty
lovechocolate

A mi się wydaje ze nie jest to błąd scenarzystek tylko od początku dobrze zaplanowany scenariusz:) dlaczego? Wczoraj oglądałam sobie pierwsze odcinki 1 sezonu i w pierwszym odcinku widzimy dowód Marcina a w nim imie ojca Zbigniew za to w drugim odcinku gdy Marcin idzie z Igą do prokuratora w sprawie pobicia Krzyśka gdy Marcin sie przedstawia prokurator od razu się go pyta "To Pan jest synem MARKA KASZUBY" i teraz bądź tu mądry pisz wiersze xD czemu zapytal się Marka a nie Zbigniewa? Nie sądzę aby scenarzystki na wstępie przeoczyly taki błąd:)

Jestem tego samego zdania i nie sądzę, żeby Marcin o tym nie wiedział.

emka98

No, dane do dowodu sam chyba musiał podawać, więc raczej nie mógł nie wiedzieć. Poza tym, to raczej nie jest tak, że scenariusz na 13 odcinków pisze się ad hoc, zobaczymy co nam w praniu wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 9
qzet

https://instagram.com/p/5yxHTfMbrg/ Ciekawe, co opijają, Wiktor ma jakąś chyba nietęgą tą minę...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

https://instagram.com/p/52qefpMbkj/

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Na zdjęciu... Foremniak ze swoim partnerem i Iga ubrana jak na rodzinnym obiedzie z Marcinem i dziewczynkami.

użytkownik usunięty
Stenia21

2 odcinku 3 sezonu ta sytuacja ma mieć miejsce:)

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://instagram.com/p/56skhqLoob/

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Wycieczka ??? Mustang, Marcin, Iga i dziewczynki.

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

To mi wygląda jakby Igę odebrał z uczelni (tak samo ubrana), a dziewczynki ze szkoły. Ale czemu go tak duma rozpiera? Może Ewa ich widzi przez balkon, albo Krzysztof? Ciekawa jestem kim jest ta blondyna na zdjęciu z Krzysztofem? Wydaje mi się, że jest bardzo dumny i ten gest?

użytkownik usunięty
Infiniti9

Oni są ubrani w taki sposób jak na tym zdjęciu https://instagram.com/p/5rBGZUsbkk/
więc to nie jest w tedy jak ją zabiera z uczelni :)

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Rodzinna wycieczka ? Ciekawe z kim rozmawia Marcin....
P.S. Strój Igi i Marcina wskazuje na to, że to zdjęcie pochodzi odcinka, kiedy Marcin patrzy na Igę takim ,,nieprzyjemnym'' wzrokiem. Ciekawe czy to scena przed czy po tej scenie kiedy Marcin jest taki zły... :P

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://instagram.com/p/56uOH7sbrP/ Krzysztof ...a kim jest ta kobieta ???

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Właśnie kim jest ta kobieta ? Czyżby jakaś nowa bohaterka serialu ? Nowa miłość Krzyśka ?

ocenił(a) serial na 10
Magdalenka1472589

Ona raczej wygląda na "byłą" Kaszuby, dlatego ta przybita "piąteczka". Mina Krzysztofa wygląda jakby znowu udało mu się coś popsuć między Igą i Marcinem.

użytkownik usunięty
Infiniti9

Boże jak Krzysiek wymyślił że wynajmie jakąs babkę i żeby ta podawała się za jego byłą i w ogole żeby za nim lata :O nie to nie może być prawda xD

użytkownik usunięty

https://instagram.com/p/5rBGZUsbkk/
https://instagram.com/p/56uOH7sbrP/
Spójrzcie na obydwa zdjęcia czy obie sytuacje nie są w tym sam miejscu? Jejku co ten Krzysiek narobi :(

ocenił(a) serial na 8

Masz na myśli...intryga Krzysztofa ??? A potem rozmachujacy rękami Marcin i patrzący w górę ...może być coś na rzeczy...

użytkownik usunięty
Stenia21

Obydwa zdjęcia gdzie Marcin chyba jest o coś zły na Igę oraz zdjęcie gdzie Krzysiek przybija piątke z ta babką wydaje mi sie że są robione w tym samym miejscu. Spójrzcie na tło na tych zdjęciach jest chyba takie same. Może Krzysiek napuścił tą babke aby cos zaczeła udawać przed Marcinem i Igą np. byłą Marcina. Iga oczywiscie jest wsciekla, Marcin jej tlumaczy że nie wie kim jest ta kobieta. A Krzysiek szczęśliwi widzi jak sie kłócą przybija piątke z ta kobietą. Oczywiście mogą to byc nasze przypuszczenia ale to tak wygląda no i oczywiscie odpowiedz na pytanie czemu Iga sie odsunie od Marcina :/ Jak by na serio Krzyskowi przyszedl taki plan do głowy to jest bardziej chamski niz w 1 sezonie. Zobaczymy co scenarzystki wymyslily jeszcze tylko miesiąc :D

ocenił(a) serial na 10

Czyżby Krzysztof był aż tak paskudny by poszukiwać byłej Marcina i wmieszać w sytuację, chyba że się sama napatoczyła i to wykorzystał.
Kobieta wygląda mi na mocno dojrzałą, jak? trudno ocenić:)
Może to mamusia Marcina, wszyscy się spodziewają, ze to będzie anioł, a okaże się jeszcze gorsza od seniora Kaszuby, nie zaakceptuje Igi, wkracza do akcji(jak piszą tu i tam) i coś knuje wykorzystując Krzysia.
Chyba mnie jednak poniosło:) ale to po to by ciągle nie pić melisy, staram się choć trochę dorównać forumowiczom, fantastycznym "sherlockom", których wyniki śledztwa bardzo lubię czytać.

ocenił(a) serial na 10
wiseacre

Z jednej strony to fajnie, że wyobraznia pracuje, ale jest tyle niewiadomych jeszcze i naprawdę trudno się w tym połapać. Nic już nie wiem!!!

użytkownik usunięty
Infiniti9

A ja wiem że ten sezon będzie zajebisty :D

ocenił(a) serial na 10

Zajebiste jest nawet to czekanie na nowy sezon. Ta gonitwa myśli, komentarze po każdej nowince jaka się pojawi. Zastanawia mnie jeszcze jedno, czy po 13 odcinku 3 serii, przed napisami końcowymi będzie "ciąg dalszy nastąpi". Czy też 3 seria to będzie definitywny koniec serialu?

ocenił(a) serial na 8
qzet

Na fb OMSNM (nie mogę wstawić piszę z telefonu) zdjęcie Krzysztofa z dziewczynkami ...wytrzeszcz oczu i ręka na sercu...czyżby zobaczył Igunie z Marcinem...???

ocenił(a) serial na 10
qzet

https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.334379383381330.1073741828.334 267110059224/506318056187461/?type=1&theater wyglądają uroczo

ocenił(a) serial na 9
nora101

Bardzo uroczo :D Ciekawe z czego się tak cieszą....

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Nie ważne z czego się cieszą, najważniejsze, że się nie kłócą. Iga ubrana jest tak samo jak na urodzinach Oliwki.

użytkownik usunięty
Infiniti9

Na urodzinkach Oliwki Iga ubrana jest w czerwoną marynarkę:) Na tym zdjęciu jest ubrana jak na "rodzinnym" obiedzie oraz jak jest na Powiślu, bedzie to chyba 2 odcinek nowego sezonu.

ocenił(a) serial na 10

Racja! Już się gubię, to czekanie i upały.

ocenił(a) serial na 8
qzet

Na fb zdjęcie Krzysztofa z Marcinem z podpisem ...przyjaźń czy wojna...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Ktoś na fb fani serialu OMSNM napisał że w 5 odc. Krzysztof w czerwonej lodówce znajdzie dolary ???...