PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18087
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

A może za znalezione dolary Krzysiek kupi apartament aby zaimponować Idze ???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

To trochę tłumaczy dlaczego Iga i Krzysiek byli w apartamencie....

Stenia21

mozesz wyjasnic?

ocenił(a) serial na 8
alka1809

We wcześniejszym poście pisałam że podobno Krzysztof znajdzie dolary w lodówce ...reszta to moja fantazja ;)

Stenia21

cos czuje ze4 to bedzie najlepszy sezon ze wszystkich :D

alka1809

jaki 4 ??

sandia23

pomyłka, zwykła literówka

ocenił(a) serial na 4
Stenia21

....i dlaczego Marcin jest na Igę zły. ;D

ocenił(a) serial na 9
qzet

http://postimg.org/image/yh43wklrd/ Wspólne....hmm śniadanie? ;) Ciekawe czy to ujęcie z serialu czy z planu bo na stole chyba leży scenariusz, chyba, że to co innego np notatki Igi ze studiów.

http://postimg.org/image/qvy8h9d85/ Przyjaźń, czy wojna? Krzysiek chyba kilka browarów niesie ;D

ocenił(a) serial na 4
madziula_19_fw

1) to zdjęcie z tego rodzinnego obiadu.;)
2) cały 4-pak!

ocenił(a) serial na 9
qzet

https://imageshack.com/i/f0okDYVgj inne ujęcie z tej kłótni... Ciekawe o co im poszło, Marcin wygląda na sfrustrowanego podobnie jak wtedy w 2 sezonie w scenie hotelu i na uczelni ta mina taka podobna... Jak faktycznie Krzysiek coś zepsuje między nimi to go chyba znielubie ;d tylko tak się zastanawiam czy on jest zdolny żeby coś takiego wykombinować, Iga często sugeruje ze coś takiego jest zbyt skomplikowane jak na niego ale kto wie?

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Oliwka i Helenka mają spuszczone głowy to może one coś przeskrobały ...może Marcin zwrócił uwagę i to się Idze nie spodobało.... w końcu nie jest ich ojcem... możliwe że już tak się poczuł...to odsunięcie Igi od Marcina to myślę że na krótko i z powodu jakiegoś drobiazgu....aby były emocje....zastanawiam się nad Krzysztofem czy nie będzie chciał kupić Igi apartamentem skoro los okazał się dla niego łaskawy zgodnie z powiedzeniem " głupi ma szczęście"...

ocenił(a) serial na 4
Stenia21

Może Hela coś zrobiła, bo Marcin patrzy na nią, a jak jest to zdjęcie co Kaszuba z kimś rozmawia, a Iga wychodzi z auta z dziewczynkami (https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11800008_50514837297 1096_5211404032383466970_n.jpg?oh=11a66f29eea0c947e212c9078b948e2d&oe=567F82ED) to Helenka chyba płacze

ocenił(a) serial na 4
lovechocolate

https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.334379383381330.1073741828.334 267110059224/505148372971096/?type=1&theater - link do tego zdjęcia, bo ten wcześniejszy chyba nie działa.

ocenił(a) serial na 10
qzet

Magdalena Zawadzka pokazała się w kulisach razem z K. Stelmaszykiem- klientka czy wyczekiwana mama? ;)

ocenił(a) serial na 10
kornela93

EDIT: jednak klientka, a szkoda, bo moim zdaniem by pasowała jako Kaszubowa ;)

ocenił(a) serial na 10
kornela93

Moim zdaniem Iga się Marcinowi na coś poskarżyła i na początku miał niezadowoloną minę, a potem zaproponował wspólny wyjazd na wycieczkę i stąd ta wesoły wyraz twarzy po powrocie. Może ta propozycja, z którą do Marcina przyszedł senior nie spodobała się Idze, bo Marcin postanowił pomóc ojcu. I żeby dziewczyny się na niego nie gniewały zabrał je na przejażdżkę, która jak widać się udała.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Z tymi dolarami to może być prawda...na fb Oliwki... trzyma banknoty 100 dolarowe...

ocenił(a) serial na 10
qzet

Na fb omsnm jest zdjęcie jąk Marcin robi śniadanie u Igi ale dlaczego tam stoi tez rozkładane łóżko? Nie będą spać razem???

ocenił(a) serial na 9
nora101

Hmm a może siostra Igi na nim śpi?

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Obawiam się że na to spanie razem poczekamy do 13 odc. ...??? Albo...
Opcja druga ...już razem spali ale Marcin coś przeskrobał i został odsunięty dlatego wylądował na tej polówce
Trzecia....na wolnym łóżku śpi siostra Igi

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-czy-iga-i-marcin-uwija-sobie-wspolne-gn,nId,1866917

ocenił(a) serial na 9
kornmanson112

Uroczo wyglądają na tych zdjęciach ;D
Ciekawe jak Iga zareaguje na ta propozycję Marcina o wspólne mieszkanie.
Aśka...czyli nadal nie pogodziła się z tym, że Marcin ją rzucił... Z tym ocenianiem pracy Igi to przegięcie - Aśka będzie oceniała jak sprząta Iga WTF?
Kurcze, o co chodzi z tą przeszłością Kaszubów?

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Te apartamenty na powiślu to może nowe mieszkanie Igi i Marcina ? Bo widać że puste, więc na pewno nie seniora Kaszuby, a to będzie w 2 odc. bo wtedy w tym odc. będzie Foremniak w kancelarii :)

kornmanson112

Serce się raduje, jak oglądam dwa pierwsze zdjęcia. Marcin znowu tak cudownie patrzy na Igunię, co za miłość płynie z jego oczu. Tzn. Igunia też ślicznie patrzy, ale u Marcina ten wzrok jest zarezerwowany tylko i wyłącznie dla niej. Zabawne, że oglądałam jakiś czas temu teatr telewizji ze Stefanem i Martą Ścisłowicz, gdzie grali narzeczonych i w ogóle nie było tej iskry, którą Stefan zyskuje patrząc jako aktor na postać Igi.

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Fajny taki udomowiony mecenas ale to kakao ...raczej będzie reklamacja;)

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

No cóż, Marcin kakaa to sobie chyba raczej dawno nie robił :D
Co do tego łóżka, to wydaje mi się, że gdyby Iga się odsunęła od Marcina, to Marcin raczej przeniósł by się do swojego mieszkania, a nie spał u niej...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

... to odsunięcie...trochę mnie przeraża bo jeśli miałoby tak wyglądać jak napisałam to spoko...ale jeśli Marcin się wyprowadzi to trochę to potrwa zanim się wprowadzi....a to już nie na moje nerwy...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Z tym łóżkiem polowym to rzeczywiście dziwne... Wkrótce Igi w mieszkaniu są 2 kanapy przecież, ale Iga kiedyś coś wspominała o osobnym pokoju dla dziewczynek. No ale może faktycznie to zdjęcie jest z pobytu siostry.
Jeszcze przychodzi mi do głowy, że Iga uzna, że dla dzieci to wszystko się zbyt szybko dzieje.

ocenił(a) serial na 10
FP31998

"wkrótce" miało być wkońcu. słownik ;P

FP31998

Dokładnie to samo przyszło mi do głowy. Zbyt szybkie tempo dla dziewczynek. "Czy Marcin zrozumie i czy wybaczy?" - zdradziła J.Kulig w jednej z rozmów.

emka98

Nieuniknione są konflikty na tym tle. Krzyś nie odpuści, pewnie tata francuz będzie chciał "powychowywać" córkę... a i mecenas z pewnością nie będzie stał z boku bezczynnie się przyglądając. Iga zostanie arbitrem;)

ocenił(a) serial na 8
emka98

Tak sobie pomyślałam że z tym odsunięciem to może być śmieszna sytuacja...Marcin lubi gniesc się w pościeli nie koniecznie z miłości a Iga...może trzyma go na dystans...??? Dla własnego "bezpieczeństwa" wstawiła mu polówkę w kuchni ;) a w jego głowie dzieje się oj dzieje....

Stenia21

Całkiem możliwe, że Iga pościeliła Marcinowi w kuchni, chcąc uniknąć pytań córek i komentarzy Krzyśka;)) A noc ciemna... zawsze można się zgubić i zabłądzić...;P

ocenił(a) serial na 10
emka98

Jak myślicie kiedy będzie klip promujący 3 sezon ?

ocenił(a) serial na 10
Magdalenka1472589

Może pod koniec sierpnia

ocenił(a) serial na 8
emka98

Tym bardziej że Marcinowi zbładziło się choćby z Gadzina ...może mecenas chciał dowodów miłości już zaraz teraz... Kulig mówiąc o tym odsunieciu uśmiechała się ...myślę że chodzi tu o baaardzo osobiste relacje...

qzet

Na tym drugim zdjęciu w świecie seriali, to w tle za Igą i Marcinem po lewej stoi swego rodzaju stojak na ubrania, a to co tam na nim wisi wygląda na koszule i garnitury . Można by wnioskować że Mecenas wprowadził się na Żelazną bardziej na stałe.

ocenił(a) serial na 10
lavendeer

W ogóle to an tym zdjęciu widać, jakby mieszkanie Igi trochę się zmieniło, nowy telewizor itd.

Magdalenka1472589

Akurat telewizor już był taki w np. 2 sezonie :)

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://instagram.com/p/6PqohBrogu/
To takie ładne zdjęcie że można patrzeć i patrzeć...pytając dlaczego stoi tu ta polówki i kto na niej śpi ???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Zwiastun trzeciej transzy pojawi się pewnie 2 tygodnie przed emisją no może ciut wcześnie jak będą chwalić się jesienną ramówka a potem już z górki...my forumowicze najlepsi detektywi ruszamy śladami krawatów , kolorów koszul mecenasa i zakiecikow Igi ...już czuję ten dreszczyk emocji a WY...???

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://instagram.com/p/6PvInVsbvi/
Kim jest ta rozmyta kobieta w tle i dlaczego Iga jest zaskoczona...???
Pierwsze...agentka nieruchomości...???
Dwa...matka Marcina...???
Trzy...???

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Hmm matka Marcina już w drugim odcinku? Ciekawe... Ciekawe też, kto będzie ją grał, ja wyobrażam ją sobie jako taką elegancką, stylową, dystyngowaną panią z wyższych sfer, hmmm kto mógłby ją zagrać?
Oj są emocje, są, dziś dokładnie równiutki miesiąc do pierwszego odcinka 3 sezonu :D Myślicie, że tydzień wcześniej pojawi się gdzieś w necie?

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Nie wiadomo w jakiej kolejności kręcą odcinki niektóre zdjęcia chyba dają dla emocji...z planu... nie mające związku z serialem
Zastanawia mnie sprawa znalezionych dolarów podobno to odc.5 i co z tym fantem zrobi Krzyś ??? a zdjęcia z apartamentów pojawiło się dużo wcześniej a myślę że to Krzysztof kupi Idze apartament a mieszkanie które Iga ma posprzątać wedle polecenia seniora Kaszuby to Marcina dlatego mieszka u Igi ze stosem garniturów i krawatów...??? tak można zrozumieć to zdjęcie ze śs...

Stenia21

Na instagramie omniesieniemartw_tvp pod tą fotką jest wpis: "Mamo, odbierz telefon". Ciekawe...

ocenił(a) serial na 4
emka98

chyba chodzi o ten pierwszy dzwonek Igi : "Mamo, odbierz telefon" ;)

lovechocolate

Aaaa, pewnie tak. A ja już opcję taką wydumałam, że może Iga do mamy halo halo w sprawie siostry, że z domu zwiała...;P

ocenił(a) serial na 10
emka98

Zwróciłyście uwagę na zdjęcie z powyższego artykułu, w którym jest wspólne zdjęcie Igi i Marcina? Iga ma na sobie czerwony żakiet i wzorzysta koszule, a Marcin trzyma w dłoni jakiś świstek ... Wydaje mi się, że ten "świstek " to karta kredytowa Marcina. Na inststagramie Omsnm jest zdjęcie Igi (w tym samym ubiorze ;czerwony żakiet i wzorzysta koszula), która stoi z niezadowoloną miną przed bankomatem (ścianą płaczu :-P )
Chyba Marcin zacznie wspierać Igę również finansowo. (?!)

FP31998

Tak, też zwróciłam uwagę na tę "kartę". Bardziej jednak przyszło mi na myśl, że Filip spłacił dług (alimenty) i Iga pobiera z bankomatu kasę na prezent w związku z urodzinami Oliwki...