PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

ocenił(a) serial na 10
Dread_Nogitsune

Przeczytałam wszystkie komentarze i jestem zachwycona atmosferą wypowiedzi. Co by się nie działo między Igą i Marcinem, musi się skończyć dobrze. Też uważam, że zostali wyjątkowo dobrze dobrani jako para. W jakimś wywiadzie przeczytałam, że ktoś polecił Pawłowskiego, jako bardzo zdolnego. Co to się będzie działo, skoro nawet czekanie wywołuje takie emocje. Jeszcze tylko niecały miesiąc czekania.

ocenił(a) serial na 7
Infiniti9

Skoro wakacje tak szybko lecą, chociaż plus taki, że szybciej obejrzymy ,,O mnie się nie martw''.

ocenił(a) serial na 10
Dread_Nogitsune

Wakacje, wakacjami a ja mam w głowie chaos. Kompletnie nie mam pojęcia, co to za tajemnica w rodzinie Kaszuby. Im bliżej rozpoczęcia 3 sezonu,to ja się zastanawiam, czy to będzie faktycznie koniec serialu?

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Jeszcze rodziców Igi nie poznaliśmy np tak sobie myślę wogole jest chyba jeszcze dużo do pokazania to taki fajny serial wierze ze scenarzystki mają jeszcze dużo pomysłów ;)

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Właśnie, rodzice Igi,babka Helenki i chciałbym zobaczyć męża Ewy.Fajnie gdyby jej mąż był choć troszkę podobny do Krzyśka ;))

ocenił(a) serial na 9
qzet

https://http://imagizer.imageshack.com/img905/5734/LjdO87.jpg

Ach jak znowu słodko ;)

ocenił(a) serial na 9
madziula_19_fw

https://imageshack.us/i/eylLefbHj

Tamten link chyba nie działa wiec wrzucam inny

ocenił(a) serial na 9
qzet

Widziałyście......! jest już zwiastun 3 sezonu !
- Kaszuba Senior - Czy matka wie, że jesteś ze SPRZĄTACZKĄ?

ocenił(a) serial na 10
mil20

można prosić o linka? :)

mil20

Można się było tego spodziewać...
leciało w tv?

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Ja oglądałam ten zwiastun dzisiaj tylko raz w telewizji miedzy Panoramą a Sportem :).... w necie chyba jeszcze niema... Trzeba 2 oglądać..

mil20

czyli jutro trzeba polować :) coś jeszcze ciekawego? :)

użytkownik usunięty
on_mile

Omg ja już poluje :D

ocenił(a) serial na 9
mil20

A nasze dwa gołąbki były pokazane? ;D

madziula_19_fw

Właśnie obejrzał zwiastun w telewizji, gołąbeczki pokazali - urocze sceny z ich udziałem (wyjaśniło sie dla kogo Marcin taszczył ten wielki czerwony bukiet), jego ojciec nie pokazał się z dobrej strony ale tego się można było spodziewać (pytał sie Igi czy szuka lepszego życia), Marta cos świruje z Tomkiem, a na i przeskok czasowy miesięczny zrobili, bo Iga do Marcina stwierdziła że od miesiąca nie zajmuje sie niczym innym tylko nim. Tyle w skrócie, a no i jeszcze rozpaczajacy Krzysztof oczywiście ;)

lavendeer

Kwiaty oczywiście dla Igi były, a ojciec zapytał Igi- po co pani Marcin i czy szuka lepszego życia

ocenił(a) serial na 10
lavendeer

jakiś przeskok musiał być, przecież serial kończył się wczesną wiosną, a Iga miała świeżo złamaną noge

on_mile

O jejku, leciał niedawno. Jaki ten zwiastun jest cudowny, jacy oni są cudowni, słodcy <3 Jak się pojawi w internecie to będzie replay replay :D

on_mile

Oj masz rację, mam to szczęście że mam dekoder z nagrywaniem i już kilkakrotnie sobie włączałam żeby szczegóły powyłapywać :D

lavendeer

Ooo, nagrałaś? A masz możliwość gdzieś wstawić? :D

on_mile

Tak, tylko że z mojego dekodera nie da się tego przegrać na inny nośnik niestety :/

lavendeer

Oj szkoda, no nic. Czekamy aż pojawi się w necie :)

ocenił(a) serial na 10
lavendeer

A mogłabyś nagrać telefonem?

ocenił(a) serial na 10
mil20

Ciekawe jak Iga i Marcin będą reagować na te gadki seniora, mam nadzieje ze Marcin będzie bronił Igi

nora101

Myślę że Marcin nie da ojcu wejść sobie na głowę i raczej nie bedzie przechodził obojętnie kiedy on bedzie starał sie poniżyć Igę, bo po tym zwiastunie i ogólnie po tym wszystkich zdjęciach widać że jest bardzo w ten związek zaangażowany, także gadanie starego Kaszuby raczej nie bedzie go w stanie zniechęcić do Igi itd. Oby nam się w końcu przestawił jako mężczyzna który potrafi odpowiednio zaopiekować sie i obronić swoją wybrankę serca.

ocenił(a) serial na 10
lavendeer

Tez chciałam zobaczyć ten zwiastun ale leciał tylko rodzinki.pl kurde

ocenił(a) serial na 7
nora101

Powinni niedługo gdzieś wstawić.

lavendeer

Mam jakieś niepokojące przeczucia, że gadanie starego Kaszuby spłynie po młodym, ale już opinia matki będzie dla niego bardzo ważna i okazać się może, że mecenas zwątpi w udaną przyszłość z Igunią... Ta sielanka nie potrwa długo i nie Krzysiek, nie Dorota siostrzyczka, nie senior Kaszuba będą piętrzyć przeszkody przed naszymi gołąbeczkami:( Obym się myliła...

ocenił(a) serial na 9
emka98

Mi też się wydaje ze to ta matka odegra główna rolę w ich relacjach... Nawet to pytanie czy matka wie ze jesteś ze sprzątaczka wskazywałoby na to że mama Marcina jest chyba niewiele lepsza od ojca... Ale wydaje mi się ze Marcin będzie się upierał przy swoim i będzie Igi i związku z nią bronił.

madziula_19_fw

Skoro postać matki jest jak narazie owiana taka tajemnicą, to musi być coś na rzeczy. Jest nowe zdjęcie Igi i Marcina na Facebooku

ocenił(a) serial na 9
lavendeer

Te motylki na ścianie to chyba nowy pokój dziewczynek będzie ;) Ciekawe, czy Iga i Marcin zdarzą się tam przeprowadzić zanim ich coś poróżni czy też nie...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Też zaczynam mieć obawy czy zdążą razem zamieszkać skoro ma być element zaskoczenia? bo właściwie to wszyscy wierzą że razem zamieszkają a tu ciach i nic z tego ...obym się myliła...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

I jeszcze to odsunięcie się Igi od Marcina...może to sprawka Matki Marcina

Postać matki tak owiana tajemnicą że nawet nie wiadomo kto zagra tą rolę ale kto by to nie był pewnie będzie wredna...a był taki moment że myślałam że to będzie bardzo pozytywna postać i załagodzi wszelkie wasnie ...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Jak zobaczyłam seniora Kaszubę, nie miałam wątpliwości, że namieszał w życiu Marcina. Teraz mam wrażenie, że matka też musi mieć jakieś "grzeszki". Chociaż Marcin, do niej zadzwonił, ale dlaczego w tej rodzinie są takie dziwne układy?

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Może matka Marcina porozmawia z Iga i powie ze lepiej żeby się nie spotykali i dlatego Iga się od niego odsunie

ocenił(a) serial na 10
nora101

OJ! właśnie widziałam zwiastun! Te zdjęcia na fb są śliczne, ale to co zobaczyłam nie jest takie cukierkowe. Przed Igą i Marcinem długa droga do pełni szczęścia. Skoro Magda mówi "wszyscy jesteśmy Igą Małecką"! Wydaje mi się, że Marcin stał za Igą, gdy senior pytał ją, "czy szuka lepszego życia?"

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

...czy mi się wydawało...czy Marcin miał te znane nam zakłopotanie w oczach gdy senior spytał czy matka wie że jesteś ze sprzątaczka...rozmowa z matką może być trudna...

ocenił(a) serial na 10
qzet

Dodałam cześć zwiastunu na grupowej str na fb

ocenił(a) serial na 10
nora101

Dzięki Ci dziewczyno! ;))

ocenił(a) serial na 9
nora101

Zachodze w głowe co to za laska która gada z Krzyskiem ;o

madziula_19_fw

A nie Pola? :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

A rany faktycznie, tak inaczej wygląda ze nie poznałam :D

madziula_19_fw

Czy mogę mieć prośbę o adres strony grupowej na fb, proszę?

ocenił(a) serial na 4
Articlight

https://www.facebook.com/groups/1526350727610741/

lovechocolate

Bardzo dziękuje

ocenił(a) serial na 8
nora101

Zwiastun cudowny Iga z Marcinem są chyba w barze u Adama może oblewają zdanie egzaminu.Iga super wygląda widać ,że miłość jej służy ;)

ocenił(a) serial na 7
Kinomaniaczka_95

A gdzie można jeszcze zobaczyć zwiastun? Jeśli chodzi o tę grupę, poprosiłam o dołączenie, ale jak na razie bez odzewu.

ocenił(a) serial na 8
Dread_Nogitsune

Póki co w telewizji ,ale pewnie niedługo pojawi się w internecie :)

ocenił(a) serial na 7
Kinomaniaczka_95

Nigdy nie mogę w telewizji trafić.

ocenił(a) serial na 10
Dread_Nogitsune

Ja dzisiaj sama siebie nie poznaje, bo czekam na reklamy, a zawsze przełączam jak je widzę ;D Czyham na nasz zwiastun a ty na razie nic :((