PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

emka98

Albo Iga wręczyła Marcinowi listę zakupów do zrobienia :D

ocenił(a) serial na 8
qzet

Na fb OMSNM Krzysztof, pani Irenka i Pola. Czyżby ustalali plan intrygi ???

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

https://imageshack.us/i/expZn9unj ciekawe kiedy Krzysiek w końcu zrozumie ze Iga juz nic do niego nie czuje hmm...

ocenił(a) serial na 4
Stenia21

Akurat Pola jak wejdzie w ten ''układ'' Krzyśka to okaże się mocno negatywną postacią: Marcin jej pomógł z tym chłopakiem(ryzykując własne zdrowie!), a przecież ona nic wielkiego nie zrobiła tylko podała numer do Janusza(;D) to jeszcze będzie próbowała rozbić związek mecenasa z Igą!

lovechocolate

A mnie się wydaje, że Pola uświadomi Krzyśkowi, że ten nie zmusi Igi siłą do miłości. Pewnie to doskonale rozumie, bo była w podobnej sytuacji... Może w ten sposób wyleczy Małeckiego?

ocenił(a) serial na 4
emka99

oby! wtedy na duży +.

ocenił(a) serial na 9
lovechocolate

A ja jestem tego zdania, że jak już Krzysiek będzie chciał wzbudzić zazdrość u Igi i jak mniemam będzie to polegało na udawanym związku z Polą to skończy się to tak, że oboje wpadną po uszy :) tak to widzę.

ocenił(a) serial na 8
Deeply

I pewnie o to chodzi aby Krzysiek też znalazł swoje szczęście...do końca sezonu poparują wszystkich skoro ma być dużo miłości....

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://instagram.com/p/6SFBsVLovh/
Wyraz twarzy Wiktora mówi wszystko ... to był błąd....kancelaria przewrócona do góry nogami....a Wiktor chciał odpocząć...

ocenił(a) serial na 8
qzet

Na fb OMSNM senior Kaszuba na Żelaznej drzwi otworzyły dziewczynki...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.334379383381330.1073741828.334 267110059224/508118059340794/?type=1&theater

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Czyli Marcin już się wprowadził albo jest zdecydowany się wprowadzić, a stary Kaszuba przyszedł to wszystko zobaczyć na własne oczy. Bo tak prawdę mówiąc, już widzę minę najgorszego nawet ojca młodego zdolnego prawnika bez zobowiązań, jakby mu synek powiedział, że się zakochał w rozwódce z dwojgiem dzieci z dwóch różnych ojców:)

ocenił(a) serial na 8
verba

https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.334379383381330.1073741828.334 267110059224/509242732561660/?type=1&theater

ocenił(a) serial na 4
verba

Helenka jest tak samo ubrana jak na śniadaniu w kuchni z Marcinem

ocenił(a) serial na 8
qzet

Cytując SE.pl .........Marcin sam wyjdzie z inicjatywą i zaproponuje ukochanej, żeby znaleźli nowe mieszkanie. Po przeprowadzce dowiecie się jakim ojcem jest młody prawnik. Jedno możemy zdradzić - Oliwka i Helenka będą w siódmym niebie!

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Juz się nie mogę doczekać! Ten sezon na pewno będzie świetny.

ocenił(a) serial na 8
nora101

https://instagram.com/p/6Uq7bosbi9/

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

To chyba te urodziny no nie? Iga chyba jakaś nie w sosie, może Krzysiek coś głupiego powiedział o niej o Marcinie...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Wygląda na urodziny (czerwona marynarka) Krzysztof zapewne coś skomentował ale Iga pewnie nie chce się kłócić w końcu to urodziny Oliwki ...czy za plecami Igi nie stoi Marcin? to wrogie spojrzenie Krzysztofa ?

ocenił(a) serial na 9
qzet

streszczenie 1-go odcinka ze strony tvp.pl : Iga zdaje egzamin. Ale profesor egzaminujący ją z zasad mediacji wydaje się bardziej zainteresowany swoją korespondencją SMS - ową niż odpowiedzią studentki. Iga nie byłaby sobą, gdyby nie zapytała profesora, co się dzieje. Nie wie, że to pytanie doprowadzi do nieoczekiwanej wizyty profesora w kancelarii Kaszuba&Zarzycki. I to pierwszego dnia po jej powrocie ze zwolnienia do pracy. W kacelarii rządzi Marek Kaszuba. Aśka kwitnie, bo wreszcie nie jest córeczką tatusia. Tomek z Martą - przeciwnie, zaczynają doceniać aksamitną władzę Zarzyckiego. Iga również z marszu doświadczy specyficznego podejścia Kaszuby seniora do personelu kancelarii. Ale naprawdę skonfrontuje się z Markiem, gdy ten udzieli jej profesorowi życiowej rady. Jednak to nie Iga będzie miała największy problem z Markiem Kaszubą. To Marcin będzie zmuszony skonfrontować się wreszcie z własną przeszłością, którą dotąd udawało mu się tak przekonująco ignorować. Tymczasem Krzysiek cierpi. Nie może patrzeć na szczęście Igi i Marcina. Nie widzi przyszłości. Na pomoc musi ruszyć Irenka, wspierana przez Wojtka i Jacka. Niestety, żaden z ich argumentów nie skłania Krzyśka, by wstał z łóżka. Chłopaki proszą o pomoc Polę. W końcu ma u Krzyśka dług wdzięczności.

Taa a u Marcina to nie ma?

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

To będzie takie trochę niewdzieczne gdy Pola będzie knula przeciw Marcinowi i Idze ale w streszczeniu SS było ze będzie niezadowolona ze Krzysiek chce ja wykorzystać do wzbudzenia zazdrości w Idze.

ocenił(a) serial na 9
nora101

Pytanie czy zgodzi się na to czy nie hmmm ciekawe...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Z opisu wynika ,że będzie przeskok czasowy i akcja będzie toczyć w miesiącach maj/czerwiec czyli Iga z Marcinem są parą od kilkunastu tygodni.Ciekawi mnie ta przeszłość Kaszuby co się za tym kryje.

ocenił(a) serial na 10
Kinomaniaczka_95

Ja uważam, że przez tą strefę czasową, straciliśmy mnóstwo emocji... W 2 serii chciałam zobaczyć jak pogotowie zabiera Marcina do szpitala, a Iga to wszystko przeżywa, jak się nim opiekuje,troszczy się. W 3 transzy chciałabym zobaczyć pączkowanie ich związku, np.zobaczyć ich pierwszy dzień po pocałunku itp.
Ale i tak wiadomo, że ta seria będzie nafaszerowana chemią

ocenił(a) serial na 8
FP31998

W 100% zgadzam się z Tobą a jeszcze mnie ciekawi czy Marcin powiedział Idze coś o sobie i rodzinie czy ona dowie się przypadkiem ???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

I jak się do tego odniesie ???

ocenił(a) serial na 9
FP31998

"Ale i tak wiadomo, że ta seria będzie nafaszerowana chemią" O to to, w drugiej serii "żarli się" jak dzikie koty, a było chemii co nie miara, to co dopiero teraz ;) Tak się dzisiaj zastanawiałam czy Pawłowskiemu się Kulig podoba, tak się na nią patrzy jako Marcin, ale kto wie ;) Chyba sam przyznał, że woli blondynki, ups ;D

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Ha ha też o tym pomyślałam po ostatnim wywiadzie ...tym bardziej że jego dziewczyna jest brunetką...może...czas pokaże...

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Chyba faktycznie coś jest na rzeczy ;) Od dawna przyglądam się Stefanowi np. gdy udziela wywiadów w tv(często w pnś). Też zauważyłam, że on na Aśkę Kulig spogląda inaczej, niż na inne kobiety-aktorki, czy prezenterki telewizyjne.Mam wrażenie, że patrzy na Aśkę z fascynacją...Pamiętam jak w marcu opowiadał w pnś o 2 sezonie Omsnm, Michał Olszański wspomniał coś o Kulig,a w oczach Stefana pojawiły się iskiereczki i ten jego boski uśmiech, oczywiście od razu przyłączył się do pozdrowień dla Joanny. Aśka również przyznała, że Stefan jest bardzo przystojny...
Nawet jak oglądałam ich pocałunek na ławce, to miałam wrażenie, że Pawłowski byl troszkę zestresowany i przejęty pocalunkiem.Okej, można uznać, że wyolbrzymiam, bo wkońcu był debiutantem i być może krępował się całujac jakby na to nie spojrzeć, obcą kobietę.Ale Ola Domańska wkońcu też obca babka, a z Zarzycką całował się normalnie, bez stresu , bez emocji.W serialu "Nie rób scen" miał rolę epizodyczną i on więcej się tam całował z serialową narzeczoną (Emilia Komarnicka) niż mówił :) I te pocałunki były również bez emocji, a miał grać szalenie zakochanego mężczyznę. Chyba już wszyscy fani Omsnm poczuli tą chemię,między Iga, a Marcinem. Ja sądzę, że między Joanna i Stefanem również jest wyczuwalna.
Oczywiście to są tylko moje domysły...

ocenił(a) serial na 8
FP31998

Oglądałaś może Świat się kręci z Joasia jest na youtube popatrz na minę Zakościelnego Ja to się Stefanowi nie dziwię Sponsoring zapewne też oglądał..kolana miękną...reszta nie koniecznie; D

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Tak na marginesie to pięknie Joasia tu wygląda...

FP31998

A ja uważam, że Pawłowski jest doskonałym aktorem i jak ma być chemia, to jest chemia. I on i Kulig potrafią to pokazać, bo są świetni w tym, co robią. Cała obsada wg mnie, gra medalowo. Duży udział w efekcie końcowym ma też z pewnością reżyser. Poza tym wszyscy zgodnie przyznają, że jest fantastyczna atmosfera na planie, lubią się bardzo... Nie doszukiwałabym się tutaj "osobistej chemii" między bohaterami. Ale każdy ma prawo oczywiście do własnej oceny:)

ocenił(a) serial na 10
emka98

Oglądalam, Zakościelny przerwał ja wzrokiem.Ale jak już wspominałam to moje domysły ;)) Widziałyście zdjęcie na fb Omsnm? Wygląda na to, że Iga i Marcin oglądają ich wspólne mieszkanie, a ta kobieta pod apartamentami to chyba jakaś agentka nieruchomości ;)

ocenił(a) serial na 10
FP31998

Pożerał wzrokiem *

ocenił(a) serial na 8
FP31998

https://instagram.com/p/6XDjP8roh6/
Piękne zdjęcie...poproszę więcej takich....

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Odc.6 seria pierwsza...czasami zastanawiam się dokąd zaprowadzi mnie ta znajomość z panią....chyba sam nie wiedział...dokąd...

ocenił(a) serial na 9
FP31998

Ach jak słodko ;)
-Marcin piękne to mieszkanie ale to jest za drogo
- Kochanie dla Ciebie nic nie jest za drogo ;D ciekawe co sobie tu mówią...

Kurcze Stefan na pewno jest super aktorem ale no nie wiem czy TO COŚ jest się w stanie zagrać aż tak przekonywujaco...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Stefan...proponuję obejrzeć...etude filmową Poli (odważna rola) i Tonacje blu (na youtube są fragmenty spektaklu dyplomowego) uważam że jest bardzo dobrym aktorem może dlatego odnosi się wrażenie że chemia jest poza planem...???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Tonacja blue ...***

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Występuje też Karol Dziuba (Tomek) i Julia Trembecka (dziewczyna Stefana)

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Oczywiście nie zaprzeczam ale może być też tak ze Asia i Stefan są akurat taka parą aktorów którzy nie muszą udawać i ta chemia jest taka naturalna oczywiście nie żeby coś między nimi było, tylko o tak po prostu naturalnie iskrzy i to jest fajne bo nie widać tej sztuczności ;)

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Madziula "na babskie oko" się widzi i wiem o co chodzi ;) tak czytając między wierszami napisałam co napisałam ale myślę tak jak Ty...;)

ocenił(a) serial na 10
FP31998

Właśnie miałam to pisać, czyli to mieszkanie do wynajęcia. Niewierze ze tak szybko będą takie wspaniałe sceny

ocenił(a) serial na 9
nora101

Mam tylko nadzieje ze to wszystko nie zmierza do końca serialu :(

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Przy którymś zdj na instagramie jakąś dziewczyna napisała ze 3 sezon będzie ostatnim a omsnm odpisali ze skąd takie informacje i dlaczego je rozpowszechnia wiec może jest szansa na 4 sezon tylko oglądalność musi być duża.

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Najgorsze jest to że wszystko zależy od oglądalności... Ja nie mam nic przeciwko temu żeby były jeszcze ze dwa sezony ...a jakby im się tak synek urodził Marcin to chyba by oszalał z radości...a Ige w ciąży to by na rękach nosił...chciałabym to zobaczyć...
Wracając do Stefana i Joasi ich po prostu lubi... normalni nie gwiazdorza świetnie grają i to też przekłada że kochamy ten serial...

ocenił(a) serial na 7
Stenia21

Jak myślicie: Jaka będzie reakcja osób z ich otoczenia na związek? Z kancelarii, Laury i w ogóle...
Mam nadzieję, że to pokażą, a nie ominą przez głupi przeskok czasowy, który jest moim zdaniem niepotrzebny i tylko wszystko psuje.

ocenił(a) serial na 8
Dread_Nogitsune

Tego już nie zobaczymy niestety a Laura ...może nie będzie już taka wredna po akcji z kamienica
Asia będzie pewnie dziwnie patrzeć bo to nie dla niej Marcin oszalał a związek z Adamem...może się rozleci ??? mimo wszystko uważam że Adam był zamiast
Marta...Marcin ja ustawi
Tomek...robi się coraz bardziej przyjazny
Ciekawa jestem czy będzie Gadomska ??? powinna się pojawić może być ciekawie...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Chociaż jak to jest pierwszy dzień Igi w pracy po urlopie to pracownicy nie widzieli ich razem chyba ze Marcin coś opowiadał

ocenił(a) serial na 7
nora101

Mam nadzieję, że nic nie mówił. Będzie ciekawiej.