O mnie się nie martw
powrót do forum 4 sezonu

Sezon 3 to już historia ...przed Nami nowe wyzwanie...ciekawe dyskusje...itd...itp...

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Widziałyście teraz nową zapowiedź,jak Marek Kaszuba mówi że chyba za ostro potraktował Igę i z kwiatami szykował się jak to powiedział na randkę z żoną,a Marcin mówił że ojciec przesadził i że jest na swoim i też z kwiatami się też wybierał na randkę,nie były to urywki z serialu tylko zapowiadające serial.

ocenił(a) serial na 8
kornmanson112

ja widziałam, podobało mi się a szczególnie jak Marcin mówił że fajnie jest mieć randkę z narzeczoną.

ocenił(a) serial na 8
Lipa88_2

A tak z innej beczki to strasznie mi się nie podoba jak mówią o Idze: Małecka jakoś to niegrzecznie brzmi poza tym po nazwisku to po pysku.

ocenił(a) serial na 9
Lipa88_2

I ja tego nie lubię. Iga i tak nie ma świetnej opinii przez jej status społeczny i historię rodzinną a nazywanie jej Małecka dodatkowo czyni z niej.... jakąś prowincjuszkę.

ocenił(a) serial na 10
Deeply

I jeszcze jakby chciano podkreślić że Małecka to nazwisko po głupkowatym byłym mężu.

ocenił(a) serial na 9
kornmanson112

Otóż to. Dobrze że wszyscy mówią na nią Iga ale uważam że nazwanie głównej bohaterki Jadwiga Małecka to lekkie przegięcie. Marcin powinien czym prędzej ożenić się z Igą choćby po to żeby pozbyć się "pani Małeckiej".

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Mam dziś szczęście, teraz był spot z Igą i Krzyśkiem, to jak Krzysiek śledzi Igę to co jest na instagramie a ja myślałam że to jest jakaś scena z serialu.

ocenił(a) serial na 8
kornmanson112

Po jakie licho oni w spotach łączą Marcina z ojcem a Igę z Krzyśkiem? Zamiast pokazać nam razem naszą parkę? Krzysiek niech sobie z Markiem występuje!

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Też o tym samym sobie pomyślałam, ta Iga jest skazana na Krzyśka, ja wolałbym zobaczyć ich szczęśliwych na ławeczce :)

kornmanson112

Iga jest skazana na byłego tylko ze swojej winy. Nie potrafi podjąć decyzji i oderwać tego rzepa od siebie. Dopóki tego nie zrobi i nie pokaże gdzie jest miejsce Małeckiego zdecydowanie, na ostro, to ten rzep bedzie stale się do niej przyczepiał powołując się na miłość do Oliwki, a faktycznie liczy na potknięcie się Kaszuby i powrót i powrót do beztroskiego życia i penetrowania lodówki na koszt Igi To wygląda tak, jak by była od niego uzależniona. Może ona jest z tych, które lubią cierpieć.

ocenił(a) serial na 10
acomitam46

Ciekawe jak Krzysiek wykorzysta fakt domniemanego ojcostwa Marcina?

acomitam46

Iga jest skazana na byłego z uwagi na Oliwkę i choćby bardzo się starała, rzepa się już nie da oderwać na amen. Rzep być może zostanie oderwany przez kogoś, na kim Krzysztof bardziej niż na Idze skupi swoją uwagę;P Liczę, że to wydarzy się w 4 sezonie właśnie:)

użytkownik usunięty
Lipa88_2

Specjalnie :D

A ja oczywiście jak na złość nie widziałam żadnej zapowiedzi choć tv na TVP2 włączone, hahahha :D Miałam wyczucie czasu, kiedy wyjść z pokoju. :D

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Ja też cały czas mam włączone TVP2 i właśnie kiedy nacisnęłam przycisk, aby już wyłączyć, w tym momencie pojawiła się zapowiedż! Zanim ponownie włączyłam było już po:)

użytkownik usunięty
Infiniti9

To sie nazywa pech xD

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Widzę, że masz telewizor z podobnym refleksem co mój. Od naciśnięcia przycisku do reakcji (głównie przy włączaniu) mija cała wieczność zwłaszcza gdy się czeka na coś ważnego.

ocenił(a) serial na 10
Deeply

Do tego dwa piloty, od tv i kablówki. A to czekanie "trwa wieczność", szczególnie jak się czeka, na coś tak długo wyczekiwanego jak zapowiedż OMSNM. Wkurza jeszcze bardziej, że wszyscy już widzieli, a ja tylko namiastkę i to tej zapowiedzi Igi z Krzysztofem.

Infiniti9

Ja nie widziałam nic, jestem w gorszej sytuacji :D

użytkownik usunięty
on_mile

Nie jestes sama on_mile :p

pjoona, to mnie pociesza :)

on_mile

Ja nie widziałam ani zapowiedzi ani zwiastunu w tv :) Musze przełączać na tvp2 w przerwie między programami :'D

ocenił(a) serial na 5

Włączyłam przed chwilą tv to oczywiście leciał zwiastun, który już widziałam z 10 razy, a zapowiedzi jeszcze ani razu ;(

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Kiepściutko! Ale wkurzam się, że całe popołudnie przeleżałam(grypa) przed tv i już wiem, w czym prać i co jest dobre na wzdęcia, a w najważniejszym momencie wyłączam telewizor!!! A dziś od rana już 3 razy widziałam zwiastun:)

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Ja nie widziałam nawet ułamka sekundy zapowiedzi. Także jest nas więcej.

Deeply

Przyłączam się do grupy pt. "nie widziałam";)

ocenił(a) serial na 9
emka98

Jestem kolejną nieszczęśnicą ,która nie widziała zapowiedzi:( Cieszcie się i radujcie Ci ,którzy widzieli , bo jesteście wybrańcami losu :)

ocenił(a) serial na 9
Malgosiazmijewska77

Również się dołączam :D Ogólnie to przed 3 sezonem miałam więcej szczęścia ;)

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Oho zwiastun zrobił swoje! Tak jak przewidywałam narracja jest taka że Marcin rzuci Igę i wyjedzie. Widziałam artykuł Marcin o wiele mówiącym tytule " Marcin zostawi Igę i wyjedzie z Warszawy" oczywiście tytuł jest napisany tak że pierwsza myśl jaka przychodzi to to że ją rzuci dopiero w tekście jest że po prostu sam wyjedzie. Z tego wynika że Iga tam do niego dojedzie no bo te zdjęcie z wędką świadczy że będą na tym wyjeździe jednak razem. No bo chyba Marcin nie zacznie wędkować w Warszawie?

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

A Iga przyjedzie do niego i powie, że "łowi w złym jeziorze"!xD Jeżeli chodzi o tę zapowiedż, o której tylko czytałam, to się wczoraj nie doczekałam. Kilka razy widziałam zwiastun, kilkanaście razy króciutki fragment, (to chyba refren piosenki) jak Iga tuli się do Marcina na ławeczce. Co chwila to puszczają, a mecenasów dwóch, idących do swoich kobiet z kwiatami, to ani razu! Nie wiem, ale to jest wkurzające, cały dzień wczoraj czekałam i nic:)

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Chyba ktoś tam z obsługi serialu zapadł w zimowy sen bo powinni to wstawić na youtube na kanale tvp a nie ma. Ja widziałam ten tylko z kwiatami a nie widziałam z Igą i Krzyśkiem a nie mam czasu 24 h na dobę czatować przed telewizorem.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

To opisz co z tymi kwiatami było, bo dziś to nie mam już wolnego dnia:)

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Zaczyna się od Marka który mówi że może zbyt mocna potraktował Igę ale cóż i on się szykuje wiesz wybiera krawat (jest u siebie w kancelarii) potem jest Marcin który też się ubiera i mówi że ojciec nie ma racji co do Igi ( Marcin jest w motylkowie). Następnie znów Marek który mówi że dziwnie jest się wybierać na randkę z własną żoną i chyba sprawdza bukiet kwiatów a potem przeskok na Marcina który z kwiatami mówi że fajnie jest iść na randkę z własną narzeczoną.
Może nie opisałam aż tak dokładnie bo widziałam to dwa dni temu i już trochę zapomniałam ale mniej więcej tak to było a no i na koniec dodali żeby oglądać serial.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Cudownie to opisałaś:) Tylko teraz to jeszcze bardziej, nie mogę się doczekać tej zapowiedzi:D Wydaje mi się, że oni tam na prawdę wiedzą, jak dozować napięcie w nas! Jeszcze raz wielkie dzięki.

Lipa88_2

A więc coś pozytywnego a linii Marek Marek. Stary Kaszuba zaczął myśleć. Ptrzekonał się, że nie ma żadnych szans rozerwania związku syna ze sprzątaczką. i musi zacząć akceptować realia. Wydaje mi się, że on to już od dawna rozumie. W nim jednak tkwi to gangsterstwo, czyli bez względu na wszystko musi być tak, jaka jest moja wola. Tak mi się wydaje. On chce rządzic i rozdziela role kto co może lub jest aut. Mam nadzieje i chyba tak bedzie, że jego żona wyperswaduje mu negatywne podejście do Igi. Ona chyba najlepiej rozumie Marcina i w związku z tym akceptuje jesgo wybór. Ona wie, bo zaznała pułapki milości i chce szczęścia dla syna bez względu na jego sytuacje w związku z Igą. Pewnie też przypadła do gustu Iga i wie, ze wcześniej czy później ich relacje będą bardzo pozytywne. Według mnie bez większego znazcenia bedzie kwestia tej kobiety z dzieckiem. Zadyma w serialu musi być bo to nagręca odbiorców idaje zyski. Jednak ja i osoby , które ze mną serial oglądają pragniemy - wbrew on-mile - ograniczenia w tym serialu do minimum postaci czegoś takiego jak Małecki. Można zrozumi eć, że dla zabicia czasu w produkcji, jak się sie ma pomysłu, to się wprowadza osobę, która zaciemnia akcje. W tym serilu jest to jednak nagminne. Może więc jednak ograniczyć i lość odcinków i nie pokazywać czegoś żenującego odnośnie Małeckiego.. Może są osoby oglądające ten serial dla których Małecki powinien dostac nawet oskara, lecz mierzmy pewne sprawyodpowiednią miarką. Bez niego, przy odpowiednim scenariuszu, ten serial z innymi bohaterami bedzie cud miód doskonalą komedią.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Sorry, przez zawieruszenie narciarskie mam tyły, więc dołączam do ekipy co nic nie widziała.
Do kogo oni gadają, do siebie???? Tylko nie to:0

użytkownik usunięty
Lipa88_2

Jesli sie nie myle artykul ze super seriali? XD
Jesli chcesz poczytac sobie cos na temat omsnm to co pierwsze unikaj ten portal szerokim ukiem. Ja na tym dobrze wyszłam :D

ocenił(a) serial na 8

Tak właśnie z tej strony też już tego nie czytam od czasu ukrytej żony Adama ale jak wpisuje w wyszukiwarkę OMSNM żeby wejść na forum to zawsze na pierwszym miejscu te rewelacje z super seriali mi wyskakują. I chcąc nie chcąc czytam te tytuły.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Wybiorą się na tzw.rybałkę: wyrąbią dziurę na środku jeziora by coś połowić sobie, a pokrywa lodu cienka i plums do jeziora. I znowu upierdliwe śledzenie Krzysia ratownika uratuje tym razem nie tylko telefony ale i naszych bohaterów.
Znajdzie drąg i drabinę i narobi wrzasku.
I znowu atmosfera, mimo panującego wokół chłodu, w tym bolesnym związku się ociepli.
No bo to najlepsza jak wyczytałam z Waszych postów ma być seria ale mam nadzieję, że nie tylko dla Pana Pawła, który mam nadzieję przebije Małeckiego ale nie z 3-ki.
:)

ocenił(a) serial na 9
emka98

Ja też

ocenił(a) serial na 9
Jbdk

14 dni! :D

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Niby nie dużo a będzie się ciągnąć jak 6 lat a już ostatni tydzień to czas będzie szedł do tyłu.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Dla mnie ten miesiąc potwornie się ciągnie, nie mogę się doczekać marca jak małe dziecko Mikołaja, ciekawe czy będą jakieś nowe informacje w poniedziałek w tej gazecie Świat Seriali?Nigdy nie myślałam że przez jakiś serial będzie mnie taka gazeta interesować, choć tam wiadomo ile jest prawdy co piszą.

kornmanson112

Ten numer będzie poświęcony wiosennej ramówce serialowej, więc jest wręcz pewne, że będzie. :))

ocenił(a) serial na 10
on_mile

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24103962/dzieci-z-o-mnie-sie-nie-martw

ocenił(a) serial na 5
kornmanson112

,, Przyjaciela mamy, który niedługo być może będzie kimś więcej". He, he chyba im się coś pomyliło, bo Marcin od dawna jest już kimś więcej jak tylko przyjacielem ;))
Dziewczynki urocze jak zawsze ;)

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

To prawda,dziewczynki są niesamowite,na pewno uważają Marcina za kogoś więcej niż przyjaciela mamy,nie raz było to pokazane,a ta scena w kuchni urocza i jest tego dowodem.

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

I jeszcze jedno,uwielbiam tą scenę jak Marcin mówi że nie zamawiał kobiety z dziećmi:)

kornmanson112

W końcu obejrzałam. :D
Szkoda, że zmienili to Motylkowo. :<

on_mile

To jest chyba trzecia wersja, bo ta kuchnia różni się od tej z odcinka w którym Krzyś gotował w motylkowie a potem z Marcinem oglądał "Potop", a z tego co mi się wydaje też była inna w scenie szykowania się na ślub Aśki i Adama, jak Krzysiek dogrył Idze w związku z tą kontrowersyjną owcą na głowie.