Sezon 3 to już historia ...przed Nami nowe wyzwanie...ciekawe dyskusje...itd...itp...
http://cdn28.se.smcloud.net/t/photos/t/498207/telekamery-2016-stefan-pawlowski-z -bartem-jozefem_25444325.jpg a tu Stefan z bratem :)
A Stefan lepiej wygląda w serialu niż na żywo, ta fryzura strasznie go postarza. A ta gala ciągnie się jak guma w gaciach najpierw najnudniejsze kategorie.
Kiczaja, też to zauważyłam :D Może tylko go tak uchwycili. I myślałam, że jest wyższy :D Lipa, fryzura Stefana jest koszmarna, to fakt :D Wypisz, wymaluj gangster od Lubaszenki-tylko łańcucha brakuje. Ale garnitur miał ładny, chociaż wolę go w czerni :D
Ja w ogóle nie rozumiem tego promowania Musiała!?! Wszędzie go pełno!!! Ale to było do przewidzenia!
Jak dla mnie to Musiał jako aktor jest przeciętny. A podczas prowadzenia programu strasznie sztuczny. I najważniejsze. Stefan jest dużo dużo przystojniejszy xD
Babcie czytające namiętnie Tele Tydzień chyba ruszyły do boju w tym roku i głosowały na Rolnika i Dziewczyny ze Lwowa i pewnie na Kurdej też.
Kurdej to dla mnie lekka pomyłka. Znam jest głównie z reklamy Play. W MJM też gra ale szału nie ma. I pewnie wygra z Asią która jest znana również za granicą.
Jestem zacofana bo nie wiem kto to jest ten Muiał i jakas Kurdej a już mnie zwala znóg chłop szuka rolnika. Czy to jakis film dokumentalny?
To był pierwszy raz kiedy ogladałam tę galę w całości i chyba ostatni. Jak ta Szatan mogła wygrać z Lipińską która jest na scenie dłużej niż Szatan ma lat. Jak dla mnie jedyna sprawiedliwa nagroda to była dla Żebrowskiego w kategorii aktor. Ta telekamera podobna jest trochę do Oscarów. Nie zawsze kto na nią zasłużył ją dostaje.
Jacy widzowie taki konkurs i jego wyniki. Jednak, że pani Lipińska nie na czele? Jakieś w...we gusta głosujących. Widz się zmienia i nie patrzy na kunszt aktorski tylko na gęby najczęściej pokazywane i reklamowane.
Kurdej Szatan najlepszą aktorką?nie mogę pojąć,Musiał nadzieja telewizji,nawet Głowackiego w pierwszej trójce nie było,dobrze że Stefan się na 3 miejsce załapał,jeżeli chodzi o serial liczyłam na drugie miejsce bo wiedziałam że ciężko wygrać z Ranczem.Dziwią mnie te wybory,nie wiem jakimi kategoriami sugerowali się głosujący.
Osobna kategoria dla paradokumentów mnie zdziwiła. Jakim cudem to COŚ jest tak popularne...?
Dla SP wygrać z Głowackim, znakomitym aktorem to zaszczyt, dla JK przegrać z Lipińską to zaszczyt, "reszta" to sztuczna biżuteria.
Wybierali widzowie a jakie są ich gusta to zobaczyliśmy, znowu paw tzw. głosującej większości.
..nie jesteś zacofana, a wycofana:), nie interesuje Cię miernota, masz ode mnie +, ja też nie wiem.
To był film dokumentalny o gustach większości dysponującej telefonikami i mającymi telewizory.
Wiecie może z nami coś nie tak i się czepiamy, próbuję znaleźć jakieś wytłumaczenie.
Ha ha zdecydowanie wolałabym wywróżyć Stefanowi , jak i naszemu serialowi zwycięstwo , ale cóż trzeba się cieszyć z tego co los daje czyli jakby nie patrzeć miejsce na podium. Jako forumowa wróżka Aszanti muszę teraz szczególnie uważać na to co piszę ,gdyż może zostać odebrane jako przepowiednia ;)
A i również uważam , że Stefana postarza ta ulizana fryzura , w serialu wygląda lepiej , a Asia Kulig wkońcu normalnie się ubrała :)
SP miał "fruwa moja marynara", koszmarek muzykanta z dancingu, zabawnie. JK świetnie ubrana, uwielbiam jej nonszalancję modową.
ten kolor faktycznie upodabniał marynarkę do wdzianka muzykanta. Może gdyby była czarna?
Odnoszę wrażenie, że pozowanie na ściankach nie należy do ulubionych rozrywek Stefana;) Najlepiej wychodzi na zdjęciach z serialu lub pozowanych z planu. Joasia Kulig tym razem super. Wyników nie chce mi się nawet komentować (żeby Głowacki był poza pierwszą trójką ???!!!)
Zgadzam się, i to bardzo duży plus. Niestety ma to wpływ na wyniki takich konkursów jak Telekamery. Czyli nie ma czego żałować:)
...bo to talent jest, mroczek przyszłości aktorskiej...i nadzieja..na poziom celebryty....chłopaczyna do Akademii Teatralnej się nie dostał, co tam wykształcenie, literatura, teatr, wiedza.
Rejs z naturszczykami już dawno nakręcono ale twierdzę, że i tak by się nie załapał.
specjalnie oglądałam galę. Szkoda, że nasi nie wygrali. Musiała lubię-jako aktor nawet się sprawdza (jest sto razy lepszy od swojego serialowego średniego brata), ale żeby aż być "nadzieją telewizji". Ale Stefan przynajmniej wygrał z bardziej doświadczonym Głowackim, a to już sukces. O tym, że świetnie wyglądał nie będę się tak rozpisywać. Chociaż nie-fryz miał, jak słusznie zauważyłyście-okropny (tak mi się jakoś skojarzył z gangsterami z filmów Lubaszenki-pomadka i do tyłu). I wolę go w czerni. Joanna Kulig wyglądała pięknie-koparka mi opadła. I szkoda, że nie wygrała. Przegrać z p. Lipowską to zaszczyt ale Kurdej-Szatan?! Jest całkiem sympatyczna, ale aktorka z niej kiepska. Co się dzieje z tym społeczeństwem. Powinien być jakiś zakaz głosowania poniżej 18 roku życia. Może wtedy ten plebiscyt byłby bardziej wiarygodny...
3x3 dobre i to. byłam wręcz pewna, że nie wygrają, ale chyba liczyłam mimo wszystko na to drugie miejsce.
Stefan wygrał z Głowackim - zaszczyt dla niego, bo faktycznie Piotr fantastycznie gra (dla mnie pomyłką było umieszczenie go w tej kategorii, powinien startować w grupie 'Aktor' - no ale czasem nie rozumiem niektórych wyborów). :) Akurat co do Żebrowskiego jestem bardzo zadowolona i byłam pewna, że wygra.
Asia przegrała z Lipińską - też zaszczyt. Kurdej-Szatan nie rozumiem, choć sympatyczna jest, ale to trochę za mało. ;))
OMSNM na 3 miejscu - jak byłam pewna do 'Rancza', tak do DZL nie. Ale potem sobie myślę, rok temu OMSNM też debiutowało i zajęło 2 miejsce, DZL teraz też debiutowały - może w tym jest jakiś sens? :) Tak czy siak, za rok mamy większe szanse, bo 'Ranczo' już startować nie będzie. :))
Zgodzę się z tym, że gusta są różne i ja je akceptuje w zupełności. :))
Co do strojów: Asia pięknie - w końcu, bo niestety nie zawsze zachwyca, ale Stefan? Krzywdę sobie zrobił niestety. Nawet fakt, że jest przystojny nie pomógł. ;)
DZL wieje świeżością całkiem dobrym scenariuszem. Nasz OMSNM jest coraz bardziej udziwniany i chyba dlatego nie dla wszystkich dobry do zjedzenia ( oczami ). Jeżeli nadal to sie bedzie działo, to chyba w przyszłym roku nie załape się na nic. Zmiana pokolenia, gustu i brak z tego powodu fanów brazyliad.
Spiesze się do pracy i tak kilka słów na gorąco. Moim zdaniem, twórcy myśleli, ze idiotyzmy Krzyśka przyciągną więcej osób przed ekrany? Inne perypetie bohaterów przerywane wyciągnietymi królikami z cylindra też zwiększą popularność? A teraz w 4 transzy znowu to samo. Jakaś wróżka, kobieta z dzieckiem i ktoś tam jeszcze chyba tylko w niebie wie, co scenarzystki wysmażą? Jakieś to takie nijakie i mnie coraz bardziej zniechęca do oglądania. A co do aktorów to o ich wartości może tylko pokazać rola w filmie długometrażowym a nie jakieś tam mroczkowanie w rodzinki czy też inne seriale puszczane każdego dnia od początku. Ciekawe, poza pania Lipińską, jak pani Kuzaj czy Musiał pokazaliby się np w Idzie.
Prawda jest taka że idiotyzmy Krzyśka przyciągają głównie facetów, babki w zdecydowanej większości oglądają dla IgMy a faceci nie głosują w takich konkursach. Może te 3 miejsce to też kara za to że czekaliśmy przez dwa sezony na połączenie głównej pary a jak ich już połączyli to ich wspólnych scen jak na lekarstwo w tym 50 % jak u rodzeństwa a nie zakochanej pary. Skoro w 4 sezonie według zapowiedzi ma być bardziej namiętnie to może za rok będzie lepiej ( chociaż te zapowiedzi to nijak się mają do rzeczywistości) a jeśli pójdą bardziej w komedię i brazyliadę to w ogóle wypadną z podium.
Co do Kurdej to szkoda komentować ale dla mnie porównywanie do Kulig i Lipińskiej to obraza dla tych pań.
Należy mieć na uwadze, że miejsca miejscami, ale Joasia Kulig zdobyła 20% głosów, a pani Lipińska 21%. Kurdej-Szatan aż 51%, ale wiadomo - rodzina playowska zrobiła swoje. W kategorii "aktor" - niewielkie różnice: nasz mecenas - 24%, Manowska 25%, Musiał 28%. Ja uważam, że wcale nie jest tak źle. Dla mnie i tak są Zwycięzcami przez wielkie "Z" - bo właśnie Im tylko i wyłącznie, poświęcam swój czas w piątkowe wieczory i tutaj - na forum:))))
Znakomite podsumowanie, samo sedno, i jest nas, z innym smakiem na serial nie więcej niż 20-30% .
Szkoda mi Asi i Stefana, że tyle siedzenia po nic! Gdyby Kurdej-Satan i Musiał byli nominowani w kategorii "najczęściej pokazywana twarz w tv" to nie miałabym nic przeciwko! Ale "najlepsza" i "nadzieja" - to jakieś nieporozumienie! Przecież ona zaledwie w paru filmach zagrała i to przeciętnie, słynna jest dzięki reklamie, ale to wszystko! Musiał, jako gwiazda dziecięca, był nawet dobry i mógł być nadzieją, ale potem zagrał dobrze już tylko rolę Apacza w CzH i to wszystko. Zastanawia mnie natomiast dlaczego Głowacki, był nominowany w kategorii Nadzieja a nie Aktor? Dlaczego wg nie był nominowany DOROCIŃSKI? Kto wg ustala listę tych nominowanych? Zastanawiam się, czy nie byłoby lepiej dla Asi i Stefana, gdyby w ogóle nie byli nominowani w żadnej kategorii, szkoda mi ich po prostu! Ja pierwszy i ostatni raz oglądałam i głosowałam, to nie ma sensu, wolę na forum i na fb ich wspierać, podziwiać i dziękować za emocje jakich dostarcza mi ich gra, niż patrzeć jak "rozpoznawani" odbierają najlepsze nagrody. Jedynie zasłużoną nagrodę wg mnie przyznano MARTYNIE WOJCIECHOWSKIEJ, to kobieta"czołg", jest bezkonkurencyjna w tym co robi, bo robi to z pasją, a reszty zwycięzców po prostu nie znam! Cieszę się, że moje sms-y zostały przekazane na szczytny cel! Ale tak jak ktoś już tutaj napisał, PRAWDZIWI ARTYŚCI nie dostają nagród, ale żyją w naszych sercach i pamięci!!!
Co do Martyny to pełna zgoda, prawdziwa gwiazda robi swoje, nie lata tylko po " ściankach" dużo dystansu do siebie i poczucie humoru. Czytam i oglądam każdy wywiad z nią bo nie bredzi tylko mówi otwarcie jaka jest, jednym słowem świetna babka:)
A tak poza tym to mogli dać Asi coś zaśpiewać albo wyobraźcie sobie Stefan na fortepianie a Aśka śpiewa:) Była by bomba.
Dla mnie jeszcze gwiazdą wieczoru, ale w sensie pozytywnym była Marzena Rogalska, ten jej uśmiech, radość, były czymś takim autentycznym i zarazem zwyczajnym, bardzo miłym przerywnikiem. A Asia i Stefan, faktycznie lepiej gdyby występowali, a nie byli nominowani. Więcej osób(widzów) mogłoby się przekonać, że potrafią więcej, niż ci zwycięzcy!
Sporo uwag, z którymi się zgadzam.
Dałabym jeszcze złoty ale mikrofon "duetowi z loży szyderców", znakomici.
Dla nich warto było oglądać i dla marynary Stefana(odlot w niebiesko-chabrowo=szafirowe przestworza, w które chyba prawie wszyscy panowie odlecieli:))
Zgadzam się, Piotr Głowacki jako nadzieja...nieporozumienie, szacun, że facet się nie obraził i przyszedł.
Niech SP będzie nadzieją kina.....chociaż chyba nie daje takiej kasy jak telewizja.
Dorociński to chyba już wiele innych nagród załapał.
Też się cieszę, że przyłożyłam maluteńką cegiełkę do Skolimowa, zapomniałam o tym.