O mnie się nie martw
powrót do forum 4 sezonu

Sezon 3 to już historia ...przed Nami nowe wyzwanie...ciekawe dyskusje...itd...itp...

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Niestety pod tym płaszczykiem pięknych zdjęć Igi i Marcina kryją się kłopoty,boję się że jak pojawi się ta kobieta i Marcin będzie odwiedzał to dziecko,praca w kancelarii a Iga kłopoty z ojcem,dziewczynki,praktyki to wpłynie znowu na ilość scen razem w odcinku.Pomyśleć że to za tydzień,i zacznie się to co uwielbiam.

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Serial nad serialami, ja już nawet polubiłam to czekanie między seriami. Zawsze jest coś co wkurza, ale wystarczy parę minut czułości między I&M i wszystko wraca do normy. Nie mogę sobie tego wyobrazić, że Marcin będzie chciał coś tak istotnego przed Igą zataić. Mam tylko nadzieję, że sam jej o tym powie, a nie, że Krzysiek lub ktoś inny to zrobi, albo Iga sama to wyśledzi.

Infiniti9

Ta kobieta to już w 3 odcinku ma się pojawić.

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Czyli ten wyjazd i "masaż stóp" to będzie na zgodę!

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Nie, najpierw będzie wyjazd i masaż pewnie w 2 odcinku a potem będzie kobieta i tu jest pytanie czy będzie po kłamstwach Marcina i ukrytym synku zgoda?

Lipa88_2

Oj, cieńko widzę tę zgodę po kłamstwach. Dla Igi to jak nóż w serce:( Oczywiście, wszystko dobrze się skończy, bo musi. Bo my - wierne kibicki - tego oczekujemy i nie przyjmujemy innych wersji do wiadomości;P

ocenił(a) serial na 8
emka98

Ja myślę że duże znacznie będzie miało czy to na prawdę będzie syn Marcina? Bo jeśli tak to Iga może mu nie przebaczyć tak łatwo obawiając się powtórki, że Marcin może dalej kłamać dla syna i tej kobiety. Jeśli to nie będzie jego dziecko to się pokłócą i mu wybaczy tak jak on jej wybaczył sprawę z Łukaszem.

ocenił(a) serial na 5
Lipa88_2

Ale w drugim odcinku ma się pojawić ta wróżka ( było nawet takie jedno jej zdjęcie z Marcinem. Marcin ma wtedy taki zloty krawat, taki sam jak na ławeczce, chyba. Więc ja nie wiem gdzie tu upchnąć ten ich wyjazd. Zgadzam się z Tobą Lipa też uważam, że największe znaczenie będzie mialo czy Marcin bedzie ojcem czy tez nie ;))

Lipa88_2

Z streszczeń tych pierwszych dwóch odcinków wynika, że Marcin wyjeżdza sam, w tym samym czasie Iga zaczyna praktyki. Także ten wspólny wyjazd to chyba jeszcze inny odcinek. :D

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Wydaje mi się, że ten wspólny wyjazd i to "łowienie ryb" wg relacji, to było tak po połowie nakręconych już odcinków. Mam tutaj na myśli ten wywiad z Asią i Stefanem w PnŚ. Więc to już po tych kłamstwach, bo nie sądzę, by aż tak dobrze udawał przed Igą. Ja tam uwielbiam jak oni się godzą, ale w sumie ciekawa jestem jak to wszystko Marcin rozegra. Jeszcze tydzień i uważam tak jak emka98 "wszystko dobrze się skończy".:))

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

A może to będzie tak, że oni wyjadą załóżmy w 4 odcinku, bo 3 ma być ten taniec w Motylkowie. I jak wrocą to Marcin dopiero dowie się, że byc może ma syna.

ocenił(a) serial na 8
Lenka06fw

Albo Marcin pojedzie sam a Iga do niego dojedzie? Ogólnie to nie ma się co nastawiać że ten wyjazd potrwa długo myślę że najwyżej jeden odcinek. Może wyjadą w 2 i w połowie już wrócą i wtedy będzie wróżka? Z doświadczenia wynika że scenarzystki nie rozbudowują bardzo ich scen i jest więcej niedomówień więc to na prawdę może być raptem kilka scen mieszczących się w połowie jednego odcinka. Niestety!

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Wiecie co,mnie jakoś tak nie pasuje że teraźniejszy Marcin mógłby okłamywać tą swoją ukochaną Igunię, tak się dla niej zmienił, ryzykował utratą uprawnień do wykonywania zawodu, ma w nosie ojca opinie na temat Igi,rzuca wszystko i leci na pomoc dla niej.

ocenił(a) serial na 8
kornmanson112

Może się zmienić ale nie zmieni jednego płci! A facet ma takie myślenie: po co będę zawracać śliczną główkę ukochanej lepiej sam się zorientuje w sytuacji i postaram się sam rozwiązać problem, ona będzie się niepotrzebnie stresować.
Moim zdaniem to trochę dobrze że u Marcina pojawi się jakaś skaza bo chwilami to był zbyt idealny w 3 sezonie to po prostu cud miód bo w 1 i 2 to chwilami był taki za mało stanowczy i nie wiedział czego chce, ale w 3 to przemiana w faceta z marzeń:)

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

O tak, facet z marzeń, ze świecą szukać takiego w rzeczywistości :)

ocenił(a) serial na 8
kornmanson112

Obawiam się, że nawet największa świeca nie pomoże takiego znaleźć, taki Marcin w realu nie istnieje czyż nie dlatego tak wzdychamy do ekranu?

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Niestety muszę się z Tobą zgodzić.

Lenka06fw

Kolejność bedzie taka jak w poprzednich 3 sezonach. Założenia scenariusza nie ulegają zmianie i to nawet gdyby miało byc 100 odcinków. To jest takie bardzo czytelne i nikogo nie powinno zaskoczyć.

Stenia21

Kolejny nius :D
https://www.instagram.com/explore/tags/omniesi%C4%99niemartw/ wraca Ewa :)
na profilu mamy naszego serialowego Rafałka jest jeszcze filmik + z tego co się zorientowałam to dzisiaj dopiero pojawili się na planie, więc Ewa pewnie wróci dopiero w połowie sezonu, jak nie w drugiej :)

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Jakieś miny mają nietęgie, chyba z tego małżeństwa nic nie będzie, a Igunia jak fajnie wygląda:)mam nadzieje że będzie się trzymać z dala od mecenasa :)

kornmanson112

Wygląd Igi w tym sezonie jak najbardziej na plus. Ładnie jej w tych prostych włosach i w końcu w spódnicach chodzi a nie ciągle w tych spodniach. Nie wiem po co przez 3 sezony miała te babcine loki ;) Albo co gorsza tego barana :'D Ostatnio oglądałam Ojca Mateusza i w jednym z odcinków Natalia (gosposia) chciała się "upięknić". Jak zdjęła wałki i zobaczyła swoją fryzurę (która była podobna do tej weselnej Igi z 3. sezonu) to wpadła w rozpacz. Więc wniosek jest jeden... A Ewa nauczona doświadczeniem niech szuka pocieszenia u Igi a nie mecenasa ;)

użytkownik usunięty
Roksi0318

Jaka kolacja fiu fiu :D I to z kim!
http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mn ie-sie-nie-martw-dwojka-zaprasza-na-najlepsze-seriale-te,nId,2152075,nPack,6

ocenił(a) serial na 8

Świętowanie nowej kancelarii:)

użytkownik usunięty
Lipa88_2

Prawdopodobnie :D

Będzie świętowanie :))

http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/cc/2f/c5c407b8f1f69ac45c38d09a3268.1000.jpg <3

ocenił(a) serial na 10
on_mile

on_mile dzięki "sokole oko", wszystkie zdjęcia Igi z Marcinem są prześliczne, jak to ma się teraz między nimi popsuć?

użytkownik usunięty
on_mile

Chyba jest inna kuchnia niż w 3 sezonie. Szczerze? Ta mi się jakoś bardziej podoba:)
Tamta była jak na mój gust zbyt nowoczesna. Ta jest idealna :)

Mnie też, tamta była nieprzytulna;)

kornmanson112

Raczej nie ma co się martwić o małżeństwo Ewy, ani tym bardziej o to, że będzie ją musiał pocieszać mecenas :) Na tym filmiku Ewa mówi coś w stylu "otwiera filię w Warszawie, no i dobrze". Z tego chyba wynika, że wracają z Londynu wszyscy troje i mąż będzie tu pracował. To dobrze. Iga będzie miała przyjaciółkę pod ręką :)

in_tro

Tak. I Iga będzie mogła się zrewanżować przyjaciółce za wsparcie, na które zawsze mogła liczyć:)

Stenia21

Na fb tvp.pl jest filmik z nagrywania jakieś sceny między Igą i Marcinem - takie 17-sekundowy :)
Na fb OMSNM wstawili zdjęcia z konferencji ramówkowej i dali przy zdjęciach Kingi i Mateusza ze kobieta namiesza między Igą i Marcinem i podali wzmiankę, że będzie stewardesą. To chyba teraz mogę zrozumiec ten jej ubiór na kawie z Marcinem.

użytkownik usunięty
on_mile

I na końcu taniec Marcina xD

użytkownik usunięty

Chyba chodzi o Ojca Igi :P Tatoooooo xD I mina Marcina :D

on_mile

Haha Marcin jaki tancerz. :D Wesoło mają na planie.

ocenił(a) serial na 10
Roksi0318

Jak można nie kochać tego serialu?kilka zdjęć,krótki filmik a ja jestem w siódmym niebie:)chciałabym móc przyśpieszyć czas do premiery.

kornmanson112

Tydzień zleci szybko, ale najgorzej że zanim się obejrzymy będzie po 4. serii ;D

ocenił(a) serial na 8
Roksi0318

A ja raczej się zapytam jak tu nie kochać Was? Wracam z pracy a tu tyle wiadomości, zdjęć i tematów do rozmyślań. Nawet jak 4 seria się skończy to będzie nasze forum i będziemy rozmyślać nad 5 lub płakać nad końcem serialu. Ale razem a wtedy zawsze raźniej:)

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Ja też wracam z pracy,i gotując obiad sprawdzam nowinki,zaglądam na forum,kocham je (czyli Wszystkich tu piszących)tak samo jak serial:)

Lipa88_2

5 sezon bedzie z pewnością, jeżeli tylko bedzie zielone światło. Mam nadzieje, że wtedy 5 sezon bedzie bez jakiś przykrych niespodzianek dla Igi i Marcina. Chyba, że w 5 sezonie ucieknie do nich matka Igi, Marcinowi nie przydarzy się następne dziecko itp. Mój mąz "pociesza" mnie, ze w 5 sezonie pojawi się Lord Wader, który będzie faktycznym ojcem Igi i da jej moc jakąś tam.

ocenił(a) serial na 8
acomitam46

Gratuluje fantazji Twojemu mężowi. A tak z innej beczki to trochę dziwne że Iga jest zaręczona z Marcinem a jeszcze go nie zabrała do swojego rodzinnego domu żeby przedstawić rodzinie, tylko Marcin poznaje ich dopiero na gigancie.

Lipa88_2

W jego imieniu dziękuję za gratulacje. On ma bardzo specyficzne podejście do tego serialu. Po każdym odcinku, jeżeli ogląda, strasznie mnie wkurza swoimi pomysłami. Po przemyśleniu bardzo mnie tym rozśmiesza i w swoim bajdurzeniu jest o niebo lepszy niż Małecki. W każdym razie zdecydowanie nie jest odzwierciedleniem Krzyśka. Jakiś czas temu pisałam na temat rodziny Igi i braku opowieści z jej strony o jej dzieciństwie, młodości w domu rodzinnym, jej rodzicach. To tak jakby sie bała o tym mówić Marcinowi, jakby się wstydziła, miała kompleksy i ukrywała to wszystko ( jakoś to przeszło bez echa ). Mam nadzieje, że całą prawdę dowiemy się w 4 sezonie i chyba nie bedzie to aż tak "straszne".

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Jutro Joanna Kulig będzie w Pytaniu na Śniadanie.

użytkownik usunięty
Infiniti9

Oglądałam przed chwilą w tv 13 odcinek 3 sezonu i cos przykulo moją uwage. Otóż w czasie trwania odcinka w tle jest lektor który opowiada co sie dzieje na ekranie(dla nie widomych chyba) i jak byla ostatnia scena kobiety z dzieckiem w trakcie gdy Marcin z Iga przeszli koło kamer a na ekranie zostal tylko Łukasz i Krzysiek lektor mowi" kobieta przygląda sie Krzyskowi" hmmm czy to taka podpucha czy co? :P

Bo ona przyglądała się Krzyśkowi - dlatego ta scena prawie wszystkich wyprowadziła w pole... -:))) Ja na przykład zanim pojawiły się te rewelacje, że ten chłopiec rzekomo ma być synem Marcina, dałabym sobie rękę uciąć, że to będzie syn Krzyśka!

Oglądając 13 odc. 3 sezonu po raz pierwszy, byłam przekonana, że ten mały będzie synem Krzyśka. Po pierwsze ze względu na to, że ta kobieta patrzyła na niego, po drugie ze względu na niesłychane podobieństwo chłopca do Krzyśka. A na przykład moi znajomi, którzy oglądają OMSNM tak sobie, bo to fajny serial, bez takiego zaangażowania jak ja, od razu mówili, że to będzie dziecko Marcina. Wtedy wydawało mi się, że oni są w absolutnym błędzie, bo nie oglądają tak dokładnie i nie analizują każdego szczegółu. Jednak ostatnie nowinki nieco to zweryfikowały. Może po prostu ja [i chyba nie tylko ja-:)] tak bardzo chciałam, żeby to było dziecko Krzyśka i dlatego widziałam co innego niż inni, którzy podchodzą do tego z większym dystansem-:)))

ocenił(a) serial na 10

Też coś takiego usłyszałam, trochę niewyrażnie, ale wydawało mi się, że on skojarzył tak jak my wszyscy. Najbardziej ta kobieta i to dziecko nam pasowały do Krzyśka, dlatego uległ sugestii, bo on tam się plątał mimo, że I&M zniknęli z ekranu(może to Krzysiowi tego syna przepowiedziała wróżka). Potem te dziwne nowinki w prasie, a my dalej "w rozkroku", bo sugerowali również, że może to być syn Łukasza!!! Pewnie tak będzie, sporo niepotrzebnych nerwów, a dziecko pewnie będzie tego reportera, który relacjonował wydarzenia przed szpitalem)żart). Tylko te słowa "to on, to na pewno on!", czyli "po twarzy" rozpoznała, a potem Laurze kazała go odszukać? Ciekawa jestem, czy Marcin ją w ogóle rozpozna? Jak będzie wyglądało to ich pierwsze spotkanie "oko w oko", czy natkną się na siebie w kancelarii, czy dopiero spotkają się na kawie? Oj, dużo się będzie działo, ale te zdjęcia Igi i Marcina rekompensują wszystko:)) Byle do piątku, bo w poniedziałek pewnie znów nas czymś zaskoczą! "Taki mamy klimat" wokół tego serialu!!!

Infiniti9

W PnŚ m.in. kawałek tańca naszej pary pokazali - cudne:))))) Nie padło potwierdzenie o ojcostwie mecenasa na boku, a raczej tryb przypuszczający dominował. Zapowiada się fascynujący sezon:))))

ocenił(a) serial na 5
emka98

Jasna cholera zupełnie zapomniałam, żeby włączyć tv, no nic muszę czekać, aż w necie będzie dostępny materiał ;))

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Z tego co zrozumiałam Iga będzie miała z tym problem(chodzi o to dziecko),będzie zazdrosna,ale nie okaże tego Marcinowi.