Sezon 3 to już historia ...przed Nami nowe wyzwanie...ciekawe dyskusje...itd...itp...
No to było doprzewidzenia, że Iga nie będzie zadowolona z tego i będzie się obawiać, że może stracić Marcina.
Wszystko będzie dobrze, a ta sprawa z tą kobietą i dzieckiem, chyba szybko się wyjaśni. Z rozmowy wynikało, że to Idze będzie sprawiało kłopot zaakceptowanie "syna" Marcina, czyli on jednak jej o tym powiedział. Iga jest "bardzo,bardzo" zakochana, to było najpiękniejsze podsumowanie tej rozmowy. Czyli czułości na początku, potem trochę nerwowo, ale z tego co mówiła Asia, to widzowie na pewno będą zadowoleni,bo będzie dużo I&M.
Tego nie wiem, tylko domyśliłam się,jak Asia mówiła, iż Iga mająca dwie córki z różnych związków będzie miała problem z zaakceptowaniem tego, że Marcin może mieć dziecko. Czyli jakoś się dowiedziała i nie Marcinowi, ale innym się z tego powodu dostawało. W tle były fantastyczne urywki, jak np tańczą ona w koszuli on w bokserkach. Nie widziałam samego początku, ale to co zobaczyłam wystarczy,aby za mocno się nie denerwować, będzie dobrze:))
Masz racje. Tak to wyglądało. Z wywiadu nie wynikało w sposób zdecydowany, że ostatecznie ten chłopak bedzie shynem Marcina. Tak to odebrałam. Więc to się dopiero wyjaśni, jak bedzie faktycznie. Bardzo fajny wywiad, prześliczna Iga, tzn Pani Kulig. Dużo ciekawych wypowiedzi na Jej temat, tak zjej strony, jak i innych osób. Była też i anegdota. Była też odpowiedź na pytanie o jej zakochaniu. To znaczy dementi, że w Marcinie zakochana jest Iga a nie Pani Kulig. Tak to odebrałam. Wypowiedź o Kulig ze strony Pani Maciąg też bardzo, bardzo. Całość odebrałam tak, że Pani Kulig właściwie niewiele czym się różni od Igi Małeckiej w życiu. Będę to jeszcze z pewnością kilkanaście razy oglądała ale już na spokojnie.
A ja jak nigdy trafiłam na zapowiedź Igi. No i przesiedziałam całą przerwę żeby obejrzeć ją mimo że miałam po coś iść :'D Taniec IgMy... Aż się sama do siebie uśmiechnęłam ;) Fajnie, że z boku puszczali fragmenty odcinków. Ja z tego co zrozumiałam to Iga będzie dla Marcina wyrozumiała, a na innych będzie się wyżywać. Ciekawie się zapowiada..
Niestety nie oglądałam tego materiału ale z Waszych wypowiedzi można wysnuć wnioski, że mam czego żałować i że dalej nie wiadomo co z tym dzieckiem.
Ja bym się słowami pani Kulig nie sugerowała że to będzie dziecko Marcina bo ona musi mówić tak żeby nie zdradzać tajemnic. Ogólnie założenie jest takie żeby dawać do wiadomości że to Marcin będzie ojcem ale może faktycznie być psikus i ojcem okaże się Krzysiek. I ta wersja jest chyba najbardziej prawdopodobna. W końcu ( o ironio) Kaszuba i Małecki mają podobny gust.
Na stronie pnś jest juz materiał z Joasia. Są sceny z nowego sezonu ale sceny tańca Igi i Marcina brak :(
Materiału z tańcem chyba nie ma, przynajmniej na razie.
A tak poza tym to epicki moment jak te chłopaki się patrzą na Igę, a ona automatycznie zamek u bluzy w górę xd
jest http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24211169/znajomi-i-przyjaciele-o-joannie-kulig
Faktycznie, dzięki :* Oczywiście wcześniej, wyłączyłam przed drugą minutą bo stwierdziłam że na pewno tutaj tego nie będzie xD A taniec... mmmm zmysłowo ^^
Kurcze dosłownie 6 sekund trwał ta scena z tańcem a ja uszczęśliwiona jakbym wygrała w lotka xD
Strasznie mnie kusi aby replay'jować tą scene z 1000 razy ale nie chce sobie tej sceny znudzić. Wielką niecierpliwością czekam na piątek :P
Jest materiał z tańcem na stronie pytanie na śniadania, bo sama oglądałam. Znajomi i przyjaciele o Joannie Kulig wejdź w to tam jest ta scena z tancem.
W rozmowie nie padło pewne "tak" na ojcostwo mecenasa, raczej domniemanie. Iga będzie zazdrosna, że "być może" chłopiec jest synem Marcina. Osobiście obstawiam, że to jednak "psikus" a 4 sezon będzie słodki jak cukierek:) Oby tylko nas nie zemdliło;)))
Ja tak w ogóle nie wiem jak wy zauważyłam w tym wywiadzie, że jak były urywki scen to pokazano nową kancelarie Laury i Marcina tak mi się wydaje :D około 5 minuty. Albo ja się mylę :P
Tak, pokazali. Wgl widać było, że wszystkie urywki do odcinek 2 (oprócz tańca, bo wiemy że 3 XD). Zdaje mi się, że Iga tam przychodzi i w ten sposób dowie się o powrocie Marcina. Taką ma minę. Tak stawiam.
Nawet mi się wydaje że ona się go pyta "Marcin wróciłeś już?"
Wydaje mi się, że przyszła do kancelarii aby tam troche "ogarnąć" i przy okazji zaskoczona spotka tam Marcina :)
Tylko coś mi tu nie pasuje :P
W zwiastunie gdy Marcin musi wszystko przemyśleć ma niebieski krawat a Iga szarą bluzę (prawdopodobnie 1 odcinek) w tym urywku w nowej kancelarii Marcin ma złoty krawat a Iga znów ta samą bluze (to ma byc podobno 2 odcinek:) Przez dwa odcinki bedzie chodzila w tym samym czy jak? xD
Pamiętacie jak się zastanawialiśmy kim może być kobieta na tym zdjęciu?
http://zapodaj.net/5a10945f25ea0.jpg.html
Mi się wydaje że to Laura czemu? Przyjrzyjcie się torebce Laury a teraz na to zdjęcie i również na torebke:)
http://zapodaj.net/67255cccf1d70.jpg.html
Na drugim widać tylko uchwyt ale jest chyba w tym samym kolorze co na pierwszym zdjęciu :)
Tak mnie naszło aby trochę po szpiegować bo mam czas wolny :P
Zapewne jest tak jak piszesz, te zdjęcia są chyba z tego samego odcinka bo mecenas ma taki sam krawat i koszulę.
A zwróciłyście uwagę, na fragmencik pod koniec, jak Marcin mocno stoi tyłem-bokiem i dość mocno gestykuluje prawą dłonią? Tak jakby krzyczał, albo bardzo zdenerwowany był, nie widać drugiej osoby, ale to chyba dłoń Igi tam się pojawiła. Może Iga przyszła do nowej kancelarii, bo Marcin wrócił i wtedy Idze o tej kobiecie powiedział. To jest tak około 5,28 minuty, prawie końcówka tego wywiadu, zbyt głośno mówią, by cokolwiek zrozumieć. Za krótko, by się czegokolwiek dobrze zobaczyć.
Według mnie Marcin wygląda jakby był załamany, a Iga nerwowo zaciska dłoń. Na pewno jest to trudna rozmowa. Jeżeli dotyczy chłopca, to chyba nie może być drugi odcinek, bo ta kobieta miała się później pojawić. Poza tym na wieczornym spacerze Marcin ma ten sam krawat, a są tacy szczęśliwi. Nie mogę tego poukładać.
Ta scena jest chyba powiązane ze zdjęciem,gdzie Marcin dłońmi obejmuje szyję Igi, a ona jest taka smutna. Oraz ze zwiastunem, gdy Marcin mówi Idze, że musi coś przemyśleć. On jest w tym samym garniturze, a ona w tej szarej bluzie. Może to jest scena, kiedy Marcin mówi Idze o tym dziecku, bo nie sądzę, że on to przed nią zatai, lecz sam jej o tym powie, ale nie powie jej natomiast o spotkaniu z tym chłopcem. Ta kobieta ma się pojawić w kancelarii chyba w 3 odcinku. A Iga w tej szarej bluzie była pierwszy dzień w Ośrodku, czyli to mogło się wydarzyć w tym samym odcinku. Na spacerze Marcin ma ten sam krawat, a Iga jest w tym płaszczu, może to jest już inny dzień, albo od tej sceny rozpocznie się 4 seria. Bo ta sytuacja wygląda na bardzo nerwową, nie sądzę by już wieczorem miałoby być tak słodko.
Masz rację - zdjęcie z obejmowaniem Igi jest z tej nerwowej sceny, a następnym zdjęciem jest ta miniaturka na zwiastunie na oficjalnej stronie serialu (obejmują się, ale Iga ma minę, jakby zobaczyła ducha). W scenie, w której Marcin mówi, że musi wszystko przemyśleć, ubrany jest tak, jak w scenach w starej kancelarii (granatowy krawat), wydaje mi się, że to będzie w pierwszym odcinku, a więc przed historią z chłopcem. Z resztą chronologii musimy poczekać do piątku ( 5 dni !!!!!!!)
Cieszę się, że Marcin sam o tym powie Idze, a jeszcze bardziej się cieszę, że ona tak dojrzale zareaguje. "Śs" chyba nas znów wpuścił w przysłowiowe maliny. Ciekawa jestem, komu się oberwie - stawiam na Krzysztofa albo na trudną młodzież z ośrodka:D.
Mam nadzieje że w piątek bedzie juz dostępnym także drugi odcinek :P
Zapowiada się wyśmienity wieczór z omsnm :D
W piątek wieczorem nie ma mnie dla nikogo, muszę tak zorganizować sobie żeby nikt mi nie przeszkadzał, mam nadzieję że te 5 dni szybko zleci :)Zacznie się życie od piątku do piątku :)
Pomijając chronologię z jakiego odcinka ta bluza , to Iga bardzo zmieniła styl ubierania... Z tych urywków wynika , że do tej nowej pracy poszła ubrana tak na sportowo , podczas gdy będąc sprzątaczką myła okna i podłogi w marynarkach
;) . Choć z innych zdjęć i zajawek wynika , że będzie wyglądała również elegancko i bardzo ładnie stylowo (dużo korzystniej niż w poprzednim sezonie , kiedy stylizowali ją jak starą ciotkę ).
Moim zdaniem lepiej wygląda w tej bluzie niż na przykład w tym za dużym, żółtym worku który miałam podczas zaręczyn. Fryzura to zmiana na duży plus. Ogólnie ze zdjęć z 4 sezonu widać że będzie nosić o wiele częściej sukienki i spódniczki a to dobrze.
W ogóle wygląda lepiej na każdym zdjęciu z 4 sezonu, ale dziś widziałam kolejny raz zapowiedż i jak słyszę Małecka, to mam dość. Nie wiem dlaczego nie będzie ślubu, nie upieram się, ale nowy facet, nowe ciuchy, nowa fryzura, nowa praca, a nadal Małecka! Na dodatek stale Małecki obok! Mam nadzieję, że do połowy sezonu się z tym uporają, a potem już wyjazd do Ośrodka i"masaż stóp", i nie jeden jeszcze "taniec w bokserkach", a Iga w sukienkach i nie tylko:)
Widzielicie streszczenie 3 odcinka w nowym sezonie? :D
A może ktos już założył nowy temat ze streszczeniem? Jak zauważyłam zawsze to on_mile tak robi :D
Świetnie zapowiada się ta 4 seria, "spontaniczny wyjazd za Warszawę" sprowokowany przez Krzyśka, opóżniony powrót, udział Marcina w zawodach wędkarskich. Iga go dopinguje i pomaga, a potem przygotowuje "bardzo osobistą niespodziankę":) Ale niestety w kancelarii zjawia się pani stewardesa!
Zgadzam się z tobą. 4 seria zapowiada się znakomicie. Nareszczcie odcinki bedą skupione na ich życiu :)