PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jak wrażenia po obejrzeniu 19 odcinka?

platyna_2

tak jak ja:D

Madeleine_filmweb

No. Oboje mają brzydką tajemnicę a Maciok głupi ludzik zrozumieć nie umie i sie boi Caroline. Powinni z tą matką szeryfową wyjechać z kraju i nie kombinować za dużo. Z drugiej jednak strony gdyby Caroline wcześniej nie wymazała pamięci matce, to Maciok jakby poleciał z donosem to by dostał z półobrotu, a tak to się komplikuje znowu:(

platyna_2

Zobaczymy, jak to będzie- z traileru wynika, że nasz młody wilczek wraca do MF, ale czy się spiknie z Care to nie wiem,co nie przeszkadza mi mieć nadzieję w tym kierunku;D
Ehhh... A ja ciągle robię stopklatkę w chwili, gdy Damon wali Matta strzelbą po łbie;D

Dla zainteresowanych-trailer:
http://www.youtube.com/user/cwtelevision?blend=1&ob=4#p/c/6140BFB142E64FCF/0 /_m7qMBeA0Bk

Ava713

a kto to spadł z tych schodów ?? Kati?

bliss6

Na moje oko tak;P

ocenił(a) serial na 6
Ava713

Ale jaja;)
Już się doczekaaaaać nie mogę...

WhiteDemon

Nie ty jedna;D

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Miałam na myśli charakterystyczne, typowo brytyjskie rysy aktora. Wcześniej nie znałam jego pochodzenia. Wysstarczyło spojrzeć na jego twarz, sposób, w jaki się uśmiechał i już zaczęłam się domyślać, że to Brytyjczyk. Potem sprawdziłam na filmwebie i okazało się, że miałam rację.

Bonnie mi nie brakowało, ale czasami zastanawiałam się gdzie się podziewał Jeremy. Tak jakoś lubię tego chłopaka.

xena_4

On pewnie siedział z nią w ukryciu;) Też go lubię;)

ocenił(a) serial na 5
xena_4

To chyba tylko mi się Klaus nie podoba a Stefciowi można wiele zarzucić, ale nie to, że nie jest przystojny.

ocenił(a) serial na 6
biedroneczka_90_8

To ja bym powiedziała, że odwrotnie- Stefan mi się nie podoba, a Klausowi można sporo zarzucić, ale nie to, że nie jest przystojny;D

ocenił(a) serial na 6
Ava713

XDXD

ocenił(a) serial na 5
Ava713

O z tym to się muszę zgodzić, w retrospekcjach był nawet nawet, ale w teraźniejszym wydaniu, to już nie bardzo.

ocenił(a) serial na 8
biedroneczka_90_8

A mi Klaus nawet się podoba. Chociaż w retrospekcjach był duuużo bardziej przystojniejszy niż teraz ;)

ocenił(a) serial na 4
black_eye

Eh, ja go wolę w wersji teraźniejszej. Jest po prostu hot..

ocenił(a) serial na 7
xena_4

Mi si podobał w retrospekcjach i teraz :D

Vikiii

No jasne, z długimi, czy krótkimi włosami i tak jest hot:D

ocenił(a) serial na 7
Madeleine_filmweb

No.! z tobą to się łatwo dogadać :D

ocenił(a) serial na 6
Vikiii

Prawda;)

WhiteDemon

Ja to ujmę tak- Klaus jest hot w każdej fryzurze i w każdej stylizacji;D

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

W retrospekcjach Klaus lepiej wygląda :D Ale i tak zawsze hot :D Co do Stefana to on mi się w ogóle nie podoba, więc nie ma co tu porównywać xD

ocenił(a) serial na 7
AnneBoleyn1536

O oczywistościach sie nie dyskutuje :D
Więc, racja. O Stefciu nie ma co gadać xd

ocenił(a) serial na 6
Vikiii

Eee, no to się samo przez się rozumie;)
Jednak Stefek też jest przystojny właściwie...
Tylko ta jego szczęka mnie dobija - jakaś taka ciut chyba, za szerokaXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Nie no Stefek to w ogóle nie mój typ. Ale nie powiem, że jest brzydki. I zgadzam się co do tej szczęki xD

ocenił(a) serial na 6
AnneBoleyn1536

Taka troszkę jakby aż frankeinsteinowa...
O matko, jestem małpą złośliwąXD

ocenił(a) serial na 5
WhiteDemon

Szczęka jak u Ridża.

ocenił(a) serial na 6
biedroneczka_90_8

O, jak ujęte ładnie;)
Szczęka RidżowaXD
Dokładnie.

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Hahaha co prawda to prawda xD U mnie kobiety w rodzinie zawsze się Damonem zachwycały :D Ja, mama, ciocia :D

ocenił(a) serial na 6
AnneBoleyn1536

"U mnie kobiety w rodzinie zawsze się Damonem zachwycały :D Ja, mama, ciocia :D"

Hihi. Chyba wszędzie to samoXD
My baby to wszystkie po jednych piniundzachXD
Chociaż teraz to ja mam niestety inszych w TVD faworytówXD

ocenił(a) serial na 5
AnneBoleyn1536

O to tak jak u mnie, a zarzucali nam 21 letnim, że za starzy jesteśmy na ten serial. A tu proszę tak familijnie się zrobiło.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

Hahaha pewnie :D My to dobry gust mamy. No i do tego dochodzi koleżanka z klasy xD Ona to już w ogóle widzi tylko Damona, a wszyscy inni to blee xd Szkoda, że w tym roku matura, będzie mi brakować tych rozmów idealizujących Damona :D Zabił kogoś? No i? I tak jest the best :D

ocenił(a) serial na 5
AnneBoleyn1536

W ostateczności masz jeszcze nas. Ja choćby nie wiem co też będę go idealizować a scena kiedy gryzie tą dziennikareczkę, mistrzostwo świata, takiego Damona lubię najbardziej.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

No cieszę się, że mam Was, bo licho by było :D Takiego Damona jak opisujesz to kocham najbardziej :)

biedroneczka_90_8

Damon jest poza wszelką konkurencją:D

ocenił(a) serial na 7
Madeleine_filmweb

hehe właśnie. :D
Szkoda tylko że Elena tego nie widzi ; (

Vikiii

Damon nie jest taki wspaniały;P Znaczy i owszem, pociągający styl, bad boy i takie tam (wszystkie laski lecą na wyjętych spod prawa) ale dla Elenci to on nie bardzo. Ktoś bardzo trafnie stwierdził, że gdyby Damon był z Elencią to już całkowicie zniszczyliby tą postać. Stałby się drugim Stefciem a wtedy nam tylko Matt pozostaje;P

ocenił(a) serial na 5
platyna_2

platyna takie bad boye są najfajniejsi, popatrz co jest ze Stefciem, brzydki nie jest a przez to, że taki nijaki z niego gość, to dziołchy za nim nie przepadają. A Damon nie może być z Elcią bo ona do niego nie pasi i tyle.

biedroneczka_90_8

No oczywiście, że tak;] Stąd też mój nick, na cześć bad boya Spike'a z Buffy:D
Damon mógłby być z tą dziennikarką;] Widać, że ona do niego czuje coś więcej;]

ocenił(a) serial na 7
platyna_2

Matt.? eeee fuu :D

Vikiii

No, Matt jest straszny, ale gdyby zrobili z niego wampajera to mogłoby być ciekawie;p

platyna_2

tak nie cierpi wampirów, że chyba by się zabił:D

Madeleine_filmweb

Coś jak ten łowca z Supernatural;]
Nie miałby jaj, żeby się zabić. Chciałby się mścić i wtedy (Damon pewnie) ktoś by go zabił w obronie Eleny i reszty. I było miło:)

ocenił(a) serial na 7
platyna_2

Taa niech zginie jam najszybciej ;P
Po co on tam jeszcze jest w ogóle xd

ocenił(a) serial na 5
Madeleine_filmweb

Chyba przestraszył sam siebie i umarł na zawał. Przecie to taka d...a a nie facet.

biedroneczka_90_8

No fakt. Na siłę rozbudowują wątek Matta a tego już nie da się rozbudować. Najlepiej jakby kipnął w najbliższym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

Hahaha nie mogę. Ale Damon przy Elenie nadal byłby hot. Taki już jego urok. A Stefek i Matt to największa porażka xD

AnneBoleyn1536

Nie, bo on jest taki cwaniak tylko dlatego, bo jest nieszczęśliwy. gdyby był z Eleną to byłby szczęśliwy a co za tym idzie... byłby pierdzi mączkiem.

ocenił(a) serial na 7
platyna_2

Ja tam w niego wierzę :D

ocenił(a) serial na 5
platyna_2

O nie, nie mogą zrobić z Damona pierdzi mączka, ja się na to nie zgadzam. Damon potrzebuje baby z ikrą, takiej wariatki jak on a nie cnotliwej i prawej Elki.