Dzielimy się tu wrażeniami z odcinka "The Birthday" 3x01 :) A jak sobie chcecie to możecie
wysłać trochę spojlerów dotyczących tego odcinka.
Wiem, że odcinka jeszcze nie ma, ale chciałam być pierwsza, która założy ten temat, na który
wszyscy tak czekali - sprytne co? :]
Nie o tym mówiłam:P Jak zauważyłeś jest pełno klubików, zaraz zostanie założony nowy- Fanki Sawyera:P
to dowiem się wreszcie na czym polega legenda Sawyera? :D może sam się wypowie :)
No tak,dzisiaj potężna konkurencja na rynku:D
Tylko mam nadzieję,że nie zaczynasz jak Ian :p
Nie :D
Zaczynam w dobrym wieku w dobrej produkcji i w dobrym czasie, możesz trzymać kciuki, zawsze się przydają :D
Jak już wspominałem, wszystko idzie w dobrym kierunku.
Ale ten Stefek był denerwujący w ostatniej scenie, co nie? xD
Jak będziesz grał w filmie z Deppem to wyślij mi zdjęcie z autografem, jego nie twoje:D
Był. Miałam nadzieję, że już jest zły i mroczny a się okazało, że nawet jako Charles Manson on musi zachowywac się jak ostatnia pipka. Ale podobało mi się jak zabił Twoją ukochaną;P
Wiesz co, powiem ci że scena była świetna, ale było mi tak cholernie szkoda Andie i jednocześnie cieszyłem się, że Stefek pokazał, ze ma jaja. Kurde, wiedziałem że ona zginie jak tylko Damon rozmawiał o niej z Alariciem.
I Damona w sumie też mi szkoda, biedak się przywiązał do cudnej pani Olivieri <bo kto by się nie przywiązał, hm?> a tu Stefek wkroczył i zmusił ją do zabicia się.
I dostaniesz moje zdjęcie z moim autografem wtedy, nie marudź xD
Damon to ogólnie ma przesrane z dziewczynami:P Jak mu jakaś nie zginie to inna z kolei woli jego brata:D Scena z Andie była świetna, dobrze że skończyli już jej wątek, w najlepszy z możliwych sposobów. Tylko czekam teraz na Elenkę jak będzie płakac, że to nie jej Stefan, że on nie zrobiłby tego itd. A i tak go będzie szukac.
To pocwicz podpis bo nie chcę dostac jakiegoś niezindentyfikowanego zawijasa;P
Ładny mam podpis!
I było to świetne zakończenie. Damon dobity jeszcze wraca i Elenka na niego naskakuje, a nawet nie wie co przed chwilą zrobił jej kochany Stefcio.
Czekam, aż się dowie:D On jej chyba nie powie za szybko bo tak ją kocha że będzie bronił jej niewinne serduszko przed złamaniem na pół. Albo się wkurzy i jej po prostu to wygarnie. Ciekawi mnie scena dlaczego ona siedzi w kolejnym odcinku w jeziorze:D
Cwiczyłeś już?:D Musisz umiec tak ładnie, teatralnie machac ręką przy podpisywaniu:P
Ja będę naturalny, a nie ćwiczony xD
I może to nie Elena, a Katherine? Nie wierzę, że Petrova tak po prostu zniknie :D I nie widziałem zdjęć, żadnyuch promo, żadnych spoilerów nie znam, nie mam na to czasu xD
To Elena, ma wisiorek. Stoi w wodzie do pasa a Damon obok. O czym mogą dyskutowac stojąc w lodowatej wodzie?:P
Dobrze, czekam na zdjęcie z autografem:P Tylko żeby było ze specjalną dedykacja;P
Może Elena płacze, by pokazać cierpienie, ale sądzi iż łzy to za mało i dla efektu zanurza się też w wodzie? xD
A Damon jak to Damon, czycha na okazję żeby ją do łóżka zaciągnąć xD
Tak to już tu jest:P I drą się na mnie że mam 4 sezon obejrzeć, po co, jak już wszystko wiem xD
Ej, bo nasza wiarygodność legnie w gruzach jak zaczniecie tu śmiecić :P
Do offtopu marsz.
Blush nie poznajesz tego Pana? To ten początkujący aktor,no wiesz,ten co grał z tym takim, co grał z tą,co grała w tym filmie gdzie tańczyli i recytowali :D
Poznaję i staram się nie wchodzić mu w paradę:D podejrzewam, że przeze mnie nie chce iść do offtopu:p
No hard feelings between us.
blush, no co ty, nie o to chodzi. Po prostu macie swój offtop, jakieś 100 tematów, nie wiem co i jak więc nie będę tam pisał, nie ma to żadnego związku z tobą :D Tamto miało być dawno za nami, gdyby nie było nie odezwałbym się na temat odcinka ;)
Peace & one love :D
No proszę,pojawił się facet na horyzoncie i Alien wywiało z offtopu:D
Dobra już nic nie mówię,bo mnie do paki wsadzisz:D