PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pierwsza emisja: 21.02.2013r.
Oficjalne streszczenie: OKROPNA PRAWDA – Gdy Stefan wraca do Mystic Falls z Eleną i Jeremym, Caroline natychmiast zaczyna się martwić samopoczuciem Eleny. Stefan zwraca się z pomocą od dr Fell oraz Matta. Przebywając wciąż na wyspie, Damon przekazuje Rebece smutną wiadomość i jest zaskoczony jej reakcją. Damon i Rebekah wspólnie poznają niespodziewaną część historii, [którą opowiada im] Vaughn. Wszyscy są przerażeni, gdy Bonnie zdradza pozostałą część planu Shane’a. W końcu, gdy Damon robi co w jego mocy by pomóc, Elena zjawia się z własnym planem.

KingusVic

Dokladnie mam to samo

ocenił(a) serial na 7
Kamila9191

może serwer jest przeciążony i dla Nas nie ma już miejsca :( ... nie wiem, no poczekajmy jak Teqi mówi...

tequila_s

To o równej 2 się zaczyna, tak? :D

fllow

Tak, o 2.00 ;)

tequila_s

w 6 trzeba 2 stream włączyć
7 działa

tequila_s

8 działa
9 później włączą

Sprawdziłam i nie ma powodu do paniki :P

tequila_s

u mnie wszędzie pisze "We are doing maintenance, will be back soon."

ocenił(a) serial na 7
Kamila9191

mam to samo

KingusVic

Zaczekajcie jeszcze z 10-15 minut i spróbujcie ponownie.

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

na razie nic nie dziala...

Black_Hole

Nie wiem co się dzieje... może to dlatego, że ja w Niemczech jestem? Bo u mnie w tej chwili działa 7 z 9 linków. Powinno się Wam coś zaraz odblokować.
Zawsze przed samym odcinkiem linki były uruchamiane, może jest jeszcze za wcześnie?

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

Kurde, oby...

ocenił(a) serial na 7
KingusVic

Nie wierzę, że ustvnow nie działa... NIGDY mnie nie zawodziło.

KingusVic

Też zawsze miałam go włączonego, i działał zawsze chodz przeważnie ogladałam na yukons ale ustvnow zawsze działał

KingusVic

Zaczął mi działać http://yukons.net/watch/li3ut

ocenił(a) serial na 7
Kamila9191

mi też :D

użytkownik usunięty
tequila_s

No nic, najwyżej nam będziesz pisać co widzisz:P

użytkownik usunięty

O działa:D

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

a http://yukons.net/watch/li3ut włączyć dopiero o 2.00?

użytkownik usunięty
KingusVic

Już działa:D

ocenił(a) serial na 7
KingusVic

DZIAŁA :D

KingusVic

Mówiłam, że będzie działać. Panikary :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
Black_Hole

włącz http://yukons.net/watch/li3ut

rastaa

Najwidoczniej Bóg uznał, że oglądanie serialu beze mnie to jak Bolek bez Lolka bo pozbawił mnie zdolności snu. Dawac odcinek, poprawcie mi humor:D

użytkownik usunięty
alien_2

Zajebiście sobie poprawisz humor tym odcinkiem:D

Wiem! Będę niewyspana, zapuchnięta z ryczenia i pewnie wściekła:D Kocham piątki:D

użytkownik usunięty
alien_2

O tak, kocham piątki i ogólnie weekend, jak wszystkie wyrzucamy z siebie złość na Placka i głupotę tego serialu:D

Czemu ten serial nie może byc z piątku na sobotę? Nie miałabym takich problemów:D

alien_2

Z soboty na niedzielę...
Nie lepiej nie, bo nie wyrabiałabym na czas do domu wrócić :P

tequila_s

Dałabys radę, tydzień temu wróciłam z imprezy i wcięta i oglądało się bardzo miło:D prawie przespałam:D

alien_2

Dać radę, to pewnie i dałabym oglądać, ale nie wiem czy mogłabym wrócić na 2.oo. Tutaj imprezy zaczynają się od 22.oo więc po 3 godzinach wyjść, to lipa trochę. No chyba,że raz ale nie co tydzień :D
Teraz się wspomagam alkoholem, by po odcinku szybko zasnąć, bo mam na 8.30 do roboty.

ocenił(a) serial na 7
rastaa

Witam nocne marki :) oby opłacało sie zarwać noc:)

La_Patylia

Będziemy wszyscy ryczec, tego nie można przegapic:D

alien_2

Jeżeli mi Damona uśmiercą, to fakt, będę ryczeć w niebo głosy i obudzę cały dom :D

fllow

Zabili Jeremiego i Elena będzie sobie to cały odcinek uświadamiac. Spoko, Damona zabiją dopiero w ostatnim;P
Coraz więcej osób ogląda na żywo:D

użytkownik usunięty
fllow

Damona zostawią na finał. It's tradition.

alien_2

o.O Alien, już wstałaś? :D
Chusteczki pod ręką... można zaczynać.

tequila_s

Wstałam, śmieszne:P Nawet nie zasnęłam! 2 h się przewracałam z boku na bok! Trudno, kimnę się jutro na zajęciach;) Właściwie to dzisiaj. Pierwsze zaczynam za 6 h;)

ocenił(a) serial na 8
alien_2

a jednak :DDDDDDD

Sathyriasiska

No jednak;)

alien_2

Ciesze, że jesteś, bo nocny seans bez Ciebie, to nie to samo. Jesteś już częścią nocnego oglądania :D
Kurcze, a nie miałaś żadnego alkoholu pod ręką, by wspomóc zasypianie?

tequila_s

Jak miło, że się tak cieszycie z mojej bezsenności:D Ale jednak wolę się nie wyspac a obejrzec:D Oglądanie samej i z napisami to nie to samo:D

alien_2

Nie ma w tym złośliwości. Serio się cieszymy, że jesteś z nami ;)
Jasne, że nie. Tu jest niepowtarzalna atmosfera...

ocenił(a) serial na 7
alien_2

E tam ryczeć o razu xD Ja mam nadzieję, że będzie dłuższa niż 2 minutowa scena z "sajlesem"....oby nie kazali nam czekać do nast. odcinka

La_Patylia

To zależy czego oczekujesz od odcinka. Podejrzewam, że akcji nie będzie zbyt dużo. To będzie raczej żałobny odcinek.

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

I właśnie tego się boję, że odcinek zostanie przegadany/przeryczany i tyle....no nic, zaraz się przekonamy. Czas zrobić herbatkę i wyskoczyć na fajana

ocenił(a) serial na 7
La_Patylia

Mam to samo ;)

La_Patylia

No raczej będzie dużo płaczu. W zwiastunie było widać, co nas czeka.

użytkownik usunięty
rastaa

http://media.tumblr.com/cd100bbb8b1ab59546e37c5e7c0a1651/tumblr_inline_mhyoraCqd n1qz4rgp.gif

użytkownik usunięty

JA TAK BO NIE MAM JEDZENIA I CHUSTECZEK