Pierwsza emisja: 21.02.2013r.
Oficjalne streszczenie: OKROPNA PRAWDA – Gdy Stefan wraca do Mystic Falls z Eleną i Jeremym, Caroline natychmiast zaczyna się martwić samopoczuciem Eleny. Stefan zwraca się z pomocą od dr Fell oraz Matta. Przebywając wciąż na wyspie, Damon przekazuje Rebece smutną wiadomość i jest zaskoczony jej reakcją. Damon i Rebekah wspólnie poznają niespodziewaną część historii, [którą opowiada im] Vaughn. Wszyscy są przerażeni, gdy Bonnie zdradza pozostałą część planu Shane’a. W końcu, gdy Damon robi co w jego mocy by pomóc, Elena zjawia się z własnym planem.
może serwer jest przeciążony i dla Nas nie ma już miejsca :( ... nie wiem, no poczekajmy jak Teqi mówi...
Nie wiem co się dzieje... może to dlatego, że ja w Niemczech jestem? Bo u mnie w tej chwili działa 7 z 9 linków. Powinno się Wam coś zaraz odblokować.
Zawsze przed samym odcinkiem linki były uruchamiane, może jest jeszcze za wcześnie?
Też zawsze miałam go włączonego, i działał zawsze chodz przeważnie ogladałam na yukons ale ustvnow zawsze działał
Najwidoczniej Bóg uznał, że oglądanie serialu beze mnie to jak Bolek bez Lolka bo pozbawił mnie zdolności snu. Dawac odcinek, poprawcie mi humor:D
O tak, kocham piątki i ogólnie weekend, jak wszystkie wyrzucamy z siebie złość na Placka i głupotę tego serialu:D
Dałabys radę, tydzień temu wróciłam z imprezy i wcięta i oglądało się bardzo miło:D prawie przespałam:D
Dać radę, to pewnie i dałabym oglądać, ale nie wiem czy mogłabym wrócić na 2.oo. Tutaj imprezy zaczynają się od 22.oo więc po 3 godzinach wyjść, to lipa trochę. No chyba,że raz ale nie co tydzień :D
Teraz się wspomagam alkoholem, by po odcinku szybko zasnąć, bo mam na 8.30 do roboty.
Zabili Jeremiego i Elena będzie sobie to cały odcinek uświadamiac. Spoko, Damona zabiją dopiero w ostatnim;P
Coraz więcej osób ogląda na żywo:D
Wstałam, śmieszne:P Nawet nie zasnęłam! 2 h się przewracałam z boku na bok! Trudno, kimnę się jutro na zajęciach;) Właściwie to dzisiaj. Pierwsze zaczynam za 6 h;)
Ciesze, że jesteś, bo nocny seans bez Ciebie, to nie to samo. Jesteś już częścią nocnego oglądania :D
Kurcze, a nie miałaś żadnego alkoholu pod ręką, by wspomóc zasypianie?
Jak miło, że się tak cieszycie z mojej bezsenności:D Ale jednak wolę się nie wyspac a obejrzec:D Oglądanie samej i z napisami to nie to samo:D
Nie ma w tym złośliwości. Serio się cieszymy, że jesteś z nami ;)
Jasne, że nie. Tu jest niepowtarzalna atmosfera...
E tam ryczeć o razu xD Ja mam nadzieję, że będzie dłuższa niż 2 minutowa scena z "sajlesem"....oby nie kazali nam czekać do nast. odcinka
To zależy czego oczekujesz od odcinka. Podejrzewam, że akcji nie będzie zbyt dużo. To będzie raczej żałobny odcinek.
I właśnie tego się boję, że odcinek zostanie przegadany/przeryczany i tyle....no nic, zaraz się przekonamy. Czas zrobić herbatkę i wyskoczyć na fajana
http://media.tumblr.com/cd100bbb8b1ab59546e37c5e7c0a1651/tumblr_inline_mhyoraCqd n1qz4rgp.gif