Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
to tylko wyładowania elektryczne
po za tym kazdy budynek ma piorunochron
i są śliczne swiatelka czego tu się bac? ze Castiel z Baltazarem grają w kręgle?
no nic po prostu jakos mi głupio cokolwiek pisac jesli mialas powazne doswiadczenia z piorunami
Moja babcia to jak pies, chowa się po kątach, ale też ma złe wspomnienia, w dom jej kiedyś trzasnął, a spała jej tam tylko malutka siostrzyczka w kojcu ;/
Właśnie,że się zbliża :(
Mam już tak widmo w pokoju po każdej błyskawicy,że szok.
Odłączyłam kabel i na bateryjce jadę.Normalnie to chyba powinnam wyłączyc lapka,ale będąc z Wami-nie boję się,aż tak bardzo xD
Chyba zaczyna działac Wasze wsparcie,bo już mniej się boję-a i burza się oddala-za to teraz ulewa jest :D
Na Ciebie to się rozumie samo przez się :DDD
Obiecałaś,że późnym wieczorkiem wpadniesz-i oto jesteś-jupi xDxDxD
A ja znów zeżarłam pół paczuszki orzechów w czipsie :P I ja się dziwię, że nie chudnę...
Tak. Są przepyszne, ale to ma tyle kalorii, że łohohohoh. + 4 kostki czekolady :P