Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)

Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop

użytkownik usunięty
ScaryDreams

sylwuś co ty oglądasz???

Switched at Birth, moja droga Moniko :)

użytkownik usunięty
ScaryDreams

oj dziekuje:)
czuje sie wyróżniona:)

:*

ocenił(a) serial na 9

Switched at Birth pewnie.

ScaryDreams

Hej :)
Nadal przeziębiona? :*

tequila_s

Oj i to jak, teraz to mam apogeum! :D

ScaryDreams

Gorącą herbatkę z miodem i cytryną-w dużych ilościach-pomaga,sprawdzałam ostatnio tydzień temu we czwartek :D

tequila_s

A wiesz? Chyba pójdę i zrobię :) Zaraz wracam :*

ScaryDreams

Pij na zdrówko :)
A ja sobie zrobię drinka-jak świętowac to świętowac :D

Kurcze no.... znów mi klawiatura świruje-nie mogę pisac ''c'' z kreseczką ;(

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Życzę powrotu do zdrówka :*

BeautyAndStupid

Dziękuję bardzo :*

ocenił(a) serial na 9
aivia

http://www.youtube.com/watch?v=34NpzpQNZtQ ta scena bez podśpiewywania Barneya nie byłaby taka zabawna :DD

ocenił(a) serial na 9
aivia

Gdzie ten Awódz, buu.

BeautyAndStupid

Spokojnie,zjawi się :)
Pewnie ma coś ważnego na głowie,że jej nie ma z nami :]

tequila_s

Na 51 offtop trzeba będzie dodać klub miłośniczek bajek, tylko trzeba dobrą nazwę wymyślić :D

ScaryDreams

Tak,masz już coś?
Ja zaraz pomyślę ;D

tequila_s

Narazie nie, ja wenę mam zawsze w nocy :D Ale może wspólnymi siłami z sosną i alien damy radę :D

ScaryDreams

Wspólnymi to na pewno xD

użytkownik usunięty
ScaryDreams

jestem jako supporting role;)

ocenił(a) serial na 6
ScaryDreams

O, ja się zapisuję do Klubu Miłośniczek Bajek - please, remember me;)

WhiteDemon

OK :) To możesz pomóc nam w znalezieniu nazwy dla naszego przecudownego klubu :D

użytkownik usunięty
ScaryDreams

FC czyli Fantasy Club

ocenił(a) serial na 9
tequila_s

Wiem, wiem :P

aivia

;)

aivia

ja chcę byc w klubie miłośniczek bajek:D Znam Króla lwa na pamięc, a moj kot ma imię na cześc kota Pinokia z Disneya:D
Obejrzałam ostatni odcinek TB, nie podoba mi się zakończenie, odciągają Erica od Sookie:/ Za to znowu sobie powzdychuję do kolejnego wampirka i znowu mam 12 lat:D:D:D

alien_2

Ale czy to nie jest cudowne uczucie znów mieć 12 lat? :D

Evarini

Miec znów 12 ?
O tak,chciałabym bardzo :)

Evarini

Też mam prawo wzdychac sobie do ładnych aktorów:D Nie czytam już Bravo, ale kto mi zabroni?:D Powzdycham sobie do września, potem będą kolejne odcinki naszych wampirków i wrócę do Damona:D
Mam dzisiaj świetny humor:D

użytkownik usunięty
alien_2

tez mam cudowny humor
to sie fajnie złożyło:)

To nie był w sumie dobry dzień ale teraz jakoś wszedł mi dobry humor:D Napiłabym się, a nie mam co:(

użytkownik usunięty
alien_2

ja mam niby świra na punkcie zdrowej żywności a opyliłam całą cole:)

Ja ostatnio jem śmieci i każde mięcho z sosem. Muszę wrocic do zdrowszego jedzenia, ale niby jak ja zaraz zaczna sie studia i imprezy a wódka wcale nie jest taka zdrowa;P

użytkownik usunięty
alien_2

rozumiem no cóż ja zyje bez alkoholu...i zyje:)

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ah, ten Brad Pitt ;P

BeautyAndStupid

W Bradzie już się kochałam, teraz pora na Erica:D Taka fajna ciapa:D Wolę bad boyów, no ale on ma coś w sobie:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Zobaczymy czy ja się zakocham :P

BeautyAndStupid

Na pewno:D W Ericu z 4 sezonu na pewno:D Przypominał i tego lemurka z TVNu cały czas, głaskałabym go tylko:D

aivia

http://www.youtube.com/watch?v=THGX43_wLWA
Jak mi się ta piosenka podoba:D odbiło mi, przecież ja nie słucham takiej muzyki:P Do Beauty- jak chcesz posłuchac to zamknij oczy bo spoilery że szok:D

alien_2

Tak,ta piosenka jest świetna :)

tequila_s

Beauty- nie czytaj;P
Wyczytałam właśnie, że w książce o Sookie- nie wiem czy tytuł też jest Czysta krew- ona na końcu była z Erickiem:D Została nawet jego żoną:D Dziwnie to brzmi, ale baaardzo kibicuję temu związkowi, tak samo jak Delenie.
Czytała któraś z was te książki? Są tak infantylne jak Zmierzch i Pamiętniki wampirów?

alien_2

Nie czytałam,też się tego bałam,że będzie na takim poziomie co Pamiętniki.
Też kibicuję tej parze,ale coś czuję,że w serialu Sookie znów będzie z Billem :(

alien_2

Przeczytałam dwie. Nie aż tak infantylne, ale trochę owszem ;) Postaci gorzej zarysowane, szczególnie drugo- i trzecioplanowe. No i serial sporo się różni :)

Evarini

A ja się nad tym zastanawiałam właśnie. Jestem chora psychicznie bo lubię mieć książki, które czytam na półce. A jak zobaczyłam, że to ma mieć z 11 części to szkoda mi kasy i to jeszcze na coś, co może okazać się kompletną klapą.

ScaryDreams

Nie lubię serii:/ Książki lubię wypożyczac, ale jak w mojej bibliotece nie słyszeli nadal o Kronikach wampirów, to o Sookie usłyszą pewnie za 20 lat:D

alien_2

Dla mnie 3 części, no góra 4 to jest wystarczająco. Ja lubię do książek wracać, ogólnie książki pochłaniam. Czytać bym mogła całymi dniami i nie ważne gdzie czy to w autobusie, kawiarni, parku ;D Taka mała choroba psychiczna ;p

ScaryDreams

ja mam fazy na czytanie książek, jak mi się przywidzi to czytam bardzo dużo, teraz mam zastój. Wszystko przez to, że porzuciłam książki dla seriali:D To straszne, mózg zanika, ale obejrzałam już wszystko co chciałam i znowu wrócę do czytania:D Zapewne po poprawkach:D

alien_2

Ja teraz właśnie wpadłam w tą fazę serialową ;p Ale cieszę się w sumie z tego, bo oglądać filmy/ seriale też kocham :D Ja jestem w trakcie Wichrowych wzgórz........ miałam oddać ją do biblioteki jakieś 2 i pół tygodnie temu, zapłacę karę ;/