Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
Może pocieszy Cię to, że ja od kilku miesięcy czytam 2 książki i nie mogę ich skończyć, bo albo oglądam seriale, albo offtopuję tutaj ;)
Aaa, no tak, mi na spacerkach i na jodze też trochę czasu schodzi :P Ale miałam tyle przeczytać przez wakacje... :/
Ja też miałam trochę w planach, ale nie martwię się, bo dotychczas znajdowałam czas chodząc do szkoły, także jeżeli nie przejedzie mnie jutro samochód to jeszcze zdążę przeczytać zaplanowane tytuły :) Nie wiem jak to jest na studiach+ praca, ale wierzę, że znajdziesz choć troszkę czasu na pobudzenie wyobraźni i przeniesienie się do innego swiata :)
Czytałam Wichrowe wzgórza. Nie mogłam sobie przypomniec dlaczego po filmie kochałam Heathclifa, przecież to był wariat. W książce był strasznie przedstawiony, Damon, Eric, Klaus to przy nim harcerze.
Pewnie, że to wariat był :P Ale Cathy też mnie wkurzała, więc właściwie, to żadnemu za bardzo nie współczułam xD Lintona mi było żal.
Cathy była suka, Heathclifa jakoś żałowałam w filmie. Za to w książce wymęczyłam się nad nim, chyba naprawdę jedna z najbardziej negatywnych postaci o jakich czytałam.
Ja jestem dopiero na 8 rozdziale. Z jednej strony jestem ciekawa co się później stanie, ale z drugiej nie mam jak się za to zabrać.
kurcze blade czy jest ktoś tutaj i na ziemi kto nienawidzi wichrowych wzgórz?
Bo ja bardzo tego nie znoszę
Jedyną osoba która tez tak myslała był podobno Heath Ledger, nie mówcie ze teraz sama zostałam z tym fantem.
Ja tą książkę przeczytałam do końca ale nie mogę powiedziec żeby podobała mi się jakoś szczególnie. Ciężko się to czyta ale warto dotrwac do końca.
Why ?
Jestem troszkę romantyczką i książkę czytałam kiedyś-chyba miałam 14 lat-podobała mi się i już ;)
dla mnie ta powiesc to porazka
zero miłosci
tylko historia jednej wielkiej nienawisci - obrzydliwe
Ja też nie mam już gdzie. Szukam ładnej wiszącej półeczki, która by mi pasowała do pokoju, ale nic ciekawego nie znalazłam. Mamy trochę wspólnego :D
Ja to się zastanawiam nad wywiezieniem części książek do Polski,ale ciężko mi się z nimi rozstawac jest :(
No pewnie ,że mamy ;DDD
jak bardzo?:D Takie coś co rzuca się od razu w oczy?:D Czytałam kiedyś o którejś części, nawet zachęcająco była opisana, ale mam duże wątpliwości co do tych książek.
Nawet jakbyście napisali, że coś innego, to obejrzałabym PLL, bo akurat mam ochotę xD
Tequilko, właśnie wypiłam wieelki kubek herby z miodem i cytryną, pyycha i od razu czuję się lepiej. Choć teraz zatkały mi się uszy od smarkania ;/
Cieszę się,że Ci herbatka pomogła :)
Co do zatkanych uszu-to normalne jest przy przeziębieniu-nie przejmuj się-
-BĘDĘ TERAZ GŁOŚNO DO CIEBIE KRZYCZEC,AŻ USŁYSZYSZ!!!
Scaaaaaaaary !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co słyszałaś??? XD
To było bardzo głośno:)
Gdybym wiedziała,że będziesz tak głośno krzyczec,to bym słuchawki z uszu wyjęła ;P
Ja rozmawiałam z Tobą przed masażem-myślałam,że wszystko było uzgodnione? ;P
To Ty mnie wykręciłaś ;)
Ja wiedziałam,kto miał mnie masowac ;]
Położyłam się na stole w oczekiwaniu na ten masaż,zamykam oczy,
a tu się zjawia,jakaś starucha..... xD
Ale skoro masażystka wychodzi z pomieszczenia, to się kładziesz, a jak wchodzi to zerkasz czy to na pewno ona, nie? xD W ogóle to Spencer mnie rozwaliła jak do Ezry powiedziała: "Wiem o panu i Ari." Hahahaha, ja myślałam, że on od dwóch sezonów wie, że dziewczyny wiedzą :D:D
Ale w sumie w pierwszym sezonie była jeszcze gorsza i nudniejsza. Teraz zaczyna się z nią przynajmniej coś dziać ;)