Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)

Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop

ScaryDreams

Może pocieszy Cię to, że ja od kilku miesięcy czytam 2 książki i nie mogę ich skończyć, bo albo oglądam seriale, albo offtopuję tutaj ;)

Evarini

Ja tak samo, albo offtop, albo seriale, albo znajomi. To znaczy, że nie jestem jedyna, juupi :D

ScaryDreams

Aaa, no tak, mi na spacerkach i na jodze też trochę czasu schodzi :P Ale miałam tyle przeczytać przez wakacje... :/

Evarini

Ja też miałam trochę w planach, ale nie martwię się, bo dotychczas znajdowałam czas chodząc do szkoły, także jeżeli nie przejedzie mnie jutro samochód to jeszcze zdążę przeczytać zaplanowane tytuły :) Nie wiem jak to jest na studiach+ praca, ale wierzę, że znajdziesz choć troszkę czasu na pobudzenie wyobraźni i przeniesienie się do innego swiata :)

ScaryDreams

Czytałam Wichrowe wzgórza. Nie mogłam sobie przypomniec dlaczego po filmie kochałam Heathclifa, przecież to był wariat. W książce był strasznie przedstawiony, Damon, Eric, Klaus to przy nim harcerze.

alien_2

Pewnie, że to wariat był :P Ale Cathy też mnie wkurzała, więc właściwie, to żadnemu za bardzo nie współczułam xD Lintona mi było żal.

Evarini

Cathy była suka, Heathclifa jakoś żałowałam w filmie. Za to w książce wymęczyłam się nad nim, chyba naprawdę jedna z najbardziej negatywnych postaci o jakich czytałam.

alien_2

Ja jestem dopiero na 8 rozdziale. Z jednej strony jestem ciekawa co się później stanie, ale z drugiej nie mam jak się za to zabrać.

użytkownik usunięty
alien_2

kurcze blade czy jest ktoś tutaj i na ziemi kto nienawidzi wichrowych wzgórz?
Bo ja bardzo tego nie znoszę

Jedyną osoba która tez tak myslała był podobno Heath Ledger, nie mówcie ze teraz sama zostałam z tym fantem.

Ja tą książkę przeczytałam do końca ale nie mogę powiedziec żeby podobała mi się jakoś szczególnie. Ciężko się to czyta ale warto dotrwac do końca.

Przykro mi-nie mogę się z tobą zgodzic;

użytkownik usunięty
tequila_s

;(((

Why ?
Jestem troszkę romantyczką i książkę czytałam kiedyś-chyba miałam 14 lat-podobała mi się i już ;)

użytkownik usunięty
tequila_s

dla mnie ta powiesc to porazka
zero miłosci
tylko historia jednej wielkiej nienawisci - obrzydliwe

Miłośc też tam była-jak czytałaś,że tego nie zauważyłaś? ;P

Miłośc i nienawiśc są blisko siebie ;)

ScaryDreams

Ja też lubię,gorzej,że mi już miejsca w domu brakuje ;]

tequila_s

Ja też nie mam już gdzie. Szukam ładnej wiszącej półeczki, która by mi pasowała do pokoju, ale nic ciekawego nie znalazłam. Mamy trochę wspólnego :D

ScaryDreams

Ja to się zastanawiam nad wywiezieniem części książek do Polski,ale ciężko mi się z nimi rozstawac jest :(

No pewnie ,że mamy ;DDD

Evarini

jak bardzo?:D Takie coś co rzuca się od razu w oczy?:D Czytałam kiedyś o którejś części, nawet zachęcająco była opisana, ale mam duże wątpliwości co do tych książek.

alien_2

Piękna *.*

ocenił(a) serial na 9
aivia

Co obejrzeć?
* PLL 2x10
* HIMYM 3x11
* Hellcats 1x19
* Teen Wolf 1x08

BeautyAndStupid

PLL, dobry odcinek :D

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Nawet jakbyście napisali, że coś innego, to obejrzałabym PLL, bo akurat mam ochotę xD

BeautyAndStupid

Dobry plan na wieczór :D

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

oglądaj O.C.
choć to sentymentalne tylko znaczenie:)

ocenił(a) serial na 9

Będę oglądała, ale czeka w kolejce. Za 150 lat się za niego wezmę :)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

A niech cie;)

aivia

Tequilko, właśnie wypiłam wieelki kubek herby z miodem i cytryną, pyycha i od razu czuję się lepiej. Choć teraz zatkały mi się uszy od smarkania ;/

ScaryDreams

Cieszę się,że Ci herbatka pomogła :)
Co do zatkanych uszu-to normalne jest przy przeziębieniu-nie przejmuj się-
-BĘDĘ TERAZ GŁOŚNO DO CIEBIE KRZYCZEC,AŻ USŁYSZYSZ!!!

Scaaaaaaaary !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co słyszałaś??? XD

tequila_s

TAAAAAAAAAAAAAAAAK, USŁYSZAŁAM! CZY MÓWIĘ GŁOŚNO?! BO WIESZ, NIE SŁYSZĘ SIĘ DOBRZE ;/

ScaryDreams

To było bardzo głośno:)
Gdybym wiedziała,że będziesz tak głośno krzyczec,to bym słuchawki z uszu wyjęła ;P

ocenił(a) serial na 9
aivia

Jak można iść do SPA i nie spojrzeć kto Cię masuje?!

BeautyAndStupid

Hahahahaha, dokładnie, tym bardziej, że osoba, która Cię masuje nie dopowiada w ogóle na pytania...

ScaryDreams

Ja rozmawiałam z Tobą przed masażem-myślałam,że wszystko było uzgodnione? ;P
To Ty mnie wykręciłaś ;)

BeautyAndStupid

Ja wiedziałam,kto miał mnie masowac ;]
Położyłam się na stole w oczekiwaniu na ten masaż,zamykam oczy,
a tu się zjawia,jakaś starucha..... xD

tequila_s

Oj, wolałabyś Madame, jestem pewna ;)

Evarini

Tak,pewnie obyło by się bez takich numerów xD

ocenił(a) serial na 9
tequila_s

Ale skoro masażystka wychodzi z pomieszczenia, to się kładziesz, a jak wchodzi to zerkasz czy to na pewno ona, nie? xD W ogóle to Spencer mnie rozwaliła jak do Ezry powiedziała: "Wiem o panu i Ari." Hahahaha, ja myślałam, że on od dwóch sezonów wie, że dziewczyny wiedzą :D:D

BeautyAndStupid

W ogóle Emily lubię najmniej, jest dla mnie taka dziwna. Ja też tak myślałam ;p

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Ale w sumie w pierwszym sezonie była jeszcze gorsza i nudniejsza. Teraz zaczyna się z nią przynajmniej coś dziać ;)

BeautyAndStupid

Myśmy wszystko ustaliły-zaufałam jej ;D
Tak ten tekst był super, hehhe :)

tequila_s

Oj tam, oj tam, ale masz to wynagrodzone :*

ScaryDreams

Tak,przeprosiny już dawno przyjęte :DDDDD

aivia

http://www.kwejk.pl/obrazek/380177/facet,to,powinein,byc,facet.html
hahahahah AMEN :D

ocenił(a) serial na 9
aivia