Zobaczysz, już teraz pójdzie z górki :))
U mnie nic ciekawego :)) Skończyłam Arrow. Więc będę mogła wziąć się za Rookie Blue :)
Świetny serial :))) Chociaż te pierwsze 4-5 odcinków nie było łatwych, bo musiałam się przyzwyczaić do tego aktora :)) Bo ciągle miałam twarz Justina przed sobą :DDD Później się już było ok :))) Ale końcówka ostatniego odcinka :((( Biedny Tommy:(((
Po samym tytule odcinka finałowego obawiałam się, że ktoś może zginąć :((( Przygotowywałam się na to psychicznie od kilku dni, ale i tak załamałam mnie ta końcówka :((( Ryczałam jak bóbr:(((
Kogo nie lubię hmm... Malcolma, matki Olivera, Laurel, Fyersa...Na razie tyle. Pewnie zaraz mi się jeszcze ktoś przypomni :) A Ty?
Ja przede wszystkim nie mogłam strawić Laurel, nie wiem denerwowała mnie co najmniej tak samo jak Lana :/
To mówisz, że zaczynasz oglądać Rookie Blue :D Cieszę się ogromnie :D
Co do Laurel to na początku mnie jakoś specjalnie nie drażniła. W sumie to była mi obojętna, ale z czasem zaczęła mnie strasznie wkurzać. A kogo lubisz najbardziej? :)
Taki mam plan, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :DDD
Ja najbardziej lubię Felicity świetna z niej babka :D No i Diggle jest świetny :D
Ja tak samo lubię najbardziej Felicity i Diggle :DD A u Felicity najbardziej mnie rozwalają te jej dwuznaczne teksty :DDD Zabawna jest :DDD
Edyta jest sztywna i tam nie pasuje ;) Po 2 odcinkach nie zmieniam zdania,nadal jej nie lubię. Za to Marysia jak mówisz jest urocza,ciekawe co by Górniak zrobiła jakby upadła...
Tak. Naprawdę świetny serial. Taki życiowy, żadnych istot nadprzyrodzonych :P I lubię tych aktorów :D
Oglądam właśnie wywiady z ekipą i Veronica powiedziała, że w Allegiant będą rozdziały z perspektywy Four asdfghds :D
SPOILERYRainek, jestem po tym jak Tris już się ogarnęła po tym jak jej dali serum pokoju. I musiałam co chwilę przerywać, bo tyle feelsów :DSPOILERY
Kejcik, Kejcik!
http://www.youtube.com/watch?v=T6Zckn7FUC0
http://www.youtube.com/watch?v=Map2uzdSFLs
SPOILERSPOILERJestem już w momencie jak przybyli do bezfrakcyjnych. I Four spotkał Evelyn :oSPOILERSPOILER
Najgorsi z najgorszych :/ Ja nie wiem jak mogła go zostawić, skoro doskonale wiedziała co ojciec wyprawia :/
Zaraz dostaną serum prawdy. OMG.
Robię przerwę, bo boję się tego co powiedzą i co się może stać z Fourtris. Już daaaawno nie miałam książkowego shipu, któremu bym tak kibicowała :D