Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Rozumiem Twój ból. Dan był okropny;/ tak długo jak on działał mi na nerwy to chyba żadna inna postać :D

lola881

Przecież ja można tak traktować swoich synów? Bo jednego i drugiego źle traktuję;/ Do jenego się nie przyznaje a drugie traktuję jak robota;/

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Dan znęcał się psychicznie nad każdym. Ale ta postać też przebędzie swoją podróż :D ciekawe czy jeszcze jakieś shipy Ci się wyklarują ;)

lola881

Podroż, czy tylko mi się to słowo źle kojarzy? :D No też jestem ciekawa, bo na razie się nie zanosi :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hahah, nie znalazłam lepszego określenia :D przepraszam :D Ale na razie się nie nastawiaj na jego lepsze momenty :D to potrwa wieki :D

lola881

Nie no spoko:) Domyślam się, że to potrwa :D Jak jest się takim dupkiem, przez większość życia, to nie łatwo to zmienić :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No właśnie :D:D

oglądasz VOPa?? świetna dziewczyna teraz była. genialny głos<3

lola881

Przepraszam, że Ci wczoraj nie odpisałam,ale musiałam już wychodzić :) Więc VOP nie oglądałam niestety:( Fajny odcinek? :)

użytkownik usunięty
anik756

http://i40.tinypic.com/27wrm2v.png patrzcie na mojego fana nr 3 :D

OMG :DDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałaś nowe zdjęcia z 5x02? Czy oni mogą sobie dać spokój z tym pasemkiem, boże:D

Widziałam i nic, zero emocji :D Właśnie. Elenie przeszedł już okres buntu, po co jej dalej to pasemko xD

użytkownik usunięty
Kate123

U mnie to wyglądało tak:
1. "O, nowe zdjęcia"
2. Pierwsze zdjęcie: "nuda"
3. Drugie: "nuda"
4. Trzecie: "nuda"
5. Czwarte: "nadal nuda"
6. Piąte i szóste: http://25.media.tumblr.com/ebc078fcd4d3adbc17c1a55b58efaeda/tumblr_mqrh3z1Can1s2 zn3vo8_250.gif

Same :D Przez chwilę się łudziłam, że może dadzą jakieś fajne i ciekawe, no ale cóż... :D

użytkownik usunięty
Kate123

A ja jak zobaczyłam Damona to jakooś mi trochę 'faza' na TVD wróciła :) Jeszzcze 2 tygodnie;)

anik756

What? :O

użytkownik usunięty

UTD :) Oglądam 1x09 i coś mnie bardzo zdziwiło :D

użytkownik usunięty
Kate123

A, ja jeszcze nie zaczęłam:D

użytkownik usunięty
anik756

http://media.tumblr.com/27f3203123352ae794789d6307233970/tumblr_inline_mte4fcGnN H1r7bhwv.png what, aż 6?:D

Też się zdziwiłam, że tak dużo :D Ale założę się, że te sceny będą znowu przerywane czyimś gadaniem, so chyba nie ma się co cieszyć :P

użytkownik usunięty
Kate123

Aaaaa, już wiem czemu tak długo:D Bo pokażą flashback z wakacji :D 2 dexy w 1 xD

Taaaa :DDD
Tytuł 5x07: “Death and the Maiden” - świetnie, widzę, że Dżul nadal zamierza wszystkich uśmiercać.

użytkownik usunięty
Kate123

Albo Karolinka, ona przejęła pałeczkę:P Już nie mogę się doczekać następnej świątecznej rzezi xD

Ja też :DDDDDD Ciekawe przy jakiej piosence :DDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Była kiedyś taka piosenka: "jingle bells, stefan smells" xD

OMG XD

użytkownik usunięty
anik756

"Most notably Megan, Elena and Caroline’s unexpected — and unwanted — new roommate. She’s one to keep an eye on because Julie Plec & co. never introduce a character without reason. Even April. She served a purpose, right?"

http://media.tumblr.com/3add78d2044603b2366cb3a8d5514904/tumblr_inline_mly5ztYMf H1qz4rgp.gif

Taa, right xDDD

anik756

W pierwszej chwili się nie zorientowałam co to za serial :D
http://25.media.tumblr.com/c3d70875c0455327f65752f01783bf99/tumblr_mte4vlzDGo1qe gk4go1_500.png

użytkownik usunięty
Kate123

Woo:D Dobra, idę obejrzeć jeszcze jeden odcinek UTD bo oszaleję od tych feelsów na dashu. Bynajmniej nie pamiętnikowych xD Dobranoc:)

:D
Ja właśnie skończyłam 1x09 :) Oglądaj, oglądaj :)
Idę się jeszcze pozachwycać Dylanem :D

użytkownik usunięty
Kate123

Co Cię tak zdziwiło w 1x09?:P

Że Max zna się z Barbie. I końcówka była świetna :) Który już oglądasz? :)

użytkownik usunięty
Kate123

1x10

Ja jestem na 1x11, ale na razie nie oglądam :) Ale się złożyło, ostatnio mam same seriale z Britt do oglądania :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nie mogę się doczekać reblogowania, masz już na oku jakieś blogi?:D

Jeszcze nie, ale na pewno coś znajdziemy :D Ale fajnie :D Później chyba będę kończyć LU, a później wiesz za co się w końcu zabiorę? :D Za.......Skins :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://31.media.tumblr.com/e454ebe8c774c07af57b9c4a8534c591/tumblr_mgjmr5cvrv1qi tvmro1_250.gif

użytkownik usunięty
anik756

“MISSING PERSONS - Without telling Elena that Stefan is missing, Damon turns to Sheriff Forbes for help finding his brother. Elena and Caroline try to find out who is covering up a campus murder, and a fellow Whitmore student named Jesse (guest star Kendrick Sampson) gives Elena some intriguing information about Professor Wes Maxfield (guest star Rick Cosnett). While Jeremy struggles to return to his old life, he continues to be the only person who can see and talk to Bonnie, but he can’t convince her that it’s time to let the others know that she sacrificed her own life for his. After learning that Silas is searching for Katherine, Damon asks Matt and Jeremy to keep her out of sight, but the situation quickly spirals out of control. Finally, Nadia (guest star Olga Fonda) uses violence to make a point about her own agenda.”
— OFFICIAL SYNOPSIS FOR THE VAMPIRE DIARIES: TRUE LIES (EP502)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcmik21bnl1rdnhmmo4_250.gif

ocenił(a) serial na 6

Jak zwykle zajebiscie... Blush jestem na 11 odcinku Glee :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Woo, ale szybko:D I jak, jak ci się podoba?:D

ocenił(a) serial na 6

Uwielbiam piosenki :D Ale jeszcze nie moge sie zdecydowac komu shippowac :D Generalnie fajny...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Shipy Cię same wybierają :P Ja od początku shippowałam Finchelowi, a OTP mnie dopadł w 2x06 :D

użytkownik usunięty

A, no i jeszcze Emmie i Willowi, ale potem jakoś emocje opadły;)

ocenił(a) serial na 6

Finchel przez pierwsze cztery odcinki, ale Finn jest troszke glupawy SPOILER (serio? zaplodnienie w basenie?) :D
Maja ladne sceny, ale do konca jeszcze nie wiem... Nawet mi sie podobala Rachel z Puckiem przez sekunde, ale to jest chyba buc :D W sensie, ze Finchel jest Twoim OTP? :D
Lubie nauczycielke "sarnie oczy" :D W ogole postacie w tym serialu sa naprawde super zarysowane.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Zostanie mu to kiedyś wypomniane;P Zobaczysz jego przemianę, będzie cudowny. Zaraz zacznę ryczeć, koniec tego tematu.
Poczekaj na ich scenę w 4x04. Na żadnej ich scenie tak nie ryczałam, jak na tamtej. Nie, Klaine jest moim OTP:D

ocenił(a) serial na 6

No to czekam w takim razie :D Chodzi o Kurta i tego kogos? Kurt jest taki smieszny :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja ci tam tego kogoś:P Blaine się nazywa, pojawi się w 2x06 :p
A Sue lubisz?:D

ocenił(a) serial na 6

Ocztywiscie, ze ja lubie, ona jest taka podobna do mnie, kobieta niby bez serce, ktora szuka tak naprawde akceptacji i milosci :D