Ja też:D A pamiętam jak się pojawił to pomyślałam sobie WTF? A się okazało, że to jedna z najlepszych postaci:D
jestem ciekawa jak im wyjdzie ten spin-off, jak dla mnie nie musi być podobny do BB, byle Saul nie stracił swojej ikry :)
Yep. Z reguły nie lubię ff, które nie mają nic wspólnego z fabułą serialu, ale ten był cudowny <3 Jak tam UTD? Ja się nie popisałam, zaczynam dopiero 1x05;P Po 1x04 jeszcze bardziej rozwaliła mnie akcja z Angie. "Gdzie jest moja siostra? Tak pytam, bo nie widziałem jej od czasu kiedy utknęliśmy pod kopułą i dopiero teraz sobie o tym uświadomiłem". "Och, mieszkam sam, bo rodzice są na zewnątrz kopuły. O siostrze już zupełnie zapomniałem, może ją rozwaliło na pół, ale who cares" xD
Jestem po 1x07 i ten odcinek mnie zabił. I na koniec cudowna piosenka <3 Ja wczoraj w nocy obejrzałam 1x05 i 1x06 :D Miał być tylko jeden na dobranoc, no ale wyszło jak wyszło :D
Tak, ten wątek strasznie mnie irytował, ale teraz już będzie ok :) Tak myślę :)
Nie czytałam książki, nie znam zakończenia tej historii, ale domyślam się że w serialu będzie inne. A na razie wygląda na to, że wszystkich po kolei wyeliminują i na końcu zostanie ruda ze swoim kochasiem Barbie. Wielcy bohaterzy, którym jako jedynym udało się przetrwać życie w kosmicznym inkubatorze :P Ale serial jest świetny, bardzo mi się podoba. Tylko niech przystopują z uśmiercaniem, bo niedługo sama kopuła zostanie. Jestem na 1x08 jakby co xD
Ja jestem na 1x09 :) Byłabym dalej, ale "na chwilę" się położyłam i wstałam przed 20 :D Mi też się podoba ten serial, super jest. O nie, błagam, musi zostać więcej osób. Mam taką grupkę, którą już polubiłam, ale nie będę mówić kto to, bo pewnie wtedy zginą :P
Hej, sorry, że się wcinam, gadacie o Kopule? Ja obejrzałam już finał sezonu, widzę, że Tobie też niewiele zostało. Powiem szczerze, że początkowe epizody podobały się bardziej, teraz scenarzystów trochę poniósł melanż, a 1x13 to już w ogóle jakiś kosmos, sama zobaczysz :) A kogo najbardziej lubisz? Albo nie lubisz?
Norrie i Jo są fajni, lubię ich razem oglądać. Ale nie mam tam żadnej ulubionej postaci. Wszyscy są w porządku, tylko jak widzę Barbiego i Julię razem to mam ochotę przewinąć:P Nie wiem, jakoś denerwuje mnie ten pairing. Z osobna są ok;P A u Ciebie?
Heh, no właśnie mam podobnie. Myślę, że Julia i Barbie byliby okej, ale po jakimś czasie, a tu kolo SPOILER SPOILER SPOILER zabił jej męża, a ta nic... no i rozumiem, że w ekstremalnych sytuacjach wszystko wydarza się szybciej, ale heloł, cały 1 sezon trwa jakieś 2 tygodnie, a ci już razem epic love :P Lubię jeszcze dwie mamy, a wkurza mnie Junior, chociaż pewnie o to chodziło, żeby wkurzał. Fajna była postać księżulka-ćpuna. Podobało mi się, że w każdym odcinku ktoś ginął, to wytwarzało taką atmosferę coraz większej grozy i chaosu + buntujący się ludzie, zbiorowa histeria, kradzieże i akty przemocy... Moim zdaniem jest w UTD (jezu, ale skrót paskudny) za dużo s-f, w sumie z każdym odcinkiem więcej. Przy pierwszych odcinkach po cichu liczyłam, że może to wszystko będzie miało jakieś w miarę uprawdopodobnione wyjaśnienie, coś z tymi narkotykami, propanem, że niby jakieś toksyny, chemikalia, promieniowanie, cokolwiek. Wolałabym, żeby serial skupiał się na wątkach w stylu "jak wygląda życie pod kopułą, skąd się wzięła, każdy coś ukrywa", a nie szedł w stronę "kopuła do mnie mówi, bo jest na nas zła" xD Ale faktem jest, że przynajmniej od razu przywalili z grubej rury i od pierwszego odcinka coś się dzieje, więc zawsze można pooglądać i odmóżdżyć, zrelaksować :) ciekawe, czy 2 sezon już jest pewny.
Mnie rozwalił ten moment "Honey, are you ok?" czy coś w tym stylu :D Jakie to było sztuczne:D
Pozwolisz, że resztę przeczytam jak skończę 1 sezon, bo mam wrażenie że w Twojej wypowiedzi jest pełno spoilerów;P
Myślę, że jeśli jesteś przy 1x09 to już mniej więcej dzieje się to, o czym piszę :) ale może się mylę, w końcu jeszcze 4 odcinki przed Tobą, w każdym razie nie napisałam o niczym istotnym, nie przejmuj się. Daj znać jak skończysz, to posnujemy teorie :)
Obejrzałam fanowskie trailery do kinowej wersji tego fanfica. Po co ludzie tak robią, żeby cały fandom umarł??
To jest najlepszy gif dla hejterów jaki widziałam: http://media.tumblr.com/f74bb974e504253a98b8d451f9e9ee23/tumblr_inline_mtc7sd9Lj n1s1ml6j.gif xD
""Lydia, what can I do?" Aiden asked in a soft tone that Isaac was sure he'd never heard from him before. Ethan, maybe, but certainly not Aiden. He reached a hand out to pull her in closer.
She shrugged him off and batted him away with her tiny hands. "Get Stiles. Somebody get me Stiles. I need Stiles," she mumbled as she started to pace. "I need him. He has to come with me. We have to get to the body. I can't…guys. Help me…I can't breathe. I have to go now.""
http://31.media.tumblr.com/29eb0eaca8c3f91bcad097dd754fb08b/tumblr_mr0m9ze6hV1qa vk8fo1_250.gif
u chłopaka siedzę:P jest jeszcze kumpel i jakiś film oglądają, a mi się nie chcę:p więc sobie siedzę na fw na telefonie:P
A jak z godzinami pracy, będziesz chodzić na dwie zmiany?
Szkoda bo myślałam, że już zaczniemy przeżywać :D Ja jestem na 1x10 :D Poczekać na Ciebie?
wiesz co różne są zmiany. np. w pon idę na 10-18:)
no jeszcze za bardzo nie ma czego przeżywać:D looo to żeś poleciała:DDD jak chcesz to możesz poczekać:)