Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
byledopiatku

Jej relacje z siostrą i Becky są cudowne:) A kłótnie z Willem najlepsze;D

ocenił(a) serial na 6

No raczej :D i ma taki zajebisty glos... W sumei jak do tej pory nie ma tam postaci, ktorej nie lubie... albo chociaz nie rozumiem... a mam glupie pytanie, czemu na filmwebowej stronie Glee, aktorzy maja poprzypisywane po dwie role? O.o

użytkownik usunięty
byledopiatku

A mogę ci wkleić jeden występ Sue z 4 sezonu, czy nie chcesz spoilerów?:D
Bo w 3x20 zamienili się na chwilę "rolami", zobaczysz sama :P

ocenił(a) serial na 6

Juz myslalam, ze mam cos ze wzrokiem :D
Dajesz, ja uwielbiam spoilery :D Zawsze zanim obejrze odcinek, wiem co sie wydarzy, bo wchodze na forum i czytam....

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://www.youtube.com/watch?v=9PzXlWw2Cm0&feature=youtu.be&t=51s

ocenił(a) serial na 6

O ku rwa :D ale zajebiste :D a powiedz mi jeszcze, czy glowne postacie beda sie zmienic w tym serialu? Bo ja tego nie lubie, tak mialam z Degrassi, ze ogladalam dopoki byla, ze tak powiem ta pierwsza "fala"....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Oglądałaś Degrassi? :o Ja nadal oglądam, z sentymentu, ale niektóre wątki są takie głupie że szok..
Ale wracając do Glee, to tutaj jest tak, że w 4 sezonie część ekipy zostaje, a część kończy szkołę, więc na ich miejsca wchodzą nowe dzieciaki. Kurt i Rachel mają nadal główne wątki, tylko że w NY, Finn w Limie. Santany też jest całkiem sporo. Reszta pojawia się od czasu do czasu. Wielu ludzi narzeka na 4 sezon, mi tam się podobał, jeden wątek mnie tylko irytował. A 5 sezon zapowiada się cudownie, so:D

ocenił(a) serial na 6

Co ?! To Finna i Rachel drogi sie rozchodza?! O nie!
Wlasnie tego nei lubie w tych szkolnych serialach, ze bohaterowie sie rozpraszaja po swiecie....
Ogladalam, pierwsze 4 sezony :D Moj glowny ship to Emma i Sean :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mogę ci napisać, ale chyba lepiej oglądać nie wiedząc jakie są dalsze losy bohaterów;) Powiem ci tylko, że Finchel ma sporo wspólnych scen i to nie tak, że cała grupa nie będzie się w ogóle ze sobą spotykać. Jest kilka momentów, tych mniej i bardziej wyjątkowych, gdzie następuje cudowne reunion :P A w 5x01 to już w ogóle będzie bomba, wszyscy będą razem, nawet wrogowie się zjednoczą w jednym wspólnym celu:D Ale już się zamykam:D Z Twoim tempem to może do piątku skończysz i będziesz ze mną na bieżąco:D
To jest bolesne, długo muszę się pozbierać i przyjąć do wiadomości, że starzy bohaterowie odchodzą. Degrassi, Skins, Glee..
Ja mam dwa, Ellie & Sean i Holly J & Declan :D

ocenił(a) serial na 6

No wlasnie, ja z reguly wtedy zaprzestaje ogladania, jak sie wykrusza obasada, za bardzo sie przywiazuje do bohaterow... Ale skoro nie znikaja to fajnie...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Oj tam, będzie grała Sarah Jessica Parker i Kate Hudson. Będzie dużo łez, Nowego Jorku i świetnych piosenek. Jak rzucisz serial po 3 sezonie to zrobię epickiego focha :P

ocenił(a) serial na 6

Kocham Sarah Jessice Parker :D NIe no ja maja dalej wystepowac to chyba bede ogladac, poki co jestem wciagnieta na maxa :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Cieszę się:D Daj znać jak zaczniesz drugi sezon;)

wow...

anik756

Yay, moje shipy w nowym sezonie :)
http://www.greenarrowtv.com/wp-content/gallery/city-of-heroes/ar201b_0190b-jpg-a 3f6fba7-t3.jpg
http://www.greenarrowtv.com/wp-content/gallery/city-of-heroes/ar201a_0257b2-jpg- f443106e-t3.jpg

użytkownik usunięty
Kate123

Pierwsze <3

Już się nie mogę doczekać :D

użytkownik usunięty
Kate123

Mam nadzieję że dożyję tego momentu:D Bo coś czuję że w następny piątek będę w grobie:D

A, no tak :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://heytinafey.tumblr.com/post/61550820856 weź zabierz to ode mnie xD

AAAAAAAAAAA, genialne to było xD

użytkownik usunięty
Kate123

W ogóle mów co chcesz, ale najlepsze w tym odcinku były wspólne sceny Schmidta i Winstona :P

Mnie tam Schmidt zaczyna wkurzać :P

użytkownik usunięty
Kate123

Mnie tylko wkurza ten kretyński wątek z Cece i Elizabeth. I przez niego Schmidt też jest wkurząjący. Ale sceny z puzzlami były genialne;D

This :) Mam nadzieję, że jak najszybciej zakończą ten wątek, bo czuję, że będę się tylko przez to denerwować :P

ocenił(a) serial na 6

Wlasnie, ta Elizabeth jest z dupy....

użytkownik usunięty
byledopiatku

I ta miłość do niej jest z dupy... taki był zakochany w Cece a teraz pieprzy że kocha je obie, bitch please. Zrujnowali taką cudowną parę:/

ocenił(a) serial na 6

Dokladnie... Poszedl do niej pocieszyc sie tylko ,a teraz niby wielka milosc... Cece i Schmidt to byla taka cudna para.... A teraz on sie zachowuje jak oblakany, a ta Lizzie mnie wku rwia...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Kto?:P

Kate123

Druga para, pierwszej niestety nie znam bo jestem na chyba 9 odcinku.

anik756

Wow :o

anik756

Bluszek, oglądasz?

użytkownik usunięty
Kate123

Skończyłam 1x10

Ja właśnie skończyła sezon. No i jak tu teraz tyle czasu czekać na nowy po takim finale?

użytkownik usunięty
Kate123

To teraz rebloguj:D

Znalazłam fajny blog :D Aż 5 stron cudnych gifów :D

użytkownik usunięty
Kate123

Wooo, świetnie:D

Na razie idę jeść obiad, ale później będę reblogować :D Łaaaaa, tyle nowych gifów :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Niech limit będzie łaskawy:D

Koniecznie :D

http://fyeahunderthedome.tumblr.com/tags Powodzenia :DDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Lol, dzięki:D Obejrzałam 1x11. Ale z tego Big Jima szuja. A końcówka :o

Ja go nienawidzę całym sercem. Jak można tak bezczelnie kłamać? Uwielbiam ten odcinek. Końcówka niesamowita.

użytkownik usunięty
Kate123

Psychol z niego. A myślałam że to synek ma nierówno pod sufitem:P Dobra, został mi jeszcze jeden odcinek:P Ta scena w której Angie podstępem wyprowadza Juniora z sali, całują się a on wyczuwa od niej papierosy - mam wrażenie że gdzieś już coś podobnego widziałam. Nie że od razu oskarżam o plagiat, bo deja vu mam z 15 razy na dzień, ale naprawdę wydawało mi się to znajome;)
Jak lubisz pairing Barbie i Julia to nie czytaj dalej:P

*************Jak Barbie wyznał miłość Julii to powiedziałam coś bezwiednie w stylu: "Och, naprawdę, epik luv po dwóch tygodniach, jakie to wzruszające" :D Nie wiem czemu ta para mi tak działa na nerwy :]

Jaki ojciec taki syn. To raczej znany motyw, tyle filmów i seriali co oglądałam to... :D Nie mówię, że gdzieś było identycznie, bo nie pamiętam, ale też miałam wrażenie, że już gdzieś to widziałam. Na początku ich lubiłam razem, ale teraz już nie bardzo :P
Jestem już na 1x08 w reblogowaniu :D Oczywiście wybieram tylko niektóre gify, bo tak to bym musiała siedzieć nie wiem ile nad tym :D
A i uwielbiam Norrie :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja tam jestem wybredna w gifach, więc i tak nigdy wszystkiego nie rebloguję:D Nie wiem jak Ty to robisz, ale nic mi się od Ciebie nie pojawia na dashu, a dzisiaj wyjątkowo jest martwy. To chyba przez to że usunęłam połowę blogów TVD xD

Serio? No nie wiem jak to możliwe :D

użytkownik usunięty
Kate123

O, coś się pojawiło:D Spoiler z 1x13, wychodzę;D

użytkownik usunięty
Kate123

Porebloguję sobie trochę teraz z wcześniejszych odcinków, a potem obejrzę finał:P

Oglądaj teraz :D