W taki dzień??? Nie możesz :P
Musiałam mieć jakiś url nawiązujący do 5x01 :P Wybacz:D Ale zmiany adresów są dobre, followersi wchodzą masowo na Twojego bloga żeby sprawdzić kim do cholery jesteś:D
Wiem, wiem :D Naprawdę cudna nazwa, ale znowu będę musiała się przyzwyczajać :D
Też prawda :D Ja mam nadzieję w styczniu zmienię, po pięknym odcinku z dużą ilością Stydii :D
Mam nadzieję. Stiles będzie miał problemy ze snem przez to co się stało w 3x11. So, ktoś mu będzie musiał pomóc, right? :D
Right:D Lydia musi się wreszcie obudzić i przyznać, że jest zakochana w Stilesie;P
Ja już mam w głowie miliony scenariuszy :D Niepotrzebnie czytałam tyle fanficów :D
Pewnie na początku będzie z Aidenem ale mam nadzieję, że to się jak najszybciej skończy.
Dawaj jeden:D
Ja to bym najchętniej pozbyła się tych bliźniaków. No może nie Ethana, bo on i Danny są uroczy, ale Aiden niech zaginie w akcji, albo zostawi Lydię w spokoju. Co tam woli :D
Dużo by pisać :D Ale jak chcesz możesz sobie przeczytać fragment z ff, które czytam http://www.fanfiction.net/s/9635318/5/Moving-in-the-Dark od połowy zacznij :)
Nie będzie mu się podobało, że Lydia zacznie się we wszystko angażować, wiesz wszystkie sprawy z morderstwami, wilkołakami itd. i będą się o to kłócić. Ethan musi zostać, ale Aiden może zginąć. I don't care :P
Jak się we mnie rozbudzą feelsy to nie żyjesz;P Bo na razie jestem na dobrej drodze do przetrwania hiatusu:D
Wiesz, jak tak przeglądam tą stronę to rzeczywiście wygląda jakby jedna osoba pisała do siebie;D
Wiem, ale kolor jest taki sam :D Ale nie zmieniaj, bo chociaż mi się trochę mylą to ładnie to wygląda :D
http://24.media.tumblr.com/876852b7d36181d4b507520eeb37093e/tumblr_mtm44r10Py1qc efp5o1_250.gif <333333333333
A ja Blaine'a i Kurta xDD Nie wiem, ale jestem pewna że Stefanowcy już to przeczytali :D
Nie, oni to zachowają na odpowiedni moment. Będą mieli na nas haka i wykorzystają go przy najbliższym starciu xD Tak jak wtedy kiedy mi wypomnieli po roku, że nazwałam brzydko Elenę podczas oglądania 3x14 na żywo:D Mieli zapisane linki, sprawa była z góry przegrana;D
Aww, mi również:* Patrz ile naspamowałyśmy:D
To chyba muszę zacząć zbierać argumenty na swoją obronę :D Chociaż niektórzy i tak nie uznają żadnych argumentów, bo wiedzą "lepiej" :D
:***
Musimy tak częściej robić :D