Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Też teraz żałuję :(

użytkownik usunięty
Kate123

OMG, pamiętasz:
"I. Liga Obrony Damona.
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2."
? :DDDD

Umarłam :DDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Widać jak spełniamy zadanie :DDDDDD

Absolutnie fenomenalnie xDDDD

No i tak to bronicie Damona? Jak tak dalej będzie, to sami Stafanowcy zaczną go bronić za nas ;p

minona291

Nie zdziwiłoby mnie to :D

użytkownik usunięty
Kate123

"VII. Wataha Dereka
Mamy dwie Alphy, totalnie zakręcone na punkcie TW i resztę ekipy. Xena_4 - czyli Angielska Alpha i Aivia - czyli Śląska Alpha
Bety: Madeleine - Beta Egzekutor, Rainn - Zmysłowa Beta, BeautyAndStupid - Beta Dziedziczka, ScaryDreams - Dreamy Beta, Malinaa9207 - Beta Druh
Omegi: Exis - Baby Omega, Tequila_S - Party Omega, xxAniaxx - Candy Omega
Żeby być Betą trzeba kochać Dereka, uwielbiać Stilesa (plus inne charaktery jak tam kto woli :p) i mieć avek z którymś z nich (A avek z TW wystarczy, zeby był przez tydzień, bo chce rozpromować Teen Wolf, potem możecie wrócić do innych miłości :) Albo jak już ktoś bardzo kocha swojego avka to 10 gifków z TeenWolf wkleić w temat ,,Media" na forum filmwebu TW :P
Żeby być Omegą wystarczy kochać Dereka i uwielbiać Stilesa (plus inne charaktery jak tam kto woli :p)"

Kurcze, nie było mnie jeszcze wtedy:D A może Dereka nie lubiłam:D

:DDD

O M G xDDDDDDDDDDD Nie wiem, czemu nie tam nie było xD

xDDDDDDDDDDDD
Aż strach pomyśleć o kolejnej konfrontacji ;p

_Sloneczko_2034

http://www.youtube.com/watch?v=ytoOlLOCTAg
Bluszek, a co Ty na to?

użytkownik usunięty
Kate123

No dobra, przyłapałam się na uśmiechu, nie będę kłamać xD Tylko Ian, opanuj ten smirk, pls xD

Może nie będzie tak źle :D Pacz jaki nasz OTP jest cute :D Właśnie, ten smirk xD

użytkownik usunięty
Kate123

Paczę i oczom nie wierzę:D

Ja też :D Przywykłam do czegoś innego i nadal jest mi ciężko uwierzyć, że są razem :D Bluszek, chyba moje Delenowe feelsy trochę wróciły :D

użytkownik usunięty
Kate123

Mi też, ale nie zapędzajmy się zbytnio:D Stelenowa więź, pamiętaj xD

Tak, właśnie xD I to zamartwianie się Eleny. Nawet jak Stefka nie ma to i tak potrafi wszystko zepsuć xD

użytkownik usunięty
Kate123

Biedak się topił przez 2 miesiące podczas gdy Delena urządzała figle - migle, odpuść mu xD

Oj, sorry xD

Jaka więź? xD A co to takiego?

użytkownik usunięty
minona291

Sobowtórów :D

A no tak, zapomniałam o tym całkiem xD Więc Elena będzie się topić razem ze Stefkiem ;p Cóż, przynajmniej nie będzie całkiem samotny nasz HERO.

użytkownik usunięty
minona291

Elena już się utopiła, dzięki Stefkowi. Karma is bitch, teraz ma za swoje :D

Cudna parallelka xD

XDDDDD całkiem już zdążyłam o tym zapomnieć
STELENA endgame <3

Kate123

Fajna scenka, chyba będę mieć zaraz przez nią DE feelsy ;p

użytkownik usunięty
minona291

Nareszcie jakaś kolorowa osoba, zbyt szaro tu się zrobiło :D
Chyba ten temat z powrotem zamieni się na rozmowy o TVD, nie wierzę;D

Właśnie widzę, że opanowałyście serialowe. Aż mi w oczach szaro się zrobiło ;p
Poczekaj do następnego piątku, a zobaczysz, że większość rozmów będzie o TVD.. a może jednak nie? xD

użytkownik usunięty
minona291

Ale na szczęście przyszłaś i dodałaś trochę blasku:D
Alien zbierała ekipę na oglądanie TVD, nikt się nie odezwał xD

Ja nie mogę oglądać na żywo, bo mój lapek nie da rady :P Zresztą, po takim nocnym oglądaniu (później oczywiście reblogowanie, więc spać się idzie przynajmniej o 4) rano czuję się odrobinę skacowana xD

użytkownik usunięty
Kate123

Mój dostaje krzepy z wiekiem, ale przy TVD odpada. Nie winię go xD Ja jestem skacowana jak coś w odcinku zrujnują. Jak wydarzy się coś szczęśliwego to odsłaniam rolety o 4 i podziwiam widoki za oknem :D Dzisiaj był poślizg, 5 była;D

Oj tak. Po zepsutym odcinku jest najgorzej.
Nie ma to jak brak snu przez OTP feels :D
Mam jeszcze jeden jakbyś miała ochotę :) http://www.fanfiction.net/s/9603575/1/The-Winter-Formal

użytkownik usunięty
Kate123

Ok, przeczytam jutro i się podzielę wrażeniami:D

Super :D Ale jutro będę tylko rano :(

użytkownik usunięty
Kate123

A w niedzielę będziesz?:)

Będę :)

użytkownik usunięty
Kate123

To wtedy pogadamy;)

Ok :)

Ja nie mogę na żywo oglądać, bo mam inne godziny pracy teraz i w piątki muszę wcześnie wstać. A po małej ilości snu, następnego dnia wyglądam jak zombiak, więc odpada siedzenie do 4 nad ranem ;p

O tak mój avek wybitnie sie wyróżnia kolorystycznie na Waszym tle xD
W czwartek na pewno ktoś się zjawi, jak nikt ze starej gwardii, to zawsze są jakieś osoby z doskoku ;p

minona291

Delenowa scenka rzeczywiście słodka:D rozważam oglądanie na żywo;P
oczywiście jeśli wcześniej nie zasnę;))

NekoNinjia85

Coś czuję, że nie pokazali nam wszystkiego, bo już się przyzwyczaiłam, że Delnowe sceny przerywają momentami ze Stefanem ;] Pewnie pokażą topiącego się Sztefyna, gdy Elena cała się zanurzy w wannie :/
To się Alien ucieszy, że nie zostanie sama na nocnym seansie ;p

minona291

no co Ty;PP? to już makabreska jakaś by była;DD
chociaż już wolę Stefa w tym momencie niż później, kiedy Damon będzie przekonywał Elenę żeby została w MF;PPP
jak mówiłam, mam ochotę obejrzeć na żywo:)), ale.... nie wiem czy dotrwam;P
tyle czasu trwała ta przerwa, że wyszłam z wprawy;)))))

NekoNinjia85

Znając Julie, to jest całkiem możliwe ;p
Me too ;)
Ja 4 sezon kilka razy oglądałam, ale dla mnie to zbyt męczące, gdy rano muszę do pracy wstać, a teraz w nowym grafiku mam o godzinę wcześniej, więc jeszcze mniej spania :( Wracam więc, do oglądania w piątki po południu.

minona291

ja jeszcze w ten czwartek/piątek mogłabym sobie pozwolić na zarwanie nocy;PP
ale sama nie wiem czy nie lepiej obejrzeć sobie w piątek na spokojnie już pięknie nagrany odcinek -
i w razie potrzeby przewinąć (zignorować;P) co trzeba:DDD

NekoNinjia85

I to jest właśnie dużym plusem oglądania następnego dnia... można przewijać nieprzyjemne sceny xD

minona291

ja już mam:)))

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

O, następny kolor:D Nie jest źle:D

Mówiłam, że będzie dobrze :DD Chociaż nie spodziewałam się, że taką słodziakową scenkę nam podrzucą przed premierą ocinka;PP

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Mówię o avach, ja i Kate wprowadziłyśmy szary nastrój:D