Wiem,wiem,jak zaczelam ogladac Dextera to mialam zajawke czytac biografie seryjnych mordercow :D
Czytaj, laska byla ostro szurnieta :D
Tak :D ale to mnie zainspirowalo, zeby poczytac o innych, prawdziwych :D
Chociaz juz bylo pare przypadkow w Juesej, ze sie "bawili" w Dextera :D
Słyszałam gdzieś, że wg oficjalnych badań przeprowadzonych kilka lat temu, wielu mieszkańców Juesej wierzy w wampiry...
Kur wa... To sa tloczki, koleznka jak byla w Juesej to widziala napis na szczotach do sedesu, zeby do buzi nie wkladac :D:D:D
no tak, bo jakby nie było napisu, to ktoś by pozwał producenta o 10 milionów odszkodowania, bo przecież nie napisał...
I zakaz prania kotow w pralce :P
Ten kraj jest zajebisty, ktos tam dostal banke odszkodowania od McDonalda, bo poparzyl sie goraca kawa :D
"As reported in the New Orleans Bee of April 11, 1834, bystanders responding to the fire attempted to enter the slave quarters to ensure that everyone had been evacuated. Upon being refused the keys by the LaLauries, the bystanders broke down the doors to the slave quarters and found "seven slaves, more or less horribly mutilated ... suspended by the neck, with their limbs apparently stretched and torn from one extremity to the other", who claimed to have been imprisoned there for some months."
OMG.
Taaaaa, niby 95% seryjnych mordercow to faceci, ale jak juz Baba sie za to wezmie to zawstydzi kazdego....
No właśnie nie będzie mroczniej, Ryan powiedział że sezon będzie straszny ale zarazem zabawny i lżejszy. Mi tam się bardzo podoba charakter Coven, dobrze że każda seria ma odmienny klimat.
no tak, ale "mroczność" niejedno ma imię, dla mnie retrospekcje i sceny z czarownicą-fryzjerką były w sam raz mroczne, reszta może być taka, jak jest... ciekawa jestem, jak rozwiną wątek ciąży za sprawą czarów, czy będzie to coś a la 1 sezon? ciekawe
No ale chodzi o to że klimat jest zróżnicowany, strach i mrok są wyważone. Asylum był w 100 % przerażający, chyba tylko ta scena dała trochę wytchnienia: http://drunkhastings.tumblr.com/post/62138571740/american-horror-story-asylum-th e-name-game Choć osobiście była dla mnie równie niepokojąca:D
Mam nadzieję że nie będzie powtórki z 1 sezonu jeśli chodzi o ciążę. Już i tak mieliśmy jedną scenę gwałtu, która z perspektywy samej poszkodowanej została potraktowana na odwal się...
To akurat prawda, nie oczekiwałam wielkiego patosu, ale sprawa gwałtu zeszła z afisza zaraz po wypadku autokaru. Rozumiem, że miał on głównie sprowokować ten "wypadek", ale mimo wszystko jakoś dziwnie to wyszło, zwłaszcza - jak mówisz - ze strony samej poszkodowanej. Też nie chciałabym żadnego dziecka-potworka, mam nadzieję, że wymyślą coś innego.
Bardziej wstrząsnęło to Zoe niż Madison. Naprawdę dziwnie to rozegrali.. Choć może wątek jeszcze nie jest zakończony i doczekamy się kontynuacji, teraz, kiedy Kyle (świadek zajścia) został wskrzeszony..
Na to czekałam! Matt zostaje głównym bohaterem, w końcu! I nie, na pewno nie skończy jako seryjny morderca jak Alaric:)
Też się cieszę, że Matt dostał w końcu ważniejszy wątek. A jak skończy jak Riczek, to przestaję oglądać ten serial :P
http://31.media.tumblr.com/fe872886ab0caba8a6eb0a1b5e76028e/tumblr_mt4kkmpv4W1qi k2bvo1_r2_500.png
To jednak chodziło o 5x04... Great...
Nie mam slow komentarza, cholerne sraczowe laf story, generalnie jest jak w telenoweli, przeznaczenie, wiezi, amnezja.....
Ja juz ogladam tyle seriali, ze to az wstyd :D
Wlasnie :D Masters of sex, Sleepy Hollow, The walking dead, AHS, Castle, New Girl, HoD, Once Upon a Time (oba), TO, Homeland, Wikingowe, niedlugo Dracula.... I wszystko leci teraz na raz :D Juz nie ogarniam tego :D
Ja nawet wszystkich nie wymieniam, bo tyle tego :D Ale widzę, że Ty też masz sporo :D A z Castle jesteś na bieżąco?
Mam nadzieje ze to tyle :D Tak :) Podoba mi sie poki co ten sezon, choc myslalam, ze z FBI bedzie dluzsza akcja :)
Też mi się podoba ten sezon :) A ostatni odcinek był genialny :) Ja wiedziałam, że szybko wróci do NY :)
Tez mi sie podobalo :D Myslalam, ze jednak dluzej zabawia w DC :D sprawy by byly takie grozniejsze, ale i tak jest bardzo dobrze.
Taa, bo Kanada ma premierę dzień wcześniej. Serialu który jest produkowany w USA, czaisz xD
Perełki na dzisiaj :)
http://www.youtube.com/watch?v=jtUhtnRkRfw
http://www.youtube.com/watch?v=Gb9hKzNmgJ8
Kejcik, będę mogła te wszystkie perełki od Ciebie wrzucić na bloga? Oczywiście napiszę, że to Twoja playlista:D I jeszcze dorzucę coś od siebie.