Nina zerwała z Derekiem dla Paula, on zerwał z Phoebe dla Niny i poszli razem na imprezę halloweenową, a Ian pewnie siedzi wściekły w domu z kotami, ze stosem egzemplarzy Cosmopolitanu i wyrywa z okładek słowo "single" :D
Proszę, nie rozmawiajcie tutaj o OUATIW. Ja jeszcze nie widziałam i nie chcę wiedzieć przed obejrzeniem co się stało :(
http://25.media.tumblr.com/228f1105dc4704b930c33682fa5fcf9e/tumblr_meub0d9oPr1qf l6a7o2_500.gif
Nie bedziemy, ja tylko strasznie tragicznie potrzebuje piosenki z koncowki tego odcinka, kompletnie NIGDZIE nie ma :(:(:(
Wlasnie nie... Nigdzie nie moge znalezc spisu piosenek z OUaTiW... Zaraz zwariuje to pewne....
Nigdzie nie ma.... Chyba nie ma gorszej rzeczy niz szukac melodii po necie... Rany boskie....
No wlasnie.... I jak jest swiezy serial to czesto nie ma sciezek...Wrrrrrr, zlam jest..
Wrzucą, ten sam kompozytor jest autorem muzyki do OUAT i wszystko jest na youtube. To też będzie. Muzyka jest cudowna, też ją chcę.
To dobrze :) mam nadzieje, ze niedlugo,bo nienawidze czekac.
Obejrzalam TVD, przewijalam odcinek, nic mi sie nie podobalo praktycznie... Nie wiem czy jest ze mna zle czy dobrze... Bede za pol godzinki.....
Nie śmiałaś się?:P Tyle głupot było:D Na stronie 3 napisałam coś Minonie, wiem że lubisz takie posty więc może się przyłączysz do dyskusji:D
O, czyli jednak nie jestem taka głupia, że się wcześniej nie domyśliłam :D
SPOILERSPOILERChociaż mi się wydaje że to może być podpucha i królowa ma bliźniaczkę :pSPOILERSPOILER
Nie spoileruj Kasi bo prosila :) Ale owszem mnie zatkalo :D
Blagam, blagam, powiedz, ze znasz piosenke, ktora leci pod koniec odcinka.....
Jeju, chciałam wkleić kilka piosenek na bloga i znowu zrobiła się z tego długa notka xD
Nie rób długich, bo mi się nie chce otwierać i lapek mi co chwilę gaśnie :D
I w związku z tym miałabym do Ciebie wielką prośbę: masz może gdzieś wypisane te piosenki z notki, gdzie była Florence? To była chyba ta notka przed tą, gdzie było dużo z Glee? Bo potrzebuję tą listę :) Byłam bardzo wdzięczna :)
Podzielę na dwie części:P
Nie mam listy, zazwyczaj wypisuję tytuły w filmjebowym edytorze, zapisuję i potem dodaję filmiki, cytaty. Ale mogę ci wypisać, wszystkie chcesz?:p
Dzięki :*
Jeśli to nie byłby dla Ciebie problem to bardzo bym chciała :) Zrobiłabym to sama, ale mówię Ci, nie chce się ta dalsza otworzyć. Tam chyba aż tak wiele nie było :P
JILL ANDREWS - RUST OR GOLD
RACHEL RABIN - RAISE THE DEAD
LIGHTS - ...AND COUNTING (ACOUSTIC)
MERCYME - THE HURT & THE HEALER
FLORENCE & THE MACHINE - OVER THE LOVE
RAE MORRIS - GROW
LANA DELY REY - GODS & MONSTERS
LIGHTS - FOURTH DIMENSION (ACOUSTIC)
LANA DEL REY - RIDE(ACOUSTIC)
PHILLIP PHILLIPS - HOME