PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121912
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Niech już będzie xD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

A to wyjaśnia czarny dym jeszcze w tym sezonie? To fajnie :) Ben poszedł z Lockem do jakiegoś szefa wszystkich szefów, który okazał sie być duchem :D

lola881

Chyba w 4 jest to wyjaśnione, ale nie pamiętam dokładnie :P Aaa to jeszcze do tego nie doszłam :D tzn, doszłam jak za 1 razem oglądałam, a teraz jeszcze nie :D A było podane imię tego ducha czy nie?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

To było chyba 3x19, jakoś tak. Było podane, na pewno było, ale przykro mi, nie pamiętam :D Najpierw Ben zaczął gadać z tym duchem, później ten duch zaczął wariować, rzucać różnymi przedmiotami, Locke uciekł, ale duch mu na koniec powiedział "pomóż mi". Ben zazdrosny o te specjalne względy Locka, zastrzelił go...chociaż pewnie żyje :D pokręcone :D W ogóle to Ben mnie przeraża, działa kompletnie bez skrupułów imten jego wzrok...takie małe, wredne oczka :D

lola881

Sorry, jednak akcja z czarnym dymem wyjaśnia się później :) A bo ja skończyłam na 3x18 :) Jacob? Takie było imię tego ducha? :P Wiadomo, że Locke przeżyje :D Zgadzam się co do Bena, jest straszny:P Jego wzrok mnie przerażał, wyglądał czasami jak obłąkany :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tak, tak, Jacob, chyba tak :) padło to parę razy w odcinku, ale jakoś nie przywiazywalam uwagi do imienia ducha :D a możesz mi jeszcze wyjaśnić jak tata Locka znalazł sie na tej wyspie? Było to jakoś wyjaśnione? Bo może mi umknell, oglądałam już dawno te wcześniejsze odcinki.
Ja sie w ogóle trochę dziwię, że oni tego Bena słuchają. Znaczy wiem, że jest przerażający i do wszystkiego zdolny, ale zastrzelilby go ktoś i byłby spokój :D przecież nie jest niezniszczalny :D

lola881

To Jacob był duchem? Jak napisałaś, że spotkali się z szefem wszystkich szefów, to od razu pomyślałam o Jacobie, ale zwątpiłam jak wspomniałaś, że to duch. Ale pewnie później to zostało wyjaśnione, bo ja to wszystko jak przez mgłę pamiętam, więc może coś mi się pokręciło :D Niestety co do ojca Locka, to nie pamięta jak się znalazł na wyspie i czy w ogóle później to w jakiś sposób wytłumaczyli ;) Dokładnie zabiliby dziada i po sprawie :P Albo po prostu wystarczyło, żeby Jack go nie zoperował i było by po problemie :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No to już mi tak namieszalas, że nie jestem pewna czy Jacob, ale tak mi sie kojarzy. To on będzie normalnie żyjąca postacią? :D no to ja nic z tego nie rozumiem. Był duchem, Locke go nie widział, ja też nie :D tylko Ben gadał do pustego krzesła :D uwierzyłabym, że Ben po prostu sciemnia, no ale wszystko w pokoju samo latalo... :D ojciec Locka niby sie pojawił jako niespodzianka dla Locka, musiał go zabić,zeby zwalczyć swoja największa słabość, czyli właśnie jego. Oczywiście wyręczył sie Sawyerem, bo sie okazało, że to on był tym gościem, na którego Sawyer cale życie polowal.
A Jack mnie wkurza ostatnio strasznie. Jego tekst "rzadze tutaj od 90 dni i teraz wydaje kolejny rozkaz!" padlam :D dobrze, że jest tam Sayid i on sobą tak łatwo nie daje rządzić i sam organizuje wiele rzeczy, bo reszta to jak takie cieliki za tym Jackiem :D
Uciekam spać, dobranoc :*

lola881

Ale szefem szefów jest na pewno Jacob :D Tylko mi się wydawało, że on żył, ale może coś pomieszałam :D Nie słuchaj mnie :P oglądaj dalej :D Wiem, wiem byłam w mega szoku jak on się pojawił :D Też się zastanawiał skąd, jak, kiedy? :P No coś mi się tam właśnie kojarzyło, że była akcja że ojciec Loca to ten kolo na którego Sawyer polował :P Kolejna pokręcona sprawa :D Nic mi nie mów na temat Jacka. Im dłużej trwa serial, ten bardziej wkurzający :D Podoba sytuacja jak z Benem, nie wiadomo dlaczego Jacka też wszyscy słuchają :P Sayid to by się nadawał do rządzenia zamiast Jacka :D Ja też idę spać :) Dobranoc :***

lola881

Lola, wołam Cię :DDDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Trafilas, właśnie do domu weszłam :D co tam? Będziesz jeszcze trochę? Bo chce się iść wykapać :P

lola881

Heheh :D jaka telepatia :D Tak, będę jeszcze dłuższy czas na pewno. więc możesz iść się wykapać, to potem pogadamy :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ok, to lecę, z.w ;)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Jestem :) opowiadaj :D

lola881

Z OTH przesunęłam się trochę do przodu i jestem na 8x16:))) Była w końcu tak akcja z tym manekinem Lucasa :D Julian i Brooke wzięli ślub, oczywiście ryczałam, jak chyba na każdym ślubie w OTH :DDD Ale na odcinku z wieczorem panieńskim to się nie źle uśmiałam :DDD A i w jednym odcinku pojawił się Dan :P Faktycznie pracuję, w jakieś obskurnej knajpie :P Odcinek z walentynkami też dobry :D Nie mogłam z Haley, jak latała po całym domu żeby znaleźć prezent od Nate'a :D Widać było, że hormony buzują u ciężarnej kobiety DDDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ooo super :) dopiero teraz się manekin pojawił? Nie mogę :D myślałam, ze to było zaraz po wyjeździe :D dobre to było i przypomniało o Lucasie :) a wieczór panieński był genialny, świetny odcinek, wzorowany na Kac Vegas :D i biedna Brooke jak szukała tego pierścionka, a miał go Julian :D Do Dana chyba Quinn poszła po broń czy coś, nie? On jej wtedy walnal jakaś przemowę i się dziewczyna trochę ogarnęła :) A Haley to w ogóle akcje odwalala :D swietny był też odcinek jak wszystkich wkrecala,ze rodzi :D nie wiem czy to już było.

lola881

Noo parę odcinków temu, pojawił się manekin :P Szkoda mi było Brooke jak szukała tego pierścionka :D Tak Quinn przyszła do Dana, bo chciała zabić tą całą Katie. bo udało jej się ją znaleźć. Tak Dan jej walnął przemowę i dziewczyna zdanie zmieniła :D No wiesz jak zaczął jej opisywać jak ma strzelić żeby zabić, że ma poćwiartować zwłoki i potem ile metrów pod ziemią je zakopać żeby nikt nie znalazł :P To chyba każdy by zmienił zdanie :D Nie tego jeszcze nie było jak udawała że rodzi:)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No Dan był wtedy dobry z tym opisem :D :D Quinn już była przerażona :D ale jeszcze będzie akcja z ta Katie. Chyba, że już to było? ile odcinków ma 8 sezon?

lola881

Dokładnie :D Skutecznie ją odwiódł od tego pomysłu :D Tak była już tak akcja z Katie. Przyszła do Quinn, jak nie było Claya i chciała ją zabić. 8 sezon ma 22 odcinki :) Będą do końca jeszcze jakieś dramaty?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hmm...była już sprawa z Chasem i jego podopiecznym? I jeszcze w ostatnim odcinku będzie drama, chyba ze mi się zaś sezony popieprzyly ;) ale tak mi się kojarzy.

lola881

Chase się opiekuję Chuckiem tym kolegą Jamiego :) A Haley w tym sezonie jeszcze urodzi, nie? Aha, to się przekonam już nie długo, czy Ci się pomieszało czy nie :) A Ty jak tam, obejrzałaś finał 3 sezonu Lost?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No to jeszcze z Chasem i tym małym będzie straszna sprawa, ale teraz nie wiem czy to nie było już w 9 :) tak, w tym, już wkrótce urodzi :) dobra, przejrzałam na yt 8x22, nie będzie tej dramy jednak, właściwie to będzie radosny odcinek :))
Yyyy...Lost....no tak...:P tak nie do końca :D teraz oglądam El Barco i się znowu strasznie wkrecilam :D

lola881

Aha :) Tak myślałam, bo już ma taki wielki brzuch :P I wygląda jak by miała lada moment urodzić :) Aaa...czyli ta drama o której myślałaś będzie już w 9 sezonie?
Kolejny hiszpański serial :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

9 sezon to jest jedna, wielka drama, przykro mi :D tak, bo to była jej faktyczna ciaza, dlatego tak realistycznie wyglądała :D
Świetny serial <3 nie mogę się oderwać :P

lola881

Yhy, to mnie pocieszyłaś teraz bardzo :P Ale chwila... Wielka drama ale w jakim sensie? Ze ten sezon jest taki slaby, czy dlatego, że są same smutne wątki? :P
Widzę, że wsiąknęłaś w hiszpańskie seriale na dobre :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Jest smutny, cały czas się przydarzają jakieś tragedie. A jedna to się właściwie przez 3/4 sezonu będzie ciągnęła. I ktoś umrze. A, ze nie lubię tego sezonu to druga sprawa :P
Bo one są takie cudowne &lt;33 El Barco jest jakby trochę do Lostow podoby, ale trochę. Też grupa osób, która utknela na statku z pewnych przyczyn, katastroficzny, sci-fi, dramat, ale na prawdę wciągający :) tylko trzy sezony i chyba szybko je skończę :D :D

lola881

Nope :( Jeszcze go nie zaczęłam a już mi się nie podoba ;/
Jak 3 sezony to szybko ogarniesz, tym bardziej jeżeli się wkręciłaś :D Ja niestety na razie nie mogę się wypowiedzieć na temat hiszpańskich seriali, bo żadnego nie widziałam :D Ale wszystko przede mną :D
Dobra kochana ja uciekam spać :) Dobranoc :****

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

9 sezon to tylko 13 odcinków, jakoś przebrniesz ;)
Też muszę iść spać, a oglądałabym dalej :( ale niestety jutro ciężki dzień :D dobranoc :*

lola881

Pewnie Cię nie ma, ale muszę się komuś pożalić :( Kombinowałam coś dzisiaj na tumblru i przez przypadek usunęłam stronę z tagami :((( Muszę wszystko od początku robić :((((

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ojejku :( biedna :* współczuję, bo się tyle przy tym napracowalas :(

lola881

Dzięki :* I teraz zamiast oglądać OTH, to naprawiam swojego tumblra...

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

A to tyle czasu zajmuje....jakby co to zawsze możesz włączyć moje tagi i pospisywać seriale, shipy, żeby o niczym nie zapomnieć :)
A co tam chcialas pozmieniać ?:)

lola881

No jest to bardzo czasochłonne :)
Chciałam sobie theme zmienić, bo to co miałam mi się znudziło, jakoś przestało mi się podobać. I zmieniłam na inne, ale zauważyłam, że jak wchodzę na moją stronę z tagami i na jakiś konkretny tag np. naley to tam nie ma odnośnika żeby bezpośrednio wrócić do home( mam nadzieję, że rozumiesz coś z mojego bełkotu :P) i chciałam to zrobić i tak się zamotałam, że usunęłam stronę z tagami :P Nawet nie wiem jak to zrobiłam :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Rozumiem :D bo ostatnio wstawiałam home do tvschedule :) wiec rozumiem :D ale nie wiem jak to usunelas :D to teraz masz pracy na cały wieczór :)

lola881

To dobrze, że rozumiesz :D No mam robotę na cały wieczór zdecydowanie :P A chciałabym to dzisiaj skończyć. Ale totalnie wszystko zmieniłam :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Jakiś nowy wzór? :) jak skończysz to zaraz wklej :) ja oglądam serial, wiec będę długo siedzieć pewnie :D

lola881

Tak nowe therme i strona z tagami :) Na chwilę przerwałam tagi i teraz zajęłam się tłami i nnymi tego typu pierdołami :P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

I jak tam się udało wszystko od odtworzyć ? :)

lola881

No powiedźmy, że skończyłam :D Twój blog mi się przydał :D
Oto efekty: http://sweetheart354.tumblr.com/ i http://sweetheart354.tumblr.com/tags

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Świetna ! Bo taka klarowna i nie napaćkane jak u mnie :D bardzo mi się podoba :)

lola881

Naprawdę Ci się podoba? :) To się bardzo cieszę :D Non stop coś zmieniałam, poprawiałam, bo ciągle mi coś nie pasowało :P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Bardzo ładne :) a OTH ogladalas? :D

lola881

Dziękuję kochana :*** Właśnie oglądam ten odcinek w którym Haley wszystkich wkręca, że rodzi :D Wariatka :D Świetny ten odcinek :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Haha no mówiłam, świetny był :D wszyscy panikowali :D gorzej jak faktycznie zacznie rodzic...a jej nikt nie uwierzy :D

lola881

Haley jest nie możliwa :D Najlepszy był Julian jak zemdlał :DDD

lola881

Haley właśnie urodziła :) Piękny był ten odcinek. Pokazywali fragmenty z wcześniejszych sezonów :) Początki Naley <33 Awww :D Cały odcinek prze ryczałam:D Biedni Brooke i Julian :((( Ta dziewczyna co miała im dziecko oddać się rozmyśliła :((((

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ooo tak, piękny był :) Brooke nie ma zbyt wiele szczęścia, ale to się jeszcze odwroci, a mimo wszystko wolalam,zeby ta dziewczyna zachowała dziecko, bo wyglądała na taka co sobie poradzi :)

lola881

No dokładnie, chyba najbardziej obrywa ze wszystkich :( Chciałabym bardzo żeby się udało jej jednak zajść w ciążę, bardzo na to zasługuję. Powiedz mi ,czy Brooke faktycznie wyjedzie do Nowego Jorku? Czy ona będzie tą osobą o której mówiłaś, że mało jej będzie w 9 sezonie?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Nope :) nie o niej :)

WHAT??

użytkownik usunięty
Kate123

what what