PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jaki byłby sens w tym serialu gdyby trzymali się stricte wydarzeń historycznych. Toż to ma być teen drama, nie zapominajmy dla jakiej stacji go produkują:D Więcej tu podobieństw do GG :P

Dokładnie :D

ocenił(a) serial na 6

Na pewno bedzie sie luzno opieral, to pewne.. Ale mysle, ze jakos drastycznie historii nie zmienia...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Stawiam że to Tomas jest zdrajcą. Jakoś nie kupiłam tych jego bajeczek opowiadanych Mary, chociaż ładnie się oświadczył:D

ocenił(a) serial na 6

Cos on smierdzi, w ogole mi sie nie podoba... Bleh... Mam ostatnio Klayley feels... Nic mnie juz nie powstrzyma od obsesji...
Zaczynam rozwazac porzucenie TVD...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Przestań już gadać o Kayley, mam przez Ciebie tyle feelsów:D
A oglądałaś ostatni odcinek? Końcowa scena z parallelem była genialna, czekałam na to pół sezonu.

ocenił(a) serial na 6

NIE MOGE... Zaczyna byc ze mna zle...
TVD? Ogladalam, moze sama scena tak, ale ogolnie to mi sie W OGOLE nie podobal ten odicnek...
Ja nie lubie Kath, dostala za swoje, ale nie podobal mi sie sposob w jaki to zrobili, jakby doszlo do tego w jakiejs "bojce" to tak, a nie jak owca na rzez, do Elelny to nie pasuje....

użytkownik usunięty
byledopiatku

A mi się podobało, dostała to na co zasługiwała od dawna. I tak za długo się z nią cackali. Damon ją przyłożył do Silasa tak samo jak ona kiedyś Jera. Przeżyła identyczną traumę jak Gilbert i jestem z tego powodu bardzo usatysfakcjonowana.

ocenił(a) serial na 6

To prawda, ona sobie nagrabila, ale tak czy siak, Elena w 1sezonie nie dala chocby zabic Damona wiele razy, a on wtedy byl naprawde zly, nie znalismy jego intencji.. Po prostu nie podoba mi sie jak niszcza Elene i jej charakter... Ona nigdy nie byla msciwa...
A te jej fochy na Damona? Niby o co? Naprawde przestaje ja lubic, najgorsze jest to, ze juz praktycznie przestaje lubic kazdego w TVD,a Damona mi szkoda... Ech....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ale co tu ma Elena do rzeczy, stała tylko i się gapiła. Nawet nie wiedziała co Damon zamierza. Zresztą ona mnie mało chodzi, chodzi o fakt, że Katherine dostała to co się jej należało.
Mnie tam tam wszyscy denerwują, łącznie z Damonem który też powinien się ocknąć, najwyższy czas... zaślepiony jest tą Eleną i daje sobą pomiatać. Widzi że robi słodkie oczka do Stefana i każdego faceta na kampusie, olewa jego telefony, więcej czasu poświęca swojemu profesorowi niż jemu. A on i tak dla niej skręca dwa razy kark bratu. Dajcie spokój, chcę nowy odcinek TO.

ocenił(a) serial na 6

Z tej perspektywy masz racje, ale ogolnie nic mi sie tam juz nie podoba..
Z Damona robia jakiegos desperata, ktory stracil prawictwo z jakas boginia i kurczowo sie jej trzyma... Nie moge....
TAAAK TO, ten odcinek bedzie cudowny, czuje to w trzewiach :D Klaus w obronie swojego dziecka i jego matki, ktora bedzie na koniec jego miloscia, bedzie ich bronic, dzialajac, wyrwie kilka serc :D:D:D
Znowu mam Klayley feelsssss....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja wiem że on ją kocha i tyle na nią czekał... i byłam w stanie przez te 4 sezony zrozumieć dlaczego się tak dla niej poświęca, ale teraz?
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP :D Przez Ciebie muszę jakiś filmik obejrzeć:D

ocenił(a) serial na 6

Dokladnie, skoro go wybrala i sa para, nalezy mu sie jakis szacunek, a nie, ze bedziego go traktowac jak psa, az sie krew burzy, spierdzielili mojego shippa...
Ale przeciez tak bedzie :D Bedzie na granicy furii, zobaczysz i jak sie wszystko dobrze skonczy, to na bank Hayley bedzie wtedy z Elajza, a on bedzie tak ukradkiem patrzyl ze smutkiem w oczach :D

ocenił(a) serial na 6

Awwwwwwwwww http://www.youtube.com/watch?v=oxEMVx9Ve_g

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://www.youtube.com/watch?v=kx8FZkiKSxU

ocenił(a) serial na 6

O nie............................... Moje serce, moze powoli przestac to wytrzymywac :D

:D

byledopiatku

Rewelacja :) Dlaczego TVD nie może być takie fajne :P
Tak, Reign też obejrzałam, świetny serial :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Wlasnie nie wiem, mialam pytac, tak powaznie, to kiedy bedzie odcinek TVD? Bo ta kpina z czwartku to chyba nie byl odcinek, prawda?
Mnie tez sie bardzo, bardzo podoba :D I kocham aktora grajacego Basha, zielone oczy mnie miazdza :D
Kochasz juz Klayley?

byledopiatku

Ja już nie mam siły do TVD i do zachowania Eleny...
Nope, bardziej mi się widzi Elayley :D

użytkownik usunięty
Kate123

Co się z nami dzieje, kiedyś byłyśmy takie zgodne co do shipów xD

Jeszcze nie jest źle :D I tak większość się nam zgadza :D A może i nie xD

użytkownik usunięty
Kate123

No właśnie te nowe seriale z czworokątami nas poróżniają:D

Właśnie xD
A mogę wymieniać seriale i powiesz jakie masz tam shipy? Sprawdzimy co się zgadza, bo chyba trochę się u Ciebie pozmieniało i doszły nowe i w zasadzie to ja już nic nie wiem :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ok, dawaj:D

Pomogę sobie Twoim schedule i daję tylko te seriale co się nam pokrywają, bo może skuszę się na jakiś Twój i nie chcę sobie za bardzo spoilerować :D
OUAT :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ok:
Emma&Neal
Rumbelle
I trochę byłam/jestem rozdarta między Aurorą, Mulan i Filipem, z naciskiem na Aurorę i Mulan:D Ale to taki poboczny trójkącik, kto wie czy w ogóle ich jeszcze razem pokażą..

O właśnie, zapomniałam się zapytać jak Ci się podobał ostatni odcinek :P
U mnie Rumbelle, A/M/F to tak jak u Ciebie i E/N/H i tu też jestem rozdarta, bo po jednym odcinku wydaje mi się, że jestem za E/N, a znowu po kolejnym, że jednak E/H.

HoD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Zade, chociaz ten sezon mnie denerwuje niemilosiernie....
Lamon i ten nowy koles, ona zasluguje na ksiecia z bajki :D

użytkownik usunięty
Kate123

Wybacz, już odpisuję;)
Odcinek był całkiem fajny;) Kocham Piotrusia, zwłaszcza za tą ostatnią scenę:D Hook był całkiem uroczy;P

HoD.. od razu zaznaczam że nie widziałam dwóch odcinków. Ale cóż.. na chwilę obecną AnnaBeth i Lavon (bez żadnych emocji, po prostu lubię ich ich razem oglądać). Zade to chyba przeszłość, coś czuję. Ale wiele się może zmienić.

Ciekawa jestem czy powie Emmie czy nie :P

Same, ale mam jeszcze jeden ship, ale to pogadamy jak obejrzysz zaległe odcinki :)

Castle :D Tu chyba wiadomo :D

użytkownik usunięty
Kate123

Myślę, że powie:P
Ok:) Aż jestem ciekawa:P

No wiadomo:D Kocham Casketta, ten sezon jest cudowny:D

W końcu i Hookowi i Emmie zależy na Neal'u, myślę, że powinien powiedzieć. Musi powiedzieć. A jak myślisz, kto może być w tej drugiej klatce?

U mnie oczywiście też :D Tak, naprawdę świetny sezon :) Oby tak dalej :)

BATB :)

użytkownik usunięty
Kate123

Moim zdaniem powinien jej powiedzieć, nawet jeżeli zależy mu na korzyściach dla siebie. Jeśli nie powie a ona odkryje prawdę (a wiadomo że prędzej czy później się dowie) to będzie u niej przekreślony. A jeśli jej powie, to ta doceni jego szczerość i bezinteresowność,a wcale nie będzie powiedziane, że nie będzie mieć już u niej szans:P

Vincat jest moim OTP, ale ten Gabe.. :D Tyle że to raczej jednostronne i pewnie nigdy się nie wydarzy, więc nie ma co sobie tym głowy zaprzątać:P
I tak jakby lubię Tess i JT razem?:D Mogłoby coś z tego wyjść:D

Dokładnie, jeśli nie powie, to prawda na pewno wyjdzie na jaw, że wiedział, a się nie przyznał. W 3x05 naprawdę wyglądało, że Hook się zmienił, wiemy co spowodowało, że jest taki jaki jest. Dowiemy się jutro :)

Vincat i Tess i JT :D Mieli w którymś odcinku taką fajną scenę w barze :) A dla Gabe'a mogliby wprowadzić jakąś fajną dziewczynę :) To co robi dla Cat jest piękne, ale widać, że ona nie jest zainteresowana.

SH :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ichabod i Abby :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ewentualnie Tess i Gabe, bo oni razem też są nieźli:D

Ichabbie, obviously:D

O tak, oni też by pasowali :)

IKR :D

NG

użytkownik usunięty
Kate123

Kiedyś ogromnie shippowałam Cece i Schmidtowi... niestety zepsuli ich strasznie :( Teraz tylko Ness.

Też tylko Ness :)

TW :D

użytkownik usunięty
Kate123

Stydia:D Lubię Danny'ego i Ethana. Reszta mi zwisa:D

Ja jeszcze Scott/Allison/Isaac, ale tutaj też jestem rozdarta :D

TO

użytkownik usunięty
Kate123

Klayley :P Lubię też Marcela i Cami.

Ja tam w zasadzie jeszcze nikomu tak na serio nie shippuję ale moje odczucia są takie: Elayley, Klaus&Cami, Marcel&Reb

Arrow

użytkownik usunięty
Kate123

Kiedyś Laurel&Tommy.. teraz Thea i Roy. Fajnie jak wydarzy się coś więcej między Olicity,ale nie pałam zbytnio sympatią do Olivera żeby mu bardzo mu shippować z kimkolwiek;P

Theroy i Olicity :) Ja go bardzo polubiłam w tym sezonie :)

TTP

użytkownik usunięty
Kate123

Nikt :D Przynajmniej na razie. Plus nie widziałam ostatniego odcinka;P

Ja też nie widziałam :P Może jeszcze dzisiaj obejrzę :)
Raczej też nie mam, ale skłaniałabym się w stronę Cary i Johna :)

TVD xD

użytkownik usunięty
Kate123

Next question, please:D
Na chwilę obecną nikomu tam nie shippuję, wszyscy mnie denerwują:D Delena z poprzednich sezonów nadal jest w moim sercu:D

Dobra xD
OUATIW