To jest takie nie fair, tyle czekania a musimy się cieszyć z calusa w policzek :D nie wiem co oni wyprawiają. W ogóle widziałam, że oglądalność Glee leci na łeb na szyję. Niech się lepiej ogarną, bo jeszcze im 6 sezon zabiorą :/ długość tego roku szkolnego to już jest parodia, już się nawet w serialu z tego śmieją :D ostatnio coś było w zapowiedzi, że to najdłuższy rok szkolny w McKinley ever :D no, ale zamiast się śmiać niech go po prostu zakończą :D mam wrażenie, że przedluzaja ile mogą, bo wciąż nie mogą zdecydować co dalej. Oj tak, brakuje Burta i jego rozmów z Kurtem. W ogóle brakuje relacji z rodzicami, nigdy tego nie było jakoś bardzo dużo, ale jednak był Burt, mama Finna, ojcowie Rachel, a teraz jedynie Marley z mamą czasem pogada.
Może nie tyle zabiorą co go skrócą, np. do 13 odcinków. Tylko jak znam życie, to jak serial będzie się zbliżał ku końcowi, to nagle będą takie świetne wątki i muzyka, że będziemy załamani:P A jeszcze co do oglądalności, nie jestem ekspertem, ale z tego co widzę i czytam, to ogólnie jakiś kryzys jest w telewizji i te stacje nie radzą sobie tak jak kiedyś. A FOX momentami sam pod sobą dołki kopie;)
Kurt i Burt to była najlepsza relacja między rodzicem i dzieckiem ever, w żadnym serialu nie widziałam nic tak pięknego. I strasznie mi tego brakuje.
A skoro mowa o rodzicach, to chciałabym zobaczyć wreszcie państwa Anderson:D Kurt w ogóle poznał swoich przyszłych teściów?:D Swoją drogą muszą być nieźle nadziani:P
Szkoda by było :( mam nadzieje, że podratują się drugą połową sezonu. Tak, coś w tym jest, to nawet na CW można zauważyć, nigdy nie mieli super oglądalności, ale seriale, które zbliżały się do miliona kasowali od razu, a teraz już widać, że ciągną wszystko co się da. Ale nie ma się co dziwić, kto dzisiaj ogląda tv, jak na necie jest wszystko o każdej porze dnia i nocy :)
A wiesz, że nawet się nad tym nigdy nie zastanawiałam :D faktycznie, nigdy nam ich nie pokazywali, ani nawet nie wspominali za bardzo. Przed ślubem powinien być rodzinny obiad, nie? :D
No jasne:D Zobaczymy jak to się wszystko potoczy...
A teraz idę sobie poryczeć, bo właśnie się dowiedziałam że jedna z moich ulubionych postaci i połowa mojego OTP może umrzeć w następną niedzielę. Merry Christmas!
Dziewczyny, piszmy tutaj, bo tam już mi się myli co do której odpowiedzi xD
Basia, nie znalazłam jeszcze tych zdjęć, ale trafiłam na coś innego, wchodzicie na własne ryzyko
http://25.media.tumblr.com/cc65399b79b0044e6161d1693364fef0/tumblr_mvw6hchzqJ1rw 6w5so10_500.jpg
OK. BYEEEEEEEEEEEEEE
A wez.... Juz nie moge,kiedy ta niedziela.... Tylko tak strasza,nie bylo zadnych spoilerow,ze ktos ma zejsc, bez jaj.
Nie.... Na pewno tak nie bedzie, to sa najlepsze postacie.. To bylby strzal w kolano....
Ja sie nie zgadzam, Pan tez musi zostac... Strasznie go lubie,niech juz wywala Henrego...
Na pewno nikt nie zginie ani Regina ani Gold,tylko o Pana sie boje...
I jak wrazenia?
Dobra, teraz Regina? Nie przesadzajmy:P Jeszcze się okaże, że wszyscy tam zginą.
Ja już nie wiem co o tym myśleć, ale coraz bardziej mi się wydaje, że albo Gold albo Regina zginie...
http://25.media.tumblr.com/ad22745d5c507872de8f7672f5adb012/tumblr_mi1jjkfu4T1qm z4rgo1_250.gif
Nie no dajcie spokój, to tak jakby w TVD wam uśmiercili Damona albo Elenę... czyli not gonna happen, a jeśli już to pod koniec serialu, nie w jego środku. Nie wierzę, just NO.
Jutro zwiastun TW
http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png
http://media.tumblr.com/3c159b4dc3fe9050629f842c8055419b/tumblr_inline_mx8zs6Jh3 D1qbsl7o.gif
"Jakieś wiadomości na temat The Vampire Diaries? – Mira
TV Guide: Dwie z tych rzeczy są prawdziwe, a jedna jest kłamstwem.
W następnej porcji odcinków:
1) Będzie miało miejsce ważne rozstanie [pewnej pary].
2) Ulubiony/-a bohater/-ka fanów pożegna się [z nimi] na zawsze.
3) Kogoś dosięgnie nagła zmiana jego ciała."
Koniec Deleny?:P I tak długo ze sobą byli, aż 9 odcinków :P
Może to akurat jest kłamstwem? :P A zresztą, Stelena też się rozstawała i po odcinku się godziła, so... :P Poza tym losy Deleny nie są już dla mnie tak istotne.
Kaśka przecież się rozpada ze starości biedaczka. Ciekawe czy Sztefko nie pogruchotał jej wszystkich kości uprawiając z nią barabara ;p
no przecież Damon zabił tą typiarę o nazwisku na W., a Elena nie może tego akceptować........... zerwanie jest pewne xD
Poleci do Stefana, bo on przecież był idealnym chłopakiem i nigdy jej nie przerażał xD
Sztefyn był zawsze cacy. Mógł mordować wszystkich naokoło, zrzucać swoje dziewczyny z mostów, a i tak był panem idealnym.. ;]
no i jak widać nic się nie zmieniło do tej pory, nadal jest cacy ;p pewnie wróci Sztylena pod koniec sezonu ;/
Już są spoilery, że Elena będzie się znowu żreć z Kaśką, nawet bardziej niż dotychczas. Wiadomo już o co, będzie zazdrosna o Sztefka. Ręce opadają xD
ja pierdziele jakby było o co się żreć XD ma Damona a ją interesuje z kim Stefan się bzyka ;p przecież ona i tak już długo nie pożyje, więc niech se poużywa xD
Ot cale TVD :D tylko jak stelena byla razem to i tak mieli sceny, taka wlasnie sprawiedliwosc po 4 sezonach czekania....
W sumie lepszy brak scen niz takie sceny :D
Ale tak in general przynajmniej starali sie cos tam z nimi robic, delena do siebie dzwoni, na szczescie oszczedzili Nam sexu przez telefon... LOL
Dla mnie Delena skończyła się pod 4x23, niech sobie teraz robią co chcą:P Jak skończysz Shameless to mam dla Ciebie nowy serial, na razie ma tylko 6 odcinków:D
prawda, w ogóle ta reakcja była nie na miejscu w porównaniu z ''winą'' Damona. szykuje się epickie zerwanie, bo Damon mścił się na rodzinie która go torturowała ;]
co nowego oglądasz?może też bym coś zaczęła, bo ostatnio mam mało do oglądania ;(
Reakcja była śmieszna, chłopak jej opowiada o latach tortur, a ta potraktowała to jak kolejną ciekawą historię z pamiętnika Stefana..
My Mad Fat Diary:D Został mi jeszcze jeden odcinek. Moja nowa miłość: http://25.media.tumblr.com/870f5ba22e8a1293eb7233ce2e467ebd/tumblr_mjckxl2OyE1qg 3g39o5_250.gif
zaznaczyłam już do obejrzenia ;) a tak się zastanawiałam kogo masz w avku, że zdradziłaś klaine'a z glee ;p