:*********************************
SPOILERSPOILERSPOILER świetne! Dylan na plus, ale właściwie tak jak wszyscy. Miłe zaskoczenie miałam, bo zawsze z początkiem sezonu Lydia mnie denerwowała, a teraz w ogóle :) Ciekawy ten wątek z lose your mind, powiedziałabym nawet, że najciekawszy w TW jak dotąd, bo nie ma jakichś wieeeeelkich czarnych charakterów, tylko skupiono się na głównych bohaterach:) Melissa, omg kocham tą kobietę. "be your own anchor" - wzruszyłam się :( "Allison was my anchor, I don't have Allison anymore" bye... i potem to, że można się zakochać jeszcze raz aaaa :( znów mam trochę żalu, że nie widać u Allison żadnego poruszenia Scottem, a u niego troszkę jednak tak.. no ale może jeszcze będzie na to czas. Tell me about it, po finale 3x12 nie tęskniłam w ogóle, a teraz jestem cała w skowronkach :DDDDDD SPOILERSPOILERSPOILER
SPOILERYSPOILERYOj tak, podoba mi się, że więcej czasu jest poświęcone bohaterom i darkness, a nie skupianie się na czarnych charakterach. Pewnie z czasem to się zmieni, ale na razie jest dobrze :) A i zapomniałam dodac, że wszystkie sceny Stilesa i Scotta były fenomenalne :D I Szeryf <3 Nie no, wszyscy byli świetni :D I Kirę też polubiłam :D Scotta mi tak strasznie szkoda było :( On się tym przejmuje, a po Allison nic nie widac - serio już o nim zapomniała? :( To chyba jedyne, co mnie zdenerwowało. Ja od rana cieszę się jak głupia :DSPOILERYSPOILERY
AAAAAAAAAAA i obejrzałam Orphan Blcak <3333333333333 Jestem zachwycona serialem i Tatianą :D
Dzięki Aduś za polecenie :************
Obejrzałaś?! aaaaaaaaaaaaaaaa super! Tatiana jest fenomenalna :D Szczególnie w roli Heleny.
Którą najbardziej polubiłaś tak btw ? :D
Pewnie :D Miałam jeszcze trochę poczekac, ale jak już włączyłam 1 odcinek to musiałam oglądac dalej :D Tatiana jest genialna - a pomyślec, że kiedyś ja się Niną zachwycałam, bo grała DWIE postacie xD
Sarah i Cosima :)
ikr? :D Nie da się przestać po 1, nie w przypadku OB :D taaaaa, dwie postacie, między którymi granica się zacierała i zaciera, a w przypadku Tatiany każda postać jest zupełnie inna, wyrazista, genialna, cudowna itp :D
moją Sarah też :D I na początku uwielbiałam Cosimę, potem jakoś się przerzuciłam na Alison, potem uwielbiałam oglądać Helenę, a teraz wiem tylko, że Sarah na pewno :)
Dokładnie, jakby każdą grała inna aktorka. Już się nie mogę doczekać 2 sezonu :D
Każda ma w sobie coś i dlatego fajnie się ogląda i właściwie każdą można było za coś pokochać :D Świetny serial, świetny :D
i ta muzyka przy scenach z Heleną:D miałam ciarki zawsze http://www.youtube.com/watch?v=hgEg9ggSjQ0 (6:24 <3)
No jestem :D
Na dailymotion jest do 15 odcinka po hiszpańsku ;)
Zakochałam się w cesarzu <33333 więc oglądam :D
Dlaczego moja umiejętność hiszpańskiego opiera się tylko na kilku zwrotach zapamiętanych z oglądania telenowel...?! :(((
Ja rozumiem piąte przez dziesiąte...ale to nic :D bo jak mi się spodoba jakiś serial/film to nie ma to wtedy znaczenia ;)
A ten serial bardzo mi się podoba i mogłabym go nawet po koreańsku oglądać (koreański piękny język<3) ;)
Oto dowód...Pokażę Ci piosenkę z tego serialu,bo jest piękna :)
http://www.youtube.com/watch?v=SswaAZDssSo <33333
Czy nie piękny język ? :D
Piosenka mimo że słów nie rozumiem to mi się podoba ;) Ten głos i melodia :D
Ogólnie fajnie to wszystko brzmi po koreańsku ;) ale np. chiński już mi się nie podoba ;)
Ostatnio niczego innego nie słucham..tylko non stop poznaje jakiś nowy świetny koreański zespół ;) Podobają mi się ich teledyski(są świetne) ,taniec (boski), image(:D),koncerty(rewelacyjne). Po prostu całkowite oderwanie się od tej szarej codzienności :)
Język chiński jest jeszcze do przełknięcia ,ale za to tajwański :D W sumie we wszystkim można dostrzec jakiś urok ;)
Tajwański? Chyba w życiu nie słyszałam jak mówią w tym języku :p
Widzę że jesteś bardzo zauroczona Azją :)
Np. ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=mebzXfWi87E ;)
Jestem <333 A zaczęło się tak niewinnie od "CH" :D
http://www.youtube.com/watch?v=0cew_2ohmMs
Nie dziwie się, mnie CH również zauroczył ;-) Szkoda,że tak szybko się skończyło ;(
"Teen Wolf stacks up. It more than stacks up. It is absolutely wonderful. Prestige television, even, if this week's artful premiere was anything to judge by. By point of comparison, The Vampire Diaries is still solid in Season 5, but it's been trapped in a repetitive story cycle (and oppressively uninteresting love triangle) for a few seasons now. "
- Price Peterson
http://25.media.tumblr.com/a60c2bfe45aa284cca801cb2a5abb138/tumblr_mqlfn3h2dr1rl f25jo2_250.gif
Nope :((( Od wczoraj wieczora nie żyję :(((( Skończyłam już wczoraj, ale nie byłam w stanie nic napisać :(((
Wiem :(( Ale się tak wkręciłam, że powstrzymać się nie mogłam :(((
Są jakieś spoilery już, czy coś? Pewnie jeszcze na to za wcześnie :(((
No to szukaj, a jak coś znajdziesz to daj znać :D Teraz musisz sobie znaleźć inny serial na wyleczenie ran po OUAT:D
Co tam u Ciebie słychać ciekawego pomijając fakt, że rozpaczasz po obejrzeniu OUAT?
Ok, spróbuję poszperać :D Najbardziej mnie interesuję SPOILERY Co z Rumplem i Panem, bo nie wierzę, że ich uśmiercili na amen. To byłby strzał w kolano dla twórców serialu :P Nie zrobili by sobie sami tego :P SPOILERY
Już mam nowy serial :D
Dziś mam znowu wolne :P Moja szefowa nie umie grafiku układać, ale to żadna nowość :D A co u Ciebie? :)
SPOILERYMnie też bardzo ciekawi co z Rumplem nie możliwe, żeby pozbyli się z serialu postaci najbardziej lubianej przez widzówSPOILERY Jaki masz nowy serial? Powiedz to może pooglądam z Tobą :D
U mnie nic ciekawego :( Po niedzieli idzę do Urzędu Pracy dowiedzieć się czy już wiedza coś o tych stażach. No to chyba dobrze, że masz wolne:D
SPOILERYNo właśnie, dlatego napisałam, że nie wierzę w to żeby go uśmiercili. Bo zrobili by naprawdę duży błąd. I właśnie chciałabym znaleźć coś na temat Rumple. Ale pewnie nic nie znajdę, bo to byłby a duży spoiler.
Sherlock :D W końcu po pół roku odkładania, zabieram się za niego :D
oby ci się udało dostać ten staż :) Niby dobrze. Ale u mnie jest taki problem, że my w każdym miesiącu mamy za mało wolnego :/ jak np. w miesiącu przypada 8 dni wolnych to my mamy po 5-6 max. Więc jak mi da za dużo na początku, to resztę miesiąca będę musiała zapierniczać jak głupia.
Też mam nadzieję, że mi coś wyjdzie ;) No to nie możecie jej jakoś podpowiedzieć z tym układaniem grafiku?
będę trzymać kciuki :*** Żartujesz? Tam mamy nie wiele do powiedzenia :P Jak potrzebuję jakiś konkretny dzień wolny, to mogę napisać, ale też nie jest to pewne, czy go dostanę :D Tam nie ma normalnego układu :P
No to nic nie poradzisz musisz się podporządkować i tyle i cieszyć się, że masz pracę ;)
A bo ja wiem :) Teoretycznie tak, ale praktycznie..Kto ich tam wie :P Idę Ci przebuszować tag OUAT :D