PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Ale dobra, kij tam z tą chemią... wygląda też na to, że TVD wygra w best sci-fi/fantasy show..
http://media.tumblr.com/3f8fade2f8fa61cb83a7bd5fbe4750d6/tumblr_inline_mnjq4cN4Q M1qz4rgp.gif

W ogóle po jakiego grzyba oni ogłaszają kto przyjdzie. "The cast of Big Bang Theory" - wow, ciekawe kto wygra w network tv comedy. LOL.

What???
http://media.tumblr.com/tumblr_lxt8vmm5qF1qm0tn1.gif

Bez sensu jest to ogłaszanie, zupełnie tego nie rozumiem. Zero zaskoczenia i niespodzianki...

anik756

HAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Co się stało?

anik756

Nowy odcinek TW

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I jak? I jak?

byledopiatku

Jak dla mnie genialny odcinek. Tak się za wszystkimi stęskniłam :D I DUUUUUUUŻO Stilesa było <3333333333

ocenił(a) serial na 6
Kate123

O to swietnie... Moze dam rade obejrzec wieczorem..

byledopiatku

Koniecznie, bo muszę pogadac o odcinku :D A nie chcę spoilerowac :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jak dla mnie zawsze mozesz :D:D:D Byla Stydia?

byledopiatku

Była, ale nie tak jak myślisz. Ale ja i tak się cieszyłam jak głupia z tej sceny :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Czyli im sie snilo?

byledopiatku

Niestety :( Ale scena i tak piękna. Zresztą, nie chcę, żeby się spieszyli, niech ich relacje rozwijają się powoli, bo dobrze wiemy jak to się skończyło w przypadku Deleny.......

ocenił(a) serial na 6
Kate123

O nie! A taka mialam nadzieje.... :( no delena tez sie powoli rozwijala, ale scenarzysci wszystko spitolili....

byledopiatku

Też miałam nadzieję, ale to dopiero 1 odcinek :)
Dokładnie... Po zerwaniu ze Stefkiem mogła być przez jakiś czas sama...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nawet dluzszy czas... To by o wiele lepiej wygladalo...

byledopiatku

Więc nic dziwnego, że teraz te ich sceny są bez chemii i do tego strasznie płytkie.

anik756

Bluszek :D
http://blog.peopleschoice.com/2014/01/06/peoples-choice-awards-2014-chris-colfer -lucy-hale/

użytkownik usunięty
Kate123

O, czyżby Chris wygrał w favorite comedic tv actor? Brak Darrena mnie dziwi i to serio.. po tym jak cię tak cieszył ze swoich nominacji: http://24.media.tumblr.com/fbcf695c94928cbdb1b251844f0088f6/tumblr_mvsxphXSSl1rm n3v7o2_250.jpg :D Stana będzie, pewnie wygrała w dramatic tv actress. Józio też dostanie statuetkę w swojej kategorii. Te wygrane są już takie oczywiste, że to nie ma sensu xD

Zaczyna się http://24.media.tumblr.com/3e81efaca0e6641c486423acd39fcd0c/tumblr_mz0yfvldXs1s2 p3i5o1_1280.jpg

użytkownik usunięty
Kate123

... Dobrze, że nie będą siedzieć obok siebie, bo byłoby ryczenie z radości, że do siebie wrócili xD

I tak będą pisać, że do siebie wrócili xDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Jak rzeczywiście wygrają w tej chemii, to wejdą razem na scenę i dopiero się zacznie. Te wszystkie gify, zdjęcia, analiza ich ruchów i spojrzeń... o chryste.

OMG. Właśnie to sobie wyobraziłam... Masakra. Niech się lepiej zajmą czymś innym...

użytkownik usunięty

ale z drugiej strony Iana jest Nina xD

użytkownik usunięty

Ja tam obok Iana widzę puste miejsce, a nie Ninę xD

użytkownik usunięty

a bo te kartki są co 2 miejsca, hahaha jestem głupia ok :D

użytkownik usunięty

No :P Pewnie z kimś przychodzą, skoro nie siedzą razem.

użytkownik usunięty

dobrze, że Nina w ogóle przychodzi, bo rok temu jak nie zgarnęła nagrody, to się nie pojawiła ;]

użytkownik usunięty

Przyszła, bo wygrała. W best chemistry na bank, nie wiem jak w indywidualnej, ale wychodzi na to, że też. Wystarczy popatrzeć na listę przybywających i wiadomo kto co wygrał xD Bezsens.

użytkownik usunięty

taaaa... fanki Niana (głupio mi tego używać xD) będą sikały z wrażenia.. na indywidualną już nie zasługuje ;]

użytkownik usunięty

Zasługuje tylko za drugą połowę 4 sezonu (no bo to w końcu nagrody za 2013 rok :D). To samo tyczy się IMO Iana.

Powinna wygrać Tatiana albo Emilia i Jared albo Jensen albo nawet Stephen, tylko nie Ian, błagam xD

użytkownik usunięty
Kate123

Powinna Tatiana, ale czego oczekujesz po PCA. Ona będzie miała Zlotego Globa niedługo, więc co tam. Niech się Nina cieszy, że lud docenił jej grymasy ;P Ian to porażka, już widzę jak wejdzie na czerwony dywan ze swoją słynną miną "I'm sexy and I know it". Rzygam.

Czegoś więcej niż po TCA xD
Nawet mi nie mów... I cały dash będzie tym zawalony i komentarzami w stylu jaki to on piękny i uroczy...

użytkownik usunięty
Kate123

Jeden pies :P To się tylko tak wydaje, że TCA = dziecinarinia, a PCA to co już lepszego. Na pewno jeśli chodzi o organizację, ale niestety głosują ci sami, czego efekty zaobserwujemy jutro na tumblrze :D

YAY, już się nie mogę doczekać xD

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też. Chyba nie zasnę z tej ekscytacji xD

To rano już będą zdjęcia czy wieczorem dopiero?

użytkownik usunięty
Kate123

Jutro rano. My prześpimy całą imprezę:D

użytkownik usunięty
Kate123

Czemu mi nie mówiłaś, że to dzisiaj dopiero? Nie wiem co mi się popier dzieliło, że 7:D

Bo sama nie wiedziałam kiedy ma być ta wielka uroczystość? :D

użytkownik usunięty
Kate123

To było pytanie retoryczne, ale okej :D
Boże, ile mam już zaległości serialowych. Załamka xD

Ja tylko odcinek Draculi :D Plus to co doszło dzisiaj :D Oglądaj Castle i TW :)

użytkownik usunięty

prawda, ale Ian i tak sobie radzi lepiej od niej w tym sezonie.

użytkownik usunięty

Miało być 'przyjdzie'.

Może dlatego przyjdą, bo TVD wygra? W sumie już nie wiem co gorsze...

użytkownik usunięty
Kate123

http://media.tumblr.com/3f8fade2f8fa61cb83a7bd5fbe4750d6/tumblr_inline_mnjq4cN4Q M1qz4rgp.gif
Ale nie sądzę żeby Nina przyszła tylko po to :P

użytkownik usunięty
anik756

KAAAAAAAAAAAAAAAAAATE TEEN WOLF :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ADUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD IKR :DDDDDDDDDDD
SPOILERYSPOILERYI jak wrażenia???? Mi się bardzo podobało, gra Dylana fenomenalna, na Stydię się nie złapałam, wiedziałam, że to sen (ale ich scena i tak cudowna :P) ale później już myślałam, że Stiles się obudził, a tu zonk :o Wszyscy byli świetni, ale Melissa pobiła samą siebie. Ta scena z nią i ze Scottem pod koniec była fenomenalna. Nie zdawałam sobie sprawy jak się za tym serialem stęskniłamSPOILERYSPOILERY