Hej :) zaczęłam Sherlocka :D tzn. na razie obejrzałam tylko nieoficjalnego pilota, czyli odcinek oznaczony 1x00 :D:D ale świetnie się zapowiada, także będą oglądać :D Sherlock ma genialne teksty :D
Hej :*
Ja mam w planach wziąć się za Sherlocka zaraz po tym jak skończę OUAT :D A dużo mi nie zostało, więc może się spiesz się za bardzo z oglądaniem, hmmm?:D
No właśnie :D To tylko 6 odcinków :D Więc przyjemność oglądania, tym bardziej trzeba sobie dawkować :D
Obejrzałam 1x01 i muszę Ci powiedzieć, żebyś sobie koniecznie obejrzała też ten pilot 1x00, bo mnie się bardziej podobał, chyba pierwszy raz tak mam, że niewypuszczony pilot podobał mi się bardziej :) jest o pól godziny krótszy, wszystko dzieje się szybciej i bardziej się uśmiałam :) ale to też nie znaczy, że 1x01 był zły, pojawia się w nim więcej postaci i zaczynają się wątki, które będą mieć kontynuację, także po 1x00 nie da się od razu przejść do 1x02, bo mimo ze zagadka kryminalna w 1x00 i 1x01 jest ta sama to trochę inaczej rozwiązana :)
Ja zaraz będę jeść obiad :D Olicity ff?
https://www.fanfiction.net/s/9186262/1/Home
Ten jest fajny :D
Siedzę,oglądam,przeglądam,słucham..i tak leci pomału :D
Właśnie się zakochałam w pewnym(o dziwo) japońskim serialu *_* :D
Mogę się zapytać o jaki serial chodzi ?;)
Wątpie,że coś pobije "Siti Hyunteo" ;p ;)
Teraz to oglądam :D Świetna.Wzruszająca...Nawet bardzo...Piękna historia miłosna <3 Wspaniały główny bohater. No po prostu świetna :D
http://www.youtube.com/watch?v=6rU-c8-mom8
Odcinek dobry, ale jakis taki inny... Sama nie wiem... Widzialas juz?
W ogole przeczytalam, ze Scott jesr gejem i moj potencjalny kandydat na meza poszedl sie pierdzielic...
Mi się bardzo podobał, tyle Jerlockowych feelsów, śmiałam się i ryczałam na zmianę... także jak chcesz ponarzekać, to nie ze mną :P
:D
Narzekac to nie, ale troche inaczej wyobrazalam sobie ich pierwsze spotkanie, chociaz bylo zabawne... Poza tym bede tesknic za Jimmim juz to czuje....
Od czasów Deleny i Stydii nie miałam takich feelsów jak teraz przy Olicity. I po co czytałam te spoilery z 2x10, po co???
Ja tez nie... :D ale w pracy siedze wiec pewnie sobie skumuluje pare odcinkow na weekend :D
Delena wygra best chemistry na PCA. Ostatnio to Stelena miała więcej chemii niż oni xD W każdym razie sugeruję zablokowanie na środę tagu 'nian', bo będzie cyrk xD
Serio wygrają? To chyba jakieś żarty. W poprzednich sezonach to bym się z tym zgodziła, ale teraz to ja tam żadnej chemii nie widzę. Znowu się zacznie xDDDD
To jest raczej pewne... wiadomo, że oni dowiadują się wcześniej o wygranej. Przybycie Iana i Niby jest już ogłoszone,reszty nominowanych brak, więc to mówi samo za siebie.. miałam nadzieję na to, że będzie Darren/Chris czy Stana/Nathan a tu znowu Nian, boziu...