Czasami odrzucają kontry z debilnego powodu i potem bzdury są na stronie. Np. pokazuje, że serial wróci w październiku 2014, jak został anulowany w październiku 2013... no ludzie :P
Bluszek, czytaj :)
http://www.ksitetv.com/beauty-and-the-beast/beauty-and-the-beast-dont-die-on-me- official-description/27148
"Meanwhile, Vincent's stubborn attempt to intervene leads to life-changing consequences, which causes Gabe (Sendhil Ramamurthy) and Cat to grow closer."
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma1k65x4sK1r6f6cso1_500.gif
Aduś, Bluszek, dziękuję Wam, że poleciłyście mi Orphan Black. Genialny serial, a Tatiana jest fenomenalna.
No właśnie :( do kwietnia, nie? Niesamowite, że Tatiana i twórcy stworzyli z pozoru identyczne a tak różne i wyraziste postaci. Uwielbiam Sarah i Alison, moje ulubione :) poza tym Felix <3 i Paula też bardzo lubię. Strasznie się wkręciłam :)
Też się bardzo wkręciłam :) Oglądałam najwolniej jak mogłam, cud, że w jeden dzień nie skończyłam :D Tatiana jest nie z tej ziemi. Oglądając wydaje się, że to są zupełnie różne aktorki, bo postacie są genialnie przedstawione i całkowicie różne. Brak mi słów. Felix jest świetny :D
Jakie tempo narzuciłaś,podziwiam :D
Ale w sumie się nie dziwie, bo serial jest świetny ;)
CZY KTOŚ JUŻ OBEJRZAŁ NOWEGO SHERLOCKA??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????!!!!!!!!!!!!!!
To jest fajne, ale trzeba czekać na kolejne rozdziały. Ale jakbyś miała ochotę, to polecam :)
http://www.fanfiction.net/s/9877586/1/You-deserve-better-than-her
Nie mogę się już doczekać. Nawet nie przeszkadza mi to, że Laurel ma być w centrum bo ona jest mi całkowicie obojętna :)))
Mi przeszkadza, bo jakoś strasznie mnie drażni w tym sezonie. Nie mają na nią pomysłu. Chyba, że teraz się to zmieni. Ja chcę odcinek o Felicity :)
Który to ma być o Felicity? Laurel jest mi całkowicie obojętna czy jest czy jej nie ma dla mnie to bez różnicy ;) No chyba, że zaczną na siłę znowu parować ją z Oliverem to wtedy się mocno wkurzę :///
SPOILERYSPOILERYPodobno 2x13. Nie czytam wszystkich spoilerów (żeby mieć niespodziankę podczas oglądania) tylko opisy odcinków i zdjęcia przeglądam, także nie orientuję się dokładnie. Albo jak coś wypatrzę na tumblrze :P Ja mam nadzieję, że w końcu zamkną tę sprawę między nią i Oliverem. Przeglądałam scenki Olicity z 1 sezonu i tam kilka razy była mowa o tym jak to Oliver zawsze wybiera Laurel. Między innymi Digg mu to zarzucał. Tak mi się więc marzy, że tym razem wybierze inaczej. Oczywiście nie, że jej nie pomoże, bo wiadomo, że zawsze będzie jej pomagać, ale, że Oliver w końcu zrozumie, że ona nie jest najważniejsza. Bo tak do końca nie jestem przekonana, czy on dał już sobie z nią spokój w taki romantyczny sposób.SPOILERYSPOILERY
SPOILERMoim zdaniem jest za wcześnie żeby Oliver całkowicie wyleczył się z Laurel w końcu tak długo ją "kochał" w jego mniemaniu :) On nie tylko zawsze wybierał Laurel, on zawsze wybierał siostry Lance nie wiem co one w sobie takiego mają :). Mam nadzieję, że od tego 2x13 gdzie poznamy przeszłość Felicity dostanie ona wątki nie związane ściśle z Olliem. Felicity zasługuje na własną historię, a nie tylko pomaganie Olliemu w jego nocnych eskapadach:DSPOILER
SPOILERYSPOILEY Ale może teraz będzie już na dobrej drodze, żeby się z tym uporać. Oby, bo naprawdę mi się nie uśmiecha ich powrót do siebie i nie chodzi tu tylko o to, że jestem za Olicity :P Już się nie mogę doczekać o czym będzie jej historia :) Na pewno w jakiś sposób Oliver będzie w to zamieszany, bo tego raczej nie da się uniknąć, ale w końcu dowiemy się więcej o Felicity :) SPOILERYSPOILERY
SPOILERMam nadzieję, że Oliver da sobie spokój z obiema siostrami Lance :/// Ja tez nie mogę się doczekać co ciekawego scenarzyści wymyślili dla Felicity:D Jak myślisz co dla niej szykują? SPOILER
Nie mam pojęcia :D Ale Stephen w wywiadzie powiedział, że już się nie może doczekać i że ta historia na pewno spodoba się widzom :)
Świetny sezon :D Z ciekawą zapowiedzią na kolejny :D Nie wiem, jak go później wykreują, ale zawsze mi się wydawało, że Piotruś Pan był pozytywną postacią :D
Aaa już się nie mogę doczekać :D Jutro jak wrócę z pracy to oglądam dalej :) Jaki jest 3 sezon? :D Hook fajna postać :D Dość skomplikowana :P Tak naprawdę do końca nie było wiadomo z kim trzyma :P Ale nie jaram się z nim jakoś specjalnie, może z 3 sezonem to się zmieni :) A tak w ogóle od którego momentu zaczęłaś shipować Emmie i Hookowi?
Szczerze to od początku uwielbiałam ich wspólne sceny :D, shipować zaczęłam im tak na prawdę od 3 sezonu :DDD
pytanie mam dotyczące OUAT, kiedy Emma sie dowie o tym wszystkim, uwierzy w to ? jestem na 11 odc 1 sezonu
No, już się doczekałam, wkręciłam się w serial, a nie zapowiadało się na to :)
Spokojnie :D Nic takiego :D
Chodzi o OUAT :P Nie potrafię się zdecydować komu shipuję :P Czy Emmie i Hookowi czy Emmie i Nealowi :P Masakra chyba jeszcze tak nie miałam :D Lubię i Hooka i Neala, choć są kompletnie różni :D Pewnie jestem jakaś inna :D Bo Wy tu wszystkie chyba shipujecie Emmie i Hookowi:D
Nie pędź tak bo następne odcinki dopiero w marcu :PPP Co do Emmy i jej facetów to ja mam podobny problem chociaż minimalnie bardziej wolę ją z Hakiem :DDD