Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
anik756

Obejrzałam.
SPOILERYSPOILERYSPOILERYMarcel & Davina i Marcel & Klaus mnie zabili. http://i.imgur.com/9sXXjet.gif
Kluska był cudowny <3 Eliasz wnerwia mnie niesamowicie, ten jego foch na Hayley lol... Elena tyle razy go wykiwała, a i tak robił do niej maślane oczy i pisał wzruszające listy. Ostatnia scena z nimi była ładna, przyznaję, nie taka wymuszona i pseudodelenowa jak poprzednie, , ale wciąż mi to nie pasi, po prostu nope... Brakowało mi Klamille :( Rebka nie była nawet taka zła. Sophie przeraziła mnie podczas rytuału, kiedy podcięła z łatwością gardło Davinie...
Końcówka http://25.media.tumblr.com/tumblr_m56htvDX7i1qii6tmo1_400.gif No i jak zwykle cudowny soundtrack <3
Nie mogę się doczekać następnego odcinka!SPOILERYSPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 8

Przecież Ci pisałam, że odcinek świetny :D Mi też strasznie brakowało Klamille, ale w następnym odcinku już będą miel wspólne sceny :D

użytkownik usunięty
anik756

To cudowna wiadomość:D

ocenił(a) serial na 6

Blush, wolam Cie
!

użytkownik usunięty
byledopiatku

Melduję się;D

byledopiatku

Jak tam TW? :D Bo ja już wczoraj widziałam i nikt nie chciał ze mną popisać :(

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jedno slowo STYDIA!

byledopiatku

asdfghjjhgfds
już chyba z milion razy oglądałam tę scenę w pokoju <333333

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Alem sie jaram... http://www.youtube.com/watch?v=uxmjm9_rCcg
W ogole, to odcinek bardzo dobry.. Zapowiada sie ciekawie.
STYDIA- cudowna, nie trzeba komenatrzy.
Kira-poki co do niej nie jestem przekonana, ale nie, ze jej nie lubie, koncowa scena daje nadzieje :D to jakis x-men?:D
Scott nawet w porzadku.
Kocham trenera :D:D:D
Blizniaki, lubie i lubie :D tylko ta zazylosc z Lydia :D
Peter i Derek fajny watek, ciekawe jak sie potoczy..
Scena Isaac Alison i Papa :D ubawilam sie

byledopiatku

Awwwww, Kocham ich <3
Oj tak, odcinek był rewelacyjny :D Coach jest genialny :D Jak na razie nie jestem zawiedziona ani jednym odcinkiem :D
Sydia po prostu cudo. Ja Kirę lubię, urocza jest i pasuje mi do Scotta :) I sceny Szeryfa i Stilesa świetne jak zwykle.
Uwielbiam ten serial. Uwielbiam :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Bo jest genialny :D Nie trzeba wyzynac pol obsady, zeby wzbudzic jakies emocje :D

byledopiatku

Dokładnie! :D Bo nie ma tam idiotycznych trójkątów i wszystko skupia się na akcji, na którą zawsze mają pomysł :) Już się nie mogę doczekać nowego odcinka :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ile teraz ma byc w ogole odcinkow?

byledopiatku

Zostało jeszcze 9 w tym sezonie :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Też się przyłączą do zachwytów, właśnie obejrzałam. Stydia jest cudowna <3 moje mądre dzieci :D Kira jest naprawdę urocza, ze Scottem są świetni. No i podoba mi się jej super moc, cokolwiek z tego wyjdzie :D Nawet się uśmiałam z Allisaaca, mieli fajną scenę :D Jedynie trochę mnie nudzi Derek i Peter, ale wierzę, że coś ciekawego z tego wyniknie.

lola881

Dokładnie takie same odczucia miałam :D Stydię uwielbiam &lt;3 Jak na razie w każdym odcinku mieli piękne sceny :) Kira jest taka urocza :D Bardzo polubiłam jej postac :) Oby tylko nie okazała się zła, bo tego nie zniosę :P I jak na to wszystko wszedł Chris :D I nawet sceny z bliźniakami były fajne, chociaż za bardzo za nimi nie przepadam. I Stiles jak zwykle rewelacyjny. W ogóle pomysł na odcinek świetny. Aaaaa, i genialny Coach :D Ten serial chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiac :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja też za bliźniakami nie przepadam. Ale wyjątkowo mi się podobali. Szczególnie kiedy Ethan doszedł do wniosku, że woli zginąć niż wrócić do liceum:D padłam :D I Isaac jest świetny z tą swoją antypatią w stosunku do bliźniaków. W ogóle fajnie wyważony odcinek, i trochę grozy, i trochę humoru, i trochę romansu, to jest fajne, że każdy znajdzie coś dla siebie. Taak, reakcja Chrisa bezcenna :D i uwaga o broni :D i Coach tez dobry. A Kira mnie naprawdę zauroczyła, te jej minki są słodkie:) i tez mam nadzieję, że nie zrobią z niej negatywnej postaci. Właściwie wszystko na plus :)

lola881

Ten sezon zapowiada się naprawdę świetnie. Już 3 odcinki za Nami, a wszystko mi się podobało :D

anik756

WOW, genialny odcinek Arrow.
Ania, możesz spokojnie oglądać :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

No to zaraz zabieram się za odcinek :D Czyli Laurel nie wkurzała? Bardzo się cieszę, że jednak moje podejrzenia się nie sprawdziły ;)

A jak Reign?

anik756

Yessss :D Czekam, aż skończysz i wtedy pogadamy :D

Reign? :D REWELACJA!!!

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Musi mi się ściągnąć :) Jak tylko skończę Arrowa to wejdę podzielić się wrażeniami ;)

anik756

Super, bo jest parę spraw, które muszę z Tobą omówic po tym odcinku :D

użytkownik usunięty
anik756

http://www.youtube.com/watch?v=zYMs_1y2_gw xD

użytkownik usunięty

Ojej xD Fajnneee :)

użytkownik usunięty
anik756

Twórca "Anny Kareniny" i "Pokuty" znalazł swojego Piotrusia Pana
Wzdychała do Thora, a teraz będzie łkać do poduszki u twórcy "Glee"

Te tytuły newsów mnie coraz bardziej rozwalają xD

anik756

HAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
BYEEEEEEEEEEE

użytkownik usunięty
anik756

Lola, widziałaś?:D
http://25.media.tumblr.com/ebfc3963408e7c856151aa72794d1e78/tumblr_mzepwmQiPZ1sl mz6eo1_500.png

ocenił(a) serial na 7

nie :) aww <3

lola881

znowu Ci się gdzieś tu dolepiam :) zaraz idę oglądać PLL, widziałaś już?

użytkownik usunięty
anik756

http://24.media.tumblr.com/e2508d2b3ecc7864f923b907d29e0490/tumblr_mztn6o4pj01sq 175io1_500.jpg jebłam

użytkownik usunięty

hahahahaha, jakie zarąbiste XD

użytkownik usunięty

:D

użytkownik usunięty
anik756

nie oglądałam TW ale po komentarzach widzę że chyba powinnam:D

Koniecznie :D
Tęskniłam :****

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też :( Ale zaczęłam niedawno ferie i od razu wyjechałam :( mam zaległości dosłownie ze wszystkim, łącznie z informacjami, co w ogóle u Ciebie słychać :(

Tak właśnie myślałam, że gdzieś wyjechałaś. Jutro jadę do Wrocławia :) Jak będziesz miała chwilkę, to napisz co tam więcej u Ciebie i koniecznie oglądaj TW :)

użytkownik usunięty
Kate123

oki :)
oglądam oglądam, niedługo podziele sie wrażeniami :D

Dziękuję :***
W takim razie będę czekać :D

użytkownik usunięty
Kate123

już po :D
rewelacja :DDD cały czas trzymał w napięciu.
1. Uwielbiam Kirę, lubię ją ze Scottem, I want more............ teraz, zaraz
2. Stydia, jak ja ich uwielbiam, ale... na takim etapie jak teraz. tacy są najwspanialsi i uważam, że to jeden z niewielu shipów, którzy nie potrzebują żadnych pocałunków, deklaracji, obściskiwania, wielkich słow. są świetni tacy, jacy są teraz. takich ich chcę.
3. Allison i Isaac, myślałam, że od początku sezonu będą parą i na to narzekałam, ale podoba mi się tak jak jest teraz, zabawnie im to wychodzi :D I chemia między Crystal a Danielem, ahhhh coś pięknego :D nawet po zerwaniu.
4. Mellisa, jej relacje ze Scottem, give me more, nigdy mi się nie znudzą, przepiękne
5. ten przerażający facet- wow, tylko tyle jestem w stanie napisać
6. Nie wiem, o co chodzi z Derekiem, może nie uważałam, ale jakoś mnie to nie interesuje niestety, chyba trochę na siłę wymyślają :(

Ja nie wiem, jak oni to robią, że mają genialne pomysły na wszystkie odcinki. Wow.
1. Ona jest przeurocza i podoba mi się jej relacja ze Scottem. Jemu przede wszystkim należy się chociaż trochę szczęścia.
2. Dokładnie. Jak będą mieli nadal takie sceny jak teraz to mi nawet nie potrzeba kissów. Ale jeśli ich relacje mają iśc właśnie w tym kierunku, to ok, ale nie za szybko. Tak jak teraz jest dobrze <3
3. Właśnie, bo się martwiłam jak to zerwanie na nich wpłynie, ale jest bardzo dobrze :) I to wejście Chrisa - genialne :D
4. Ten pocałunek w czoło <3 Te telefony <3 Mama Mccall jest najlepszą serialową Mamą :D
5. To było niesamowite. Szczególnie ta scena w szpitalu.
6. O tak, ten ich wątek to mnie wcale nie interesuje szczerze mówiąc. Może dlatego, że kompletnie nie wiadomo o co chodzi?

użytkownik usunięty
Kate123

omg, Kate, zreblogowałam właśnie od Ciebie 40 postów z ostatniego odcinka xD
Cała magia Stydii jest w ich przyjaźni i tej niesamowitej współpracy, tym że doceniają się nawzajem, rozumieją się. Już wiele shipów straciło na tym, że stali się oficjalnie parą, więc jak dla mnie do konca tego sezonu może zostać tak jak jest, bo jest cudnie :D
hahahahah wejście Chrisa :DDDDDDDDD
Najbardziej rozczuliło mnie to, że w ogóle zadzwonił do niej i opowiedział, że jadł sushi :D i potem odpowiedź, że zatrzymała nazwisko, bo to jego nazwisko, jeju no, takie drobne sceny a tak wiele znaczą :)

Awwwwwwww, cieszę się bardzo :D Specjalnie z myślą o Tobie reblogowałam :D
http://media.tumblr.com/tumblr_m5sef5jWhk1qbqmel.gif już milion razy o tym mówiłam, że jak jakaś para oficjalnie jest już razem to nie ma tej magii, dlatego nie ma pośpiechu :) Niech jest jak teraz, byle tylko się nie cofali :P
I te wszystkie sceny z Coach'em :DDDD Uśmiałam się jak nie wiem :D
adfggfdssdfg, to było urocze <3

użytkownik usunięty
Kate123

:******
nie będą się cofali, niech się tylko Lydia trzyma z dala od Aidena, a będzie coraz lepiej :D
i mina Stilesa, gdy Coach się wścieka- bezcenna :D

Stiles jest cudowny :D Pacz, nowe zdjęcie z TMR http://31.media.tumblr.com/a6f3dfc56f37a538aea64e17e125b2b6/tumblr_mzkstqjrBz1qg 94hko1_500.png BYEE
A widziałaś scenkę z nastęnego odcinka? :D

użytkownik usunięty
Kate123

ooooomg, jeszcze przystojniejszy niż w TW...... :O
tą z klubu, jak tańczy? :DDD tą tak :DDDD

IKR :D Już się nie mogę doczekać chociażby trailera :D
Yep, tą :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Reign!!!!! BASH&MARY
I Can't

asdfsghjdfjhgdsfag :D Tego to ja się nie spodziewałam, absolutnie :D Ale nie zamierzam narzekać :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też się nie spodziewałam...zupełnie :) Ale pewnie się wszystko skomplikuje...ale narazie się cieszę ;D