Ja wiem o tym, mnie chodzi o generalny trend, np to zeby nie mowic dziecku czy jest chlopcem czy dziewczynka, a dziecko samo ma zdecydowac, no to jest troche dziwne, w Holandii ostatnio powstala partia pedofilow, powaznie i ma 1 proc poparcia, to jakas masakra. Ja jestem jak najbardziej za tolerancja i sama mam dwoch znajomych homoseksualistow i sa zajebisci, ale uwazam ze z niczym nie mozna przesadzic.
Pogubiłam się już o czym rozmawiamy... filmik mnie rozśmieszył, ale jestem w 100 % tolerancyjna i nie chcę się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Rozumiem, że są pewne granice, ale moim zdaniem Szpak ich nie przekroczył. No fakt, uważam że śpiewanie czegoś takiego dla swojej siostry jest lekko dziwne, ale widocznie jej to nie przeszkadza;P wolę oglądać Szpaka wyginającego się do Happy Birthday niż lizanie umywalki przez Urbańską.
Tak ogolnie pisze, nie o tym konkretnym filmiku :) naszla mnie refleksja po prostu :D
No tu akurat musze sie zgodzic, ta umywalka to byla porazka :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ztn84ARgr8o to jest hicior:D Chyba nigdy mi się nie znudzi:D
Ja też, to byli moi idole:D Co więcej, Michał mi się trochę podobał:D
http://www.youtube.com/watch?v=j6z2tlLLf9c
http://www.youtube.com/watch?v=LlZw7L51FtY
To były czasy.
Noooo stare, dobre, mlodociane czasy, ech... Mnie sie nigdy nie podobal, ale zespol lubilam, chyba nikt z polskich aktorow i wokalistow mi sie nie podobal, troche Linda za mlodu no i Malaszynski za Magdy M :D
Wiem, że na pewno ktoś ogląda, ale teraz się nie przyzna:P
A jakieś inne seriale przyjęły wam się na żywo?
Taaaa Klaroline, juz nastawiam budzik :D:D:D to bedzie straszne, ale w weekend na pewno obejrze :)
Nie pamiętam w sumie na czym ostatnio stanęło. Coś tam Damon dramatyzował i zrywał, Elena robiła durnowatą minę itd. A no i Katherine się obaliła. Mimo tych bzdur żadnego innego serialu nie oglądam na żywo;)
Taaa i teraz bedzie swietowanie z okazji zerwania deleny, po czym jaranie sie strata dziewictwa niewinnych:D w sumie mozna sie posmiac.
Może Damon się upije i wracając do swego złego oblicza pozwoli sobie np. na siarczyste przekleństwo w stylu "kurka wodna"? I tak ostatnio nie śpię po nocach, a skoro nie ma nadal Chirurgów to niech będzie i VD:)
Zostań sobie jeszcze na Reign, dopiero 9 odcinków a bohaterka już przebiła Elenę w szybkości latania między dwoma braćmi:D
Nie widziałam jeszcze nowego odcinka, ale widziałam kilka gifów z Mary - załamka po prostu. Niech się zdecydują na jeden ship, bo to przeskakiwanie jest męczące.
Ja tez nie, serial generalnie ma (mial) potencjal,jesli sie przymknie oko na niezgodnosci z historia :D (wiem, ze sie czepiam, ale to tragicznie splyca opowiesc, Krolowa,ucieka gdzies na koniu z bekartem? Serio?) a jesli chodzi o shippy,no bo to w koncu CW, to wszystko za szybko sie dzieje.. Przykre to jest.
Dobra, ucieczka to jedno, ale potem wraca i mówi królowi, że jednak nie poślubi następcy tronu, tylko bękarta :D Nie znam kontekstu jednak, bo jak pisałam, odcinka nie oglądałam;P
Jeszcze nie przeczytalam.. Aha... Ekhem... nie umiem skomentowac tego, to juz 3 kandydat w pol sezonu...O.O
Albo wypije wiecej niz trzy szklanki whiskey, po czym sie rozplacze, Stefan jako cudowny brat i bohater bedzie chcial pogodzic delene... Juz mi gorzej :D
I inteligentne komentarze Caroline, w tym podnieta na wiadomość o tym, że Jeremy nie jest prawiczkiem :D Co za żenada.
Wszyscy to wiedzieli, tylko Caroline żyła w nieświadomości. Co dziwne, bo lubi się wpieprzać do życia każdego mieszkańca MF:P
Ciekawe czy dzisiaj powie jaki Damon jest podły, w porównaniu do szlachetnego Klausa:) Widocznie spada im oglądalność skoro musieli go do odcinka wcisnąć.
A widziałaś w końcu Katrinę i Molocha?
Nie spada, wręcz przeciwnie, jest o wiele lepsza niż w 4 sezonie. Nie ogarniam tego:P
Widziałam. Tragedia, nie oglądam tego więcej, chyba że uśmiercą Katrinę :p
Ja widziałam i wcale nie było tak źle jak się spodziewałam, że będzie :P Finał sezonu, więc musieli namieszać. Ale Abbie i Ichabod mieli naprawdę ładne sceny, więc przetrwałam :)
oglądał ktoś 3x13 NG? Dawno nie było tak świetnego odcinka, wzruszylam się nawet :D