Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6

Ja wiem o tym, mnie chodzi o generalny trend, np to zeby nie mowic dziecku czy jest chlopcem czy dziewczynka, a dziecko samo ma zdecydowac, no to jest troche dziwne, w Holandii ostatnio powstala partia pedofilow, powaznie i ma 1 proc poparcia, to jakas masakra. Ja jestem jak najbardziej za tolerancja i sama mam dwoch znajomych homoseksualistow i sa zajebisci, ale uwazam ze z niczym nie mozna przesadzic.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Pogubiłam się już o czym rozmawiamy... filmik mnie rozśmieszył, ale jestem w 100 % tolerancyjna i nie chcę się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Rozumiem, że są pewne granice, ale moim zdaniem Szpak ich nie przekroczył. No fakt, uważam że śpiewanie czegoś takiego dla swojej siostry jest lekko dziwne, ale widocznie jej to nie przeszkadza;P wolę oglądać Szpaka wyginającego się do Happy Birthday niż lizanie umywalki przez Urbańską.

ocenił(a) serial na 6

Tak ogolnie pisze, nie o tym konkretnym filmiku :) naszla mnie refleksja po prostu :D
No tu akurat musze sie zgodzic, ta umywalka to byla porazka :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://www.youtube.com/watch?v=Ztn84ARgr8o to jest hicior:D Chyba nigdy mi się nie znudzi:D

ocenił(a) serial na 6

O k*rwa :D:D:D Leze.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Haha, nie widziałaś?:D Ale oryginał chyba znasz:D

ocenił(a) serial na 6

Tak, to dopiero hicior, jaki upadek, a ja ich za gnojka sluchalam :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja też, to byli moi idole:D Co więcej, Michał mi się trochę podobał:D
http://www.youtube.com/watch?v=j6z2tlLLf9c
http://www.youtube.com/watch?v=LlZw7L51FtY
To były czasy.

ocenił(a) serial na 6

Noooo stare, dobre, mlodociane czasy, ech... Mnie sie nigdy nie podobal, ale zespol lubilam, chyba nikt z polskich aktorow i wokalistow mi sie nie podobal, troche Linda za mlodu no i Malaszynski za Magdy M :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jak byłam gówniarą z podstawówki to wzdychałam do Nicka Cartera :D

ocenił(a) serial na 6

To jam jest staroswiecka, palalam miloscia do Brada Pitta :D

ocenił(a) serial na 6

To jego siostra :D

anik756

Oglądacie na żywo dzisiaj?:D

użytkownik usunięty
alien_2

Tu ledwo kto ogląda na następny dzień, a ty się o live seans pytasz:D

Wiem, że na pewno ktoś ogląda, ale teraz się nie przyzna:P
A jakieś inne seriale przyjęły wam się na żywo?

użytkownik usunięty
alien_2

Gwarantuję ci że dla tego odcinka nikt z serialowych nocki nie zarwie :P

Ja zarwę:P

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Taaaa Klaroline, juz nastawiam budzik :D:D:D to bedzie straszne, ale w weekend na pewno obejrze :)

byledopiatku

A może ją zastrzeli?:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Wtedy bym zostala :D

byledopiatku

Pewnie nie bo na jeden odcinek umierania wystarczy. Kiedyś nie mieli takich ograniczeń:(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Akurat smierc Caro to moje ciche marzenie :D

byledopiatku

Nie pamiętam w sumie na czym ostatnio stanęło. Coś tam Damon dramatyzował i zrywał, Elena robiła durnowatą minę itd. A no i Katherine się obaliła. Mimo tych bzdur żadnego innego serialu nie oglądam na żywo;)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Taaa i teraz bedzie swietowanie z okazji zerwania deleny, po czym jaranie sie strata dziewictwa niewinnych:D w sumie mozna sie posmiac.

byledopiatku

Może Damon się upije i wracając do swego złego oblicza pozwoli sobie np. na siarczyste przekleństwo w stylu "kurka wodna"? I tak ostatnio nie śpię po nocach, a skoro nie ma nadal Chirurgów to niech będzie i VD:)

użytkownik usunięty
alien_2

Zostań sobie jeszcze na Reign, dopiero 9 odcinków a bohaterka już przebiła Elenę w szybkości latania między dwoma braćmi:D

ocenił(a) serial na 6

Niestety to prawda... :(

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie widziałam jeszcze nowego odcinka, ale widziałam kilka gifów z Mary - załamka po prostu. Niech się zdecydują na jeden ship, bo to przeskakiwanie jest męczące.

ocenił(a) serial na 6

Ja tez nie, serial generalnie ma (mial) potencjal,jesli sie przymknie oko na niezgodnosci z historia :D (wiem, ze sie czepiam, ale to tragicznie splyca opowiesc, Krolowa,ucieka gdzies na koniu z bekartem? Serio?) a jesli chodzi o shippy,no bo to w koncu CW, to wszystko za szybko sie dzieje.. Przykre to jest.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dobra, ucieczka to jedno, ale potem wraca i mówi królowi, że jednak nie poślubi następcy tronu, tylko bękarta :D Nie znam kontekstu jednak, bo jak pisałam, odcinka nie oglądałam;P

ocenił(a) serial na 6

WHAT?!

użytkownik usunięty
byledopiatku

Hah, myślałam że już wiesz, bo lubisz sobie wcześniej spoilerować :D

ocenił(a) serial na 6

Jeszcze nie przeczytalam.. Aha... Ekhem... nie umiem skomentowac tego, to juz 3 kandydat w pol sezonu...O.O

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://oi39.tinypic.com/2menybb.jpg

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Albo wypije wiecej niz trzy szklanki whiskey, po czym sie rozplacze, Stefan jako cudowny brat i bohater bedzie chcial pogodzic delene... Juz mi gorzej :D

byledopiatku

Nieee, Stefan jest jak Grinch- poleci pocieszyć Elenę:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

I inteligentne komentarze Caroline, w tym podnieta na wiadomość o tym, że Jeremy nie jest prawiczkiem :D Co za żenada.

ocenił(a) serial na 6

Taaa a Bonnie dziewica, coz za wazki twist fabularny :D

Jeremy chyba nie jest prawiczkiem od kiedy powiedział cześć do Vicky czy nie?

użytkownik usunięty
alien_2

Wszyscy to wiedzieli, tylko Caroline żyła w nieświadomości. Co dziwne, bo lubi się wpieprzać do życia każdego mieszkańca MF:P

Ciekawe czy dzisiaj powie jaki Damon jest podły, w porównaniu do szlachetnego Klausa:) Widocznie spada im oglądalność skoro musieli go do odcinka wcisnąć.
A widziałaś w końcu Katrinę i Molocha?

użytkownik usunięty
alien_2

Nie spada, wręcz przeciwnie, jest o wiele lepsza niż w 4 sezonie. Nie ogarniam tego:P
Widziałam. Tragedia, nie oglądam tego więcej, chyba że uśmiercą Katrinę :p

ocenił(a) serial na 6

To jest dopiero cud nad Wisla...

użytkownik usunięty
alien_2

Ja widziałam i wcale nie było tak źle jak się spodziewałam, że będzie :P Finał sezonu, więc musieli namieszać. Ale Abbie i Ichabod mieli naprawdę ładne sceny, więc przetrwałam :)

Kate123

Jak brali się za ręce to on zdążył 5 razy już powiedzieć Katrina:/ Nie oglądam tego, wkurzyli mnie.

użytkownik usunięty
anik756

oglądał ktoś 3x13 NG? Dawno nie było tak świetnego odcinka, wzruszylam się nawet :D

użytkownik usunięty

Poważnie? Ja rzuciłam serial na 3x10. Warto jednak oglądać?

Porzuciłaś Nicka i Jess?

Widziałam:D Jess to histeryczka trochę, ale odcinek był piękny:D