Też sobie tak myślałam. Może jak się kilka odcinków nazbiera to obejrzę. A powiedz mi czy w PLL to tylko z Halebem będę miała problem ze zrozumieniem czy jeszcze z czymś? Bo nawet nie mam gdzie teraz R nadrobić...
Nie, tylko z Halebem. To nie tak że musisz wiedzieć konkretnie co tam się dzieje, tylko nie wnioskuj że on z Mirandą coś kręci na boku, bo to zupełnie nie tak. Ja oglądałam Ravenswood i po tej rozmowie Caleba z Hanną ci powiem, że to kompletny debilizm, to wszystko to kompletny idiotyzm... ale cóż.
http://www.kinoman. tv/serial/ravenswood tu jest Ravenswood, na kloniku:D Ale nie żebym ci jakoś specjalnie polecała, szału nie ma.
Teraz jak już prawie wszystkie bieżące seriale wróciły to nawet nie mam kiedy nowych zaczynać, ale dzięki :)
Ja tak samo, ale nawet nie mam na to ochoty. Po Masters of Sex powiedziałam dość i nikt mi nie wierzył:D
O właśnie, też na nic takiego nie trafiłam co bym chciałam już teraz obejrzeć. Z MMFD sobie poczekam bliżej nowego sezonu i tyle. Dopiero aż coś się pokończy to może zacznę nowe. Może jeszcze coś znajdziesz i jednak obejrzysz :D
Miałam na oku Betrayal, ale ponoć grozi mu kasacja więc się wstrzymam. Plus ta cała sprawa z kinomaniakiem mnie zdołowała. Nie będę ciągnąć nowego serialu na II TV bo to tortura ;P
Ja miałam House of Cards, ale właśnie przez kinomaniaka nie zamierzam się męczyć z oglądaniem gdzie indziej. Może stworzą fajną stronę i wtedy sobie zacznę.
Będziemy miały więcej czasu na bieżące seriale i towarzyszące temu feelsy :D Ja tu pewnie jutro zwariuję przez Olicity :D
Tak, serial i gra aktorska cudo... Thriller i dramat polityczny, naprawde warto...
Ja ogladam na i i tam wystarczy sie zalogowac, a tak serio to korzystam z m a x video, tam za jakies 4 zlote kupujesz pakiet na 15 dni i nic sie nie zacina, juz lata korzystam i jestem zadowolona...
Bo to taki pewny portal, czlowiek sie nie stresuje, ze sciagna mu z konta za chwile 40 zeta..
I szybciutko chodzi, ja juz od lat tam ogladam...
nie ma limitów i szybko się odcinek ładuje, czyli oglądasz kiedy chcesz i ile chcesz, a to zdecydowanie mi pasuje ;)
ja od niedawna w sumie, bo wcześniej miałam małe obiekcje [ co?płacić?nigdy w życiu, lepiej darmowych stron poszukać ] ale po namowie koleżanki, przełamałam się i nie żałuję ;p
Na to ile ogladam to kompletnie mi tych 4 zeta nie zal, jakbym ogladala jeden odcinek tygodniowo to inaczej by sie sprawa miala.
Bardzo sobie chwale, nie ma limitow i wszystko na nim jest praktycznie od razu.. I korzystam na pol z siostra :D
4 zł to jedna czekolada lub jedno piwo, albo jeszcze coś tam innego z czego można sobie raz na kilkanaście dni zrezygnować, by wykupić pakiet ;p
Odcinek swietny, jak zwykle sezon trzyma poziom... Ale przeczytalam, ze ktos ma zginac na koncu tak ze nawet zmienia czolowke.
NOOOOOOOOOOOPE
Oni mają pomysły na każdy odcinek, wszystko jest świetne i fajnie się ogląda. Tak, też to czytałam......... I nie zgadzam się :((((((((((((
Tzn moim zdaniem poprzedni odcinek byl minimalnie lepszy, ale caly czas poziom jest super. kocham Stilesa, kocham Stydie...
Ja w ogole nie przyjmuje tego do wiadomosci...
Bez niego nie ma tego serialu, on sie opiera na przyjazni Scotta i Stilesa, aktor grajacy Scotta jest za slaby zeby cala fabule pchac do przodu, choc i tak sie wyrobil....
Najbardziej sie obstawia Dereka, ale Stiles tez mozliwy bo ponoc aktor przebakiwal, ze chce move on...
Ale ja w to nie wierze....
Tak gdzies mi sie przeczytalo, ale nie wiem czy to prawda.
Mnie bedzie, mimo iz udramatyzowany jest do cna, to go lubie no i milo sie na niego patrzy :D:D:D
To zależy gdzie czytałaś, wtedy ci powiem czy to może być prawda :D Pewnie znajomy znajomej brata kolegi Dylana tak powiedział :D
Calkiem mozliwe, sie nie upieram :D
Bo Stiles jest dla mnie po prostu nietykalny, to jak Dexter bez Dextera....
Serial bez Stilesa nie miałby w ogóle sensu i mówię to z obiektywnego punktu widzenia. To samo ze Scottem. Reszta może zginąć, wpłynie to na resztę bohaterów, ale wszyscy ewentualnie ruszą dalej.
Dokladnie, ten serial opiera sie na ich przyjazni, wiec dla mnie to bylby bez sensu... Widzialas juz TO?
Ja tez sie jakos zabrac nie moge, za to czytalam cos sie wyrabia w Hart of Dixie, masakra...
Za to SH calkiem przyjamne :D
Co się wyrabia? Ja już zdecydowałam że rzucam NG, nie chce mi się tego dłużej oglądać i nad HoD też się zastanawiam, zdecyduję po najnowszym odcinku...
A o SH to już pisałam dzisiaj:D
Ja NG nie ogladam juz od jakiegos czasu, w ogole mi sie nie podoba..
Chcesz niewielkie spoilery?
A to nie widzialam...
Beznadzieja się zrobiła...
Mogą być wielkie, w przypadku HoD mi to obojętne;)
Chodzi mi o to że pisałam i trochę narzekałam, to już nie będę powtarzać:D
No generalnie dalej jest wieczny Joel, Wade bedzie latal za kuzynka Zoe, ona chyba za nim tez..
Zoe laskawie sie zgodzi zeby tak bylo.
Juz znalazlam :D
Dla mnie to taki lekki odmozdzacz jesli mam byc szczera :D nie jest to cud, ale jak nie ma Katriny to smialo mozna ogladac :D Tylko Ichabbie w miejscu stoi...
.... coś czuję że będę miała drugi serial z głowy.
Ja na początku byłam zachwycona, była akcja, można było się wzruszyć i popłakać ze śmiechu, a teraz się zwyczajnie nudzę. Ale koniec sezonu się zbliża, to już obejrzę wszystko;P
Na poczatku bylo lepiej to prawda, ale kontynuowac bede poki co :D
Co do HoD dla mnie ten serial bez zade jest stracony i tyle w temacie...
Nawet mi nie mow, 2 sezon zakonczyli taka scena, a teraz jak gdyby nic sie nie stalo, denerwuje mnie juz ten serial.