PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121965
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

ADUŚ !!! :* :* :* :* :* Wracam na troszkę ;)

użytkownik usunięty
Exis_26

super!!! :D naprawdę, strasznie się cieszę :)

Ania wołam Cię!!! :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jestem teraz :D Jak będziesz na forum to się odezwij.

anik756

Też jestem :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kochana moja :*** Co tam u Ciebie słychać?

anik756

:*********
W niedzielę skończyłam maraton w pracy:) Ale byłam już tak zmęczona, że kolejnego dnia już bym nie dała rady iść:/ wczoraj miałam wolne, a dzisiaj z powrotem do pracy. a co u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to dobrze, że mogłaś sobie troszkę odpocząć :***

Ja miałam bardzo ciężkie kilka dni. Napiszę Ci o tym na PW :D

anik756

Odpocząć, raczej nie :D Latałam po sklepach jak porąbana :D

Ok, to czekam na wiadomość :)

Aaaa i zaczęłam oglądać Castle :D Tak, wiem, wiem szkoda, że nareszcie :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No i jak Ci się podoba Castle?

anik756

Dopiero 2 odcinki obejrzałam, ale podoba mi się :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oglądaj bo to na prawdę świetny serial :DDD

anik756

Taki, mam też zamiar :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Coś mi się wali filmjeb i nie mogę odczytać Twojej wiadomości :( Castle z odcinka na odcinek jest coraz lepszy :DDD A jak Ci się podoba relacja Beckett i Castla?

anik756

Filmjeb to ostatnio ciągle nawala;/ Ich relacja na razie to jest strasznie zabawna:P Beckett ciągle mu dogryza i w ogóle :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Uwielbiam Caskett'a bo pomimo upływu czasu i ilości sezonów oni cały czas są rewelacyjni :DDD

anik756

To świetnie :) Bo rzadko się to zdarza. Przeważnie jak para już jest razem, to czar pryska niestety:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Na szczęście to się nie zdarza w ich przypadku. Oni są trochę jak Naley i dalej tym lepiej :DDD

anik756

Podoba mi się to porównanie do Naley :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Będziesz oglądać to sama się przekonasz, że Castle i Beckett są dla siebie stworzeni :DDD

Widziałaś nowe promo Reign??

anik756

:DDDDD

Widziałam :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No i co powiesz na ten temat? Ale widziałaś to z Mabastianem?

anik756

A możesz mi wkleić? bo nie jestem pewna czy widziałam to o którym mówisz :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

http://www.youtube.com/watch?v=gv3Cu2AAXAA

anik756

aaaa, to tego nie widziałam :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

I jak Ci sie podoba? Bo ja już nie mogę się doczekać nadchodzących odcinków :DDD

anik756

Też już się nie mogę doczekać. Chociaż Francisa mi strasznie szkoda :((((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Mi też go szkoda, ale to nie przeszkadza mi cieszyć się z Mabastiana <333 Zresztą widać w promo, że Francis znajdzie sobie pocieszenie w postaci Loli :DDD

anik756

A mi jest go aż tak szkoda, że tak do końca nie umiem się cieszyć z Mary i Basha;/ Francis i Lola pasuje mi :) Zobaczymy jak to dalej pociągną :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Cóż ja od początku uwielbiałam Bash'a i cieszę się, że w końcu będzie miał szansę na chociaż chwilę szczęścia bo wątpię żeby Mary i Bash mogli długo być szczęśliwi. Co do Francisa to wierzę, że jakoś się z tym wszystkim upora w końcu silny z niego facet. Teraz dzięki tej zamianie będzie mógł pozażywać trochę wolności :DDD No i jak dla mnie Catherine nie pozwoli żeby Francis stracił swoją koronę na dobre więc nie ma co się tak użalać nad Francisem. Ja się tam bardziej obawiam o Bash'a bo teraz ma Catherine za wroga.

anik756

Ja też od początku uwielbiam Basha, ale Francis też jest fajny :) Mam trochę serce rozdarte ;P Wiem, wiem, że Mary i Bash długo szczęśliwi nie będą. Oj tak Catherine łatwo się nie podda. Dalej będzie knuła.

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hej :) obejrzałam Sherlocka 3x02. Ale coś mi nie pasuje w tym sezonie, pierwsze dwa były lepsze. Strasznie dużo tych komputerowych dodatkow, robią takie zamieszanie, że ja się zaczynam gubic w sprawie. No i ten wątek ślubu taaki na sile, cały odcinek o ślubie, to nie ma moje nerwy :D ja tak "kocham" takie ceremonie :/ :D

lola881

Hej:*** Nie jesteś jedyna która tak myśli :) Byłam na forum Sherlocka, tak sobie poczytać i dużo osób tam pisało, że ten sezon jest jakiś inny, że im się nie podoba. Bo zamiast na sprawach skupili się bardziej na relacjach Sherlocka i Johna. Mi to akurat nie przeszkadzało :D Bo uważam, że taki zabieg był na miejscu:) John przez dwa lata żył z myślą, że Sherlock nie żyje. Praktycznie po raz kolejny jego życie się spieprzyło. Musiał znowu zaczynać tak jakby od nowa. Więc odbiło się to na nim. I nagle Sherlock wraca i co? Znowu mu się wszystko do góry dupą odwraca. Więc ja uważam, że było to dobrze zrobione. Mi tam się podoba ten sezon, a na odcinku ze ślubem to ryczałam jak głupia:P A co do dodatków komputerowych, to może faktycznie ciut ich za dużo :) A co w ogóle sądzisz o Mary?:D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Gdyby ten sezon miał kilka odcinków więcej to bym się tak nie czepiala, ale to tylko 3 odcinki, spodziewam się akcji, a dostaje jakaś weselną papke. Przepraszam, ja po prostu nie znoszę ślubów :D wzruszylam się może w jednym momencie, kiedy Sherlock tak ładnie zaczął mówić o Johnie, ale poza tym to najchętniej bym przewinęła, niestety wtedy musiałbym przewinąć cały odcinek :D Mam nadzieje, że w ostatnim odcinku przynajmniej będzie jakaś ciekawa sprawa do rozwiązania :) Z tymi dodatkami imo przesadzają. Zawsze się to tam przewijalo, ale w tym odcinku to ja już dostałam oczopląsu, już nie wiedziałam co się dzieje, tu sala weselna, tu sąd, tu rozmowa na laptopach, migaja literki, cyferki, ja już nie wiedziałam gdzie właściwie jesteśmy :D i dopiero jak się odcinek skończył to zaczęłam myśleć " o co, do cholery, chodziło w tej sprawie" :D Mary wydaje się być świetna, aż mi się wydaje zbyt idealna, to trochę podejrzane :D No, ale jak na razie to nie można było jej nie polubić :)

lola881

Nie,, no jasne rozumiem :D Mnie przemowa Sherlocka bardzo wzruszyła, ale to cała ja :P Ryczę bez powodu :DDD Hmmm..Powiem Ci tak...Jeżeli nie walnęłaś sobie przez przypadek jakiegoś spoilera to 3 odcinek powinien Cię zaskoczyć :D Przynajmniej w 2 kwestiach :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Mnie tez wzruszyla w jednym momencie, bo ogólnie to byla trochę przydlugawa :D ale to cały Sherlock :D najpierw nie chcial gadać, a później nie umiał się zamknąć :D ale urocze było to kiedy się wszyscy tak wzruszyli, a on do Johna taki przestraszony "co się stało?? powiedziałem coś źle??" :D :D Ok, lubię być zaskakiwana :D w ogóle to oglądałam ostatnio taki serialik brytyjski Dates, i pojawil się tam Andrew Scott, on mi już zawsze będzie wyglądal na świra :D :D
Widze, że zaczęłaś Castla:) wreszcie :) jeden z niewielu seriali do którego po tylu sezonach mam jeszcze cierpliwość :D

lola881

Taaak, dokładnie to cały Sherlock :D Jak już zacznie gadać...:D Mi się Sherlocka później tak szkoda zrobiło, jak wszyscy się już bawili na tym weselu:( Było widać, że on tam nie pasuję.. Jak zabrał swój płaszcz i wyszedł to jakoś mi się tak smutno zrobiło :P Tzn. mam nadzieję, że to co zobaczysz Cię zaskoczy:D Hahahaha, mi też on już zawsze będzie wyglądał na świra :DDD Nie potrafię na niego inaczej spojrzeć :D
Tak zaczęłam w końcu Castla :) Też się zabierałam za to chyba z pół roku :P A jak Reign?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tez mi go było szkoda, bo to tez było takie nawiązanie do tego co pani Hudson opowiadała, że to takie smutne jak ktoś wychodzi wcześniej z wesela czy coś. Ale ona ogólnie trochę wyolbrzymiała znaczenie ślubu samego w sobie :P zdecydowanie było mi bliższe zdanie Sherlocka na ten temat :P Ale mogl przynajmniej z Molly zatańczyć przed wyjściem :D mi tez, zawsze, w dodatku w Dates tez się okazal trochę nawiedzony, on ma już w oczach coś takiego:D
Pamiętam moje początki z Castlem, nadrabialam chyba trzy sezony i nie mogłam się oderwać ;) A z Reign jestem na 1x06, także trochę stanęłam :)

lola881

To było smutne :((( Nie dość że pół odcinka wyłam, to jeszcze na sam koniec musiałam :D Tak, pani Hudson zdecydowanie wyolbrzymiała znaczeniu ślubu :D No właśnie, mógł pokazać co potrafi :D Kiedy będziesz tak w ogóle oglądać 3x03? Bo jestem strasznie ciekawa Twojej reakcji :D
Scott jest chyba stworzony do roli świrów :DDD
Zobaczymy czy u mnie będzie podobnie :) Ja mam do nadrobienia troszkę więcej :D A czemu z Reign stanęłaś?:P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Właśnie nie wiem kiedy, to zależy tez od mojego faceta, nie chce go wyprzedzać, bo przez to musiałam odcinek 3x01 oglądać dwa razy :D i strasznie mi było trudno powstrzymywać się od spoilerowania w trakcie odcinka :D :D ale jak tylko obejrze to na pewno napisze :)
No, ja jestem pewna, że szybko się wkrecisz, co prawda dużo osób mowi, że Castle się rozkręca dopiero od drugiego sezonu, ale ja szczerze nie pamiętam, żebym miała jakies "ale" do pierwszego sezonu, u mnie od razu chwyciło. Mam z niektórymi serialami coś jak "milosc od pierwszego wejrzenia" :D od razu wiem, że to jest to. A nie wiem czemu stanęłam, szczerze mówiąc :) oglądałam ostatnio trochę brytyjskich seriali i na inne brakło czasu. Może tez dlatego, że nie mam z kim przeżywać, czuje się taka osamotnienia w swoich preferencjach :D ale może uda mi się jeszcze w tym tygodniu skończyć :)

lola881

Ok, rozumiem :D Jestem ciekawa co powiesz na zakończenie :D
Na razie obejrzałam 2 odcinki, które mi się podobały :D Taaak, ja też tak mam z niektórymi serialami, że to miłość od pierwszego wejrzenia :DDD Oj, biedna :**** Przecież możemy razem przeżywać, nawet jak mamy odmienne zdanie w niektórych kwestiach :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Wiem, wiem :) i na pewno napisze jak obejrze, ale to już nie jest takie przeżywanie, wiesz, to już bardziej taka bezemocjonalna wymiana zdań po odcinku :D właśnie dzisiaj "cierpię", bo jeden moj OTP wraca po dwóch sezonach!! Promo widziałam już miliard razy :D A ja nie mam z kim się cieszyć, bo nikt tu tego nie ogląda. Tak mi dzisiaj brakuje Teki, bo tylko ona to oglądała.

lola881

Oj tam oj tam :P A co to za serial?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hm...nie wiem czy w ogóle o nim slyszalas, Switched at Birth :) ale ile ja się naczekalam :D nie wiem jak szybko to zepsuja, ale na razie jestem super happy :D

lola881

Nie, niestety nie słyszałam o nim. No właśnie, tak to jest w serialach:P Każą Ci czekać Bóg wie ile dadzą Ci chwilę radość i potem i tak to spitolą :P Ale przynajmniej przez chwilę można być szczęśliwym :DD

użytkownik usunięty

Teraz nam jeszcze Minona zaginęła:/

:(

czarna seria :/

http://pbs.twimg.com/media/Be4tzr0CcAAc0Z4.jpg
Ummm, what xDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

http://24.media.tumblr.com/1bbaa865fbd572f8d591e0d4df8e12d7/tumblr_mzw0yxy2Yc1qc pf2oo8_250.gif