PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121965
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Dżuli się naprawdę postarała z tym przebraniem :D :D

Kate123

Schudła jakoś chyba czy coś?

użytkownik usunięty

http://media.tumblr.com/cb9750c6ee0af242fc0580dcd97a99dd/tumblr_inline_mgnhdqFAj C1qih9gi.gif

http://4.bp.blogspot.com/-yHi4bk0oVwQ/UkN_b7lZZYI/AAAAAAAAAcU/G8Ym2dLIK6Y/s1600/ tumblr_inline_mfc5cb9K7j1ra0kdy.gif

ocenił(a) serial na 8
Kate123

co się stało?

anik756

Obejrzałam odcinek TW i nie mogę ogarnąc tego, co się dzieje :o
Widziałaś na poprzedniej stronie spoiler z Arrow? :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Zaczęłam oglądać TW, ale musiałam przerwać bo się rozchorowałam i nie miałam ochoty na nic :((((

Ten o powrocie Heleny? Najważniejsze, że Sara nie zginie w 2x13, ale w takim razie kto? Przecież nie Laurel.

anik756

Ojej :( A teraz lepiej się już czujesz? Koniecznie musisz wrócić do oglądania jak będziesz miała czas :)
Yep :) Pewnie ich matka, bo Lance na bank nie. A może jednak Laurel? Nie, to też raczej niemożliwe...

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Już teraz jest lepiej, ale było na prawdę kiepsko :((( Na pewno będę oglądać ;) Pewnie dzisiaj popołudniu wrócę do oglądania :D

Ta możemy tylko pomarzyć o tym, żeby to była Laurel :D Ja też obstawiam ich matkę. Już tylko 2 dni i następny odcinek :D
A jak Ci się podoba nowe promo Reign? MABASTIAN <33333

anik756

Cieszę się, że czujesz się lepiej :)

Szybko zleciało :) I już niedługo będziemy się mogły cieszyc nowym odcinkiem :D
asdfdghfjkjhdgsfdafgshdjfhdgs, nie mogę się doczekac :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja odliczam godziny do następnego odcinka Reign, nawet bardziej niż do Arrow'a. Bo wiem, że Na razie akcla w Arrow będzie się skupiać na Laurel więc bardzo ostrożnie podchodzę do tych odcinków. Za to w Reign w końcu dostaję mnóstwo scen z moim ukochanym OTP więc już nie mogę się doczekać :DDD No i po promo widać, że ich związek się rozwija w dobrym kierunku :DDD A co powiesz o Loli i Francisie?

anik756

Ja chyba jednak bardziej nie mogę się doczekać Arrow :)
Francis i Lola - jak najbardziej jestem za :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja się boje tych odcinków Arrow bo w każdej chwili Oliver może poczuć się winny, że nie wierzył Laurel i możemy wrócić do punktu wyjścia czyli Oliver x Laurel, a tego bardzo nie chcę.

Za to w Reign kilka najbliższych odcinków będzie skupionych na Mabastianie z czego bardzo się cieszę bo należy im się to :DDD Tylko cholernie szkoda mi Francisa :(((((

anik756

Ok, może poczuć się winny, ale z tego poczucia winy przecież do niej nie wróci, bez przesady. Już bardziej bym obstawiała, że może coś między nim a Sarą się będzie działo.

Mi go też szkoda, ale nie aż tak bardzo :P

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Wiesz ciężko stwierdzić czy do niej nie wróci. Co do Sary i Olivera no cóż może jakoś przymknęłabym na to oko. Byleby i Felicity dostała jakiegoś fajnego faceta bo dziewczynie tez się coś od życia należy ;)))

anik756

Jak dla mnie to powinien być z Felicity, od tego zacznijmy :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości :DDD Olicity <333 Chociaż wątpię żeby już teraz byli razem dlatego wolę Olivera z Sarą niż z Laurel :D

anik756

Dokładnie :D Najlepiej będzie teraz jak Ollie z nikim się nie będzie spotykał i po kłopocie :P

ocenił(a) serial na 8
Kate123

No i problem z głowy. Niech się skupi na ratowaniu miasta :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

a gdzie oglądałaś Kejcik?

Pobrałam odcinek :)

użytkownik usunięty
Kate123

kurcze :(
ale ok, ja już znalazłam online:)

Zaczynasz oglądać? :) Koniecznie po odcinku musimy pogadać, bo zwariuję :D

użytkownik usunięty
Kate123

yep :D ok, po odcinku się zgłoszę :DD

Super :D Tak właśnie liczyłam na to, że wcześnie obejrzysz i sobie pogadamy :) :*****

użytkownik usunięty
Kate123

OMG... odcinek świetny ale nic nie rozumiem....

IKR??? Wow, nawet nie wiem co napisac. Myślałam, że może coś się wyjaśni, a jest jeszcze gorzej.......

użytkownik usunięty
Kate123

SPOILERYSPOILERY
Stiles........................ whaaaaaaaaaat
nie wiem, nie wiem, odnoszę wrażenie, że ktoś z tych bohaterów "z numerkiem" umrze pod koniec sezonu, Crystal mówiła że pożegnamy się z jednym dobrze nam znanym i lubianym bohaterem.
Czyli pewnie będą się zajmować rozwiązywaniem tej sprawy do końca sezonu, a ktoś zginie w tym całym procesie.
I CO Z CHRISEM

SPOILERYSPOILERY
My baby nope nope nope :( Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Czy to wszystko przez ten rytuał czy ktoś go kontroluje, czy może jeszcze coś innego. Widziałaś, to z 3x17 http://delenastydia.tumblr.com/post/74817859070/rustypolished-mom-im-scared BYE
To samo sobie pomyślałam, dokładnie to samo. I stawiam na Dereka jednak, skoro była mowa o tym, że będą musieli intro zmienić. Chyba, że Lydia, ale to jest raczej niemożliwe.
Jak zobaczyłam tą maskę u niego to musiałam na chwilę zatrzymać i siedziałam jak wryta :O I jeszcze to na końcu :O Co on może mieć z tym wspólnego???
SPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty

Była może Minona?

użytkownik usunięty

Nie:/ To się robi coraz bardziej podejrzanie. Forumowy thriller xD

ocenił(a) serial na 6

Jak w jakims thrillerze, znikajace Dziewczyny z forum., ja sie zaczynam bac i kasuje konto :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jeszcze jedna rzecz mnie dzisiaj zdziwiła w związku z tymi zaginięciami, ale przez to boję się już cokolwiek pisać na forum:D

ocenił(a) serial na 6

Napisz, moze jest jak w horrorze Walentynki....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie oglądałam:D
No bo dopiero co wspomniałam o Evarini (przy rozmowie z Madame), a ta dzisiaj po dosyć długiej nieobecności weszła na filmjeba:D Chyba ktoś jej cynk dał :D

użytkownik usunięty

Hehe,albo czyta namiętnie forum incognito :)

użytkownik usunięty

Hah, wątpię:D

ocenił(a) serial na 6

Haha, no to sie dzieje...

użytkownik usunięty

"zaginięcia"? Wybaczcie, ale to, że ktoś nie wchodzi na forum przez jakiś czas nie oznacza wielkiej tragedii. Pamiętacie jak Teki nie było kiedyś przez bardzo długo? Z tego co kojarzę to chodziło o jakieś osobiste sprawy, miała jakieś probelmy związane z wypadkiem, ale nic się nie stało, wróciła, napisała. Każdy tu ma też swoje życie, więc spokojnie :)

użytkownik usunięty

A czytałaś co pisała o Madame? Po tym mam prawo być zmartwiona brakiem jakiegokolwiek odzewu. Nieobecność na forum a olewanie wielokrotnych smsów, telefonów, e-maili to dwie różne sprawy. Sama pisała rozżalona, że takie zachowanie jest nie w porządku wobec innych.

użytkownik usunięty

Widziałam, że napisała że "okazało się, że Madame to facet", a potem żadnego rozwinięcia na ten temat. To też jest co najmniej dziwne, bo to dość niecodzienne i pochopne stwierdzenie, jeśli nie napisała nic więcej w tej kwestii (nie wiem, czy pisała, od razu mówię, że gdy to czytałam to nie było innego komentarza od Minony w tym temacie). Nie mówię, że nie masz prawa być zaniepokojona.

użytkownik usunięty

Nie, pisałam o Teki... pogubiłam się o której dziewczynie rozmawiamy;) Co do Minony i jej teorii o Madame, to na razie nie wiemy nic. Napisała, porzuciła temat i wyszła.

użytkownik usunięty

Nie nie, w takim razie nie wiem nic o tym, co Teki pisała.
No to co do Minony i Madame to to mi się wydaje dziwne:)

użytkownik usunięty

Poza tym te posty piszemy pół żartem, pół serio. Nie trzeba wszystkiego brać na poważnie;)

użytkownik usunięty

ok, ciężko ty wyczuć przez internet, szczególnie w takiej sprawie;)

użytkownik usunięty

Staram się używać ":D" albo "xD" żeby nie było wątpliwości:p

użytkownik usunięty

Kurczę... naprawdę się martwię,już mam rózne scenariusze w głowie...ale skoro się nie odzywa, to może spotkała się z Teki i po prostu nie ma czasu wejść na forum...

użytkownik usunięty

A bzdura:/ Dobrze wiedziała, że się martwimy i zależy nam na wiadomościach. Mogła wejść i napisać jedno zdanie: "Z Teki wszystko ok, pogadamy potem". Ile by to jej zajęło, minutę? Nie sądzę żeby przez cały dzień i noc nie miała dostępu do neta... zwłaszcza że logowała się koło 17 chyba. Teraz nie dość, że się martwię o Teki, to jeszcze martwię się o Minonę. Nawet nie chcę się przyznawać jakie myśli mi krążą po głowie xD

użytkownik usunięty

Super...teraz to mnie naprawdę nastraszyłaś...;/

użytkownik usunięty

Wybacz, nie chciałam:/