Wszystko sprowadza się do zniknięcia Madame. Teki i Minona prowadziły w jej sprawie śledztwo i obie zaginęły. Czuję się jak w Pretty Little Liars czy czymś tam:D Kiedyś nakręcimy własny serial :D
To już się robi naprawdę creepy. Teki szukala Madame, zniknęła, Minona szukala Teki, zniknęła, ciekawe kto teraz będzie szukal Minony.
Ja mam nadzieje, że Minona niedługo wejdzie i nas uspokoi :) Może się zasiedziala u Teki i wróciła bardzo późno i nie chciało jej się już wchodzić. Jakies logiczne wytłumaczenie musi być :)
Gdybym podjęła się takiego zadania i wiedziała, że kilka osób czeka na wiadomości ode mnie, to bym dała znać. Jakoś nie trafia do mnie wytłumaczenie "nie chciało jej się". Ale to widocznie ja jakaś dziwna jestem;)
Może została u Teki na noc? Nie wiem no, ale ludzie nie znikają tak po prostu :D Chociaż fakt, że dzisiaj wciąż milczy jest delikatnie mówiąc dziwny.
3 dziewczyny nam zaginęły, nie widzisz w tym nic podejrzanego?:D Do głowy przychodzą mi jakieś scenariusze z horrorów:P
Dokładnie jak w PPL :D Między nami musi być ktoś taki jak A...ciekawe kto to ?;D;D
A bo wszystko mi się już miesza, okazuje się, że coś miało nie być a jest, do tego mam zaległości z zeszłego tygodnia i dzisiaj dochodzi najwięcej :D
Dzisiaj właśnie odczuwam luz serialowy, bo SH na hiatusie, HoD wywaliłam, a Castle nie ma:D
Ja HoD na razie jeszcze zostawiłam, mam do tego The Following i Intelligence, so... :D
Ale zmotywowałaś mnie do usunięcia NG i TTP, więc i tak jest lepiej niż by mogło być :D
odnalazłam Tequilę!!!!!! ona żyje!!!!!!! wróci do nas w lutym!!!
przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale wczoraj filmjeb nie pozwalał mi postów dodać :////////
i pamiętam jak się cieszyłam, gdy zobaczyłam, że jest wolna, ehh :( ciężko będzie mi się z nią rozstać, ale czas na zmiany.
wymyślmy coś razem :D
myślałam nad jakimś związanym z Poseyem/Scottem/Scottem i Stilesem/Stilesem/Dylanem/Danielem/Nickiem z NG, wiec jak widzisz głównie TW :D
mam takie:
stilesmccallski
sharmansmile (zapisane w wakacje:D)
scottmccallski
turtle-millers
a Ty jak? :)
Ja bym chciała albo coś związanego ze Stilesem albo moje dwa ukochane shipy Stydia i Olicity (bo nie wiem czy wiesz, ale ostatnio naprawdę mnie na nich wzięło i przez to pokochałam serial Arrow jeszcze bardzej :D)
awwww, wszystkie ładne, ale najbardziej podoba mi się 2 i 1 :)
widziałam na Twoim blogu dużo tego Olicity, więc się domyśliłam :D
ciężka sprawa ze zmienianiem url, szczególnie że wszystkie, które mi się najbardziej podobają są pozajmowane, a tak naprawdę nikt z nich nie korzysta...
Mam przy nich takie emocje jak przy Stydii i kiedyś Delenie :D Myślę, że też byś ich pokochała :D
Właśnie, po co sobie aż tyle zajmować, jak i tak się z tego nie korzysta. A tak to ktoś inny mógłby sobie wziąć.
chciałabym zacząć Arrow, naprawdę bardzo bym chciała, tak jak jeszcze 10000000 innych seriali :D
na początek dzisiaj wleciało Intelligence, nie wiedziałam że już jest :D oglądałaś może?
Tak, oglądam :) Josh <3 Ogólnie to serial mi się spodobał, lubię takie klimaty i nie przerwałam ani razu oglądania pilota :D Oczywiście mam już ship, no i Josh, so... :D To dopiero początek, ale widzę potencjał w tym serialu :) No i oglądam od razu jak odcinek wyjdzie, czyli dzisiaj. Może nie wcześnie rano jak TW, ale w ten sam dzień :D Dzisiaj wyjątkowo utknęłam w połowie, bo musiałam sobie przerwać, ale na pewno skończę :) I trochę jestem rozkojarzona przez TW, nie mogę ogarnąć tego odcinka i cały czas myślę o co może chodzić :D
Ale ogólnie to polecam Intelligence :)
Ok, to spróbuję obejrzeć przed snem i nie przerwać pilota- bo to mi się rzadko zdarza :DD
dzięki :*
Serio? :D Już dawno był najwyższy, ale mi się nie chciało, teraz zabieram się za to na poważnie. O ile uda mi się nazwę wymyślic :D
Najpierw się zastanów czego/kogo ta nazwa ma dotyczyć:D Potem zaczniemy burzę mózgów:D O ile chcesz pomocy of kors;P