PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121965
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

użytkownik usunięty

No nic,pozostaje nam czekać,może niedługo się odezwie.

użytkownik usunięty

Wszystko sprowadza się do zniknięcia Madame. Teki i Minona prowadziły w jej sprawie śledztwo i obie zaginęły. Czuję się jak w Pretty Little Liars czy czymś tam:D Kiedyś nakręcimy własny serial :D

ocenił(a) serial na 7

To już się robi naprawdę creepy. Teki szukala Madame, zniknęła, Minona szukala Teki, zniknęła, ciekawe kto teraz będzie szukal Minony.

użytkownik usunięty
lola881

Już sama nie wiem czy się z tego śmiać, czy naprawdę przerazić..

ocenił(a) serial na 7

Ja mam nadzieje, że Minona niedługo wejdzie i nas uspokoi :) Może się zasiedziala u Teki i wróciła bardzo późno i nie chciało jej się już wchodzić. Jakies logiczne wytłumaczenie musi być :)

lola881

Właśnie, na pewno jest jakieś logiczne wytłumaczenie :)

użytkownik usunięty
lola881

Gdybym podjęła się takiego zadania i wiedziała, że kilka osób czeka na wiadomości ode mnie, to bym dała znać. Jakoś nie trafia do mnie wytłumaczenie "nie chciało jej się". Ale to widocznie ja jakaś dziwna jestem;)

ocenił(a) serial na 7

Może została u Teki na noc? Nie wiem no, ale ludzie nie znikają tak po prostu :D Chociaż fakt, że dzisiaj wciąż milczy jest delikatnie mówiąc dziwny.

użytkownik usunięty
lola881

3 dziewczyny nam zaginęły, nie widzisz w tym nic podejrzanego?:D Do głowy przychodzą mi jakieś scenariusze z horrorów:P

użytkownik usunięty

Dokładnie jak w PPL :D Między nami musi być ktoś taki jak A...ciekawe kto to ?;D;D

użytkownik usunięty

Trzeba zastanowić się czy Madame miała wrogów;D

Wow, widzę, że tu już powstają niezłe teorie spiskowe :P

użytkownik usunięty
Kate123

Jak tam zaległości?:D

Źle :D 9 zaległych odcinków xD

użytkownik usunięty
Kate123

Pobiłaś rekord:D Ja na razie 5:D

A bo wszystko mi się już miesza, okazuje się, że coś miało nie być a jest, do tego mam zaległości z zeszłego tygodnia i dzisiaj dochodzi najwięcej :D

użytkownik usunięty
Kate123

Dzisiaj właśnie odczuwam luz serialowy, bo SH na hiatusie, HoD wywaliłam, a Castle nie ma:D

Ja HoD na razie jeszcze zostawiłam, mam do tego The Following i Intelligence, so... :D
Ale zmotywowałaś mnie do usunięcia NG i TTP, więc i tak jest lepiej niż by mogło być :D

odnalazłam Tequilę!!!!!! ona żyje!!!!!!! wróci do nas w lutym!!!
przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale wczoraj filmjeb nie pozwalał mi postów dodać :////////

użytkownik usunięty
minona291

Co za ulga!!! Bałyśmy się o Ciebie:D

minona291

Uffff, całe szczęście. Dzięki za informacje :)

użytkownik usunięty
minona291

Ojej,kamień z serca... :) Dzięki :)

minona291

Ufff... :) Dzięki za info.

Pora pomyśleć nad zmianą nazwy url na tumblrze :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

na jaką będziesz zmieniać?

anik756

Właśnie się zastanawiam, nie jestem dobra w wymyślaniu takich rzeczy :P

użytkownik usunięty
Kate123

ja też muszę zmienić. Chociaż przywiązałam się do mojej jakoś:(

Twoja nazwa jest ładna <3 Więc się nie dziwię, że jest Ci ciężko.

użytkownik usunięty
Kate123

i pamiętam jak się cieszyłam, gdy zobaczyłam, że jest wolna, ehh :( ciężko będzie mi się z nią rozstać, ale czas na zmiany.
wymyślmy coś razem :D

użytkownik usunięty

Zazdrościłam ci tej nazwy:D

użytkownik usunięty

ha, ja Tobie też:D "goodnight-elena" miało kiedyś taką magię w serialu.

użytkownik usunięty

Racja :(

OK :D A więc chcesz mieć coś związanego z jakimś serialem, czy może tak ogólnie? :)

użytkownik usunięty
Kate123

myślałam nad jakimś związanym z Poseyem/Scottem/Scottem i Stilesem/Stilesem/Dylanem/Danielem/Nickiem z NG, wiec jak widzisz głównie TW :D
mam takie:
stilesmccallski
sharmansmile (zapisane w wakacje:D)
scottmccallski
turtle-millers

a Ty jak? :)

Ja bym chciała albo coś związanego ze Stilesem albo moje dwa ukochane shipy Stydia i Olicity (bo nie wiem czy wiesz, ale ostatnio naprawdę mnie na nich wzięło i przez to pokochałam serial Arrow jeszcze bardzej :D)

awwww, wszystkie ładne, ale najbardziej podoba mi się 2 i 1 :)

użytkownik usunięty
Kate123

widziałam na Twoim blogu dużo tego Olicity, więc się domyśliłam :D

ciężka sprawa ze zmienianiem url, szczególnie że wszystkie, które mi się najbardziej podobają są pozajmowane, a tak naprawdę nikt z nich nie korzysta...

Mam przy nich takie emocje jak przy Stydii i kiedyś Delenie :D Myślę, że też byś ich pokochała :D

Właśnie, po co sobie aż tyle zajmować, jak i tak się z tego nie korzysta. A tak to ktoś inny mógłby sobie wziąć.

użytkownik usunięty
Kate123

chciałabym zacząć Arrow, naprawdę bardzo bym chciała, tak jak jeszcze 10000000 innych seriali :D

Znam ten ból, ale może udałoby Ci się go przesunąć na początek serialowej listy :D

użytkownik usunięty
Kate123

na początek dzisiaj wleciało Intelligence, nie wiedziałam że już jest :D oglądałaś może?

Tak, oglądam :) Josh <3 Ogólnie to serial mi się spodobał, lubię takie klimaty i nie przerwałam ani razu oglądania pilota :D Oczywiście mam już ship, no i Josh, so... :D To dopiero początek, ale widzę potencjał w tym serialu :) No i oglądam od razu jak odcinek wyjdzie, czyli dzisiaj. Może nie wcześnie rano jak TW, ale w ten sam dzień :D Dzisiaj wyjątkowo utknęłam w połowie, bo musiałam sobie przerwać, ale na pewno skończę :) I trochę jestem rozkojarzona przez TW, nie mogę ogarnąć tego odcinka i cały czas myślę o co może chodzić :D
Ale ogólnie to polecam Intelligence :)

użytkownik usunięty
Kate123

Ok, to spróbuję obejrzeć przed snem i nie przerwać pilota- bo to mi się rzadko zdarza :DD
dzięki :*

Daj znać po odcinku :)
:*****

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Kate123

Najwyższy czas:D

Serio? :D Już dawno był najwyższy, ale mi się nie chciało, teraz zabieram się za to na poważnie. O ile uda mi się nazwę wymyślic :D

użytkownik usunięty
Kate123

Najpierw się zastanów czego/kogo ta nazwa ma dotyczyć:D Potem zaczniemy burzę mózgów:D O ile chcesz pomocy of kors;P

Oczywiście, że chcę :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ok:D

..........