Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Ona ma zbliżony gust do mego, więc często polegam na jej zdaniu :P
No dobra, pewnie trochę przekoloryzowała, sama się przekonam, jak nadrobię :D
Nikt tu więcej AHS nie ogląda? Toż to zbrodnia! Okay, jutro będę nadrabiać.

użytkownik usunięty
tequila_s

Basia ogląda, miała obejrzeć wczoraj finał, ale się nie odzywa.
A tak w ogóle zniknęłaś w momencie kiedy Shameless skończyłam i też nie miałam z kim przeżywać:D A nowy sezon już nie wzbudza takich emocji jak poprzednie, trochę nudnawy jest...

Pewnie jutro przyjdzie i Ci opowie jak tam po finale :D
No teraz to mnie zasmuciłaś z tym Shameless :((((( To ja cały rok na niego z utęsknieniem czekałam, a Ty mi mówisz, że 4 sezon jest słaby? :(

użytkownik usunięty
tequila_s

Nie sugeruj się mną za bardzo, ostatnio mam kryzys serialowy... stąd te wywalanie i tak dalej. SH (o którym piszesz wyżej) z radością "odesłałam" na hiatus, KOSZMAR. Polecam ci na początek Castle (wciąż genialne), AHS i TO. Nie pamiętam co jeszcze oglądasz:)

Z radością? To seriously musiało się coś okropnego wydarzyć w Sleepy Hollow :/
Castle miał każdy świetny odcinek w tym sezonie <3
Ogladam jeszcze BatB i OUaT i Arrow i wszystko inne :D:D:D Lepiej zapytać czego ja nie oglądam :P

użytkownik usunięty
tequila_s

Nic okropnego, po prostu zrobił się nudny. Wieczna Katrina przeważyła szalę;)
Jeśli chodzi o BatB to mam teraz mnóstwo feelsów:D Arrow jest dobre, po finale OUAT miałam depresję.

Nuda to najgorsze co może byc w serialu :/ Zainteresowałas mnie tym BatB :) Arrow było dobre, wiec cieszę się, z tam zmian nie będzie, aco do OUaT, to mnie martwisz teraz :( Coś z moim ukochanym Rumbelle znów się stanie? :(

użytkownik usunięty
tequila_s

Ma to po części związek z Rumbelle. Nie chcę ci spoilerować, sama zobaczysz...

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
a kiedy OUaT wraca? w marcu?

użytkownik usunięty
tequila_s

Tak:/

Z jednej strony, to dobrze, bo zdąrzę nadrobić :P Ale dla Ciebie to juz pewnie nie jest miło, tak czekać.

użytkownik usunięty
tequila_s

Szczerze mówiąc to pochłonęły mnie inne seriale i prawie w ogóle o OUAT nie myślałam. Ale teraz znów mnie dopadł smutek:(

Wybacz, to moja wina :* Gdybym Ci nie przypomniała, to miałabyś spokojną głowę.

użytkownik usunięty
tequila_s

E tam, nie przesadzajmy:P Będzie dobrze:D

tequila_s

heeeeej Mary ;p :********************************** wróciłaś wreszcie xD
przestań! nie będę TO skreślać, bo to genialny serial, tylko ten odcinek był troszkę gorszy,ale końcówka dała mi nadzieję, na lepszy kolejny ;p
nie wiesz od czego zacząć nadrabianie? proponuję od TVD xDDDDDD

dostałaś tel z powrotem czy zostaniesz na tym nowym abonamentowym?

minona291

Karramba :D:D:D:D :******************** To Ty jeszcze nie w betach? Myślałam, że o tej porze do Rafika sie tulisz, a Ty po forum biegasz? :D
Wiedziałam, że z TO wyolbrzymiasz :P
Idź mi z tym TVD. Co to ja już innych, ciekawszych seriali do oblukania nie mam? Sama se go oglądaj :P
Dostałam jak widzisz lapka i telefon i oficjalnie jestem już zwolniona z mojej ''próby sił'' :D
Co za zajebisty av masz :)))))))) Od razu mi się śmiać chcę jak Cię widzę :D

użytkownik usunięty
tequila_s

OMG, Teki, to Ty nie wiesz!!!! my tu gadu gadu, a w TVD taka mega scena była!
http://www.youtube.com/watch?v=Dh3UI-BfedA

użytkownik usunięty

To była ironia jakby co:D

Nie musiałaś tego dodawać :D Łatwo było się domyślić.

OMG :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Seks w lesie :D Jakie to w stylu Caroline :D Ta to dopiero jest hipokrytka. Tyle razy jeździła po Elenie za Damona, a sama hopsala z Kluskiem w lesie plecki se o drzewko drapała. Pewnie ją mrówki oblazły :P
I ktoś jeszcze to guwno ogląda? Porażka jakaś..

użytkownik usunięty
tequila_s

Dokładnie:D Ale ten serial nigdy nie był konsekwentnie pisany, nikt nigdy nie wytykał hipokryzji bohaterom.
Byś się zdziwiła:D

Prawda. Największy hipokryta, to Sztefyn, więc co się dziwić, że z innych postaci też ich robią?
No nie mów :D W tych czasach, gdy jest masa innych seriali na wyższym poziomie, ciekawszych, ktoś miałby się jeszcze męczyć z TVD? :D Nie do ogarnięcia to jest dla mnie :P
Widziałam na głownej temat założony przez największą fankę serialu :D:D:D

użytkownik usunięty
tequila_s

Mamy żywe przykłady na serialowych:P Ja rzuciłam dopiero dwa odcinki temu:D
Co, jaki?:D Zaraz zobacze;P

użytkownik usunięty

Chyba już wiem:D

:D

tequila_s

za dużo kawy dziś wypiłam i spać nie mogłam :/ gdybym wciąż się wierciła w łóżku, to Rafał by s,ę nie wyspał, a on wcześnie do pracy wstaję, więc rozumiesz.
nie martw się o mnie, za moment się położę. skończyłam prasowanie [nie cierpię tego] i chwilkę tu pobędę i znikam ;p
sama już też TVD zarzuciłam, tak tylko pożartować sobie z Ciebie chciałam xD
porzuć nudne seriale, bo mam Ci wiele fajnych do polecenia ;) a i nie zapominaj o Sherlocku! obiecałaś mi, że go obejrzysz!

minona291

Z nudów kawą się upijasz? :D
Ha! Ja też kiedyś nie lubiłam prasowania, ale odkąd poznałam kilka tricków, to już prasowanie zaczęło sprawiać mi przyjemność :D Byleby nie było dłuższe jak 2 godziny, bo wtedy już nie jest tak zabawnie.
A Ty mi tu znów wyskakujesz z nowymi serialami.. zapomnij o nich w najbliższym czasie złotko, bo mam przed sobą masę zaległości, a później się zobaczy. Obiecałam Ci tego nieszczęsnego Sherlocka i słowa dotrzymam, ale jeszcze nie w tej chwili :P
Do kiedy będziesz jeszcze w Niemczech? Masz już powrotny transport zamówiony?

tequila_s

głowa mnie strasznie bolała, to i kawą się leczyłam, chyba przedobrzyłam ;( ale dziś już jest dobrze, więc o normalnej porze się położę ;p
zdradzisz mi te sztuczki? to i może ja polubię prasowanie, w co szczerzę wątpię.
ciekawa jestem jaki serial dziś oglądasz? mam nadzieję, że wybrałaś jakiś ''nasz wspólny'' ;)
normalnie do soboty tylko, ale zastanawiam się czy nie ''zachorować'' w przyszłym tygodniu na grypę lub coś xD
widzę, że już oglądałaś BITWC, a ja tu chciałam Ci stronkę z podrzucić online z angielskimi napisami. i jak wrażenia?

minona291

Śpiochu cho no tu :D
Wszystko zależy od tego w jakiej kolejności zaczynasz prasować, od jakiej cześci ubrania :P
Przykro mi, ale sobie poczekasz na nasze seriale :P
Tak, tak zachoruj i zostań jeszcze tydzień. Mogłabyś wpasć do mnie w następną środę na party :D
Oglądałam w kinie i trochę się zawiodłam, spodziewałam się lepszej fabuły, choć aktorsko było świetnie i ta bliskość kamery była cudowna. Pozwalała się wczuć w film, stac się tak jakby prawie uczestnikiem filmu ;)

tequila_s

myślałam, że film wycenisz na 10 , a tu zdziwko małe ;p

minona291

Warum?

tequila_s

bo tak ;p
po prostu wydawało mi się, że jakoś inaczej ocenisz ten film.

minona291

No to się pomyliłaś :D I co rozczarowana?

tequila_s

troszki ;p

minona291

https://31.media.tumblr.com/e6761f4829f5f5327614ef2a0efcf3e4/tumblr_inline_mx3yx eSxlI1s8x54y.gif

minona291

Gdzie Cię wcięło?? Zostaw Ty tego Rafała w spokoju, bo zajeździsz chłopaka :D:D:D
Wołam Cię na filmjebka, nie zmuszaj mnie, bym Cię telefonicznie wołała, bo zjebka będzie :P

tequila_s

hejka ;)
oj nie martw się, nic mu nie będzie. czyżby przemawiała przez Ciebie zazdrość? xD
już mam czas ;p

minona291

Zazdrość?? Chyba se jaja robisz w tym momencie :D Niby czego miałabym Ci zazdrościć? Przestań! Takie rzeczy mi nie w głowie teraz :D Wole to co mam, uwierz mi :P
Ale ja nie miałam czasu, bo byłam na dole na imprezie :P Wyłaź z wyra i chodź pogadać :D

Pojechałaś czy zostałaś pipko jedna?

tequila_s

5 sms-ów????? poważnie Mary? nie wytrzymane rzeczy z Tobą :/
no i czego się chce co? idź spoać lepiej a nie ludzi po nocy męczysz.
a skąd ja mogę to wiedzieć? może Ci jednak czegoś zaczęło brakować? wcale bym się nie zdziwiła ;p
nie pojechałam, zadowolona teraz jesteś?

minona291

No kurde, a jak miałam Cię z łóżka wyciągnąć? :D Za dużo wrażeń dziś miałam i spać nie mogę :P
Wierz mi, ze wszystko jest okay, a nawet lepiej. To Ty masz jakieś kosmate myśli. A swoja droga, to czemu Cię to aż taki interesi co?
Nie pojechałaś? :D Wiedziałam, ze walentynki chcesz z nim spędzić :P
No to w środę do mnie wpadasz, nie przyjmuje odmowy!!

tequila_s

i musisz akurat mi sie wygadać? a gdzie S sie podziewa? jej nie możesz pomęczyć?
nie imteresuje mnie to, tak tylko sobie wyobraziłam, że tak mogłoby z Tobą być ;p
nie chodzi tylko o walentynki, ale to nie rozmowa na forum.

w środę? kurde, ale Rafał nie będzie mógł chyba się zerwać ;(

minona291

Nie ma jej do środy, Ma znów jakieś szkolenie, więc nie chce jej przeszkadzać, musi się wyspać w przeciwieństwie do Ciebie :P
Ciekawam co jeszcze sobie wyobrażasz:D:D Napisz, nie krępuj się :D
Pisz śmiało na priva jak coś, chociaż myślę, że i tak tu tego nikt nie przeczyta.
To przyjedź bez niego. Chyba Cie puści samą co? Najlepiej wyjedź jutro po południu, przenocujesz u mnie i w środę pomożesz mi w przygotowaniach :P

tequila_s

a to nie będziesz sama w środę, więc ona może Ci pomóc, nie musisz mnie wykorzystywać. ja też bardzo potrzebuję snu, przecież to moje przedłużone ferie wypoczynkowe ;p
''ciekawam'' xDDD nic Ci nie napiszę, bo widzę, że głupoty Ci chodzą po głowie.
oj zdziwiłabyś się i to bardzo, ale pw mogę Ci wysłać ;)
haha nieźle to sobie wykombinowałaś xD no nie wiem, nie wiem. muszę się naradzić i wtedy zobaczymy. nic nie obiecuję ;p

anik756

HALLI HALLO :)

Przepraszam wszystkich tych, których zmartwiło moje zniknięcie. To nie było zamierzone. Więcej się to nie powtórzy, no chyba, że z przyczyn niezależnych ode mnie :D Ale i tak wtedy, ktoś zostawi wiadomość za mnie w razie co.

TĘSKNIŁAM ZA WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tequila_s

TEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś :) Martwiłyśmy się o Ciebie. Mam nadzieję, że wszystko już u Ciebie w porządku :)

Kate123

Hejoo Kejcik :********* Tak, już wszystko naprawiłam, ale zapłaciłam za to wysoką cenę. Na szczęście warto było się poświęcić :)
Co słychać? Dawno mnie tu nie było i jestem ze wszystkim do tyłu. Minona za wiele mi nie opowiedziała pipka jedna..

tequila_s

:********** Stęskniłam się bardzo :***** Cieszę się, że u Ciebie już dobrze :)
A tutaj po staremu, nadal pełno zaległych odcinków, nadal narzekanie na TVD, zachwycanie się innymi serialami :D

Kate123

Ja też tęskniłam, nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo, ale cóż.... Najważniejsze, że już jestem :D
Nie chciałabyś mieć takich zaległości jak ja :P Ale może to i dobrze, bo mam teraz co oglądać i wybór przeogromny :D
TVD? A co to takiego? :P
Ja skończyłam oglądanie na momencie, gdy znaleźli ''kotwicę-Amarę'' czyli gdzieś tam na początku sezonu chyba :P

użytkownik usunięty
tequila_s

TEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://24.media.tumblr.com/fe9f4db8f5ceb9c68c5ce6bd4949ef78/tumblr_mys576zEpB1rj unvyo1_500.gif

A to o tym gifie mówiła Minona :DDDD
Kulwa Bluszek nie duś mnie!!! Wystarczy, że przez 3 dni miałam ślady po uścisku Mileny :P
Hejhop :********