Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
tequila_s

Duszę, bo wiesz jak się przez Ciebie stresowałam?:D
:*****

Wybacz mi. Nie chciałam nikogo straszyć. Zwłaszcza, że znasz moje nastawienie do znikania bez słowa. To nie z mojej winy, tak się stało. Musiałam momentalnie oddać ''cały sprzęt''. Miałam ultimatum, albo rodzina i przyjaciele, albo mój związek. Musiałam udowodnić, że mi zależy i udało mi się :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Znam, dlatego się martwiłam. Bo wiedziałam, że jeśli znikasz na tak długo bez słowa, to coś musiało się stać:( Na szczęście nie sprawdziły się moje czarne scenariusze:D

Cały Bluszek :D:D:D Od razu ma w głowie ułożone czarne scenariusze :P :***
Cieszę się, że już jestem, że odzyskałam moje stare życie i zwyczaje i nałogi serialowe :D

anik756

"Any scoop on The Vampire Diaries? — Max. Don’t you hate Damon right now? And not, like, love to hate, just hate? Well, get ready for your indignation to deepen. By the end of this week’s episode, he’ll be responsible for a steep body count, which will have Stefan running to join your "I Hate Damon" Club."

...............................................................................

anik756

http://media.tumblr.com/ea2f3b79c459fac32e5668d3fdd48925/tumblr_inline_mntepuQHT t1qz4rgp.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Co tam?

Przeczytałam spoiler z Arrow i z jednej strony się martwię, a z drugiej cieszę :D
Zaraz zaczynam BatB :)

anik756

OMG, nowy odcinek Arrow mnie zniszczy, czuję to.

użytkownik usunięty
Kate123

Why?

Chcesz spoilera?

użytkownik usunięty
Kate123

Yep:D

OK :D
SPOILERYSPOILERY“Felicity reveals some major info about her history: Felicity will be pushed to reveal some of her long-awaited backstory due to some stressful circumstances. But it’s only the tip of the Felicity-iceberg. “When we sit down, our first thought is, ‘What is the Oliver of this episode?’ But success has allowed us to start looking at the other characters and their emotional journey,” Kreisberg says. “There are two massive things that are going to happen towards the end of the season that [you’ll hear Felicity say in this episode] that will be paid off.”” i “One major relationship takes two steps forward while one takes a massive step back: We can’t reveal which relationship moves forward and which will be destroyed (seriously, destroyed), but we can reveal that both will have major ramifications moving forward. Guggenheim teases the next few episodes will be dealing with both relationships in a big way” i "Felicity will be forced to make a tough decision in this Wednesday’s episode — and it has the potential to damage her relationship with Ollie. Also, fans of Ms. Smoak take note: Something for which you’ve been clamoring is about to happen (hint: *a****o**.)"SPOILERYSPOILERY
So, chyba rozumiesz moje "lekkie" zdenerwowanie, szczególnie, że po tym odcinku będzie hiatus.....

użytkownik usunięty
Kate123

Um... what. Moving forward to pewnie Thea i Roy (no bo kto inny?), a zniszczą Olicity (już się właściwie wygadali w tym spoilerze). Co takiego się wydarzy? :o Żeby aż tak.. Masz jakieś teorie? .Ale coś mi się wydaje, że wyolbrzymiają i aż takiej tragedii nie będzie;)

SPOILERYJak przeczytałam ten spoiler to pierwsze co mi przyszło na myśl - zniszczą Olicity, a Laurel i Ollie two steps forward. Ale...może przecież chodzic o inne relacje. I obstawiam, że chodzi o Moirę i Theę, ta relacja się zniszczy. Dodałabym tu też Olliego, bo na bank nie będzie zachwycony jak się o tym dowie. I tu wkracza spoiler z Felicity. Może dowie się o tym wcześniej, może Moira da jej jakieś ultimatum, ale ona mimo wszystko powie Oliverowi prawdę? Szczerze mówiąc dużo jest tu możliwości, bo to relationship nie musi byc w kontekście par. Może chodzi o siostry Lance? Głupia jestem, że czytam te wszystkie spoilery, nakręcam się i tak nie zgaduję i tyle z tego mi przychodzi :D

użytkownik usunięty
Kate123

Chyba że to nie chodzi o związki, tylko relacje rodzinne... w tym przypadku zapewne Laurel, Sara i ich ojciec..

Patrz, jeszcze to znalazłam: http://31.media.tumblr.com/6112a328bb10ad797bdade63412f7dcf/tumblr_n0jbrjLpfx1qm yy8xo8_400.png

użytkownik usunięty
Kate123

Sporo się będzie działo...

Dobra, teraz po przeczytaniu różnych teorii trochę się uspokoiłam. Bo to raczej niemożliwe, że na Olliego tyle nieszczęść w jednym odcinku spadnie, więc nie ma mowy, żeby między Olicity się coś popsuło :P

anik756

Zdjęcia promocyjne z OUAT :)))))))
http://dyhlanhoebrien.tumblr.com/post/75711767721

Kate123

Fajne, ale Regina niepodobna do siebie, gdyby nie blizna na ustach, to trzeba byłoby się zastanowić kto to :D A i Rumple też wygląda inaczej jak nie on :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

JBD;LJSFCNSLK/NL/SKFDNC/LKNK,.NC,MDN/LKJNC,MNLSKDJ/KN Obejrzalam TW, brak mi komentarza.....

byledopiatku

Rozumiem Cię doskonale :D Też tak miałam po obejrzeniu odcinka.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

What the hell just happened? Stiles jest swietny, Dylan w kazdej odslonie sie spisuje.. W koncu Kira i Scott mi sie spodobali, Isaac i Allison wielki plus, dobra z nich para, Papa Argent genialny, Mama Scotta i Stiles swietne sceny.. Derek cudowny, i o co w ogole kaman? HELOL Kim jest Stiles, chyba w nastepnym odcinku Lydia bedzie mu pomagac... Co za radosc, ale nieskladnie pisze.. I kto zginie na koncu?! NOOOOPE nie zgadzam sie.. W 20 odcinku ponoc ma sie pojawic love interest dla Stilesa.. Wiem, ze nieskladnie, ale nie umiem sie wypowiedziec...

byledopiatku

SPOILERYTo jest właśnie magia TW :D Dylan świetnie się spisuje, cierpię jak Stiles cierpi, ale fajnie jest go zobaczyc w innej odsłonie. A sceny jego i Melissy mnie zabiły. Melissa to najlepsza Mama serialowa ever. Awww, Scott i Kira są uroczy :D Allison i Isaac też i razem z Chrisem tworzą świetny team :D Derek u mnie strasznie zaplusował, tak się martwi i troszczy o Scotta. Lydia na pewno mu pomoże, obyśmy dostali dużo świetnych scen. Jeju, nie chcę, żeby ktoś zginął, nie chcę :((((((( Też o tym czytałam, ciekawe czy to chodzi o Lydię czy o kogoś innego. SPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY Ja sie nie zgadzam na zgon kogokolwiek, bo nie ma ani jednej postaci ktrora jest mi obojetna jak ja to mam niby przezyc? NOPE razy 100000000000000. O co chodzilo Tacie Scotta? Ponoc ma to byc nowa postac... Cholera, wiecej stydii...
Stiles byl dzis przerazajacy....

byledopiatku

SPOILERYJa tak samo, kurczę, nie chce niczyjej śmierci, NOPE. Nie mam pojęcia, już naprawdę nic nie wiem. Dylan był fenomenalny, końcówka naprawdę genialna. Świetnie zagrał. Będzie więcej Stydii, musi być, bo w zasadzie w tych ostatnich 2 odcinkach nic nie było...SPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY Ale to dobrze, niech sie ich love wolno buduje, tak jest najlepiej... Ja w ogole nie przyjmuje tego do wiadomosci, nikt nie moze zginac, to jest ponad moje sily....

byledopiatku

O tak, powoli, bo dobrze wiemy co się dzieje, gdy jest za szybko...
Ten serial jest ponad moje siły... Gdyby ktoś mi powiedział, że to wszystko się tak rozkręci to bym nie uwierzyła :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I to jeszcze MTV to samo MTV, ktore puszcza dziwne programy o nastolatkach w ciazy i slit sikstin....
SZOK.

byledopiatku

Dokładnie, naprawdę się tego nie spodziewałam.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Myslalam, ze nizej sie upasc nie da,, a tu takie zaskoczenie, choc przyznaje slit sikstin ogladalam i se myslalam, boze jaka ja jestem normalna :D:D:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Sorry że się wtrącę:D Ale ja kiedyś na MTV oglądałam namiętnie "Made" i "True Life", to były świetne programy.

ocenił(a) serial na 6

Luzik Blusza :D:D:D No bo na samym poczatku te programy nie byly takie zidiociale, ale jak sie zaczely te wszystkie tile teqile, dwoch na randce to pozniej bylo coraz gorzej, kiedys MTV to nawet muzyke puszczalo :D:D:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mam na tym forum więcej pseudonimów niż Stefan:D
Muzyka na MTV, aż łezka się w oku kręci:D Ale właśnie to Made i True Life leciało pomiędzy tymi szesnastkami i penetratorami, naprawdę lubiłam je oglądać bo były bardzo życiowe. Teen Wolf i Awkward im się udały, aż ciężko uwierzyć że to seriale MTV.

ocenił(a) serial na 6

Chwytliwy nick :D Nic nie poradzisz :D:D:D
Jak jeszcze neta nie mialam to pamietam jak ogladalam MTV z nadzieja, ze zagraja "moja" piosenke, ech, stare dobre czasy... Ja jeszcze nawet lubilam ten program o domach gwiazd, takie byly piekne....

byledopiatku

A widziałaś to promo z 3x18 http://isaacllahey.co.vu/post/75720590385 ?
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Widzialam, co to za dziwactwo w bandazach, ten sezon jest przerazajacy, Mlody Papa Argent jest HOT.

byledopiatku

Tu każdy odcinek mógłby być jako season finale, tyle się dzieje. I to jeszcze jak hot :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jak zakoncza odcinek w taki sposob, to ja ich ubije... Sexi to malo powiedziane...
Stiles jakby sie zrobil jeszcze bardziej napakowany, chyba sie zakochalam....

byledopiatku

Ja się już dawno zakochałam i moja miłość ciągle rośnie :D Dobrze, że nie jestem z tym sama :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dylan jest swietny, naturalny, dobra mimika, czuje sie dobrze przed kamera, luzny, i so hot... Kurde, czemu musze byc taka stara....LOL Haha na mnie mozna liczyc jesli chodzi o obsesje aktorskie :D

byledopiatku

THIS :D A czemu ja też muszę być taka stara? :D O tak, zawsze mogę na Ciebie liczyć :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Troche mi przypomina DiCaprio za mlodu, nie chodzi o wyglad, czy styl, ale taka sama naturalnosc i wczucie sie w role... Boze teraz to bedzie coraz gorzej, coraz mlodsi aktorzy, a my? :D:D:D
Jesli chodzi o obsesyjne umilowanie i szalenstwo na forum to oczywiscie, ze tak :D

anik756

Nadrobiłam Haven http://media.tumblr.com/334b8cafaf5fa5808d3d45da04832f36/tumblr_inline_moxknkZUO q1qz4rgp.gif
Wszystkie zaległe odcinki AHS też już ogarnęłam, za chwilę włączam finałowy i jak mi nie oddadzą Fiony.. :(

użytkownik usunięty
tequila_s

TEKI!!!!! Jesteś :))) Ale się cieszę :)
jesteś na bieżąco z Shameless?

Hej Dziewczynka :*
No coś Ty :D Nie miałam laptopa przez ponad 2 miesiące, więc wiesz.... Ja mam takie zaległości, że głowa mała, ale 2 seriale dziś udało mi się nadrobić :P
Wczoraj mi Bluszek pisała, że Shameless nie porywa w tym sezonie, więc się zastanawiam, czy szybko nadrabiać, czy zabrać się za inne seriale z mojej długaśnej listy?

użytkownik usunięty
tequila_s

Dzisiaj obejrzałam 4x04... Fionę mi totalnie zepsuli, nie wybaczę:/ Ogólnie jestem wkurzona na ten sezon...

To porażka w takim razie. Jak oni mogli, po tak świetnych 3 sezonach :(

anik756

I już po finale AHS http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5i88iLdAP1rn19nco1_500.gif