Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
tequila_s

Mary!! przeciez przeprosiłam!
nawet sie nie wytłumaczyłaś dlaczego nie odpowiadałaś na sms. to już mi nic nie będziesz mówić? ;(
ja chce moją mp3. tyle tam muzyki było ;(

minona291

Takie przeprosiny? One są niewspółmierne do popełnionego czynu. Musisz się bardziej postarać.. a tymczasem http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/04/get-out-adam-sanberg.gif

Bonnie umarła :(((((((((

tequila_s

Teki skarbie, przepraszam, wybacz. wiem, że masz fobię i może nie powinnam tego robić, ale już się stało i nie cofnę tego. sorka maleńka :******

................................................................................ ............... ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((
coooo????????????? co się stało? kiedy? przecież jeszcze w środę nic jej nie było[chyba]?

minona291

Okay, niech Ci będzie. Ale żeby mi to było ostatni raz!
Jak pojechałaś, to już z nią było coś nie tak. Jeszcze przed urodzinami, to się zaczęło, ale byłam zbyt zajęta by zauważyć... no i w piątek w nocy odeszła :( Strasznie mi jej brakuje.. Dlatego też nie miałam ochoty na rozmowy.

tequila_s

ostatni. nie mam już więcej w zanadrzu takich niespodzianek ;p

bardzo mi przykro Teki <przytula> więc to się stało bardzo szybko, skoro nic nie podejrzewałaś.
a jak długo byłyście razem, bo chyba nigdy nie mówiłaś?
teraz już rozumiem Twoje milczenie:*

a ja myślałam, że złośliwie nie odpowiadasz, przez to, że nie zgodziłam się zostać dłużej ;)

minona291

Prawie 7 lat..

Teraz po dłuższym zastanowieniu ciesze się, że jednak pojechałaś (kto by z Tobą dłużej wytrzymał?:P)

Ja to jestem sprytek :D Tak się powinno zawsze robić imprezy :D Od 16.00 do 21.00 i już feierabend :D Zdążyłam wszystko posprzątać i mogę se leżakować, odpoczywać na jutrzejsze wyjście na śniadanko :p
A tak na poważnie, to było mi trochę smutno, że tak szybko się party skończyło... :D

A jak tam u rodziców? Bo podejrzewam, że chyba raczej pojechałaś?

tequila_s

to długo, idzie się przywiązać.
to było wredne Mary. w tym momencie powinnam się obrazić. może i tak zrobię ;p
co??? miałaś ciężką rączkę czy jak? xD a może alk. zabrakło i się zmyli? XD a to miałaś dużo czasu na zregenerowanie sił na rano :) i jak było tak w ogóle? to już koniec na jakiś czas, czy jeszcze coś Ci zostało?
byłam do wczorajszego wieczora, troszkę się zasiedziałam, bo dużo było do obgadania i ustalenia.

możesz mi pocztą wysłać mp3 ? bo do świąt czekać 2 miesiące, to za długo! ;(

minona291

Raczej nie umiałabyś się na mnie obrazić, więc proszę Cię, nie rzucaj słów na wiatr :D
To wszystko przez zabójcze tempo, które nie ja narzuciłam ofc. Sami chcieli, więc niektóre osoby już o 9tej miały dość :D
Śniadanko się udało, bo po 13tej do domu wróciłam, więc sama widzisz :P

Więc wszystko już zaplanowane i ustalone? WOW podziwiam :D

Do świąt? Kochanie, ale tu się mylisz, bo ja nie wybieram się na święta, dopiero w połowie maja, więc troszkę dłużej poczekasz :P Pocztą, to Ci może przepaść przesyłka, tak moja kumpelka miała z aparatem kiedyś, ale jak chcesz, to mogę wysłać :D

tequila_s

tego nie możesz być pewna ;p
ale to było Tobie na rękę, że tak szybko się zmyli.
ile i co dostałaś? xD
nie nie wszystko, ale większość mam z głowy.
że co???? to drugie święta z kolei olewasz? czemu?
no to nie chcę pocztą.................. poczekam ;( ale mogłabyś chociaż przesłać mailem tą muzykę, co mi na nią wrzuciłaś? bo to na niej najbardziej mi zależy.

minona291

A jak myślisz? Kasę, nawet sporo tej kasy i kilka gutschein'ów :D
Czyli sierpień może już być nawet jutro? :D
A bo tak. Nie mogę tak często jeździć, a w maju mam wesele so..
Do maja se poczekasz tralala :D Jak wszystko wrzucę na youtuba, to wtedy dopiero będę mogła coś Ci wysłać, ale w tej chwili-> Ich habe keine lust :P

tequila_s

o widzisz jak fajnie ;) pewnie Ci się wszystkie imprezki zwróciły ;p te gutcośtam, to coś takiego jak bony tak?
nie chcę tak szybko, bo jest jeszcze wiele do zrobienia, np wybranie sukienki. myślałam, że przyjedziesz na święta i razem z Martą pomożecie mi jakąś wybrać ;(
w maju i w sierpniu xD a swoją drogą, to czy w zeszłym roku nie jeździłaś często? w tym mogłabyś się poświęcić DLA MNIE proszę proszę proszę!!!!!
to nie było miłe ;( w niedzielę mogłabyś nad tym popracować :/

minona291

Tak na plus wyszłam :D Coś w tym rodzaju. Ale i tak najbardziej ciesze się z biletu na koncert :D:D
A weź przestań :D Nie masz żadnej kumpelki, by z Wami poszła? A co ze starszą? To ona powinna Ci pomóc w poszukiwaniach, a nie mnie chcesz specjalnie ściągać. Obawiam się, że gust w tym temacie mamy różny :P
Tamten rok był rokiem porażek, więc nie przypominaj mi lepiej o nim.

użytkownik usunięty
tequila_s

Degrassi sobie możesz odpuścić xD

To aż tak źle jest? Tak po prawdzie, to i tak jakoś nie mam specjalnej ochoty na nadrabianie tych ostatnich odcinków. Serial stracił swój urok, ale po tylu sezonach ciężko się z nim rozstawać :(

użytkownik usunięty
tequila_s

Ja oglądam właśnie z tego sentymentu, ciężko mi się rozstać, chociaż prawie wszystkie wątki dosięgły dna...

Więc skoro Ty się męczysz, to i ja może powinnam? :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Co jest z wami? :P Co ponarzekam na serial to piszecie: "No skoro Ty tak mówisz, to chyba sobie daruję oglądanie", "Odwiodłaś mnie od oglądania tego a tamtego", "Miałam nadrabiać odcinki ale po tym co piszesz chyba zostawię je sobie na weekend". Od kiedy tak polegacie na mojej opinii?:D

To źle, że się liczę z Twoja opinią? :D Czasem fajnie jest się dowiedzieć troszkę wcześniej jakie są opinie na temat jakiegoś serialu, czy filmu od kogoś kto ma zbliżony gust do mego. Przecież nie zapytam na forum jakiegoś serialu o opinię, bo nie dostanę wiarygodnej. A my tu, na tym forum, rozmawiamy o serialach już kilka lat, więc dla mnie normalką jest, że Twoja opinia ma jakieś znaczenie. Chociaż może nie w każdym przypadku, bo o serialu Bitten nie wyrażałaś się zbyt pochlebnie, a mi się on spodobał :P

użytkownik usunięty
tequila_s

Toż to pisałam jakie są opinie, ja nie oglądałam;) Co przypomniało mi, że obiecałaś podzielić się wrażeniami:P

Możliwe, że coś przekręciłam :D
Podobają mi się wilkołaki w tym serialu. Mocno zaznaczony alfa i wataha, która mu podlega. Więcej maja wspólnego z wilkami niż z wilkołakami-potworami :D Obsada całkowicie dorosła, bez nastolatków, to tez plus dla mnie, bo mimo, że uwielbiam TW, to miło jest pooglądać życie dorosłych ludzi z innymi problemami. Wraz z kolejnymi odcinkami serial staje się coraz ciekawszy. Wciągnął mnie i już niecierpliwie czekam na 7 odcinek :D A i ship też jest fajny :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Nope, nope, nie mogę zacząć kolejnego serialu... miałam nadzieję, że SC będzie lipne i sobie na razie odpuszczę, ale niestety:D
Idę spać,dobranoc:)

Ależ ja Cie wcale nie zachęcam. Nawet nie wiem, czy to Twoje klimaty są :D
Z WoEE, to od razu wiedziałam, że może Ci się spodobać i dlatego zachęcałam do oglądania ze mną :P
A ja właśnie poszukuje nowych seriali, bo muszę porządek zrobić na mojej liście :D
Dobranoc Bluszek :*

użytkownik usunięty
tequila_s

Chyba źle to zabrzmiało, powinnam inaczej napisać:D
Serio, myślałaś że czarownice są w moim klimacie a wilkołaki nie? xD

No nie wiem, czy taka wizja wilkołaka mogłaby Ci się spodobać :D
Możesz mi przypomnieć ten tytuł serialu, który oglądałaś kilka miesięcy temu, też o wilkołakach, gdzie przemiana ich była ohydna czy czy jakoś tak?

użytkownik usunięty
tequila_s

Coś bajdurzysz;)
Hemlock Grove, ale to nie był serial stricte o wilkołakach:P Ta jedna scena była obrzydliwa, ale całość świetna, więc polecam;)

Wybacz, to procenty dają znać o sobie chyba :P
Dzięki wielkie:* Nie mogłam za cholerę se przypomnieć tytułu dziś, a strasznie mi zależało :)

użytkownik usunięty
tequila_s

To co, będziesz oglądać?:D

No właśnie nie chce mi się jeszcze spać :D Mam 3 zaległe seriale do obejrzenia, ale nie mam na nie motywacji dziś, zostawię je na poniedziałek :D A teraz se odpalę Hemlock Grove :)

użytkownik usunięty
tequila_s

Super:D
Ja mam 2 zaległe odcinki, ale też mi się nie chce oglądać.

Wampiry i wilkołaki, to dobry motyw na dzisiejszy wieczór dla mnie :D
A co takiego masz do obejrzenia, jeśli to nie tajemnica? ;)

użytkownik usunięty
tequila_s

Shameless, Looking i zapomniałam o Degrassi xD Więc 3:D

Obejrzałam 2 odcinki Hemlock Grove. Tylko dwa, bo na więcej nie miałam czasu :( Serial rewelacja. Na ten moment podoba mi się wszystko:klimat, wątki poszczególnych postaci, gra aktorska świetna. Normalnie takie pozytywne zaskoczenie :) Ale jeden mały szczegół mnie (obrzydził?) to: https://24.media.tumblr.com/522f32c4122b1004d20a23b85d989b01/tumblr_n0e75gZDqB1t 9txxso1_500.jpg => ja piernicze, nie spodziewałam się tego :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Super, że ci się podoba:) Masz już jakąś ulubioną postać? Net mi coś dzisiaj muli, więc zanim otworzy mi się zdjęcie to minie 1;)
Ja za to obejrzałam ten film: http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyna+z+s%C4%85siedztwa-2007-374034 i żałuję, zrujnował mi psychikę.. szykuje się bezsenna noc, bo wiem że będę miała koszmary.

Jestem po 5 odcinkach i jak na ten moment uwielbiam wszystkie postacie :D No może troszkę mniej matkę Romana, Olivię. Chociaż aktorkę uwielbiam z innych produkcji, to tutaj ta jej rola mnie troszkę drażni, ale może tak ma być? Zobaczymy jak będzie dalej :)
Landon w roli Petera <33

Ten film Dziewczyna z sąsiedztwa, to raczej nie na moje nerwy. Fikcję mogłabym obejrzeć, ale nie na faktach, gdzie takie okrucieństwo było. Pewnie tez byłabym rozbita po obejrzeniu, a tego teraz najmniej mi trzeba, więc nie. To nie dla mnie taki film.

użytkownik usunięty
tequila_s

Za Olivią nie przepadałam, właśnie ta aktorka mnie lekko irytowała;) Nie kojarzę jej z innych filmów/seriali.
Landon i Bill <333

Zmieniam zdanie. Nie cierpię już Olivii :/ Po tym jak zobaczyłam akcję z kolczykami, albo jak traktuje Romana.. :/
A ja właśnie ją znam z innych produkcji i jeszcze mnie nigdy tak nie irytowała jak teraz, ale to dobrze, znaczy że dobrze gra :D
Peter, Roman i Shelley <3

użytkownik usunięty
tequila_s

Otworzyło się:D Hah, o tym właśnie mówiłam:P Scena obrzydzająca a zarazem śmieszna... to jedyna taka kiczowata scena w serialu. Wilczki po przemianie są cudowne;)

Cieszę się wiec, że tylko raz pokazują pełną przemianę, bo ciężko było oczu nie odwracać od monitora, ale jednak wytrzymałam do końca tą scenę :D
Jeśli mówimy już o obrzydliwych scenach, to ta z 5 odcinka, gdzie Destiny połyka tego robaka i popija tequilą też była wstrętna. Ale podobało mi się to, mimo wszystko :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Tą z robakiem kojarzę, ale nie szczegółowo. I bardzo dobrze:D Aż sobie z ciekawości sprawdziłam na filmjebku kiedy ocenę wystawiłam. 5 maja... Ale ten czas leci.. Dopiero co przeżywałam, czy będzie 2 sezon:D

Pamiętam, że coś troszkę kiedyś pisałaś o tym serialu, ale jak wtedy nieszczególnie miałam czas na nowe seriale. Rozumiem, że będzie drugi sezon już w kwietniu tak? No to mało czekania mi zostanie :D W tej chwili jestem na 1x09

użytkownik usunięty
tequila_s

Szczerze mówiąc to nie wiem :D Skąd ten kwiecień, bo moja wyrocznia epguides nie podaje daty...

Premiera 1 sezonu była w kwietniu, to i zakładam z góry, że 2 sezon tez tak samo ruszy :D

Paczaj na kogo natrafiłam dziś przeglądając forum filmu, na który chcę pójść do kina. Sprawdzałam datę premiery, a tu proszę :D:D:D
http://www.filmweb.pl/film/Czarownica-2014-557330

użytkownik usunięty
tequila_s

Może i tak:P

Jezu, ten zgorzkniały babsztyl nadal wyżywa się na ludziach. I jaki av, padłam:D

Ja tak samo umarłam, gdy zobaczyłam avka :D Widocznie tęskni jej się za pierwszym kontem na filmjebku :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Piękny, ale myślę że to zdjęcie ją lepiej odzwierciedla: http://lh4.googleusercontent.com/_ExISvaRrLSs/TY9ZcYsHP_I/AAAAAAAAABk/TftBgwwHhZ 4/3.jpg

:D:D:D:D:D:D:D so f*cking true

użytkownik usunięty
tequila_s

Mam pytanko, nadrobiłaś już Reign?

Jeszcze nie. Jakoś nie miałam ostatnio weny na ten serial. A co? Może Ty wróciłaś do oglądania?

użytkownik usunięty
tequila_s

Nie, właśnie zobaczyłam na dashu pewne ważne zdjęcie promocyjne dotyczące trójkąta i nikt nie wie z którym kandydatem są związane. Myślałam że padnę. Czyli Mary się znowu pląta, ja pierdziu... a myślałam, że wrócę do oglądania i że mi powiesz jak tam sytuacja stoi. Nie chcę pytać fanek Mabastiana, bo czuję że nie wytrzymam i coś palnę niepotrzebnie;P No chyba że opuścisz Frary i też do nich przejdziesz xD
A czytałaś spoilery z OUAT? Ponoć będę takie sceny Emmy i Hooka, że nawet shipperzy Neala i Emmy zaczną się zastanawiać czy kibicują dobrej parze. Przygotuj się http://24.media.tumblr.com/tumblr_mao0hlJR8C1r76lino1_250.gif

Miałam w tym tygodniu nadrabiać pozostałe 3 seriale, ale nie chciało mi się (może w weekend w końcu obejrzę) i dlatego też wzięłam się za coś nowego czyli Hemlock Grove. To była dobra decyzja :)
Okay, obejrzę w pierwszej kolejności Reign i Ci zaspoileruję :D
Ja miałabym zmienić front? W obu przypadkach http://media.tumblr.com/52df736c0876c7db927f526e450737ec/tumblr_inline_mtosnbrHk G1s6hkew.gif
Nie obchodzi mnie jakie sceny będzie mieć Emma z Hookiem. Dla mnie istnieje tylko ship Emma&Neal
Zastanawiam się co dziś oglądać jeszcze..