Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
byledopiatku

Dobrze, że jutro już sobota :D Awww, Derek jest kochany w tym sezonie :)

minona291

już za 3 dni rusza drugi sezon MMFD :)))))))

użytkownik usunięty
minona291

I umrzemy z feelsów:D

minona291

TW spoilers
http://lonewolfed.tumblr.com/post/56802121732/stiles-name-is-polish-and-this-is- not-an-actual-meta
OMG, poważnie :DDDD
Nie mam już słów do tego serialu :D BEST TV SHOW EVER :D

użytkownik usunięty
Kate123

omg

Ciekawe co to będzie za imię :D

użytkownik usunięty
Kate123

Mam nadzieję, że w miarę normalne i nie wyskoczą z żadnymi Zdzimirami czy Żelisławami xD Aż współczuję Stilesowi, dla mnie to załamka.

Wiadomo, że dla Stilesa to nie jest zbyt dobrze, ale ja tam się cieszę :) O ile faktycznie to imię nie będzie zbyt dziwne.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Szczepan :D:D:D wtedy zwariuje :D:D:D

użytkownik usunięty
minona291

Skasowali Ravenswood
http://31.media.tumblr.com/bada5ce51c809064d521b0710af83538/tumblr_inline_mzvzsx Wpfk1rw2835.gif

Serio? :D Dobrze, że nawet nie zaczęłam oglądania :D

użytkownik usunięty
Kate123

Yup:D Mam nadzieję, że teraz sprowadzą Caleba do PLL i wszystko wróci do normy.

Dokładnie :D Ale się cieszę :)
Jak tam Bluszek z odcinkami? :D Wszystko nadrobione? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nope, jeszcze 3.

Mi też tyle zostało :D A jakie?

minona291

Czytam książkę w której pojawiło się słowo "doppelganger". Boję się:(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Natychmiast ja odloz :D:D:D

byledopiatku

Nie mogę, bo to książka Zafona! Ale tutaj motyw doppelgangera jest wytłumaczony o wiele przyjemniej. Tutaj to cień (dusza), która oddziela się od człowieka i żyje swoim życiem. I morduje. I z tego co zauważyłam- umiera kiedy umrze "jego" człowiek. Czyli nie jest jak w VD, że to są dwie równe sobie osoby, tutaj doppelganger jest takim złym dodatkiem:)

minona291

Nowe promo OUAT
SPOILERY
http://www.youtube.com/watch?v=HcEDAtBjxwk
asdfghjjhgfd i can't wait!

ocenił(a) serial na 6
Kate123

AAAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge sie doczekac :D

byledopiatku

A jutro sama wiesz co będzie :D Ja się już nastawiam psychicznie :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja sie juz boje, bo z kazdym odcinkiem serce podskakuje mi bardziej, wiec teraz to juz chyba uderzy w mozg :D

byledopiatku

To wyobraź sobie co będzie na finale sezonu xD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nie wiem czy dozyje...

Kate123

To już nie długo:) ja też się nie mogę doczekać:D

_Sloneczko_2034

Strasznie szybko mi zleciał ten hiatus :) Bałam się, że będzie gorzej.

Kate123

Ja zaczełam dopiero nie dawno ogladać. Ale jak już zaczełam, to nie mogłam skonczyć:D dosłownie pochłonełam ten serial:D i musiałam przeżyć ten hiatus tak samo jak Wy:)

_Sloneczko_2034

OUAT jest bardzo wciągające :D Ja oglądałam od początku, więc już musiałam przetrwac kilka hiatusów, niestety :D Fajnie, że też oglądasz, więcej seriali do komentowania razem :)

Kate123

Dokładnie:) jak obejrzałam 1 odcinek, to zaraz chciałam kolejny i kolejny:D a zanim zaczęłam oglądac, to Ania mnie ostrzegała zebym się nie spieszyła, bo długi hiatus:) ale nie dało się:) no pewnie, w grupie zawsze się fajniej przeżywa:)

ocenił(a) serial na 6
minona291

Zajebista piosenka https://www.youtube.com/watch?v=-DkslcOhytU

użytkownik usunięty
byledopiatku

Obejrzałam wreszcie zaległy odcinek Shameless. Nie rozumiem dlaczego było ci żal Fiony. Nie mam żadnych wyrazów współczucia dla tej kretynki. To dziecka mi szkoda.
A odcinek mnie jak zwykle wynudził, jedynie końcówka była mocna. Plus świetny soundtrack.

ocenił(a) serial na 6

Dziecka to wiadomo, ale jakos jej tez mi poniekad szkoda, bo cale zycie musiala brac odpowiedzalnosc za innych, od dziecka musiala zajmowac sie rodzenstwem, do tego jest skazona, bo ma syndrom DDA (takie dzieci czesto maja problemy w normalnych zwiazkach i z seksoholizmem) sklonnosc do autodestrukcyjnych zachowan, wiec staram sie ja tez zrozumiec, to ze zostawila kokaine na wierzchu to debilizm, ale w tym domu gorsze rzeczy byly, wiec poniekad miala strasznego pecha....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ćpała i balowała przy dziecku, na litość. A Ty piszesz o koce na stole. Jej zachowanie w tym sezonie jest OOC, odbiło jej po tym jak zaczęła pieprzyć się z bratem swojego szefa, więc tłumaczenie jej urazami z dzieciństwa jest żałosne. Jeszcze niedawno deklarowała przed sądem, że jest gotowa na wielkie poświęcenie, nawet jeśli będzie musiała zrezygnować ze swojego prywatnego życia. Miała wybór. Seksoholizm, błagam. Objawił się nagle w momencie kiedy poznała hot braciszka? Wcześniej była w stanie być w monogamicznym związku. Potrafiła nawet wstrzymać się ze seksem, ograniczając się jedynie do robótek ręcznych (jak to nazwała). Pls, naprawdę nie trzeba być geniuszem żeby zauważyć, że jej zachowanie w tym sezonie jest z dupy wzięte, zupełnie jakby podmienili postać.

ocenił(a) serial na 6

To w sumie nie pierwszy raz jak balowala przy dzieciach, tylko spaly wtedy... Czasami ludziom wydaje sie, ze sa zdolni do najwyzszych poswiecen, a pozniej w praniu wychodzi inaczej, ja nie mowie, ze jej zachowanie nie odstaje od tego co bylo w poprzednich sezonach, ale przedtem spotykala sie z mezczyzna z problemami i to ja "absorbowalo", teraz byla w "normalnym" zwiazku i mu nie podolala, zaczelo brakowac wrazen, ja to rozumiem, bo sama mialam ojczyma pijaka i w zwiazkach "spokojnych" ciezko mi sie odnalezc i wydaje mi sie, ze czegos "brakuje" choc tak nie jest, i sama wymyslam lub kreuje problemy, u niej oczywiscie jest to mocno przerysowane i wykazala sie skrajna nieodpowiedzalnoscia, ale poniekad ja rozumiem.

użytkownik usunięty
byledopiatku

A ja nie, cóż poradzić.

ocenił(a) serial na 6

Choc ksiaze na bialym koniu by sie przydal :) co tam Bluszek cos ostatnio malo na foum sie udzielasz, pochlonelo Cie Jezioro Marzen?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ciężko mi się ostatnio wkręcić w tematy, których i tak jest mało:P

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://www.youtube.com/watch?v=CR25ZMhZeOY uzależniłam się przez Ciebie;)

ocenił(a) serial na 6

Bo ona jest genialna, serio,szkoda, ze takich artystow sie nie promuje tylko jakies Dody :D
Malo tematow, bo seriale albo na hiatusach, albo szitowe :D Czekam na TO mam nadzieje, ze bedzie git. No i przynajmniej TWD mi wrocilo i jest przyzwoite....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dobrze powiedziane:D Mój kryzys serialowy się coraz bardziej pogłębia. Jak dobrze, że już jutro MMFD <33

ocenił(a) serial na 6

Juz niebawem OUAT i Salem no i GoT, wiec bedzie sie dzialo, kurde musze nadrobic ten serial, jeszcze 2 sezon House of Cards teraz wyszedl w calosci wiec bedzie co ogladac :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Do Salem jeszcze trochę czasu, a GoT nie oglądam ;)

GoT jest super, powinnaś kiedyś się skusić ;)

użytkownik usunięty
minona291

Wiem, wiem;) Ale jakoś nie mam motywacji żeby zacząć. Kiedyś za czasów śp. kinomaniaka chciałam się zabrać za oglądanie, ale pierwsze odcinki były z lektorem, więc powiedziałam nope i wyszłam:D Ale kocham scenkę z cytatem: "You are the moon of my life. That is all I know and all I need to know. And if this is a dream… I will kill the man who tries to wake me." - widziałam gifsety i się rozpłynęłam:D

lektor to najgorsze co może być, no może jednak nie, bo dubbing bije wszystko ;p
ale serial jest naprawdę warty poświecenia mu czasu, a że nowy sezon już blisko, to byłaby to najbardziej odpowiednia pora na dopisanie go do listy bieżących seriali ;)

ocenił(a) serial na 6

Musisz sie w koncu zabrac za GoT naprawde nie pozalujesz :)

no właśnie bardzo dobrze :) widziałaś już nowe BATB?

użytkownik usunięty
minona291

Nie, a Ty?

nie oglądałam i dlatego właśnie Cię pytałam, czy były jakieś fajne sceny Cabe ;)
po powrocie z urlopu musiałam się jeszcze trochę ogarnąć i dlatego nie oglądałam dziś nic.
a Castle widziałaś? potrzebuję spoilerów xD

użytkownik usunięty
minona291

Niee, taka szybka to nie jestem:D Ale przed chwilą zreblogowałam cudnego Caskettowego gifseta z odcinka:D Jeśli chodzi o Cabe'a to nie wiem, zazwyczaj zaraz po pojawieniu się odcinka przewijam go w poszukiwaniu cudnych scen, ale dzisiaj jeszcze tego nie zrobiłam;D