Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

więc nici ze spoilerów? szkoda ;( ;p
to co robiłaś przez cały dzień? xD

użytkownik usunięty
minona291

Już paczę:D

użytkownik usunięty
minona291

Z tego co widziałam, to jest jedna urocza scenka na początku, a reszta to poważne rozmowy i angst :P Ale może coś mi tam umknęło;)

ostatni odcinek był boski, miałam tyle feelsów i dlatego pytam o ten. muszę dziś go obejrzeć :)

użytkownik usunięty
minona291

Oglądaj MMFD!:D Finn jest taki cudowny, że chce mi się płakać:D :(

omg! właśnie obejrzałam <333 świetny odcinek, no i Finn <333333333 i teraz tydzień czekać :(

minona291

Jeśli chodzi o Castle to ponoć była znowu piosenka "In My Veins" <3333 Zastanawiam się, czy nie obejrzeć, bo mam angielskie napisy, ale coś nie mogę się zebrać :D

Kate123

awww kocham ta piosenkę <33
widzę, że wszystkie tu teraz przechodzą kryzys serialowy ;p ciekawe jak długo to potrwa xD

minona291

Ja też <3333
Do rana, bo jutro mam TW, a to na pewno od razu obejrzę :D

Kate123

ja też obejrzę jutro, ale dopiero po południu lub wieczorem ;) strasznie ciekawi mnie wątek Stilesa. W końcu się doczekałam jakiejś większej jego roli :)

minona291

Dylan w końcu może się wykazać :) Kocham go i cieszę się bardzo, że dostał w końcu taki wątek. Chociaż ile ja się nacierpię przy oglądaniu to już inna sprawa :D

ocenił(a) serial na 6

Choc najbardziej szkoda mi Lipa w tej calej sytuacji.....

byledopiatku

Lip ma delikatnie mówiąc przesrane. Fiony mi nie jest szkoda, dokonała wyboru. Rozumiem romanse z bratem chłopaka, wszystko. Ale to że przynosi jej do domu kokainę, a ona tego nie wyrzuca? Gdzie ona ma łeb?

ocenił(a) serial na 6
alien_2

No nie postapila zbyt dojrzale, choc w jej domu zawsze byly jakies uzywki, no ale malo co ja usprawiedliwia pod tym wzgledem. Lipa to ja ubostwiam, szkoda bedzie jesli zrezygnuje ze szkoly :(

ocenił(a) serial na 6

Dziecka to wiadomo, ale jakos jej tez mi poniekad szkoda, bo cale zycie musiala brac odpowiedzalnosc za innych, od dziecka musiala zajmowac sie rodzenstwem, do tego jest skazona, bo ma syndrom DDA (takie dzieci czesto maja problemy w normalnych zwiazkach i z seksoholizmem) sklonnosc do autodestrukcyjnych zachowan, wiec staram sie ja tez zrozumiec, to ze zostawila kokaine na wierzchu to debilizm, ale w tym domu gorsze rzeczy byly, wiec poniekad miala strasznego pecha....

minona291

TW SPOILERS
http://samann98.tumblr.com/post/76867884280/heres-video-of-the-cast-talking-abou t-the-major
NOPE NOPE NOPE

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Nope, czemu akurat w sezonie, w którym wszystkich polubiłam? :(

lola881

I najgorsze jest to, że to będzie ktoś z głównej obsady... :(

ocenił(a) serial na 7
Kate123

no właśnie:( jeszcze do niedawna bym się nie przejęła gdyby chodziło o Dereka albo Alison, ale teraz to mi przykro, bo wszyscy są świetni w tym sezonie.

lola881

Dokładnie :( Przeczytałam kilka teorii i spoilerów i na obecną chwilę już mam upatrzoną osobę o którą może chodzic :((((

Jak tam Arrow? :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Tak, ja też już trochę czytałam i najwięcej teorii dotyczy jednej osoby, pewnie mówimy o tej samej. Szkoda.

A, stoję w miejscu, nie miałam czasu na żadne seriale ostatnio:) Może dzisiaj uda mi się coś obejrzeć:)

lola881

Na pewno. Chociaż w tym sezonie już nic takiego specjalnego i tak nie wnosi. Może specjalnie tak zrobili... Ale i tak szkoda :(
Oglądaj, oglądaj :)

użytkownik usunięty
Kate123

hej

minona291

nie ma mnie przez kilka dni, a Wy tu tylko jedną stronę zapisałyście? te hiatusy są przyczyną opustoszałego forum, czy IO? ;p

minona291

IO, bo przez to są właśnie te hiatusy :D

Kate123

igrzyska igrzyskami, ale takie pustki na forum są podejrzane ;p dobrze, że wróciłam do siebie, bo będę miała więcej czasu na seriale i forum xD

minona291

Też mnie to właśnie dziwi :D

Kate123

a jeszcze kilka miesięcy temu, tyle nas tu było....... to pewnie przez te nasze hejty na TVD xD
może trzeba jakąś grę zorganizować, to znów wszystkie wrócą? ;p

użytkownik usunięty
minona291

Jaką, quiz wiedzy z 5 sezonu? Na pewno wygram:D

:DDDDD
Ja nawet nie wiem z jakich odcinków są Delenowe gifki xD

dobry pomysł xD
hihihihi ja wygram, bo mam tylko ostatnie 4 odcinki zaległe, więc prezentuje największą wiedzę ;p

użytkownik usunięty
minona291

A ja 3, więc się nie popisuj:D

cholercia no, a już miałam nadzieję na wygraną xD

ocenił(a) serial na 6

Moglybysmy zrobic konkurs najbardziej zenujacych scen :D:D:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wiesz ile będzie propozycji?:D

ocenił(a) serial na 6

No to troche potrwa :D:D:D ja juz mam kilka w glowie :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja odpadam w każdym razie :p

ocenił(a) serial na 6

Ja w sumie nie widzialam ostatniego odcinka, a to na pewno jest kumulacja zenady...

minona291

http://4.bp.blogspot.com/-yHi4bk0oVwQ/UkN_b7lZZYI/AAAAAAAAAcU/G8Ym2dLIK6Y/s1600/ tumblr_inline_mfc5cb9K7j1ra0kdy.gif

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Obejrzalas? I jak??!!!!!!!!!!!!

byledopiatku

WOW, genialny :O Tutaj każdy odcinek jest jak finał sezonu. Just wow.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I co sie dzialo? Cos sie wyjasnilo czy jest jeszcse gorzej? :D

byledopiatku

Trochę się wyjaśniło, ale doszły nowe informacje, dużo się działo i jest gorzej xD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Kejcik widzialas? https://www.youtube.com/watch?v=d2ZNaLQD60Y

byledopiatku

Tak :D Ale się nie mogę doczekac :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Widzialas jakies smoki sa duze? :D:D:D One mnie najbardziej ciesza :D

byledopiatku

Oby było dużo Dany :D

Kate123

domyślam się, że obejrzałaś TW tak?

minona291

Yep :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Kejcik, mam pytanko, związane z kissami Stilesa :D SPOILERY TW Czy ten kiss w promo następnego odcinka http://www.youtube.com/watch?v=va6kIUOwSdY, a ten który byl prezentowany jako zapowiedz sezonu http://www.youtube.com/watch?v=-qJGOau2wSw to według Ciebie te same? Bo ja mam wrażenie, że to dwa zupełnie inne momenty, inne dziewczyny ;) SPOILERY