PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

1x09, dalej już nie widziałam. A Ty?

użytkownik usunięty
Kate123

1x10 xD Ale mam sklerozę... Widziałam tylko ich jedną scenę, jak Astrid go po raz pierwszy zobaczyła, a ten się do niej uśmiechnął :P

To też widziałam :D Ale później był hiatus i już nie wróciłam do oglądania. A może jednak warto? :D No ale na pewno nie teraz :P

użytkownik usunięty
Kate123

Lepiej chyba poczekać aż skończy się cały sezon;)

Dokładnie :)
Pacz, zdjęcia z 2x16. Ech, niech ona już wraca do Zakościelnego :D
Arrow spoilers http://www.farfarawaysite.com/section/arrow/gallery2/gallery17/gallery.htm

użytkownik usunięty
Kate123

Haha:D

On nawet podobny jest do Olivera, so nie widzę problemu :D

ocenił(a) serial na 7

<3 muszę się wtrącić :D piękny filmik. John to jedyna postać, która mnie trzymała i tak dosyć długo przy tym serialu ;) a Astrid, chociaż było jej co prawda dosyć mało, też sprawiała dobre wrażenie :)

użytkownik usunięty
lola881

Też uwielbiałam Johna i żal mi go było opuszczać ;)

“If Leo can survive the Oscars every year, you can survive anything.” OMG xD

użytkownik usunięty
Kate123

To od dzisiaj nasze motto:DD

No jasne :D

Kate123

Lola, jak Ci idzie oglądanie Arrow? :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

przepraszam, nie zauważyłam Twojego posta :) idę jak burza...jestem bodajże na 8 odcinku :p ale to nie tak, że mi się nie spodobał, po prostu ostatnio mi ciężko znaleźć czas na seriale.

lola881

Wiem coś o tym, bo sama nie mam kiedy oglądać i jakoś nie mam weny :(
Ale Ci się podoba, prawda? :) Drugi sezon będzie jeszcze lepszy :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Też tak mam, ostatnio jak mam trochę czasu to włączam film albo otwieram książkę. Seriale zeszły na dalszy plan, nie wiem co się ze mną porobiło :D kryzys :D ledwo wyrabiam z bieżącymi. Ale ogólnie Arrow mi się podoba :) Co prawda mam jeszcze mieszane uczucia co do samego Oliego, ale może będzie lepiej. Wciąż uwielbiam Diggla, jest najlepszy &lt;3 Poza tym strasznie ubolewam nad tym, że jest tak mało Felicity, bo jej teksty mnie rozbrajają, jak ostatnio uwaliła "no i zostałam prywatną przeglądarką Olivera Queena" to myślałam, że padnę :D:D jest genialna. Laurel na początku zrobiła na mnie całkiem dobry wrażenie, ale ostatnio coś traci w moich oczach, jest dosyć drażniąca i nie lubię jej podejścia do Tommego, którego też bardzo lubię ;)

lola881

Może to taka pora, że dopadł Nas kryzys serialowy :D Że tak powiem, to jest dopiero początek drogi Olivera :D Będzie coraz lepiej :) I oczywiście im dalej tym więcej Felicity :D Widzę, że ją uwielbiasz (jak ja :D), więc 2 sezon na pewno Ci się spodoba :) Nie chcę na razie nic więcej pisac, żeby Ci za bardzo nie spoilerowac :P

użytkownik usunięty
Kate123

Dlaczego mam wrażenie, że Olicity stoi w miejscu? :( Kiedyś miałam tak z Deleną,to jak później się pośpieszyło to nawet nie wiem kiedy...mam uraz po TVD i boje się,że tak może się stać z nimi.
Ale Arrow jest tak świetnym serialem, że trójkąt tylko go wypełnia, a nie jest głównym wątkiem za co uwielbiam go oglądać :))

SPOILERYSPOILERYJa bym raczej powiedziała, że ich relacje się stopniowo rozwijają w dobrym kierunku. I dobrze, że się nie spieszą, bo dobrze wiemy jak to się w TVD skończyło...To dopiero trochę ponad połowa drugiego sezonu, a zważywszy na to, że oni na początku nawet nie brali pod uwagę, że Felicity będzie w głównej obsadzie, to ich relacje już i tak poszły bardzo do przodu. W każdym odcinku dostajemy ich cudne sceny. Wiem, że trochę to nie tak miało być z Sarą, ale wiadomo, że prędzej czy później to się skończy. Nie ma co się martwić :)SPOILERYSPOILERY

Kate123

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

użytkownik usunięty

Ale ja jestem głupia, ugh...Po co ja to czytałam...Spoilery z TW 3B......................

użytkownik usunięty
Kate123

No gadaj:P

Na pewno chcesz wiedzieć? Ostrzegam, że to są naprawdę duuuuże spoilery :P Więc się dobrze zastanów :P
TW 3B SPOILERYSPOILERYOGROMNESPOILERY
http://peetamellakr.tumblr.com/post/78457334712/spoilers-for-the-end-of-season-3 b-of-teen-wolf

użytkownik usunięty
Kate123

Zaryzykuję:P

użytkownik usunięty
Kate123

what

No właśnie......................

użytkownik usunięty
Kate123

Dużo rzeczy już nie ogarniam, ale najbardziej zastanawia mnie jedno: od kiedy Isaac jest w czołówce?

This...Wiesz może tak specjalnie mówili. To pierwsze zdanie też mi nie daje spokoju...Już nie wiem co myśleć.

użytkownik usunięty
Kate123

O Stilesie? Zostanie wilkołakiem, teorie się sprawdzą. Totalna głupota.

http://media.tumblr.com/tumblr_mdy2v045Wk1qfwy1o.gif

Kate123

Nadal w to nie wierzę :D
http://bi.gazeta.pl/im/ef/e9/d5/z14019055Q.jpg

użytkownik usunięty
Kate123

Hehe ;) Czytałam o nich jakiś czas temu :D Nieźle :))

To czemu nic nie powiedziałaś? :D Ja to zawsze jestem opóźniona w takich nowinkach :D

użytkownik usunięty
Kate123

Myślałam, że wiecie :)) tumblr to podobno najlepsze źródło takiej wiedzy ;) aczkolwiek nie posiadam.

Tak, no ale coś takiego mi nawet do głowy nie przyszło, więc nawet nie sprawdziłam :D

użytkownik usunięty
Kate123

Jakbyśmy miały sprawdzać statusy miłosne wszystkich ulubionych aktorów i aktorek, to byłaby trochę niewyróbka:D Ja akurat śledzę mało blogów związanych z Arrow, być może gdzieś tam na dashu się przewinęło zdjęcie Maćka i Caity, ale niestety nie miałam szczęścia na nie trafić;)

Ja śledzę dużo z Arrow, ale nigdy na nic takiego nie trafiłam :P Daj spokój, ledwo z serialami wyrabiamy, a gdzie tam jeszcze sprawdzać kto z kim zaręczony :D

użytkownik usunięty
Kate123

No dokładnie:D
Zakościelny zajęty, ale Ian jest nadal do wzięcia:D
http://www.whosdatedwho.com/tpx_1016/ian-somerhalder/

Yay :DDD
Rano nie zdążyłam obejrzeć TW, ale już mi się pobiera i za jakąś godzinkę obejrzę :D

Kate123

Nie wiem co to za laska:D

użytkownik usunięty
alien_2

Nie oglądasz Arrow?:D

Nie. Ale oglądam Czas honoru i wiem kim jest Zakościelny:D

alien_2

Caity Lotz http://1.bp.blogspot.com/-PRi36nrmGL8/UelKXurqrzI/AAAAAAAACmg/euEI47zQ3Ak/s1600/ CaityLotz.jpg
Gra w Arrow :)

Kate123

Może załatwi rolę Maciusiowi:D

alien_2

Ponoć są zaręczeni i on chyba chce wyjechać do Stanów, więc kto wie :D

użytkownik usunięty
Kate123

o nie, Zakościelny to moja miłość od 9 lat, jak to jest zajęty............

Kate123

Zawiesił mi się fw :( Jestem non stop dostępna :D

użytkownik usunięty
bliss6

Hehe,nie wiem jak to zauważyłaś ;P
Ale przyznaj się,że przesiadujesz tu cały dzień ;) żartuje :) niestety na fw często pojawiają się takie błędy...

Jak się loguje to wchodzę na swój profil a tam mi świeci,że jestem nawet jak nie jestem zalogowana o... :D
Co tam u Ciebie :) ?