Nope ;( ;( tylko nie SC :( i dalej BatB :/
Już wiem, że nie warto zaczynać żadnych nowych seriali CW dopóki nie będzie pewnego przedłużenia przynajmniej na drugi sezon.
Ja bym tak jednak nie mogła :p Nie żałuję, że obejrzałam TTP, to był udany serial, w końcu przeboleję tak jak zrobiłam to z TSC..:( Star-Crossed na razie przyjęłam na spokojnie, ale zobaczymy jaki będzie finał:/ Ale chyba najbardziej jestem zła z powodu TCD :(
Tak, tak, i tak pewnie nie dotrwam w swoim postanowieniu :P ale na razie jestem wkurzona. Cieszę się z HoD, bo mają szansę się odbić po kiepskim sezonie. Chociaż wolałbym, żeby dostali tylko poł sezonu, szczerze mówiąc :P No i The 100, które dopiero co zaczęłam. Ale BatB bym wymieniła na SC bez chwili zastanowienia.
Gdyby The 100 też skasowali, to pływałabym już w Wiśle :p BatB to jakiś żart, przenieśli resztę sezonu na lato z powodu tragicznej oglądalności i serial dostaje następny sezon?:D Ach, to pewnie dlatego że wygrali PCA:DD Nie no, musi być jakiś inny, sensowny powód tej decyzji :o
Nie wiem, ale Vincat ma jakiś kosmiczny fandom, zawsze przecieram oczy ze zdumienia kiedy wygrywają z parami z naprawdę popularnych seriali, a widzialam to już parę razy. Zresztą nawet ostatnio trafiłam na ankietę, który serial CW powinien być przedłużony i tam właśnie BatB wygrywało. Ja nie wiem jak oni to robią mając tak kiepską oglądalność :D nie mówiąc już o tym, że mam wrażenie, że fani BatB ciągle siedzą i piszą petycje :D
No ale na social media to każdy może mieć wpływ, a na oglądalność to już nie:p Może o to w tym chodzi, że BatB sobie świetnie radzi międzynarodowo i trzepią kasę ze sprzedaży?:P Podobna sytuacja z Draculą, chociaż jeszcze nie wiemy na 100 % czy będzie ten 2 sezon.
Coś w tym musi być skoro to dalej ciągną. Z jednej ze stron "The CW has renewed(....)and by some unknown forces we can only assume are the result of blackmail or witchcraft, Beauty and the Beast for Season 3" :D :D
No, ale nic nie poradzimy:) Draculi nie oglądam, właściwie to chyba już nie czekam na żadne decyzje odnośnie przedłużeń.
Ja czekam jeszcze na kilka... Resurrection, My Mad Fat Diary i Twisted, ale na ten trzecim mi już jakoś specjalnie nie zależy. No i co z Castle?? Do tej pory nie było potwierdzenia 7 sezonu..
A wiesz, że dzisiaj się zastanawiałam nad Castle, bo zamykają główne wątki...no ale im się praktycznie nie zmienia oglądalność, cały czas jest świetna, więc gdyby twórcy zdecydowali się zakończyć serial to już byśmy chyba wiedzieli. Raczej jestem o nich spokojna. Resurrection też mi się wydaje pewne, bo ostatnio ich reklamowali jako "najlepszy serial stacji wśród nowości". No jedynie MMFD mnie martwi.
Oglądalność Resurrection się dobrze trzymała. Jestem bardzo zdziwiona, że ten serial jest tak mało popularny na tumblrze... 5 gifsetów na krzyż i to góra po 30 notek..
MMFD też mnie martwi. Dobrze chociaż, że mieliśmy ten happy end..
Nawet mi nie mow, ja to szukając gifow Maggie i Martina czuje się jakbym szukała igły w stogu siana :D a myślałam, że tylko w przypadku hiszpańskich seriali jest tak trudno o gify :D
Oj tak, przynajmniej zakończenie było właściwe <3
Ja to głównie chciałam poryczeć nad gifami z Langstonami, ale może z 3 mi się udało znaleźć :p W ogóle jestem wkurzona jak nie mogę znaleźć żadnych serialowych czy filmowych gifów.. Ostatnio obejrzałam Life Unexpected, tyle miałam feelsów i się cieszyłam na reblogowanie, no to g***o znalazłam:D A może po prostu szukać nie umiem:D
Właśnie dzisiaj się ucieszylam jak zobaczyłam gify z Resurrection na dashu, później zobaczyłam, że to Ty ;) coś tam chyba nawet też zreblogowalam. Czasem żałuje, że sama nie umiem robić, a właściwie to żałuje, że mi się nie chce dowiedzieć się jak się je robi... to nie może być trudne :P
Z LU miałam to samo, mam tylko 10 stron (właśnie sprawdziłam), ale niektóre rzeczy nawet nie były warte reblogowania, no ale w akcie desperacji brałam wszystko :D
Ja kiedyś próbowałam robić na jakimś marnym programiku, ale wychodziło dziadostwo. Za photoshopa się nie zabieram, kiedyś musiałam mieć z nim do czynienia przez kilka godzin i chciało mi się płakać:D
10 stron??? Zaraz do Ciebie zajrzę:D
Miałabym sporo do reblogowania gdybym shippowała Lux i Jonesowi.. albo Lux z kimkolwiek xD A moje serce należało tylko do Cate i Baze'a :D <3
No ja shipowalam Lux i Jonesowi, ale Cate i Baze'owi bardziej :) to co z nimi znalazłam to reblogowalam, no i jakieś rodzinne gify, niestety więcej nie było. Ach... Cate i Baze byli cudowni, szczególnie w pierwszym sezonie <3 tak mi było szkoda, że nie rozciagneli ich schodzenia się na kolejny sezon :(
Ja byłam bardziej za Lux i Bugiem, ale w 2 sezonie dziewczyna mnie tak irytowała, że już byłam w stanie jej shippować z nikim..
No szkoda, ale dobrze że w ogóle ich połączyli na końcu, że w ogóle zrobili jakieś w miarę porządne zakończenie...
Uuu nie, to ja zupełnie nie, Bug był moją najbardziej znienawidzoną postacią w tym serialu :P
No widać było, że zakończenie jakby dorobione na szybko, ale patrząc na to ile seriali jest teraz urywanych bez żadnego zakończenia to duży plus, że im się chciało po anulacji jeszcze cokolwiek dokrecac.
Dobranoc :*
OMG!! Castle, cudowny odcinek <3333333
http://media.tumblr.com/75f981f2990a2d6ce7a1cc4f2eb95c0f/tumblr_inline_mqrylctoV l1qz4rgp.gif
ABC: Modern Family, The Goldbergs, Once Upon a Time, Castle, Scandal, Grey's Anatomy, Revenge, Marvel's Agents of SHIELD i Resurrection z następnymi sezonami:D
Zapomniałam oglądać Resurrection, dzieje się tam coś ciekawego? Skończyłam na 3 odcinku i nie wiem czy wracać.
jak to możliwe, że tvd pierwszy raz nie było przewidywalne jeśli chodzi o śmierć bohatera? wow, poryczałam się.
na dodatek promo 5x22... o co do cholery chodzi. Niemożliwe, że kolejne dwie osoby, które umrą to te z promo, nope
pojechaliby i zaskoczyli, gdyby nie wrócił już. Choć to mało realne. + nie mówię, że bym tego chciała.
DUUUUUUŻY SPOILER http://37.media.tumblr.com/12e65b4f83c949eb78c0207d5fd581ae/tumblr_n5adq9osiQ1qa cbojo6_250.gif
http://24.media.tumblr.com/827a1850e2ce27c4d0e433abbdc0a87f/tumblr_n5adq9osiQ1qa cbojo4_250.gif
Co się tam dzieje w tym serialu :o to mnie teraz zainteresowało, chyba będę musiała go w wakacje nadrobić jednak :D
Teki, ja już nie wiem w którym miejscu Ci odpisuje :D
Ja widziałam jakieś 15 minut pierwszego odcinka. Dla mnie final 4 sezonu byl pieknym ukoronowaniem mojej cierpliwości, wiedzialam że już niczego lepszego się nie doczekam i jakoś przeszła mi ochota na dalsze oglądanie :D a gify z początkowych odcinków też nie zachęcaly. Elena była jakaś nieElenowata :D ale ostatnio chyba jest lepiej...
Widzialam !! SPOILER SPOILER jak się strasznie zawiodłam na szeryfie :( ciekawe co się teraz z nimi stanie..też myślałas, że będą jeździć w kółko ?? :D:D SPOILER SPOILER
Sorry za to, że Cię zamotałam :D
No tak w sumie finał 4 sezonu był dobry z tym ILY Damon i tak mogło się zakończyć :D Myślałam, że w 5 sezonie pooglądam sobie piękne delenowe sceny, bo w końcu mieli być razem, a tu dupa, zrypali wszystko. Do tego ten wątek Silasa zyebany po całości, Kath zepsuta, Caro cofnięta w rozwoju do sezonu pierwszego. Elena niezdecydowana i całkiem inna niż jeszcze w 4 sezonie i do tego te bzdurne wątki na studiach, kompletnie mnie odrzuciły odrzuciły. Nie ciągnie mnie ani trochę do powrotu :P http://25.media.tumblr.com/882f075aad0938423bcfb2b7942e2aa5/tumblr_mujjbv3T0P1sb hxjro5_500.gif
Przyznam się tylko, że soundtrack przesłuchuję, bo szkoda mi tych perełek, które mogą mnie ominąć :D
SPIOLERSPOILERNo właśnie spodziewałam się, ze będą krążyć jak w LS :D
Szeryf postąpił jak większość odrzuconych przez baby facetów :/ Ale, że zjawił się po Jakoba, to już mnie wkulwił na maksa. Do tego Maggie mu dobrze przygadała, gdy ją wyprowadzali.Piękne sceny mieli z Martinem<3No i cliffhanger mamy zayebistySPOILERSPOILER
Jak dobrze, że będzie drugi sezon!
SPOILER SPOILER haha, no to tak jak ja, od razu mi się to skojarzylo z tym jak dziewczyny próbowały wyjechać z Victorem :D co do szeryfa to ja rozumiem, że jego męska duma została urażona, ale trzeba być strasznym dupkiem, żeby karać wszystkich za swój miłosny zawód. I nagle zmiana o 180 stopni, jakby miał jakieś rozdwojenie jaźni :D oj jak mnie wkurzyl. I jeszcze wypuścił tego co zabił Rachel :o Taak, sceny mieli cudne i nawet się za ręce złapali <3 :D Już się mogę się doczekać kolejnego sezonu. SPOILER SPOILER